HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 12., péntek 0:06
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 8., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 8., hétfő 14:02
sok lesz a 8-10 kiló 2 hónap alattAM10 írta:Sziasztok.
Tanácsokat szeretnék kérni olyan ügyben, hogy hogyan sikerülhet a következő 1,5-2 hónapban kb. egy 8-10 kilót leadni. 178 cm és 74kg vagyok. Főleg a hasamon van felesleg.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 8., hétfő 13:54
Visszavonom nem kapszula... cédula.AM10 írta:Bocsi elírtam, csak szeretnék 178 lenni. 172 vagyok.
HozzászólásSzerző: AM10 » 2013. július 7., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. július 7., vasárnap 21:14
Seraf írta:leadni?? mi akarsz lenni kislány?amúgy szerintem igen nehéz ügy ez ekkora súlynál letolni 8-10et 2hónap alatt...
HozzászólásSzerző: Seraf » 2013. július 7., vasárnap 20:52
leadni?? mi akarsz lenni kislány?AM10 írta:Sziasztok.
Tanácsokat szeretnék kérni olyan ügyben, hogy hogyan sikerülhet a következő 1,5-2 hónapban kb. egy 8-10 kilót leadni. 178 cm és 74kg vagyok. Főleg a hasamon van felesleg.
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 7., vasárnap 20:28
hihetetlen mennyire lusták egyes emberek a guglit használni.AM10 írta:Sziasztok.
HozzászólásSzerző: AM10 » 2013. július 7., vasárnap 15:20
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 5., péntek 18:18
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. július 4., csütörtök 17:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 2., kedd 23:03
Olvasd el swarzi könyvét,nem egy nagy mű....de megfog,és belédoltja a legfontosabbat,a hitet,az akaratot.....többet bármilyen fosatós,szaratós,böfögős sok ezer Ft.os szernél.........sok tanácsot megfogadtam..sőt mindegyiket.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 2., kedd 22:53
Röviden ennyi.hala_madrid írta:itt mit ajánlanál ?
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. július 2., kedd 22:15
jaj. ne ilyenekben gondolkozz. de mivel nem "komolyan" akarod csinalni szerintem elegendo lenne szimplan nagy feherjetartalmu kajakat nyomni.hala_madrid írta: itt mit ajánlanál ? a régi rocky-s stílust nyers tojás pohárba ?![]()
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. július 2., kedd 22:14
azért ennyire nem kell hardcorenak lenni már az elejénhala_madrid írta: itt mit ajánlanál ? a régi rocky-s stílust nyers tojás pohárba ?![]()
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. július 2., kedd 21:43
Én sem ebbe az irányba akarok elmenni..___Samy___ írta:tehát nálam nem igazán téma az olyan testalkat, akik versenyekre járnak
itt mit ajánlanál ? a régi rocky-s stílust nyers tojás pohárba ?___Samy___ írta:igen, a fehérje vagy a fehérje tartalmú ételek segítenek az izomnövekedésben
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2013. július 2., kedd 20:29
Ez nem feltétlenül igaz. Nekem pont, hogy a súlyzós edzés nem hozta meg a várt fejlődést hosszú évek alatt, míg a saját testsúlyos eredménye nekem jobban tetszik. persze nem csak a könyv alapján edzek.pátkán írta:fekvőtámaszoktól nem lesz nagy emlője...k!ll3rcsöcs írta:akkor a fegyencedzés című könyvet neked találták ki. Torrentoldalakról le Tudod tölteni, ha nem megy írj és segítek.
használj súlyokat!! vegyél otthonra egykezeseket,
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 2., kedd 19:57
teljesen jó az a cucc amit linkeltél, tolhatodhala_madrid írta:sziasztok.
sok tanácsot megfogadtam..sőt mindegyiket.
Úgy döntöttem, hogy hétfő-szerda-péntek lesz a edzésnap. diétát folytatom és belevettem a túrós dolgot.
neten találtam egy edzést. Szerintetek ez jó kezdőknek ?
De lenne egy pár kérdésem, hogy a kardiot, hogy érdemes csinálni ? Mondjuk napi 30 percet akarok azt egybe kellene vagy jó 3x10 percben is ? tegnap voltam és 15 percet bírtam egyhuzamban futni.![]()
Ezt a célt még mindig nem értem, gondolom hülye vagyok. mondanál SAMMY egy példát erre vagy, hogy neked mi volt kezdő korodban a célod ? (persze ha nem vagyok indiszkrét.) És ahhoz, hogy gyorsabb legyen az izom fejlődés azt elősegíti ha sok fehérjét eszem ? - mert olvastam, hogy a diétának jót tesz.
És szerintetek mennyi idő elteltével lesz látszata az edzésnek ?
Köszönöm.
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. július 2., kedd 19:40
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 2., kedd 9:37
Szegényemről van valami friss hír? Úgy tudom rengeteget szenvedett a szemével, remélem már jobban van.istimester írta:Napi Frida
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem