Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 19., hétfő 13:30

amúgy ékes példa, hogy mindenhol vannak laposföldhívők.

Vityánk szarkavarása után a neonáci román jelőlt el kezdett magyar anyagokkal kampányolni a social mediában + szórólapokat osztogattak, "hogy még OV is vele van, és OV is azt mondja, hogy rá kell szavazni."

apámék egy 100% magyar kisfaluban élnek, szavazásra jogosult kb. 330 fő. abból 254-en szavaztak. Így is volt 12 idióta, aki rányomta Simionra, mondván, hát ha Viktor azt mondta, akkor úgy kell legyen...

és ezek a szavazazók 26-ban is ott lesznek :ike:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 19., hétfő 13:11

En eskü azt hittem csak trollkodas ez a Harcosok Klubja baromsag :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 19., hétfő 12:38

Ohh vazzeg amúgy minden értelmet nyert :D

1madridista a harcosok klubja alapító tagjai között van, ezt a szegletét kapta a netnek :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 19., hétfő 9:39

ez is gyonyoru latvany
csak osszejon a migatyank koalicio ilyen elmeletek mellett

https://444.hu/2025/05/19/a-par-napja-n ... -klubjaban
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 19., hétfő 8:46

nem tortent semmi extra, a pedofidesz ahelyett hogy kitaszitana maguk kozul a pedofilokat ahelyett kituntetik, hazamenekitik majd ha kell buszken meg is hivjak a tolvajok klubja teadelutanra

https://444.hu/2025/05/18/egy-elitelt-p ... -klubjaban

elkepeszto gaz manapsag mar fideszesnek lenni
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. május 19., hétfő 8:45

Realista24 írta:
1madridista írta:

mondd az ellentmondasokat zseni

a kommentemet nem tudod ertelmezni

visszamondtam a propagandat te neandervolgyi pont azt...
Következonel ilyennel kivaglak veglegessel.
Muszáj olyan sokat várni? :mrgreen: :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 19., hétfő 8:27

Az egész beszélgetésből nekem csak az furcsa, meg ugye a fideszes kommunikációjában is, hogy bárki, aki nem a kormány politikáját viszi a kérdésben, neadjisten azt kritizálja, az egyből úgy van beállítva, mintha a magyarok érdekei helyett az ukránokét képviselné. Mintha a kettőt egyszerre nem lehetne, főleg a NATO-n belül. Ez a kormány hazugsága, és ismét itt nézik hülyének az embereket, ami bizony jogos indulatokat szül, mert nem kevesebbet állítanak, hogy ha valaki az ukránoknak segít, velük szimpatizál, azoknak magyarsága, hazaszeretete egyből megkérdőjelezendő. Ez ismét egy annyira primitív, ostoba politikai trükk, hogy nem csoda, ha a hétköznapokban indulatokat szül. OK, Orbánék a testőrgyűrű védelméből biztonságbán provokálhatnak ilyen kijelentésekkel, propagandistáik egyből áldozati pózba vágják magukat, de ha ezt az átlagember elkezdni magyarázni a szomszédjának, aki nem feltétlenül így gondolkodik, utóbbi jogosan érezheti azt, hogy a magyarságát kérdőjelezi meg, vagy az intelligenciáját inzultálja. És máris ott az ék két magyar között. Orbánék újra mélyítettek picit azon az árkon, csak hogy hatalomban maradjanak.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 19., hétfő 8:10

1madridista írta:
___Samy___ írta:
A naci mindenfele magyarellenes dolgot kovetett mar el, de viktor szerint ha ok nyernek, az oke es egyutt kell mukodni veluk. Ha szerinted ez rendben van, az ugy eleg komoly. Mindezt ugy, hogy allandoan az ottani magyarsag fontossagat hangsulyozza.

Ha valoban partatlan a dologban, akkor nem nyilatkozik igy. Nem is ertem, komolyam. Ezzel rendesen odakopott az erdelyi magyaroknak.
egyreszt vicces hogy mindenki itt hirtelen szereti az erdelyi magyarokat orban nyilatkozata ota mikozben elotte az volt tema hogy miert szavazhatnak

masreszt ha a naci nyer es valamilyen egyezsegre tud jutni a nacival es ezaltal jobb lesz az ott eloknek akkor lenyelem hogy nem foglalt allast a kapmanyban...

a valasztasnal jovore gondoltam my bad
Mert csak az jelenti azt, hogy szeretik az erdelyi magyarokat, ha szavazhatnak? Meg szerinted egy ilyen elnokjeloltnel jol jarnanak a kinti magyarok? Ezt szerintem te se gondolod komolyan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 19., hétfő 6:54

1madridista írta:
ferni írta: Most mi bajod, hát egy az egybe visszamondta a propagandát, méltó tagja a Harcosok Klubjának :lol:

Egészen ijesztő mennyire képesek benyalni a full kamut és fel se tűnnek nekik az ellentmondások.

nem tudom hogy mi az igazsag
az elmult honapban tobb kommunikacios hibat is vetettek (es foleg a gyoker romulusz) az uggyel kapcsolatban.
Következonel ilyennel kivaglak veglegessel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. május 19., hétfő 1:07

1madridista írta: masreszt ha a naci nyer es valamilyen egyezsegre tud jutni a nacival es ezaltal jobb lesz az ott eloknek akkor lenyelem hogy nem foglalt allast a kapmanyban...
Egyszeruen csak ideologiailag megegyezik a velemenyuk es szeretett volna maganak az EU-val szemben egy szovetsegest, ezert egy kicsit benyalt neki. Ennyirol van szo, nem kell mosdatni, hogy o egy sakkmester, aki 3 lepessel elorebb jart.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 19., hétfő 0:01

Ne provokálj már tényekkel swfan na, nem szép dolog

Fidesz elkezdett egy olyan alternatív valóságot gyártani, aminek már semmi alapja sincsen, nincs olyan hogy van valami féligazság és azt színezik ki, csak a kamu és ennek ez az eredménye, hogy már folyamat belegabalyodnak mindenbe és maguknak mondanak ellent.

A Tisza eljutott oda, hogy már csinálnia se kell semmit, mert a Fidesz a nagy pánikban hibát hibára halmoz, nem kell a hibákat kikényszeríteni többet.

Ruszin meg nem tudom milyen baromságokat csinált, attól hogy valamit felkap a propaganda és kiforgatja még nem lesz baromság.

Nyugodtan vesd össze az Ukrajna mellett kiállós kormány.hu cikkeket vagy az Orbán/Szijjártó nyilatkozatokat azzal amikor állítólag Ruszin elment a NATO a hazát árulni, meg fogsz lepődni.

De megint jöttél beleakadni egy minimális dologba, a nagy egészről meg megint elfeledkezünk, hogy egy roncshalmaz minden, pénz a magánzsebekben és nem a problémákat oldja meg a kormány, csak égeti tovább a közpénzt.

Erős héten van túl a Fidesz, ezt megküldték nagyon, extrán kretének voltak.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 23:58

swfan írta:
1madridista írta:

a narrativa majd kiderul hogy mennyire mukodik meg hogy hany embernel. 2 kommenttel feljebb leirtam, hogy nem tudom mi az igazsag, szoval nem tudom mibol szamoltad ki hogy nalam mukodik mindenesetre buszke lehetsz magadra.
Azért tényként leírtad, hogy Romulusz milyen "hibákat" vétett, és erre részre a "nem tudom mi az igazság" kijelentésed után is ráerősítettél.
1madridista írta:

egyreszt vicces hogy mindenki itt hirtelen szereti az erdelyi magyarokat orban nyilatkozata ota mikozben elotte az volt tema hogy miert szavazhatnak

masreszt ha a naci nyer es valamilyen egyezsegre tud jutni a nacival es ezaltal jobb lesz az ott eloknek akkor lenyelem hogy nem foglalt allast a kapmanyban...

Az erdélyi magyarok kapcsán csak annyit, hogy szeretni őket meg vitatni a szavazati jogukat két teljesen független dolog egymástól.
fideszek azt mondjak a tiszat az ukranok iranyitjak, es hazaarulo az egesz bagazs

en ezt nem mondtam, tehat a propaganda leglenyegesebb elemet nem feltetlen hiszem el

de ruszin szendi csinalt baromsagokat, amikre szepen fel lehet epiteni ezt a narrativat, ezeket soroltam fel, es amiket leirtam a video, a telefonszamos duma azok tenyek es baromsag ilyet mondani mert gyanut kelt...

de latom szent tehenhez nyultam megint

vitatjatok toluk azt a szaros listas szavazati jogot ami nagyjabol 2 mandatumot er... nem ezert nyert a fidesz 4szer zsinorban mert ok oda szavaztak, ennyi befolyast megerdemelnek szerintem

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 18., vasárnap 23:49

1madridista írta:
swfan írta:

Amikor Ruszin-Szendi volt a vezérkari főnök, a kormánynak az volt az álláspontja, hogy támogatják Ukrajna területi integritását, Ukrajnát meg fel kell venni az EU-ba. RSZR pontosan ezt képviselte.

A "narratíva" szerencsére csak a magadfajtáknál működik, hálistennek már csak 30%-nyian lehettek.
a narrativa majd kiderul hogy mennyire mukodik meg hogy hany embernel. 2 kommenttel feljebb leirtam, hogy nem tudom mi az igazsag, szoval nem tudom mibol szamoltad ki hogy nalam mukodik mindenesetre buszke lehetsz magadra.
Azért tényként leírtad, hogy Romulusz milyen "hibákat" vétett, és erre részre a "nem tudom mi az igazság" kijelentésed után is ráerősítettél.
1madridista írta:
___Samy___ írta: A naci mindenfele magyarellenes dolgot kovetett mar el, de viktor szerint ha ok nyernek, az oke es egyutt kell mukodni veluk. Ha szerinted ez rendben van, az ugy eleg komoly. Mindezt ugy, hogy allandoan az ottani magyarsag fontossagat hangsulyozza.

Ha valoban partatlan a dologban, akkor nem nyilatkozik igy. Nem is ertem, komolyam. Ezzel rendesen odakopott az erdelyi magyaroknak.

Az erdélyi magyarok kapcsán csak annyit, hogy szeretni őket meg vitatni a szavazati jogukat két teljesen független dolog egymástól.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 23:45

swfan írta:
1madridista írta:

ha nem lenne az a barom ruszin szendi aki par honapja azt mondogatta hogy vannak neki ukran telefonszamai, meg kiderult rola hogy nato gyulesen nem a kormany allaspontjat kepviselte, meg nem ugrananak neki hangfelvetellel a honvedsegnek amiert haborura keszul akkor talan nem lennek kesz a narrativa amivel iden megnyeri a fidesz a valasztast...

nem szeretem amikor hazaaruloznak mert lassan mar a sarki kozertes is hazaarulo amiert nem szereti a fideszt de a katonasag maskepp mukodik. vagy teljesited a parancsot vagy hazaarulo vagy. a vezerkari fonokunk meg straight out az ellenkezojet csinalta amit mondtak neki, pedig az o feladata katonakent annyi hogy butan engedelmeskedjen a felettesenek. raadasul utana a fgy meg el is dicsekszik vele hogy joban van az ukranokkal es vannak telefonszamai...

nem tudom hogy mi az igazsag, nem hazaarulozom a tiszat de az elmult honapban tobb kommunikacios hibat is vetettek (es foleg a gyoker romulusz) az uggyel kapcsolatban.

a kembotrany meg egyertelmu jelzes ukrajna felol, nem szeretnek minket, kapora jott a fidesznek
Amikor Ruszin-Szendi volt a vezérkari főnök, a kormánynak az volt az álláspontja, hogy támogatják Ukrajna területi integritását, Ukrajnát meg fel kell venni az EU-ba. RSZR pontosan ezt képviselte.

A "narratíva" szerencsére csak a magadfajtáknál működik, hálistennek már csak 30%-nyian lehettek.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 18., vasárnap 23:41

1madridista írta:
Azzal vádolja a politikai ellenfelét, hogy az ukrán titkosszolgálattal szövetkezik, amit mindenki tud hogy faszság. :lol:
ha nem lenne az a barom ruszin szendi aki par honapja azt mondogatta hogy vannak neki ukran telefonszamai, meg kiderult rola hogy nato gyulesen nem a kormany allaspontjat kepviselte, meg nem ugrananak neki hangfelvetellel a honvedsegnek amiert haborura keszul akkor talan nem lennek kesz a narrativa amivel iden megnyeri a fidesz a valasztast...

nem szeretem amikor hazaaruloznak mert lassan mar a sarki kozertes is hazaarulo amiert nem szereti a fideszt de a katonasag maskepp mukodik. vagy teljesited a parancsot vagy hazaarulo vagy. a vezerkari fonokunk meg straight out az ellenkezojet csinalta amit mondtak neki, pedig az o feladata katonakent annyi hogy butan engedelmeskedjen a felettesenek. raadasul utana a fgy meg el is dicsekszik vele hogy joban van az ukranokkal es vannak telefonszamai...

nem tudom hogy mi az igazsag, nem hazaarulozom a tiszat de az elmult honapban tobb kommunikacios hibat is vetettek (es foleg a gyoker romulusz) az uggyel kapcsolatban.

a kembotrany meg egyertelmu jelzes ukrajna felol, nem szeretnek minket, kapora jott a fidesznek

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 23:38

___Samy___ írta:
1madridista írta:

ajanlom itt a sok ettermiseginek hogy olvassa el csak es kizarolag azt a par mondatot amit ov mondott a roman valasztasokrol es aztan probalja mindenfele telex cikk elolvasasa nelkul sajat maga ertelmezni

ha nem sikerul akkor nem is tudom hova szavaznak funkcionalis analfabetak...

koszi
A naci mindenfele magyarellenes dolgot kovetett mar el, de viktor szerint ha ok nyernek, az oke es egyutt kell mukodni veluk. Ha szerinted ez rendben van, az ugy eleg komoly. Mindezt ugy, hogy allandoan az ottani magyarsag fontossagat hangsulyozza.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 18., vasárnap 23:36

ferni írta: Most mi bajod, hát egy az egybe visszamondta a propagandát, méltó tagja a Harcosok Klubjának :lol:

Egészen ijesztő mennyire képesek benyalni a full kamut és fel se tűnnek nekik az ellentmondások.

nem tudom hogy mi az igazsag
az elmult honapban tobb kommunikacios hibat is vetettek (es foleg a gyoker romulusz) az uggyel kapcsolatban.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 18., vasárnap 23:34

1madridista írta:
Azzal vádolja a politikai ellenfelét, hogy az ukrán titkosszolgálattal szövetkezik, amit mindenki tud hogy faszság. :lol:
Egyreszt iden maximum a kamu szavazasat nyeri meg a Fidesz. Masreszt mit tudunk, valojaban zart ajtok mogott mi a kormany allaspontja a haboruval kapcsolatban? Ha a vezerkari fonok nem eszerint cselekedett, akkor a honvedelmi miniszter felelossege, hogy nem valtotta le ROGTON! Most mar hiaba magyarazkodnak, maximum a sajat felelosseguket tudjak novelni ebben a malorben. Ha meg valojaban a zart ajtos targyalasokon a magyar kormany is Ukrajna tamogatasat megszavazza, akkor a szavazokat nezik retardaltnak.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 18., vasárnap 23:34

Simiont mindenki félreértette, ő Csád elnöke lesz... :lol:

Ezt a magyarországi Csád szakértő is megerősítette... :kalapos:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 18., vasárnap 23:32

1madridista írta:
swfan írta:

Az majd jövő áprilisban kiderül, hogy emlékeznek-e még, hogy Orbán kit támogatott...
ajanlom itt a sok ettermiseginek hogy olvassa el csak es kizarolag azt a par mondatot amit ov mondott a roman valasztasokrol es aztan probalja mindenfele telex cikk elolvasasa nelkul sajat maga ertelmezni

ha nem sikerul akkor nem is tudom hova szavaznak funkcionalis analfabetak...

koszi

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: