Modricnak már nem kellRealista24 írta:hírek edzésről, nem túl jók.
Bale már szinte kész van, Modric nem edzett, Karim is külön melózott.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 1., vasárnap 17:19
Modricnak már nem kellRealista24 írta:hírek edzésről, nem túl jók.
Bale már szinte kész van, Modric nem edzett, Karim is külön melózott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 1., vasárnap 14:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 31., szombat 23:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. október 31., szombat 12:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 31., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 31., szombat 11:58
No entiendo?Kerlon írta:és a hiányzókról nem is beszélvemorientes írta:Hát hiányzok ide vagy oda,de a kanárikat itthon illik
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 31., szombat 11:30
és a hiányzókról nem is beszélvemorientes írta:Hát hiányzok ide vagy oda,de a kanárikat itthon illik
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 31., szombat 10:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. október 30., péntek 21:51
wZoLee7 írta:Kova mennyire gyógyult fel? Nem valami vastag most a keret
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 30., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 30., péntek 21:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 30., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 18:33
Szerintem meg lesz, ha feljebb engedik, mint a Celta ellen. Ráadásul ő faszán támad vissza, azzal is sokat nyerünk, ha odaér és mehet a labda egyből előre.Realista24 írta:Ez nem igazi kritika részemről, csak örülnék neki, ha lenne a neve mellett évi néhány gól és 5-10 gólpassz.palesz77 írta:Annyiban védeném Kroost, hogy arról nem ő tehet, hogy pl a PSG elleni hatalmas labdáját nem lőtte be Jesé(?). És biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az egyetlen forintos labdája, amit kihagytak. Azzal én is egyetértek, hogy idén nem olyan nagy formában tolja, mint tavaly szezon elején - mint ahogy az egész Real sem -, de én ahogy nézem még így is a jobbak között szokott lenni, hoz egy stabil szintet minden meccsen - már amit láttam -, ami ugyan csak a tudása 80%-a kb, de még így is jobb, mint a középpályás felhozatal java.
Persze megértem a kritikákat is, nyilván hasonló gólpasszokat és kiugratásokat várna tőle mindenki - a helyetekben én is -, de még így is szerencsések vagytok, hogy "csak" ezt a Kroost kell néznetek hétről hétre a középpályán.. Szerintem.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 26., hétfő 13:40
James lassan azért jöhetne... Bale ráér júliusig.Realista24 írta:James még két hétig out. Bale talán a klasszikusra visszatér...pozitívum, hogy talán Karim lesz újra a hétvégén.
Kroos, Modric, Kova, Casemiro, Isco, Jesé, Karim, Cristiano, Lucas. Ez még mindig nem olyan rossz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 13:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 26., hétfő 13:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 26., hétfő 12:34
Ez nem igazi kritika részemről, csak örülnék neki, ha lenne a neve mellett évi néhány gól és 5-10 gólpassz.palesz77 írta:Annyiban védeném Kroost, hogy arról nem ő tehet, hogy pl a PSG elleni hatalmas labdáját nem lőtte be Jesé(?). És biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az egyetlen forintos labdája, amit kihagytak. Azzal én is egyetértek, hogy idén nem olyan nagy formában tolja, mint tavaly szezon elején - mint ahogy az egész Real sem -, de én ahogy nézem még így is a jobbak között szokott lenni, hoz egy stabil szintet minden meccsen - már amit láttam -, ami ugyan csak a tudása 80%-a kb, de még így is jobb, mint a középpályás felhozatal java.
Persze megértem a kritikákat is, nyilván hasonló gólpasszokat és kiugratásokat várna tőle mindenki - a helyetekben én is -, de még így is szerencsések vagytok, hogy "csak" ezt a Kroost kell néznetek hétről hétre a középpályán.. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 26., hétfő 12:33
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. október 26., hétfő 11:25
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem