CR7 EFFECT
mi lesz ha mar jatszani is fog

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 2., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 14:10
Igen, erre irtam, hogy Perez elmondta nem egyszer, hogy ZZ barmikor mehet johet, ahogy jonak latja.Sierra írta:Az hogy a távozás ajtaját Zidane nyitotta, és én most a 2018-as távozásáról beszélek. Mégis visszajöhetett 2 évvel később.Realista24 írta:Mi igaz ZZ-re?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. január 2., hétfő 14:03
Az hogy a távozás ajtaját Zidane nyitotta, és én most a 2018-as távozásáról beszélek. Mégis visszajöhetett 2 évvel később.Realista24 írta:Mi igaz ZZ-re?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 13:22
Mi igaz ZZ-re?Sierra írta:Mondjuk ez ZZ-re is igaz, kéz a kézben léptek le.Realista24 írta: De a távozás ajtaját CR nyitotta, és biztos vagyok benne hogy akkor egyértelművé tettek, hogy nincs visszaút.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. január 2., hétfő 13:09
Mondjuk ez ZZ-re is igaz, kéz a kézben léptek le.Realista24 írta: De a távozás ajtaját CR nyitotta, és biztos vagyok benne hogy akkor egyértelművé tettek, hogy nincs visszaút.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 13:04
Egyértelmű. De a távozás ajtaját CR nyitotta, és biztos vagyok benne hogy akkor egyértelművé tettek, hogy nincs visszaút.gutihaz14 írta: azt azert tudjuk hogy az ajtot perez nyitogatja es akiket o akart azoknak tobbszor nyitotta pl. zidane es carlo eseteben.
biztos hogy tobbtenyezos es az en fejemben szerintem perez nagyobb reszt vallalt abban hogy nem volt visszaut
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 2., hétfő 12:55
Plane ha nem jottek volna az eredmenyek. Jobb ez igy mindenkinek, nalunk lehet epiteni a keretet normalisan, i meg vegre kereshet sok penzt.ferni írta: Mert lehet látni mekkora shitstormot kap CR ha levegőt vesz is.
Senkinek nem hiányzott volna ez nálunk.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 2., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 12:20
Elment a Juvehoz, es bezarta az ajtot. Az pedig egy olyan ajto, ahol nem akkor jon megy az ember, amikor kedve szottyan vagy szuksege van ra.gutihaz14 írta:According to people from Cristiano’s environment, Cristiano was never as happy in Turin as he was in Madrid. There were months where he felt really bad & regretted leaving Real Madrid. @relevo
ezert nem ertem hogy miert nem lehetett egy utolso tanc. ki vagy mi vagy kik miatt nem johetett össze egy kurva netflixes lovestory basszameg.
a kutyafajat neki
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 2., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 2., hétfő 12:15
According to people from Cristiano’s environment, Cristiano was never as happy in Turin as he was in Madrid. There were months where he felt really bad & regretted leaving Real Madrid. @relevo
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. január 2., hétfő 11:58
Magasak a gáz árak, valahogy ki kell tudnia fizetni.dzsi91 írta: Szerintem van ott valami sokkal durvabb is a hatterben mint néhány kastély meg auto.
Valahogy nagyon nem áll össze ez. Instán is nem ő jelentette be az új kalandot hanem a klub és ő csak meg lett jelölve a posztbankitudja lehet egy vb címet ígértek neki vagy egy klubot vagy nemtudom ezek bármit megvesznek kilóra. Az ő zsebéhez mérve azért ez nem akkora pénz.Nyilván óriási összeg de egy insta postért kap vagy 5-6 millio eurot.
Lehet a newcastle story igaz és kipiheni ezt a félévet azt odamegy.
Valahogy nem áll össze a kép mert ezt az összeget 40 évesen vagy 43 évesen is megkapta volna az araboktól.
Aztse látom magam előtt, hogy 20 év darálás után majd ő most zen módban örömfocizik tétnélkül. Szerintem nem fog ott úgy termelni mint europában de hálistennek ezt már nem látjuk.
Ha tényleg elengedte akkor remelem megtalalja a lelkibékéjét ott de ha nem tudja majd élvezni akkor kezetrázhat mindenkivel aki ebben a bohózatban közrejátszott 2018 óta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 2., hétfő 9:28
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 2., hétfő 9:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 2., hétfő 9:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 2., hétfő 5:59
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. január 1., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 1., vasárnap 23:23
HozzászólásSzerző: istimester » 2023. január 1., vasárnap 23:14
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem