tcskhun írta:
4Rv írta:
a teljes hozzászólásban leírtam, hogy sajnos a rosell/bartomeu féle brancs ebbe a helyzetbe juttatta a klubot, ebből kell most kimászni anélkül, hogy hosszú évekre európai középcsapat szintjére süllyedne a klub.
meg persze anélkül, hogy arab/amerikai kézre kerüljön bármilyen formában..
egy dolog ami érdekes számomra,hogy a rossel/barto éra alatt hol voltak a sociok vagy a szurkolok? miert nem lázadtak fel anno? most meg mindegy egyszerübb az előző elnökségekre kenni
Az emlekezetes balhek Rosell alatt voltak (Neymar biznisz, Cruijff, Abidal, stb. elzavarasa, Guardiolanak parszor keresztbe tett, transfer ban, a klub bevetelei nem nottek, katari uzletek, meg ami nem jut hirtelen eszmbe). Rosell bele is bukott a Neymar ugybe, viszont majdnem Barto is, de ot a valasztas elott a triplazas megmentette.
Barto legnagyobb hibaja nem is a harom 100 millas uzlet, (az anyagi helyzet eltitkolasa mas tema) mert az meg benne van, hogy jatekosok nem valnak be, (mondjuk kozuluk csak Griezmann az erdekes, mert ot tenyleg csak kinjaban hozta el) hanem hogy hagyta a fizteseket teljesen elszallni. Hol voltak a szurkolok? Hat ok kiabaltak a legjobban, hogyha Messi tavozik, neked veged. Bartomeu meg megadta nekik amit akartak.

En viszont pont azt nevetem, hogy minden barcas csak kocsog Bartomeuzik, de egytol nem lattam meg leirni, hogy "imadom Messit, meg amit elert, de huzzon az anyjaba, amiert ilyen szinten kihasznalta a klubot es tonkre vagta a kovetkezo evtizedet".