Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 3., vasárnap 16:47

sonic írta:Gondolom azert marad Iker mert nem akar Madridbol elmenni az egysejtu felesege miatt aki valamelyik Madridi medianal mar bedolgozta magat, es olyan szerzodesi feltetelei vannak amiket lehetetlen felbontani, vagy ha igen akkor is rohadt draga.
ja, gondolom.
menne, de inkább marad, mert évek óta 7,5M eurót keres, de sajnál pár eurót egy riporteri szerződés felbontási záradékára.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. augusztus 3., vasárnap 16:42

Valoszinuleg a vezetoseg sem hulye, a jelenlegi forma alapjan Lopez ketszer olyan jo kapus mint Iker. Emellett magasabb, es magabiztosabb a kijoveteleknel, ami oriasi elony mert nem kell teleszarnom a gatyamat minden pontrugasnal... Gondolom azert marad Iker mert nem akar Madridbol elmenni az egysejtu felesege miatt aki valamelyik Madridi medianal mar bedolgozta magat, es olyan szerzodesi feltetelei vannak amiket lehetetlen felbontani, vagy ha igen akkor is rohadt draga. Lopezt viszont nagyjabol egyszeru eladni, ugyhogy neki mutatnak ajtot.

Eleg bosszanto mert egyreszt Lopezzel jobban jarnank sokkal, masreszt jobban meg is erdemelne hogy maradjon. Egyetlen pozitivum hogy jon helyette egy elvileg jo kapus, es remelhetoleg nem Iker fog vedeni... Ha megis Iker lesz az elso szamu kapus akkor viszont felrobbanok majd a meregtol.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 3., vasárnap 16:26

Azt akarják kupával távozzon, békében
bl győzelemmel nem lett volna egyszerűbb távoznia ? :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 16:16

oroszisti írta:Srácok van egy hipotézisem ! :D :D

Mi van ha a Cardiffi meccs lesz Casillas utolsó meccse. Nekem nagyon az kezd kirajzolódni. Azt akarják kupával távozzon, békében , elmondja h ő akar váltani bele fásult a MAdridi életbe .... Aztán lelép. Mint Európai Szuperkupa győztes. :agree:
tetszik ez az idealizmus, csak nem éppen reális :D
Nem illik.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. augusztus 3., vasárnap 16:08

Srácok van egy hipotézisem ! :D :D

Mi van ha a Cardiffi meccs lesz Casillas utolsó meccse. Nekem nagyon az kezd kirajzolódni. Azt akarják kupával távozzon, békében , elmondja h ő akar váltani bele fásult a MAdridi életbe .... Aztán lelép. Mint Európai Szuperkupa győztes. :agree:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. augusztus 3., vasárnap 13:46

Zsombor írta:Gabikam, 360 fokos fordulat eseten ugyanott vagyunk. 180 az a szam amit kerestel.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 3., vasárnap 13:19

Zsombor írta:Gabikam, 360 fokos fordulat eseten ugyanott vagyunk. 180 az a szam amit kerestel.
Még jó, hogy nem írtam 361-et, késő volt... :lol: :shifty:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:34

Nika91127 írta:Ezek a fb huszárok...nekem esnek,h mit képzelek,hogy el akarnám küldeni Casillast,meg csak meccshiánya van,etc... :D mennyi buta,elvakult ember...
Erre irtam nekik, hogy a 2012-13 szezon kezdetén amikor sorra kaptuk pontrúgásból a gólokat,akkor is biztos meccshiányban szenvedett az EB után... :kivagyhe:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. augusztus 3., vasárnap 12:01

Ezek a fb huszárok...nekem esnek,h mit képzelek,hogy el akarnám küldeni Casillast,meg csak meccshiánya van,etc... :D mennyi buta,elvakult ember...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 3., vasárnap 11:46

jön még egy-két baki (semmilyen jel nem utal arra, hogy nem jön), akkor télen, legkésőbb nyáron irány new york, pláne ha navas beválik. a helyére meg hozzuk casillát, a sok fészbukhuszárnak lehet fel se fog tünni az egy betűnyi különbség :mrgreen:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 3., vasárnap 11:40

Galacticos írta:
Fuentealbilla írta:Én a 3. góltól kaptam sokkot
igen, félve jött ki.
nézd meg neuer ő a legjobb példa erre.
na nála azt mondom hogy az ötös mindenképp de az egész tizenhatos az övé, casillas meg ha a vonalról fél métert kell előre megtenni már bevan szarva.
pedig ez a chicharito meg nem egy drogba vagy mittudomén egy ibrahimovic...
Én az elsőtől, a harmadik gólra mára már számtalan példát láttunk, pláne a közelmúltban, esetleg azokból nem mindből lett gól, de az első... :ozil: Hogy a pékbe lehet gólt kapni rövidre úgy, hogy vagy egy jó másodperce volt, hogy odahelyezkedjen, annyira lassan vánszorgott a labda Younghoz, és még csak nem is lőtte teljesen sarokra a labdát, erre gól.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 3., vasárnap 10:08

miVida írta:Én se aszondom h ha Szuperkupán mindent véd akkor ő a legjobb kapus a világon, viszont ha tudja ezt folytatni akkor elfelejteti velünk ezt a lényegtelen barátságos meccset.
Nem kell a mellébeszélés. Soha nem lesz a világ legjobb kapusa már. Összejöhet neki 1-2 jó meccs, de elképesztő gyatra az a teljesítmény, amit lehoz. 3. gólt most néztem meg. Az mi?? Egy kapus, hogy mehet ki úgy, hogy fél??? Real Madridról beszélünk emberek. Nincs önbizalom, nincsenek rúgók már, 2. gólnál is mi volt az a vetődés? Kb egy helyben maradt...

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 3., vasárnap 9:35

Galacticos írta:az a bajom még hogy ha a szuperkupát lehozza hiba nélkül -nem fogja szerintem- akkor megint a sok idióta, bocs nincs rá jobb szavam akiknél casillas előrébb van mint a csapat kelti majd a feszültséget hogy de újabb kupa ikerrel.
és most nem feltétlen erre a fórumra értettem.
ha meg bakizik és bebukjuk akkor meg...

ebből sajnos már nem lesz szép búcsú. :-(
ezért kell Casillastól következetes teljesítmény.
Én se aszondom h ha Szuperkupán mindent véd akkor ő a legjobb kapus a világon, viszont ha tudja ezt folytatni akkor elfelejteti velünk ezt a lényegtelen barátságos meccset.
Ami pedig a többieket illeti, voltak többen a csapatban akinek bizonyítani kell ahhoz h kezdők lehessenek, vagy többet számíthasson rájuk a Míster de ők sem voltak nagyon feltüzelve...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 3., vasárnap 9:26

Gabikam, 360 fokos fordulat eseten ugyanott vagyunk. 180 az a szam amit kerestel.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. augusztus 3., vasárnap 5:14

:'(
Sajnos csak ennyi, 2004-2005 környékén, amikor már volt RealmadridTV nálunk is, egyik meccsen sem láttam hasonlót tőle, szomorú, hogy 3/2 gól szárad a lelkén egy meccs alatt, és nem ez az első eset másfél hónap leforgása alatt. Maradni fog, 360 fokos fordulat kell, nincs mese...tényleg nincs tovább mese.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 3., vasárnap 1:25

Galacticos írta:
igen, félve jött ki.
na nála azt mondom hogy az ötös mindenképp de az egész tizenhatos az övé, casillas meg ha a vonalról fél métert kell előre megtenni már bevan szarva.
Hát Iker stílusa sosem volt hasonlítható Neueréhez, de tény hogy az ilyen kis löbböléseknél a kapusnak úrnak kell lennie főképp az 5-ös környékén. Ez paródia volt.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 3., vasárnap 1:20

igen, félve jött ki.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 3., vasárnap 1:18

és ő most pont nem úgy áll hogy lekéne szarnia a meccseket, mert csak felkészülési
Ez viszont tagadhatatlan.

A második gól kicsit véleményes. Szerintem az picit kákán is csomót keresős dolog.
De a másik két góltól nem menti fel.
Én a 3. góltól kaptam sokkot főképp azután, h még itt is védtem mint... de régen az olyan labdákra azért igen csak kirobbant és ha nem is ő ért el egy ilyet annyira mindig közel volt h a labda megakadjon benne...
Most meg piruettezett egyet a tengelye körül. Hát majdnem sírtam... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fuentealbilla 2014. augusztus 3., vasárnap 1:20-kor.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 3., vasárnap 1:16

az a bajom még hogy ha a szuperkupát lehozza hiba nélkül -nem fogja szerintem- akkor megint a sok idióta, bocs nincs rá jobb szavam akiknél casillas előrébb van mint a csapat kelti majd a feszültséget hogy de újabb kupa ikerrel.
és most nem feltétlen erre a fórumra értettem.
ha meg bakizik és bebukjuk akkor meg...

ebből sajnos már nem lesz szép búcsú. :-(

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 3., vasárnap 1:14

egész jó meccset hozott le. dönti a saját szobrát. de nem a bakijaival hanem ha ennek ellenére nem Navas lesz az elsőszámú kapus. mert ha iker marad az nem ancselotti döntése.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: