Xavi is a fotelből.hehetheoriginal írta:gavi lájkolja ezt.ELSiete írta: Pedri helyett lehet más gatyót vettem volna fel.
https://x.com/FCBarcelona/status/190755 ... pwIZA&s=19

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 3., csütörtök 17:46
Xavi is a fotelből.hehetheoriginal írta:gavi lájkolja ezt.ELSiete írta: Pedri helyett lehet más gatyót vettem volna fel.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 3., csütörtök 17:43
Én jövök majd olvasni, de írni nem hiszem, hogy fogokBabinho írta: antimadridom.hu![]()
Na ezen a két meccsen se kell jönni a fórumra![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 3., csütörtök 17:41
Azt írtam, hogy ellenünk nem játszottak jól… vagy már nem 9et kaptunk hanem 120at?Galacticos írta:De nem ugy volt hogy nem jatszanak jol se?dzsi91 írta: És középszereknek nem lehet jó szezonja vagy miről beszélünk?
Hogy lehet nem jo jatekkal, kozepszeru jatekosokkal aprilisig rugni 120 golt?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 3., csütörtök 17:35
gavi lájkolja ezt.ELSiete írta: Pedri helyett lehet más gatyót vettem volna fel.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 3., csütörtök 17:31
Nálam ez a hónap hozzászólásaR. Carlos írta:1. Az edző gyilkos pozíciókra a haverokat küldte fel. Lásd szélső hátvédek, Lucas és Mendy volt mindkét meccsen. Nem is próbálkozott mással, holott nekik pont a két szélsőjük a legnagyobb húzóerejük.BlancoMark írta:
Ez igaz, viszont altalaban aprilisra mar a bombaforma jelei latszodni szoktak, most ebbol semmit nem latni egyelore. Szerintem ez most nem a forman mulik, melyebb problemak vannak. Edzo, keret, kemia.
2. Nincs Kroos. Ezzel elment egy ember, aki egy olyan pozícióban játszott, ahol kiváltképp fontos a precizitás, jó helyezkedés és az agy a kulcspasszokhoz. Helyenként fel-fel bukkant Ceballos megint, de sajnos a sérülése őt is kivágta, Modricot pedig a kora viszi el. Gyakorlatilag a csapat összekötője, agya esett ezzel ki.
3. Nem posztra igazoltunk a csatársorban. Mbappé és Vini ütik egymást és nem is igazán van meg a kémia köztük. A jobbszélsőnk meg balszélső szintén, ami szintén hátrány.
4. Középhátvédet nem igazoltunk, holott egy egészséges Rüdiegeren kívül nem volt más emberünk oda a szezon elején. Az már más kérdés, hogy Asencio bevált, így Alaba és Militao esetleges eladásával összesen egy védőt kellene igazolni. Igaz ezen játékosok eladására jelenleg reális esélyt nem látok.
5. Carvajal megsérült. Ezt azt hiszem nem kell magyarázni, tátongó lyuk azóta is a posztja. Valverdével pótoljuk, aki kellene a középpályára is Ceballossal egyetemben...
Az első kivételével amúgy Carlon kívül álló okok okozták eddig a gyenge teljesítményt. Az se ártana, ha nem lenne ennyi sérültünk. Hihetetlen sokat szenvedünk emiatt és szerintem ez sem kis részben hátráltatja a csapat erős szereplését.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 3., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 3., csütörtök 17:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 3., csütörtök 17:08
R24 nem olvassa, legyel R24Pad'em írta: Dzsi kissé túlzásba esett, de legalább kicsit ellensúlyozta amit csinálnak itt páran a másik irányba, hogy kapunk innentől minden meccsen 5-öt tőlük egy félidő alatt. Tényleg fárasztó olvasni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 3., csütörtök 16:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 3., csütörtök 16:52
Gondolom az edzo, aki megnyerni akarja a meccset, barmi aron. Ha az 1-0, akkor annyi. Carlo leszarja valszeg, hogy hogy nyerunk. Nincs is egy olyan sablon alapjateka, mint sok felkapott sztaredzonek. Csunya, de ot igazolja az elet.Galacticos írta:Ki tiltja meg nekunk hogy ne tamadjunk elvileg a vilag legjobb tamadoival hanem alljunk be bekkelni?Remy írta: Azert ugye remelem senki nem gondolja azt, hogy egy Vini vagy Bappe nem hozna extra szamokat egy olyan csapatban, amelyik ugy megy fel a palyara, hogy minel tobb golt lojjenek.
Es meg mindig nem azt mondom hogy rettegni kell toluk mert eselytelenek vagyunk, de ez hogy ok a full atlag kozepszer csapat akik nem jatszottak jol hiaba rugtak nekunk 9et, az a 15 evvel ezelotti raisen aranykopesek koze valo.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 3., csütörtök 16:45
Ki tiltja meg nekunk hogy ne tamadjunk elvileg a vilag legjobb tamadoival hanem alljunk be bekkelni?Remy írta: Azert ugye remelem senki nem gondolja azt, hogy egy Vini vagy Bappe nem hozna extra szamokat egy olyan csapatban, amelyik ugy megy fel a palyara, hogy minel tobb golt lojjenek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 3., csütörtök 16:44
Igen, de en most a dontokrol beszeltem csak. Szoval ha innen nezzuk akkor jo eselyunk van a spanyol kupa dontore. BL donto meg nagyon messze van.LosMerengues írta: Ki is szoptunk 4-0-ra utána a Citytől a BL-ben, a bajnokságot pedig buktuk simán.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 3., csütörtök 16:44
Én tökre nem a Barca elleni meccsen vergődök, hanem tőlük teljesen függetlenül látom az ő formájukat, az ő focijukat és elképzelésüket, valamint a mi nem létező formánkat, focinkat és elképzelésünket. És mivel ez a Real vs Barca topik, ezért relációba teszem őket és az alapján egy valós képet próbálok leírni.dzsi91 írta: blablabla. 80milliószor lefutott körök az elmúlt évek során. Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.
De ha megverjük őket esküszöm most már rászánok pár hetet-hónapot, hogy teleszpameljem az összes topikot ugyanazzal.
geci januárban volt a meccs ti meg még 4 hónap után is azon vergődtök.
Ja, kurvajól állunk, csak én azért szeretném nézni is a meccseket és már a tököm kivan, hogy egy Leganes ellen is kifolyik a szemem az ötlettelenségtől a pálya minden szegletén.Az ótvar szezonunk ellenére is kurva jól állunk ahhoz képest, hogy micsoda barszávalállunk szemben.
Mikor álltunk egyáltalán utóljára őgy éprilisban, hogy triplázhatunk is akár? Ha nullkupázunk is azért messze nem annyira szar a helyzet.Carlo elfáradt ennyi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 3., csütörtök 16:43
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 3., csütörtök 16:43
De nem ugy volt hogy nem jatszanak jol se?dzsi91 írta: És középszereknek nem lehet jó szezonja vagy miről beszélünk?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 3., csütörtök 16:38
És középszereknek nem lehet jó szezonja vagy miről beszélünk? Hova tennéd raphinhát? R9-dinho vagy Diego milito mellé?ToniKroos írta:Az hogy a barcát valaki jobbnak és esélyesebbnek látja az nem rinyapinaság, hanem objektivítás. Sajnos el kell ismerni, hogy a játék legtöbb elemében előttünk járnak. Ezeket egyéni képességekkel lehet tudjuk majd kompenzálni, de azért ez még mindig egy csapatsport, amelyik csapat egységesebb az nagyobb eséllyel nyer.dzsi91 írta: Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.
A középszerhez meg annyit, hogy az egyik játékosuk BL góllövő listát vezet a másik a bajnokit. Melletük van 3 golden boy díjasuk meg még de jong, Cubarsi, Kounde, Balde.. Nagyon elvakultnak kell lenni, hogy őket középszernek nevezd.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 3., csütörtök 16:26
Az hogy a barcát valaki jobbnak és esélyesebbnek látja az nem rinyapinaság, hanem objektivítás. Sajnos el kell ismerni, hogy a játék legtöbb elemében előttünk járnak. Ezeket egyéni képességekkel lehet tudjuk majd kompenzálni, de azért ez még mindig egy csapatsport, amelyik csapat egységesebb az nagyobb eséllyel nyer.dzsi91 írta: Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 3., csütörtök 16:08
Attol rinyapina hogy nem latja elvakultan es nem dugja direkt homokba a fejet es jon ezzel a nagykepu bullshittel mint te?dzsi91 írta: blablabla. 80milliószor lefutott körök az elmúlt évek során. Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.
De ha kikapunk akkor utana ne arra fogd hogy mi voltunk szarok, ha nyelunk 5 golt egy felidobe.dzsi91 írta: De ha megverjük őket esküszöm most már rászánok pár hetet-hónapot, hogy teleszpameljem az összes topikot ugyanazzal.
Es azota mi miben fejlodtunk? A hetvegen a kiesojelolttel vergodtunk otthon, tegnapelott meg 4et kaptunk otthon a socitol. Tenyleg, csak a tenyszeruseg kedveert ezek milyen jatekosok ha a barca a full atlag? Csak hogy tudjam.dzsi91 írta: geci januárban volt a meccs ti meg még 4 hónap után is azon vergődtök.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 3., csütörtök 16:04
1. Az edző gyilkos pozíciókra a haverokat küldte fel. Lásd szélső hátvédek, Lucas és Mendy volt mindkét meccsen. Nem is próbálkozott mással, holott nekik pont a két szélsőjük a legnagyobb húzóerejük.BlancoMark írta:Ez igaz, viszont altalaban aprilisra mar a bombaforma jelei latszodni szoktak, most ebbol semmit nem latni egyelore. Szerintem ez most nem a forman mulik, melyebb problemak vannak. Edzo, keret, kemia.Sierra írta: Viszont azt hozzatennem, hogy altalaban januarban kutyaszar a csapat, legrosszabbkor kellett veluk jatszani. Azert tavaszra mindig jobban allunk es egy tavaszi donto mindig mas, eddig egy kivetelevel hoztuk az osszeset (Atma ellen 2013-ban buktuk a kupadontot)
-2011-es kupadonto
-2014-es kupa + BL donto
-2016-os BL donto
-2017-es BL donto
-2018-as BL donto
-2022-es BL donto
-2023-as kupadonto
-2024-es BL donto
Tavaszra mindig osszeszedik magukat a januari formahoz kepest. Ket eve is nyert a barca ellenunk a szuperkupa dontoben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 3., csütörtök 16:03
blablabla. 80milliószor lefutott körök az elmúlt évek során. Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.ram8nes írta:Már csak a bírózás hiányzikdzsi91 írta:
Jah csak egyik meccsen sem játszottak szerintem jól. Mi voltunk a vadbarmok. Kb ment a meccs jobbak is voltunk meg vezettünk is aztán teljesen random kékhalál és mindenki lefagyott. A barsza csak köszönte szépen, hogy szögletből indítgajtuk őket meg ilyenek. Ettől függetlenül játszhatnak jobban a kövi meccseken de ugyanolyan abszúrd volt ez a 2 meccs mint a csávi féle 4-0.
Ha egy átlagos bl meccsünk stabil szintjét tudnánk hozni anélkül, hogy valamelyik fgy emberünk teljesen random eldöntené nekik a meccset 5 perc alatt szerintem nem lesz gond akármit csinál Carlo mert képességekben van 4-5 olyan emberünk akikből ha 2-3 hozza magát akkor fejre is állhatna flick a középszer játékosaival. Csak ahhoz formába kéne lendüljön az a 2-3-4 ember. Van még addig 3 hét meg amúgysem a kupadöntő lesz itt a fontos hanem a bajnoki ha úgy állunk vagy a bl ha összejönne.Állandóan a mellébeszélés, mosdatás, relativizálás.
Kérdés nélkül jobbak voltak mindkét meccsen.
ez a kedvenc részem: "akármit csinál Carlo mert képességekben van 4-5 olyan emberünk akikből ha 2-3 hozza magát akkor fejre is állhatna flick a középszer játékosaival. Csak ahhoz formába kéne lendüljön az a 2-3-4 ember."
Mert ugye mindig azok a csapatok nyernek, ahol a "képességekre jobb" játékosok szerepelnek..."CSAK" a formábahozáson múlik?
Ez a baj, hogy Carlo is kizárólag a képességekre épít, de talán tenni kéne valamit, amikor látszólag nem sikerül neki se formába hozni az alapjátékosainkat, se tűzben tartani a cseréket, se egy alap sémát kitalálni, ami akkor is működik, ha a képességek nem nyerik a meccset.
Meg ez, hogy "valamelyik fgy emberünk teljesen random eldöntené nekik a meccset"... Ugye tudod, hogy 11 emberünk van a pályán és senki sem független senkitől, hacsak nem fordul meg a labdával és lövi szándékosan a saját kapujába?
Itt alapvetően nagyon komoly hiányosságok vannak rendszerszinten támadásban és védekezésben is, amit tetéz a túlhajtottság, motiválatlanság, sérülések, a vezetőség általi keret kialakítás (Carlo focijához kell egy Kroos szerű agy, aki mozgatja a csapatot a félpályán túl), stáb általi csapatösszeállítás (mind személy, mind pozíció, mind feladat szinten), valamint a cserék helyzete és száma is.
Nem kongatom a vészharangot és nem félek a Barcától, mert egy-egy meccsen bármi lehet, de nagyon durva elkenése a saját hibáinknak ez a magyarázkodás, amit nyomsz. Ha ezeket észrevesszük és teszünk valamit ellenük, maximum akkor lehet keresnivalónk. Amíg relativizálunk vagy a bírókra mutogatunk, én sok jót nem jósolok magunknak se ellenük, se egy komolyabb csapat ellen a BL-ben. (Illetve az teljesen egyértelmű, hogy Ceballos nélkül szinte semmi esélyünk bármit is nyerni a jelenlegi focinkkal)
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem