Szep meccs ele nezunk, rament a biztosra a liga

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. február 3., hétfő 20:26
HozzászólásSzerző: Nmrm » 2025. február 3., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 3., hétfő 9:35
Nem a valencia ellenivel van parhuzamba allitva hanem a hetvegi vini golhoz amit mbappe lokes miatt vettek el.Babinho írta: Én nem hasonlítanám őt Vinihez, sem a két embert, sem a két esetet (gondolom a valenciai esettel lett ez most párhuzamba állítva). Vini nyakra, fejre ment, az nálam nem fér bele, persze nem is ér 2 meccset az túlzó.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 3., hétfő 9:29
Mondjuk amikor a fórum beleáll a globális futballba, hogy mindenhol kurvák és színeszek vannak, akkor érdekes, hogy egy ilyes lökésen vérig sértődik...Remy írta: Dzsamal simán fellökheti az ellenfelet![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 3., hétfő 9:12
Nálunk egy gólt vettek el egy hasonlóért...Remy írta: Dzsamal simán fellökheti az ellenfelet![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 3., hétfő 8:47
Bizony, Balde haverjaval nem tudjak hanyas a bicikli, de majd a helyukre kerulnek.Kisgyereknek amugy akkora lett a pofaja meg a flegma mozgasa idenre, hogy varhato, hogy valaki széttöri a ropi testét
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 3., hétfő 8:09
Amugy itt a magyar kozvetitesbol kivagott resz teljesen egyértelmű bizonyíték a biasra norbikatol a barca iranyaba es a madrid ellen, mikor szolongatott pl keresztneven madrid jatekost ez a szerencsetlen kis nyomorult ember?Remy írta: Dzsamal simán fellökheti az ellenfelet![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 3., hétfő 8:04
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 3., hétfő 1:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 2., vasárnap 23:08
Amúgy megnéztem volna ezt a kis szerencsétlent, hogy egy Zlatannal próbálja megcsinálni ezeket. Úgy lett volna tarkón baxva, hogy azért viszik kórházba és nem azért mert idegbetegen nekiront valakinek és lefejeli úgy hogy a labda közelébe sem érhet.untouchable írta: Ilyen kis ember és már most mekkora hentes.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 2., vasárnap 23:07
Az elsőnél még értem… Szét akarta rúgni a gyereket.realmadrid95 írta:Ha csak ennyi lett volna, nem hiszem, hogy korhazba viszik. On es kozveszelyes a gyerek, lassan kijar neki egy csicskalangos.Whiteheart írta:
Inkább gyors lecserélték minthogy kiállítsák...
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 2., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 2., vasárnap 22:54
Ha csak ennyi lett volna, nem hiszem, hogy korhazba viszik. On es kozveszelyes a gyerek, lassan kijar neki egy csicskalangos.Whiteheart írta:Inkább gyors lecserélték minthogy kiállítsák...realmadrid95 írta:
Nem a szabalytalansagok miatt csereltek le, hanem fejserules miatt korhazba kerult. Persze semmi komoly, mar otthon van. Ettol fuggetlenul nekem is a legunszimpatikusabb Barca jatekos.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 2., vasárnap 22:42
Inkább gyors lecserélték minthogy kiállítsák...realmadrid95 írta:ferni írta: Na, szólok előre, ez a 3 perc, amit kivágtam a mai Spíler 2 közvetítésből nagyon erős lesz és sokan fel fogják magukat cseszni rajta![]()
Kezdődik egy kis Gavi szopkodással, majd Gavi szétgyalulja az ellenfelet, kapja a sárgát, majd Yamal olyan szinten fényesre lett szopva, hogy arra szavak nincsenek, majd mire nagy nehezen összelapátolják a Alaves jobbhátvédjének a maradékait és újra tud indulni a meccs, Gavi a sárgája után 2 labdaérintéssel hordágyon viteti le az ellenfelet, úgy hogy a labdához az ég világon semmi köze nem volt megint, csak tolja ezt az agyatlan életveszélyes stílusát azt szétfejelte az ellenfelet...
Természetesen ma se lett leküldve második sárgával/pirossal, majd le is cserélték azonnal.
Egészen elképesztő miket meg nem engedtek maguknak a játékvezetők ebben a fordulóban.
Csak saját felelősségre ajánlott a megtekintése
Nem a szabalytalansagok miatt csereltek le, hanem fejserules miatt korhazba kerult. Persze semmi komoly, mar otthon van. Ettol fuggetlenul nekem is a legunszimpatikusabb Barca jatekos.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 2., vasárnap 22:24
ferni írta: Na, szólok előre, ez a 3 perc, amit kivágtam a mai Spíler 2 közvetítésből nagyon erős lesz és sokan fel fogják magukat cseszni rajta![]()
Kezdődik egy kis Gavi szopkodással, majd Gavi szétgyalulja az ellenfelet, kapja a sárgát, majd Yamal olyan szinten fényesre lett szopva, hogy arra szavak nincsenek, majd mire nagy nehezen összelapátolják a Alaves jobbhátvédjének a maradékait és újra tud indulni a meccs, Gavi a sárgája után 2 labdaérintéssel hordágyon viteti le az ellenfelet, úgy hogy a labdához az ég világon semmi köze nem volt megint, csak tolja ezt az agyatlan életveszélyes stílusát azt szétfejelte az ellenfelet...
Természetesen ma se lett leküldve második sárgával/pirossal, majd le is cserélték azonnal.
Egészen elképesztő miket meg nem engedtek maguknak a játékvezetők ebben a fordulóban.
Csak saját felelősségre ajánlott a megtekintése
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 2., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 2., vasárnap 22:09
Azért elég zavaró, hogy egy Casemiro aki az elmúlt 15 év egyik legjobb vkpja hentesként volt számontartva amikor igazából mindig tudta hol a határ. Lehet megúszott néhány második sárgát de soha nem okozott sérülést és még csak olyan hú de durva dolgokra sem emlékszek tőle addig ezt a félkegyelműt még csak lábjegyzetben sem említik meg soha pedig full közveszélyes az arc. Nem való pályára az ember aztán Ramosék voltak ekézve.csababarca írta:Kicsit azért sok energiát fektetsz ebbe így vasárnap nem?:Dferni írta: Na, szólok előre, ez a 3 perc, amit kivágtam a mai Spíler 2 közvetítésből nagyon erős lesz és sokan fel fogják magukat cseszni rajta![]()
Gavi egy idióta, pályára nem való játékos. Agyatlan egyszerűen ehhez a sporthoz, mondanám egy kontaktsport jót tenne neki, de az ilyeneket lecsapják 10 sec alatt mint a taxiórát.
Amikor visszatért a sérüléséből 2-3 meccsen viszonylag normálisan játszott, nem rugdosódott, nem rontott bele testtel az ellenfelekbe állandóan, mondom talán megváltozott.
Azóta megint eszétvesztett módon közlekedik a pályán, és alig van szankcionálva.
De nem baj, hosszabbítottunk vele 2030-ig![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. február 2., vasárnap 21:49
Kicsit azért sok energiát fektetsz ebbe így vasárnap nem?:Dferni írta: Na, szólok előre, ez a 3 perc, amit kivágtam a mai Spíler 2 közvetítésből nagyon erős lesz és sokan fel fogják magukat cseszni rajta![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 2., vasárnap 21:40
Felrobbantotta a netet a zseniális cselsorozatot bemutató Barca-csillagferni írta: majd Yamal olyan szinten fényesre lett szopva, hogy arra szavak nincsenek,
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 2., vasárnap 21:17
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem