Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 9., szombat 12:57

Falling in Reverse - Fashionably Late

Jó ajánlás volt, igazából már mindent leírtatok előttem. A hörgések nekem sem jöttek be túlzottan, bár számoktól is függött, volt ahol nem zavart túlzottan. A legjobban a Bad Girls Club, Fashionably Late és az It's over when it's over jött be, a legkevésbé meg a leghörgősebbek. 7/10

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 7., csütörtök 16:37

nem valószínű, hogy az elkövetkező két hétben tudom hozni az értékeléseket. Természetesen, utána mindent pótlok majd.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 6., szerda 19:38

A büdös picsába :mrgreen: Sajnos ajánlottam már Copy Cont. Így most magyar ug rap kell jöjjön :shifty:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 6., szerda 19:21

Na egész rövid ajánlás volt!Legyen egy:
5 :mrgreen:

De azért megvárhattad volna míg értékelik az enyémet! :mrgreen:
Victor velemenyevel maximalisan egyetertek, a legtobb szamrol en is hasonloan velekedem. Azok a szamok, vagyis inkabb szamon belul azok a reszek, amikor enekeltek, tetszettek, amikor viszont elkezdtek horogni meg ordibalni, inkabb csak fogtam a fejem
Ehh puhák! :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 6., szerda 19:14

Copy Con - Vasárnap

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 6., szerda 12:25

Ilyenkor mindig elkepzeltem magam elott, ahogy a szinpadon van az egyuttes, normalisan enekelnek, majd feljon egy gorilla, elveszi a mikrofont es o is megprobal enekelni.
:lol: :lol: hangosan röhögök :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 6., szerda 12:12

Victor velemenyevel maximalisan egyetertek, a legtobb szamrol en is hasonloan velekedem. Azok a szamok, vagyis inkabb szamon belul azok a reszek, amikor enekeltek, tetszettek, amikor viszont elkezdtek horogni meg ordibalni, inkabb csak fogtam a fejem. Ilyenkor mindig elkepzeltem magam elott, ahogy a szinpadon van az egyuttes, normalisan enekelnek, majd feljon egy gorilla, elveszi a mikrofont es o is megprobal enekelni. :lol: Persze viszonylag hamar elzavarjak, de folyamatosan visszajon. :Đ Harom szam volt, ami jobban tetszett: Fashionably Late, Fuck The Rest es Keep Holding On. Ezek kozul a kozepsot hallgattam meg tobbszor is. Ajanlasnak sem volt rossz, de ennel tobb pontot most nem tudok adni:

6/10

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. május 5., kedd 19:50

Fúú nekem már hiányzott egy kis zúzás az utóbbi időben a klubból. :D Teljesen korrekt volt az album nekem bejött nagyon ez az összekeverem a stílusokat. Ha ki kéne emelnem egy számot ami úgy igazán tetszett azt nem tudnék viszont az album volt jó úgy egészben ahogy van szerintem.Az énekes hangja is teljesen korrekt.Azok a számok amikben több volt a rap az annyira nem adta, de azért abból kevés volt. 8 pont.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 5., kedd 18:38

hú! csak belehallgattam egyelőre, látva az értékeléseket kíváncsi lettem és belepörgettem az első számba. volt ott minden, olyan, amit gyűlölök, olyan amit nem igazán bírok elviselni (a kettő nem ugyanaz!), és olyan rész is, ami felkeltette az érdeklődésem, és megmozgatta a zenei szenzorokat ott belül, szóval kellemes, tetszetős rész..
pedig az egész kb 5 kattintás volt és összesen 15 sec. :mrgreen:
kíváncsian várom
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 5., kedd 18:34

Nem jött be. A rockot és a bluest imádom, a metált is nagyon szeretem, de ott van egy határ, amit ez már bőven túl lépett. Nem akarom most sokat mocskolni a zenét, 3.5/10

(nem személyes ezúttal sem). :)
"And my heart will leave you never."

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 5., kedd 14:40

Ismertem őket, sőt, nem rég szedtem le az egész discographyt, de nem sikerült a szívembe lopniuk magukat. Hogy miért? Imádom a rockot, az ereimben csörgedezik, de az üvöltözős, össze-vissza pengetős nem az én világom. :) Na, most már kitérek erre a konkrét albumra:

A Champion nagyon jól kezdődött, tetszett az alapja, erre jött az üvöltözés... 1 perc után egész normális kis szám, találtam benne 2-3x tíz másodpercet, ahol volt ének, az nem volt rossz, a többi egyenesen értékelhetetlen. A rap betét nekem itt kicsit erőltetetten hatott, nem tetszett.

A Bad Girls Club elég érdekes volt, de tetszett, bár a háttérben lévő nintendo hangok kicsit idegesítettek néha :mrgreen: a klip sem volt rossz. jó volt ez a kis lágyulás a torokszaggatás után.

Rolling Stone: a refrén kifejezetten tetszett, az elején lévő HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ nem annyira :mrgreen: A rap itt sem az igazi, mint ahogy a robothangot és a elektronikus valamit sem tudom értékelni.

Az album névadója, a Fashionably Late elég kellemesre sikeredett. Tetszett.

Az Alone volt az első szám, ahol bejött a rap, valahogy ott odaillett nekem az alapra. A refrén itt is bejött, az előtte - utána - közben lévő üvöltözések megint csak nem. Pedig nagyon kis kellemes szám lehetett volna...

Born To Lead: szokásos. refrén jó, előtte értékelhetetlen hörgés, emberi fül elleni merénylet.

It's Over When It's Over: jó indítás, bár a tetris hang itt sem volt az igazi, a rap megint csak tetszett. Ez a szám bejött, talán a korong nevét szolgáló dalon kívül ez volt a második, ami igazán tetszett. Lehet később is előveszem.

Game Over: az eleje nagyon nem, a közepétől viszont nem volt rossz, leszámítva a tetrist (bár kicsit tinglitangli)

Self-Destruct Personality: végre egy kis hörgés! de hiányzott :roll: kicsit össze-vissza szám volt, nem jött be.

A Fuck the rest nem volt rossz, kellemes lehet háttérben.

Keep holding on: újabb lazulás! kellemes zongora csendül fel, kellemes énekkel társítva. nagyon kis kellemes szám, kifejezetten tetszett! A kedvencem a korongról, különösen 2.55-től. az a bele üvöltés és a gitár is faszentos. :rock: Ez a kedvenc az albumról, később is előveszem, sőt, már meg is szerzem (miért nem tettem a múltkor, mikor hallottam?) :agree:

A Drifter kis countryt hozott nekem, jó kis tinglitangli volt :mrgreen:

összességében nem volt egy olyan rossz korong ez, ajánlásnak sem utolsó. a keep holding on és a It's Over When It's Over miatt muszáj egy:

6/10-et adnom, hörgés ide vagy oda.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. május 4., hétfő 23:20

Én is gondolkodtam, hogy ajánljam ezt az albumot, csak ugye Ronnie egy korábbi zenekarától (Escape the Fate) már ajánlottam, így hagytam annyiban. Örülök neki!

Holnap hozom a két értékelést. :)
.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 4., hétfő 22:17

Na itt vagyok! :mrgreen:

Sokat gondolkoztam, hogy mit ajánljak,két album között gondolkoztam sokáig!Nekem itt nem az a célom, hogy a kedvenc együtteseimet mutassam meg, hanem, hogy vagy egy viszonylag ismeretlen,érdekes stílust mutassak vagy pedig egy kevésbé ismert főleg rock(mivel ehhez értek a legjobban) együtteseket!Végül most inkább az érdekesebb és talán nehezebben emészthető album mellett döntöttem!
Az együttes 2008-ban alakult, a zenei stílusuk elég érdekes nagyjából a Post-hardcore és a metalcore közé sorolnám(máris megjött a kedvetek ugye? :mrgreen: ) de más stílusuk jellemzői is megtalálhatóak a számaikban!Én őket egy külföldi kisebb koncert alkalmával ismertem meg, az egyik ismerősöm által aki elráncigált!Amikor megláttam hogy hogyan néznek ki majdnem nyomtam egy hátraarcot, hogy ezt biztos nem hallgatom meg, de aztán meggyőzött, szerencsére!A koncert után volt lehetőség dumálni a srácokkal és kellemeses meglepődtem!Jó rendben Ronnie egy seggfej, ezért mondjuk nagyon szeretem! :mrgreen:
Nem tudom, hogy ismerek e még ennyire változatos bandát, akik ennyi mindennel megpróbálkoznak egy albumban!Van benne minden elektronikus zene,rap,rock,metal,hörgés minden, tehát valószínűleg mindenkinek lesz miért utálnia valamelyik számot! :mrgreen: Viszont mindegyikből csak egy kicsi, és szerintem nagyon jól eltalálták az egyensúlyt, hogy mindenki élvezhesse!Az énekes hangja nem az a elsöprő hatalmas hang, de szerintem kifejezetten különleges és nagyon passzol ehhez a zenéhez!Néhány számukról klipjükről egyértelműen látszik, hogy mennyire hülyék,elképesztően beteg klipeket sikerül néha összehozniuk!A szöveg nem nagy szám a stílusból adódóan, de vannak megmosolyogtató szövegek szerintem, az egyik emiatt az egyik kedvencem lett!
Nem gondolom, hogy nagy kedvenc lesz, sőt lehet GT rekordjára török( :mrgreen: ), de szerintem mindenképpen érdekes meghallgatni, mert nagyon ritka szerintem, hogy ennyire változatos legyen egy album!12 szám szóval nem hosszú, és légyszi senki se nyomja ki az első szám eleje után, nem lesz annál durvább! :mrgreen: Nem tudom, hogy mennyire számítanak ismertnek, egy-egy klipjüket elég szép számmal megnézték szóval lehet már ismeritek őket! :)

Nem húzom tovább az időt, gondolom egy ilyen remek bevezető után rögtön kedvet kaptatok, hogy még ma végigpörgessétek szóval ők a Falling In Reverse(Fashionably Late album)
Egy kicsit írok még a kedvenc számaimról az albumról:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A kedvencem talán az a szám amit elsőre hallottam tőlük, a Game Over szerintem egy nagyon ötletes,egyedi szám, a szövege szerintem remek!A Drifter is nagyon megfogott ott is talán maga a szám felépítése, a zene!A Keep Holding On számban a zongora, imádom amikor belevisznek egy kis változatosságot ilyen téren!A It's Over When It's Over számnál már a legelején megfogtak pedig se nagy rapes se elektronikus fan nem vagyok!Az Alone című számot sokáig nem szerettem a szöveg miatt, de aztán jobban utánaolvasva a dolgoknak, már nem zavaró!Szerintem magasan ez a legjobb albumuk, viszont a legújabb albumuk is egész jó lett!
Jó szórakozást! :mrgreen:

(következő körben visszatérek a jó öreg rock zenéhez szóval azért senki ne szomorkodjon :mrgreen: )

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 4., hétfő 14:38

BBarni ajánlását várjuk akkor a mai nap folyamán. :)

A táblázat pedig továbbra is elérhető az avatarom alatti földgömb ikonra kattintva.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 4., hétfő 14:25

Aloe Blacc - Lift Your Spirit

Az eloadot mar regebben is ismertem, az I need a dollar c. szamot talan senkinek se kell bemutatni. Errol az albumrol is volt par szam, amit korabban radioban hallottam, nev szerint a The man, Soldier in the city es a Ticking bomb. Talan ezek tetszettek legjobban. Meg hat ugye ott van a Wake me up, aminel az Avicii feldolgozast nagyon szeretem, ez az ebresztom is, szoval egy kicsit meglepodtem, amikor meglattam rogton a lejatszasi lista elejen. A tobbi szamot inkabb az egyszer elmegy, de semmi tobb kategoriaba raknam. Errol eszembe is jutott a kicsit hasonlo Gavin DeGraw album, amire 6 pontot adtam. Annal azert kicsivel jobban tetszett a mostani, szoval legyen 6,5/10

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 4., hétfő 12:59

Egy szám tetszett az albumról, a Soldiers in the city. Többi számomra mainstream hangzású popzeneként jött át, ami elég távol áll tőlem.

3.5/10

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 3., vasárnap 23:52

Ez a Wake Me Up azt hittem Avicsi' szám. De akkor az csak koppincs :mrgreen: Amúgy ez jó track, ez tetszett a legjobban az albumról, meg a Can You Do This. Nem igazán az én stílusom, de egyszer jó volt meghallgatni, de a vége fele már kezdtem nyugtalankodni :D 6,5/10
Kép

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 3., vasárnap 22:49

Még van hátra pár értékelés, de nem akarok holnap belekontárkodni más ajánlásába, úgyhogy inkább most reflektálok a kritikákra. Magát az ajánlásomat így az értékelések kb. 2/3-a után elég felemásra értékelem. Meglepett, hogy ketten is jól ismertétek az albumot, többen pedig az előadó munkásságát (nem csak egy-két számát). A "legfeljebb nem tudjátok a nevét" részt arra értettem, hogy ha le is adják pár számát, szerintem a nagy többség nem igazán mozog otthonosan Blacc munkásságában. Ezek szerint ingoványos talajra léptem ezen a téren.
A lemez címe szerintem kifejezetten jó, hiszen alapvetően nem egy számot, hanem az album mögötti koncepciót jelöli, azaz a könnyedséget, nem a soul alapjait adó (el)nyomottságot. A számok is ennek megfelelően nem egy durvább érzelmi hullámvasútra visznek, hanem inkább ellazítanak, a műfaj "boldogabb" világába kalauzolnak. Úgy látszik, bizonyos szempontból túlzottan is könnyedre sikeredett. Aloenak egyébként igazán gospeles orgánuma van, kifejezetten erre a műfajra született, de talán tényleg takaréklángon égett pár számnál. Viszont a magasabb hangokkal való problémátokat nem értem, egy Thickehez, vagy Smithhez képest Blacc egy rekedt öregember. :mrgreen:
Talán már más is írta korábban az album kapcsán, de BBarni kommentje volt a legfrissebb ezen a téren, miszerint a blues, soul lényegében kihaló félben van, amivel egyet is értek és szerintem nem elhanyagolandó szerepet játszik benne, hogy az a világ, amit képvisel már szinten eléggé eltűnőben van.

Egyébként egy newcomer albuma volt a kiszemelt, aki a műfaji alapokat remekül ötvözi a modern kor zenei stílusaival. Na meg ő nem kertel és kiengedi a hangját, ha már ezt hiányoltátok. Csak még mindig nem jelent meg a lemeze...

ui.: azért örülök, hogy még ha pozitívan nem is maradt meg különösebben az album, legalább negatív értelemben sem.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. május 3., vasárnap 19:53

6/10
Holnap írok bővebben, bocsi. :/
.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 3., vasárnap 16:40

Pár számát ismertem innen,onnan, de maga a stílus sohasem állt közel hozzám!Több számról is a funk stílus jutott eszembe ami így utánaolvasva nem meglepő!Valahogy nekem ez a soul-rhytm and blues-funk vonal nem jön be, néhány kivétellel!
Nem is tudok olyan sok mindent mondani az albumról, a Wake Me Up nekem tetszett, ezen kívül a Soldiers in the city,Can You Do This számok tetszettek még, szóval mondhatni a pörgősebb számok!Szövegileg rendben volt az album, énekben néha ezek a hajlítgatások nem tetszettek, szerintem több van még a srácban, de nagy gond nem volt!
Annyit azért hozzátennék még, hogy az ilyen blues,soul stb féle stílusokhoz kell egyfajta életérzés, egy bizonyos közeg jobban betudja fogadni és értékelni és ezért nagyon nehéz dolguk van az előadóknak, hogy a mostani időkben is népszerűek legyenek,eltudják adni a számaikat stb Nem véletlen, hogy a klasszikus blues is mondhatni haldoklik, ahogy Hobo mondta, persze meg lehet próbálkozni modernebb elemeket belevinni, de az más más!
Na mindegy nagyon elkanyarodtam az albumtól, nem volt vele nagy gond csak úgy lement és ennyi, nem tudott bennem nagy nyomot hagyni, de legyen egy 6,5

Vissza: