Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. január 30., vasárnap 12:51

Luis Diaz Porto --> Liverpool. Hamarosan hivatalos lesz.
Kulusevski Juventus --> Spurs. Ez is már csak órák kérdése.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. január 30., vasárnap 11:20

Van hangfelvétel is. Vizsgálják ki rendesen de nem fest jól a dolog. Sok volt benne de ha valóban igaz akkor mehet sittre

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 30., vasárnap 10:18

https://www.caughtoffside.com/2022/01/3 ... greenwood/
Greenwood karrier ende?
Ha nem kamuzik a volt barátnő, akkor érdekes lesz.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 29., szombat 21:04

Jim írta:
Remy írta: Isak elvileg Londonban van.
Arsenal? :hmmm:
Jaja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 29., szombat 21:00

Arsenal? :hmmm:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 29., szombat 19:37

Látom Vlahovic után már finoman fogalmazol :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 29., szombat 19:06

Isak elvileg Londonban van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. január 29., szombat 18:02

Realista24 írta: Conte vinné Moratat.
Mit eszik mindenki ezen a Moratan? :hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 29., szombat 17:54

Conte vinné Moratat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 29., szombat 17:47

Úgy tűnik Lampard az Everton edzője lesz.

Vótmá?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. január 29., szombat 17:48-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 29., szombat 16:47

Mivel egy elche/getafe ellen se mehetne fel mondjuk a castilla, nem látok olyan nagy különbséget. Ez nekem kicsit puhap**sű rinya az edzőktől. Jogos volt Didi Hamann tweetje, hogy a fenének vannak akkor az utánpótlás játékosok? A Real is képes volt kiállni valahogy a bilbónál karácsony előtt, a bayern is ifipaddal volt az első meccsen januárban.. Kellemetlen, mert ők még ki is kaptak, de tették, amit kell..

Amikor elpattant Ase térde, vagy most szétrúgták Ceba bokáját az olimpián, is ment tovább az élet..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. január 29., szombat 16:20

Whiteheart írta: Chelsea mit sir h vész igazolások kellenek... Amikor mi 2 éve jobbhátvéd nélkül vagyunk meg 1 csatárral :roll:
Nem akarom védeni a Chelsea-t, de a PL jelenleg erősebb bajnokság mint a La Liga, több az izmosabb csapat,adott posztra való csere vagy kezdőemberek nélkül gyorsan elszórhatsz pár pontot és már nincs is meg a BL helyed.
Ez érzésem szerint azért spanyolban nincs ennyire kiélezve jelenleg, jobban elbírjuk a "lyukas" posztokat.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. január 29., szombat 11:51

Chelsea mit sir h vész igazolások kellenek... Amikor mi 2 éve jobbhátvéd nélkül vagyunk meg 1 csatárral :roll:
szuperliga.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 28., péntek 22:34

Remy írta: Nem rajta múlott. Ő hozzátette az egyéni szintet.

Arról nem tehet, hogy két kókler szar edzővel kellett együtt dolgoznia és a csapat is elfogyott alóla, mire odament.
Éreztem hogy ez lesz...a foci csapatjatek és a Juve szarabb kerettel vagy éppen kokler edzővel is ért el legalább ennyit.

A Juve szempontjából bukás volt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 28., péntek 22:29

Nem rajta múlott. Ő hozzátette az egyéni szintet.

Arról nem tehet, hogy két kókler szar edzővel kellett együtt dolgoznia és a csapat is elfogyott alóla, mire odament.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 28., péntek 22:28

Pad'em írta:
'shutterisland írta:

puskaztam,de azert 50 felett vannak jo fogasok.
hakimi, sane, dias, chilwell (mondjuk o most megszivta sajnos), rodri, cancelo, bruno, mahrez, alisson es szerintem cr is ideveheto.

nem mindegyik valtotta meg a vilagot, de ar/ertek aranyaban jobbak, mint a 100 milleresek.
inkabb ott jon ki igazan ez az "atok"
Igen az 50-60 millás árkategóriában van pár értékelhető :D ezért írtam, hogy az igazán nagy pénzek, 80-100 milliók, viszont kikiáltott sztárocskákért mentek a kukába kb.

Ronaldo volt az egyetlen nagyjából, aki megérte a 100 milliót az elmúlt 3-4 évben. 33 évesen :lol:
Ő sem. A Juve nem ment vele semmire sportszakmai szempontból.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 28., péntek 22:25

'shutterisland írta:
Aki bevált 50 + milliós igazolás az utóbbi 3-4 évben:
VVD a Poolnak.
Jorginho Chelsea.
Militao nekünk.
hakimi, sane, dias, chilwell (mondjuk o most megszivta sajnos), rodri, cancelo, bruno, mahrez, alisson es szerintem cr is ideveheto.

nem mindegyik valtotta meg a vilagot, de ar/ertek aranyaban jobbak, mint a 100 milleresek.
Igen az 50-60 millás árkategóriában van pár értékelhető :D ezért írtam, hogy az igazán nagy pénzek, 80-100 milliók, viszont kikiáltott sztárocskákért mentek a kukába kb.

Ronaldo volt az egyetlen nagyjából, aki megérte a 100 milliót az elmúlt 3-4 évben. 33 évesen :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 28., péntek 21:59

Pad'em írta: Effektíve a legtöbb big money transzfer besül mostanában. 120 m Joao Félixért aztán totál nímand a gyerek, Hazard látjuk mit alkotott, 120 milliós Griezmann jó ha 20-at érne reálisan, 100+os Grealish semmi kimagasló totál középszer, Sancho egyeneset nem rúg a labdába, Ndombele is nagy remények nagy arc pályán nulla, Maguire :lol:

Az Ajax 80+ milliós túlfújt sztárjai is gyönyörűen beleszürkültek a Barcába, Juvéba, Nicolas Pépé 80 millióért 2 év után azt se tudják hogy szabaduljanak tőle, 100+ milliós Lukaku picsog Olaszországért félév alatt 5 gól mellett, Jovic 2 gólt lőtt 3 év alatt. Gigatehetség Havertz egy tohonya puha semmi a PL-ben, gólzsák Werner duplanulla világvicce, Osimhen - Napoli szintén valag pénzért lőtt vagy 5 gólt csóró csapatoknak, most ez a Vlahovic is meglepne ha 2 év múlva már nem egy Sampdoriában lenne.

Szóval bzmeg van baj, nem is tudom van e olyan 70-100 millios igazolás ami bevált az utóbbi években. Gyász az egész. Örülök, hogy Perez tartalékolt a két kimagasló tehetségre, ha ők is floppok lesznek, akkor nem tudom, stáblista, bezárhatjuk a boltot :D Mázli, hogy Vini vmilyen isteni csoda folytán váratlanul focista lett amíg kicsit nem figyeltünk.
Tényleg elszaladtak az árak, és most már nem is kapsz ilyen pénzekért egy fixen jó befektetést. Voltak nekünk is baklövéseink, de nagyon hálásak lehetünk, mert óriási casting volt az elmúlt években. Zseniálisan választották ki az embereket, és erezték meg azt a pluszt, amivel győztes lehet majd valaki. Ramos, Pepe, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, CR, Benzema... Nem mind jött horror pénzért, de bennük van az a plusz, az zsigeri győztes mentalitás, amit egy Arsenalos Pepétől soha nem fogsz látni. Tényleg elképesztően jó munkát végeztek Perezék (Calderón keze is benne van). Pont múltkor néztem meg egy CL highlightos az elmúlt évekből, CR 1 milliárdot is megért volna. :lol: Akkor nem is realizáltuk annyira mekkora félisten.

Ezek az emberek húzzák magukkal a többieket is, akikre ráragad ez a mentalitás. Modric és Benzema is brutál vezér lett, szerintem nagyban köszönhető ez Ramosnak és Ronaldonak is. Remélhetőleg tovább tudják majd ezt adni a következő generációnak is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 28., péntek 21:54

VVD a Poolnak.
Jorginho Chelsea.
Militao nekünk.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. január 28., péntek 21:43

Pad'em írta: Effektíve a legtöbb big money transzfer besül mostanában. 120 m Joao Félixért aztán totál nímand a gyerek, Hazard látjuk mit alkotott, 120 milliós Griezmann jó ha 20-at érne reálisan, 100+os Grealish semmi kimagasló totál középszer, Sancho egyeneset nem rúg a labdába, Ndombele is nagy remények nagy arc pályán nulla, Maguire :lol:

Az Ajax 80+ milliós túlfújt sztárjai is gyönyörűen beleszürkültek a Barcába, Juvéba, Nicolas Pépé 80 millióért 2 év után azt se tudják hogy szabaduljanak tőle, 100+ milliós Lukaku picsog Olaszországért félév alatt 5 gól mellett, Jovic 2 gólt lőtt 3 év alatt. Gigatehetség Havertz egy tohonya puha semmi a PL-ben, gólzsák Werner duplanulla világvicce, Osimhen - Napoli szintén valag pénzért lőtt vagy 5 gólt csóró csapatoknak, most ez a Vlahovic is meglepne ha 2 év múlva már nem egy Sampdoriában lenne.

Szóval bzmeg van baj, nem is tudom van e olyan 70-100 millios igazolás ami bevált az utóbbi években. Gyász az egész. Örülök, hogy Perez tartalékolt a két kimagasló tehetségre, ha ők is floppok lesznek, akkor nem tudom, stáblista, bezárhatjuk a boltot :D Mázli, hogy Vini vmilyen isteni csoda folytán váratlanul focista lett amíg kicsit nem figyeltünk.
VVD a Poolnak.
Jorginho Chelsea.
Militao nekünk.

Vissza: