Vagy csak reménykedtek,hogy nem lesz igazadpheco írta:Egesz nap mondogattam nekik, hogy kezdo lesz James, de nem hittek nekem
Mondjuk azon a meccsen volt kit szidni rajta kívül isRealista24 írta: Real - Napoli
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. március 27., hétfő 16:28
Vagy csak reménykedtek,hogy nem lesz igazadpheco írta:Egesz nap mondogattam nekik, hogy kezdo lesz James, de nem hittek nekem
Mondjuk azon a meccsen volt kit szidni rajta kívül isRealista24 írta: Real - Napoli
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 27., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 16:00
Real - NapoliMarci77 írta:
Milyen meccs volt? Miért kell szerencsétlen Jamest szidni amikor csak ül a padon![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. március 27., hétfő 15:58
Milyen meccs volt? Miért kell szerencsétlen Jamest szidni amikor csak ül a padonRealista24 írta:Tanúsíthatom, ember nem szidta phecónál jobban őket.pheco írta:Fajdalmas vetel volt, de kellett, mert elment a hangom a sok James es Ronaldo kiabalastol
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:53
Tanúsíthatom, ember nem szidta phecónál jobban őket.pheco írta:Stadionban 3.5 euro volt felliteres fanta, kitoltottek papirpoharba. Fajdalmas vetel volt, de kellett, mert elment a hangom a sok James es Ronaldo kiabalastolbabaking írta:
Na jamondjuk bedobálni nem szeretném, ha meg elfogy és nagyon szomjas vagyok, max veszek valamit a büfében ( az utazás többi költsége mellett ertölpül), vagy iszok a csapról.
Néhány csapat egyébként azt csinálja, hogy a szekus áttölti papírpohárba. Ilyenkor még nagyobb szeméttömeg marad a nép után, de legalább lehet papírrepülöt hajtogatni![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 27., hétfő 13:46
Stadionban 3.5 euro volt felliteres fanta, kitoltottek papirpoharba. Fajdalmas vetel volt, de kellett, mert elment a hangom a sok James es Ronaldo kiabalastolbabaking írta:
Na jamondjuk bedobálni nem szeretném, ha meg elfogy és nagyon szomjas vagyok, max veszek valamit a büfében ( az utazás többi költsége mellett ertölpül), vagy iszok a csapról.
Néhány csapat egyébként azt csinálja, hogy a szekus áttölti papírpohárba. Ilyenkor még nagyobb szeméttömeg marad a nép után, de legalább lehet papírrepülöt hajtogatni![]()
HozzászólásSzerző: mfruzsi » 2017. március 27., hétfő 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:30
De csak mert még nem idegesített fel senki:mfruzsi írta:Realista24 írta:Az idegenvezetést előre le kell beszélni, nem ott vár valaki, aki gyűjti a 20 főt. Szóval, ha nem vagytok annyian, akkor önjáró túra lesz, ami nem is baj, sőt. Vigyetek egy Real Madrid történelméről szóló könyvet és nem kell semmiféle guide.
Hú az szuper. Én az hittem,hogy csak csoportosan lehet menniAzt esetleg meg tudod mondani,hogy mikor lehet bemenni? Vagy megtalálom valahol?
HozzászólásSzerző: mfruzsi » 2017. március 27., hétfő 13:27
Realista24 írta:Az idegenvezetést előre le kell beszélni, nem ott vár valaki, aki gyűjti a 20 főt. Szóval, ha nem vagytok annyian, akkor önjáró túra lesz, ami nem is baj, sőt. Vigyetek egy Real Madrid történelméről szóló könyvet és nem kell semmiféle guide.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:21
HozzászólásSzerző: mfruzsi » 2017. március 27., hétfő 13:11
Realista24 írta:Szia,mfruzsi írta:Sziasztok! Mi a hétvégi Alaves meccsre utazunk és lenne pár kérdésem a tapasztaltakhoz![]()
- Kb mennyivel a meccs kezdete előtt lehet/érdemes a stadionba menni?
- Ha szeretnénk részt venni egy idegenvezetésen a stadionban, akkor kell előre jegyet venni vagy csak odamegyünk a kezdésre és elég ott megvenni? (pl. vasárnap 10 óra, ha jól láttam)
- Szurkolói boltba hol érdemes menni? A stadionnál vagy a városban?
Előre is köszi a segítséget!
2-3 órával, főleg, ha első meccs.
Idegenvezetés 20 fő felett van, az ára 28 euró per felnőtt, 16 per gyerek.
Minden boltba be kell menniSol tér, Futbolmania viszont jobb áras, mint a hivatalos.
Realista24 írta:Szia,mfruzsi írta:Sziasztok! Mi a hétvégi Alaves meccsre utazunk és lenne pár kérdésem a tapasztaltakhoz![]()
- Ha szeretnénk részt venni egy idegenvezetésen a stadionban, akkor kell előre jegyet venni vagy csak odamegyünk a kezdésre és elég ott megvenni? (pl. vasárnap 10 óra, ha jól láttam)
2-3 órával, főleg, ha első meccs.
Idegenvezetés 20 fő felett van, az ára 28 euró per felnőtt, 16 per gyerek.
Minden boltba be kell menniSol tér, Futbolmania viszont jobb áras, mint a hivatalos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 12:56
Szia,mfruzsi írta:Sziasztok! Mi a hétvégi Alaves meccsre utazunk és lenne pár kérdésem a tapasztaltakhoz![]()
HozzászólásSzerző: mfruzsi » 2017. március 27., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. március 27., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 11:18
Na jaRealista24 írta:babaking írta: Akkor ebböl inkább csomagmegörzö lesz a meccs idejére. Nekem Mallorcán csinálták ugyanezt a vizemmel - elvileg úgy már nem tudod bedobni a pályára, mert túl könnyü lesz.
(kivéve ha van a zsebedben egy tartalék kupak)
Alap, kupakot lecsavar, eltesz, bemegy, visszatesz. De mászkál a secu és nézi, hogy ki csinált ilyen trükköt, és kidobatja ha észreveszi, szóval jó szék alá tenni a flakonos dolgokat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 11:06
babaking írta: Akkor ebböl inkább csomagmegörzö lesz a meccs idejére. Nekem Mallorcán csinálták ugyanezt a vizemmel - elvileg úgy már nem tudod bedobni a pályára, mert túl könnyü lesz.
(kivéve ha van a zsebedben egy tartalék kupak)
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 10:26
Akkor ebböl inkább csomagmegörzö lesz a meccs idejére. Nekem Mallorcán csinálták ugyanezt a vizemmel - elvileg úgy már nem tudod bedobni a pályára, mert túl könnyü lesz.pheco írta:Be lehet vinni, csak atnezik. Szoval pl szuvenir bogret, korsot stb ne a meccs elott vegyelbabaking írta: Illetve: be lehet vinni hátizsákot stadionb (gondolom nem)? Találtam egy infografikát a honlapon, de ott nincs róla szó.Nalam volt egy felliteres viz, hapsi letekerte rola a kupakot, eldobta es odaadta a kezembe az uveg vizet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 27., hétfő 10:07
Be lehet vinni, csak atnezik. Szoval pl szuvenir bogret, korsot stb ne a meccs elott vegyelbabaking írta: Illetve: be lehet vinni hátizsákot stadionb (gondolom nem)? Találtam egy infografikát a honlapon, de ott nincs róla szó.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: Petersonnn » 2017. március 25., szombat 11:08
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem