mert az elso sarga lap utan a "figyelmeztetest" nem kapta meg, es a sarga lapnak ez a celja.
igy nem tudhatta, hogy nem kovethet el szabalytalansagot ujra.
valami ilyesmi, nem birtam visszakeresni.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 11., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 11., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2022. február 11., péntek 12:33
Hogy működik akkor?Előnyszabályt adott az elsőre és ott már elkönyvelte,hogy jár érte a sárga.Utána már teljesen más játékhelyzet volt.Ha nem lehetne ilyenkor 2 sárgát kapni,akkor előnyszabály után a szabálytalankodó nyugodtan mehetne tovább rombolni még 1x?alexoxladjackoxi írta:Meglepő mód az is velünk esett meg. Amúgy Martinelli mindkét megmozdulása sárgás volt, de a gyakorlatban ez nem így működik.Remy írta:
Nekem a Van Persie féle sípszó utáni elrúgás jutott eszembe. Azóta se lattam olyanért sárgát, nemhogy masodik sárgát.![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. február 11., péntek 12:30
Meglepő mód az is velünk esett meg. Amúgy Martinelli mindkét megmozdulása sárgás volt, de a gyakorlatban ez nem így működik.Remy írta:‘Yellow card’, also known as a ‘caution’, is to tell the player that they need to be more careful otherwise they’ll soon be sent off.
Where was the caution given to Martinelli? At no point was Martinelli given a caution prior to the second yellow.
Oliver’s decision is within the rules but completely void of any sense. Essentially he’s safe for binary decisions but shouldn’t be allowed to make any subjective ones.
Nekem a Van Persie féle sípszó utáni elrúgás jutott eszembe. Azóta se lattam olyanért sárgát, nemhogy masodik sárgát.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 11., péntek 12:25
‘Yellow card’, also known as a ‘caution’, is to tell the player that they need to be more careful otherwise they’ll soon be sent off.
Where was the caution given to Martinelli? At no point was Martinelli given a caution prior to the second yellow.
Oliver’s decision is within the rules but completely void of any sense. Essentially he’s safe for binary decisions but shouldn’t be allowed to make any subjective ones.
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2022. február 11., péntek 12:17
Test a test ellen akkor van,ha egymás mellett futnak és összeér a válluk.2 taktikai fault ,nem is tudom,hogy melyik az egyértelműbb sárga,mind2 az volt szerintem.El Sie7e írta: Az első egyértelmű sárga mindenhol a világon
A második egy test a test elleni kb főleg Angliában, az valóban nem ért sárgát
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 11., péntek 10:06
lehet mashogy csapodott volna le.Imagine if Eden Hazard kicked the ball boy in 2022
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 11., péntek 9:50
halamadrid írta: Bolondos internet https://www.google.com/search?q=zouma+p ... VvtzfAaWnM
Nem tudom, hogy kell sima képet küldeni![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 11., péntek 9:50
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. február 11., péntek 9:28
Mind a kettő sárgát ért.El Sie7e írta: Az első egyértelmű sárga mindenhol a világon
A második egy test a test elleni kb főleg Angliában, az valóban nem ért sárgát
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 11., péntek 8:53
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 11., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 11., péntek 8:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 10., csütörtök 23:56
Az, hogy túlzó. A kettő együtt egy sárga és kész, annyira nem volt durva egyik szabálytalanság sem. Felesleges showmankedés a bírótól. SzerintemCS0ki írta:Mert mi volt itt a hiba? Nem kellett volna két sárga lapos szabálytalanságot elkovetni.Pad'em írta: Martinelli egy támadáson belül kapott két sárgátJók ezek a PL bírók is, minden meccsre jut vmi fatal error.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. február 10., csütörtök 22:44
Mert mi volt itt a hiba? Nem kellett volna két sárga lapos szabálytalanságot elkovetni.Pad'em írta: Martinelli egy támadáson belül kapott két sárgátJók ezek a PL bírók is, minden meccsre jut vmi fatal error.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. február 10., csütörtök 22:17
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 10., csütörtök 22:16
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 10., csütörtök 16:34
Értem, azt hittem nekem szól. Azt láttam egyébként, hogy Antonio (csapattársa) azzal védi, hogy megkérdezte egy riportertől, hogy melyik nagyobb bűn? Ez, vagy a rasszizmus? Ha ezt random tette fel, támadólag, akkor gáz. De ha azért, mert már be lett támadva Zouma, hogy "na kijött belőle a vér" vagy valami ilyesmi duma, akkor teljesen jogosan jön elő mindenhonnan a rasszista kártya.dzsi91 írta: Rasszizmus úgy jön ide, hogy twitteren meg mindenhol szétspamelik a feka kommentelők a macskás hírt a rasszizmusos kártyával
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 10., csütörtök 15:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 10., csütörtök 15:23
Rasszizmus úgy jön ide, hogy twitteren meg mindenhol szétspamelik a feka kommentelők a macskás hírt a rasszizmusos kártyával. Hánynom kell tőlük. Annyi pozitívum legalább van még ebben az elfajzott világban,hogy a greenwodos storyra nem merte előhúzni a racism kártyát senki de már attól sem vagyunk messze.M1Ö írta:Én konkrétan nem a pénz miatt sajnálom. Sőt, nem is sajnálom. A szituációt sajnálom, hogy már ott tartunk, hogy ennyi miatt (igen, ennyi... Nem megkínozta, megölte) robban a világ és emiatt megy a levesbe. Nem konkrétan az Adidas meg a pénz lett volna a mondandóm lényege. Írtam már, ne rúgdosson senki senkit és semmit, de azért ne legyen már ekkora botrány belőle. A rasszizmus meg nen is értem, hogy jött ide. Eszembe nem jutott, hogy azért "védjem" mert ő néger. Ahogy írtam, a jelenségre reagáltam, nem konkrétan a személyére.dzsi91 írta: Nehogy már sajnálni kelljen ezt a gyökeret mert az adidas faképnél hagyta azután,hogy a 2-3 kilós macskáján tombolta ki magát.
Olyan pénzeket akaszt amit mi soha és az egyetlen dolga az lett volna, hogy civilizáltan az európai normáknak megfelelően viselkedjen de ez sem jött össze. Aztán meg jön a sok fajtársa, hogy azért van meghurcolva mert néger. Ha herrikén csinálja ezt ugyanúgy mutatná neki a fakkot a nike vagy hol van most és ugyanúgy egy emberi hulladéknak gondolná a nagyközönség.
Azt meg aki azzal érvel, hogy CSAK egy macska nem tudom hova tegyem magamban. Ugyanolyan élőlény mint mi és rengeteg embertársunknál értékesebb ezt már kitapasztaltam a magam 30 évével ... #butanéger#jajdesajnálom
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem