OFF
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
BÚÉK népek

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
BUÉK

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Buék, basszátok meg.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Boldog Új Évet Barátok!
(és azoknak is akik R24 közvélemény kutatása szerint nem szeretnek, ma még ők is barátok
)
Legyen nagyon szép évetek!
Ússzuk meg 2022-t nagyobb faszságok nélkül, se pandémia, se háború, se más baromság ne jöjjön. Mindenkinek legyen a lehető legjobb éve és érje el azt amit szeretne és kapjon sok szeretet a családtól/barátoktól/háziállataitól.
Húzzuk már be ezt a bajnokságot és kapjunk egy rohadt jó meglepit azzal, hogy az olajosokat megverjük. Megérdemelné a Real, Perez aki itt sakkozik matekozik, stadionozik. Megerdemelné az öreg Ancelotti aki visszatérve egy jóval gyengébb Realt is elvállalt.Megérdemelnék a régi Real játékoso, meg az ilyen kiskutyaként rohangáló lelkes Vini-féle új arcok is. Legyen ez a tecskógazdaságosreal éve.
(és azoknak is akik R24 közvélemény kutatása szerint nem szeretnek, ma még ők is barátok

Legyen nagyon szép évetek!
Ússzuk meg 2022-t nagyobb faszságok nélkül, se pandémia, se háború, se más baromság ne jöjjön. Mindenkinek legyen a lehető legjobb éve és érje el azt amit szeretne és kapjon sok szeretet a családtól/barátoktól/háziállataitól.
Húzzuk már be ezt a bajnokságot és kapjunk egy rohadt jó meglepit azzal, hogy az olajosokat megverjük. Megérdemelné a Real, Perez aki itt sakkozik matekozik, stadionozik. Megerdemelné az öreg Ancelotti aki visszatérve egy jóval gyengébb Realt is elvállalt.Megérdemelnék a régi Real játékoso, meg az ilyen kiskutyaként rohangáló lelkes Vini-féle új arcok is. Legyen ez a tecskógazdaságosreal éve.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BÚÉK pupakok!

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Time zones are weird.
Australia is in 2022,
Europe is in 2021,
Barca fans are still in Messi era.
Australia is in 2022,
Europe is in 2021,
Barca fans are still in Messi era.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Steve
Haha olyan, mint az oltatlanos szektádhehetheoriginal írta: az mi titok volt, egyenlőbbek az egyenlők közt![]()

Az volt a legjobb, hogy ott úgy írhattunk ahogy akartunk, de mégis kultúráltabb hangnem volt ott, mint a nyíltban.
Még te is egész rendes fijjú voltál néha.

- hehetheoriginal
- Steve
hehetheoriginal írta: azt olvastam terraforming egyedul is jatszhato, szoval Steve ne keseredj el![]()

Köszkösz.
Végre valaki rám is gondolt, a társadalom számkivetett lényére, a perememberkére. Itt a Madridomon is van amúgy egy saját topicom ahol néha saját magammal beszélgethetek.
Olyan, mint a dista Zárt volt, ahova még minket is beengedtek sajnálatból.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pár éve a Trónok harcára mentünk rá nagyon kollégákkal. Az hatalmas fun volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ja, játszható, van "single player" mód, de társasággal sokkal hangulatosabbhehetheoriginal írta: azt olvastam terraforming egyedul is jatszhato, szoval Steve ne keseredj el![]()

- hehetheoriginal
azt olvastam terraforming egyedul is jatszhato, szoval Steve ne keseredj el

thereisonly1ronaldo
- Nika91127
Pandemic az nagyon király, kb. 2x tudtunk nyerni, hiába volt jó taktikánk, ha egyszerűen szarul jönnek a lapok... gyorsan meghal az oltatlan világhehetheoriginal írta:azul nagyon fasza jo valasztas.Mi az Azul-t vettük most, próbálta már valaki?
igazabol ami ev jateka volt, azzal nem lo melle az ember sztem.kingdominoCaraway írta:
Miket ?
párizs
jaipur
pandemic![]()
the crew
the mind
ha lenne idom, akkor terraforming mars is jonne, de az már kecidrága is, nem csak idoigenyes
hat igen, eszjatek, nem csak csapdlecsacsimert én 3-4 lépesre előre gondolkodtam, és gyakran elvertem. Nagyon.![]()

Mars Terraformálás megéri, ha van egy fix 3-4 fős társaság, elvileg 2 fővel is játszható, de úgy nem akkora buli.
- hehetheoriginal
azul nagyon fasza jo valasztas.Mi az Azul-t vettük most, próbálta már valaki?
igazabol ami ev jateka volt, azzal nem lo melle az ember sztem.
kingdominoCaraway írta:Miket ?hehetheoriginal írta: en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam![]()
párizs
jaipur
pandemic

the crew
the mind

ha lenne idom, akkor terraforming mars is jonne, de az már kecidrága is, nem csak idoigenyes
hat igen, eszjatek, nem csak csapdlecsacsimert én 3-4 lépesre előre gondolkodtam, és gyakran elvertem. Nagyon.

thereisonly1ronaldo
- Nika91127
Mi játszottunk anno első hullám alatt, meg amikor a feleségem már itthon volt a pocaklakó miatt, de még le tudott ülni úgy, hogy nem fulladt/ ütögette a hólyagját a kis drága. Függőséget okoz simán. Feleségem utálta, mert én 3-4 lépesre előre gondolkodtam, és gyakran elvertem. Nagyon.Remy írta:Szóval te így nevezed a különféle alkoholtartalmú italokat.hehetheoriginal írta: en bevasaroltam 6 társast, ákciós vót kari előtt, csak azert kerdem van e olyan, amit esetleg meg nem probaltam![]()
![]()
Mi az Azul-t vettük most, próbálta már valaki?
Ami még jó volt ketten: Pandemic, Tiltott Sziget, 7 Csoda párbaj, Hanamikoji.
Kollégákkal Mars Terraformálni szoktunk, 1 tálca sör és 2 kiló sajtoskifli társaságában...

A Dixit pedig... Hát, az is piával vegyítve nagyon durva... Úgy a 3-4. kör után már vannak cifra "gondolatok" a képekre. Egy Oravecz Nóra/Paolo Coelho csak körmölne egy olyan éjszakán, tuti bestseller lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nika91127 2021. december 31., péntek 20:06-kor.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A detektiv klub nagyon hasonlo, csak kicsit osszetettebb. De lehet benne kulon csak dixitezni is akar, mert ugyanolyan fo lapokbol all. Csekkold le.Faust írta: Dixit nagyon fasza, csak gyozze az ember penztarcaval ha rakattan.