Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 24., hétfő 15:09

Mondjuk ez igaz, de szerintem, csak akkor képzelhető el a menesztése januárig, ha kiestek a BL csoportkörből,
Nem kell ahhoz kiesni. Ha pocsék játék mellett összeszedünk pár hét alatt több mint 10 pontos hátrányt akkor senki sem fog mellette kiállni. Elég ha 8 meccsből nem nyer csak 3szor, az Internél se kellett sokkal több a távozáshoz, itt meg kicsivel másabbak az igények.

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. augusztus 24., hétfő 14:24

Kerlon írta: Azt már akkor beismerte, amikor azt mondta, hogy "nem tudom". Az már egy kudarc. Egy vezető ne tudja, hogy mit miért csinál.
Mondjuk ez igaz, de szerintem, csak akkor képzelhető el a menesztése januárig, ha kiestek a BL csoportkörből, vagy valami hasonló blama. Én sose tartottam jó edzőnek, Napoliban is csúnyán megbukott egy sokkal gyengébb mezőnyben. Olyan edző, aki ragaszkodik a hülyeségeihez. Ez a legrosszabb benne. Gondoljunk Luchora, ő se olyan korszakos edző, mint mondjuk Mou vagy Pep, de legaláb belátja a hibáit, és változtat rajta.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. augusztus 24., hétfő 14:23

Realista24 írta:
Toti írta:nemtudom mi a negatív rekord a real madridnál leggyorsabban kirugott vezetőedzőt tekintve de remélem megdől.
Volt több olyan edző is, aki 10 meccset nem élt meg és sokan véreztek el 30 alatt/körül.
Camacho versenyben van? Mondjuk ő maga mondott le, de őt azért nehéz lesz megdönteni.
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én találom tökéletesen alkalmatlannak bármire is.
Ezen a szinten az is. De hány alkalmatlan edző eltrollkodik ilyen csapatoknál, és lepottyan nekik 1-2 trófea. Mancinit még nála is alkalmatlanabbnak tartom edzőnek, és van neki Serie A meg PL bajnoki címe is. Én abban bízok Beniteznél, hogy a világ legjobb keretével hátha valamit elér. Pláne, hogy neki a BL címén kívül nem igazán volt eddig szerencséje, hátha most megfordul a dolog. Tudom, hogy ez ócska ábránd, de jobb nincs. Amúgy meg ki kell bekkelni, amíg Perez is alkalmatlannak minősíti. De őszintén szólva nekem nem csak ő bökte a csőröm, de Carlo is. Én úgy fogom fel, hogy az ő szerepvállalása a csapatnál elkerülhetetlen volt. Essünk túl rajta minél hamarabb.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 24., hétfő 14:18

Hungarokatalán írta:Nem hiszem, h ki fogják rúgni. Azzal beismerné Perez, h hibás döntés volt Carlot elküldeni. Ennél ő sokkal makacsabb.
sajnos teljes mértékben igazad van.
ezért is vagyok ennyire mérges és ideges, és nehéz levezetni ezt, mert tudom, h úgysem teszi meg.

pedig benítez sztem hasonlóan sikeres lesz itt, mint mikor átvette a triplázó intert mourinho után.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 14:16

Hungarokatalán írta:Nem hiszem, h ki fogják rúgni. Azzal beismerné Perez, h hibás döntés volt Carlot elküldeni. Ennél ő sokkal makacsabb.
Azt már akkor beismerte, amikor azt mondta, hogy "nem tudom". Az már egy kudarc. Egy vezető ne tudja, hogy mit miért csinál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. augusztus 24., hétfő 14:15

Nem hiszem, h ki fogják rúgni. Azzal beismerné Perez, h hibás döntés volt Carlot elküldeni. Ennél ő sokkal makacsabb.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 24., hétfő 14:13

Toti írta:nemtudom mi a negatív rekord a real madridnál leggyorsabban kirugott vezetőedzőt tekintve de remélem megdől.
Volt több olyan edző is, aki 10 meccset nem élt meg és sokan véreztek el 30 alatt/körül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 14:12

Pintér válogatott szöv kapitányi kirúgását sajnos nem tudjuk überelni. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 24., hétfő 14:11

nemtudom mi a negatív rekord a real madridnál leggyorsabban kirugott vezetőedzőt tekintve de remélem megdől.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 14:09

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én találom tökéletesen alkalmatlannak bármire is.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 24., hétfő 14:05

A twitter legmenőbb hashtagje jelen pillanatban a #benitezdimision :lol: :lol: magyarosan a Mondj le Benítez.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 12:37

Matt009 írta:Benitezről én sosem voltam jó véleménnyel, le is írtam, hogy az ismert edzők közül ő az egyetlen, akire Carlot nem cserélném le.

Ennek ellenére azt mondom várjunk még Benitez értékelésével. Egyrészt mert meg fogja érni a tavaszt itt (hacsak nem történik valami megbocsájthatatlan -BL kiesés, gyenge bajnoki eredmények), másfelől meg az első meccsek neccesek voltak mindegyik új edzőnél. Mou is 0-0-lal kezdett, Carlo is kiszenvedte éppen csak a győzelmet. Mire a csapat elkapta a fonalat, mindig eltelt 2-3 meccs.
Azt aláírom, hogy nagyon rosszul játsszunk, kevés elképzelés van a játékunkban. De mielőtt visszasírnátok Carlot, vele is ugyanez volt. Ez nem Benitez sara egyedül, már tavasszal (sőt az ősz vége felé is) is csak az ívelgetés ment, megkomponált támadójátékról nem beszélhettünk. Ugyan nem Benitez az, akitől én elvárnám a támadójáték felépítését, véleményem szerint ő erre nem képes, de azon kívül van pár dolog, amiben javulhatunk, és úgy látszik javultunk. Én 2 dolgot várok el az őszi szezon végéig: stabilizált védelmet és a kontrajátékunk újraépítését. Mindkettőben láttam javulást a CA érához képest. Ráadásul elkezdtünk egyfajta letámadást is játszani, ennek is idő kell, mire összeáll.
Az ívelgetés helyét az átlövések vették át, nem elvetendő ötlet, voltak jó lövéseink, kis szerencsével egy be is akadhatott volna. A probléma az, hogy Isco nem jó jobb oldalon, míg Bale és CR nem képesek arra a játékra, amire itt sokan (többek között Benitez) várnak. Nekem az nem tetszik, hogy látszik, hogy nem megy, és Benitez nem variál érdemben. Fog majd változtatni, csak nehogy késő legyen a bajnokság szempontjából.

Október közepén már lehet egy előzetes ítéletet mondani Rafáról, addig várjuk ki, hogyan alakul a csapat. Szép játék nem lesz, ez borítékolható. De én reménykedek egy szívós, masszívan védekező csapatban, amely azért csak bedarálja az ellenfeleit, ha mással nem akkor egy pontrúgással, vagy egyéni villanással. Könnyen lehet, hogy sok lesz az idén az 1-0 meccs, de inkább tanuljunk meg szenvedve, küzdve nyerni, minthogy elfogyjon a tudomány, ha kicsit küzdeni is kell.
Szerintem meg helyzet teremtésben léptünk vissza kettőt, azzal, hogy Bale kapta meg a szabad szerepet meg léptünk hátra még egyet, mert CR-t nem használjuk ki ezzel, Bale meg közel sem olyan eredményes azon a poszton.

Ezzel a kerettel meg nem egy Atletico féle focit kellene alkotnia. Senkinek.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 24., hétfő 12:32

Az elnöki posztra? :lol:
Karim az én bizalmamat is élvezi, de sokan megszívnák rendesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. augusztus 24., hétfő 12:27

Benitezről én sosem voltam jó véleménnyel, le is írtam, hogy az ismert edzők közül ő az egyetlen, akire Carlot nem cserélném le.

Ennek ellenére azt mondom várjunk még Benitez értékelésével. Egyrészt mert meg fogja érni a tavaszt itt (hacsak nem történik valami megbocsájthatatlan -BL kiesés, gyenge bajnoki eredmények), másfelől meg az első meccsek neccesek voltak mindegyik új edzőnél. Mou is 0-0-lal kezdett, Carlo is kiszenvedte éppen csak a győzelmet. Mire a csapat elkapta a fonalat, mindig eltelt 2-3 meccs.
Azt aláírom, hogy nagyon rosszul játsszunk, kevés elképzelés van a játékunkban. De mielőtt visszasírnátok Carlot, vele is ugyanez volt. Ez nem Benitez sara egyedül, már tavasszal (sőt az ősz vége felé is) is csak az ívelgetés ment, megkomponált támadójátékról nem beszélhettünk. Ugyan nem Benitez az, akitől én elvárnám a támadójáték felépítését, véleményem szerint ő erre nem képes, de azon kívül van pár dolog, amiben javulhatunk, és úgy látszik javultunk. Én 2 dolgot várok el az őszi szezon végéig: stabilizált védelmet és a kontrajátékunk újraépítését. Mindkettőben láttam javulást a CA érához képest. Ráadásul elkezdtünk egyfajta letámadást is játszani, ennek is idő kell, mire összeáll.
Az ívelgetés helyét az átlövések vették át, nem elvetendő ötlet, voltak jó lövéseink, kis szerencsével egy be is akadhatott volna. A probléma az, hogy Isco nem jó jobb oldalon, míg Bale és CR nem képesek arra a játékra, amire itt sokan (többek között Benitez) várnak. Nekem az nem tetszik, hogy látszik, hogy nem megy, és Benitez nem variál érdemben. Fog majd változtatni, csak nehogy késő legyen a bajnokság szempontjából.

Október közepén már lehet egy előzetes ítéletet mondani Rafáról, addig várjuk ki, hogyan alakul a csapat. Szép játék nem lesz, ez borítékolható. De én reménykedek egy szívós, masszívan védekező csapatban, amely azért csak bedarálja az ellenfeleit, ha mással nem akkor egy pontrúgással, vagy egyéni villanással. Könnyen lehet, hogy sok lesz az idén az 1-0 meccs, de inkább tanuljunk meg szenvedve, küzdve nyerni, minthogy elfogyjon a tudomány, ha kicsit küzdeni is kell.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 24., hétfő 12:21

Kerlon írta:R24 erre gyúr
Az elnöki posztra? :lol:
ziro4vr írta:
sentry írta:Az a para, hogy szezon közben egyik sem jönne el, és lehet, hogy szezon végén sem.

Én teljesen azon vagyok, hogy itt nagy változás (értsd Benítez, Bale, Perez) csak akkor lesz ha Perez már nem lesz az elnökünk, és a következő elnök egy tökös elnök lesz és azzal foglalkozik csak ami a dolga. Kérdés: lesz-e ilyen?
Sok minden lehet, arra is lehet tennék összeget, hogy Bale tovább lesz itt, mint Cé...
Sajnos én is nagyobb esélyt látok arra hogy Bale tovább marad mint CR, mint fordítva. :-(

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 24., hétfő 12:07

sentry írta:Az a para, hogy szezon közben egyik sem jönne el, és lehet, hogy szezon végén sem.

Én teljesen azon vagyok, hogy itt nagy változás (értsd Benítez, Bale, Perez) csak akkor lesz ha Perez már nem lesz az elnökünk, és a következő elnök egy tökös elnök lesz és azzal foglalkozik csak ami a dolga. Kérdés: lesz-e ilyen?
Sok minden lehet, arra is lehet tennék összeget, hogy Bale tovább lesz itt, mint Cé...
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 24., hétfő 12:06

Egyébként,ha télen menesztik Rafát, akkor én Palit hoznám a Herthából. :mrgreen:
6 vkp ės Ronaldo elol.A siker garantált :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 12:06

R24 erre gyúr
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 24., hétfő 12:05

Az a para, hogy szezon közben egyik sem jönne el, és lehet, hogy szezon végén sem.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 11:58

Mikor idejött nem a padra ült be, hanem a sírba fektettük, azóta Bale 10-es poszton való szerepeltetése miatt kapott egy lapát földet, az 5 gól nélküli meccsért még egyet. Év végére el is temetjük.
K

Vissza: