Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 3., csütörtök 17:46

hehetheoriginal írta:
ELSiete írta: Pedri helyett lehet más gatyót vettem volna fel. :lol:

https://x.com/FCBarcelona/status/190755 ... pwIZA&s=19
gavi lájkolja ezt.
Xavi is a fotelből. :mrgreen:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 3., csütörtök 17:43

Babinho írta: antimadridom.hu :)
Na ezen a két meccsen se kell jönni a fórumra :lol:
Én jövök majd olvasni, de írni nem hiszem, hogy fogok :lol:
Amikor megindul itt a sz.rhenger, akkor ember legyen a talpán, aki hozzá mer szólni :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 3., csütörtök 17:41

Galacticos írta:
dzsi91 írta: És középszereknek nem lehet jó szezonja vagy miről beszélünk?
De nem ugy volt hogy nem jatszanak jol se?
Hogy lehet nem jo jatekkal, kozepszeru jatekosokkal aprilisig rugni 120 golt?
Azt írtam, hogy ellenünk nem játszottak jól… vagy már nem 9et kaptunk hanem 120at? :lol:

A full semmit mondó monológok arról amit a vak is lát mennek de szövegértelmezés az nem vagy inkább kiforgatjuk.

Elengedtem. Kár is volt belemenni mert ezt minden évben eljátsszuk már 15 éve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 3., csütörtök 17:35

ELSiete írta: Pedri helyett lehet más gatyót vettem volna fel. :lol:

gavi lájkolja ezt.
thereisonly1ronaldo

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 3., csütörtök 17:31

R. Carlos írta:
BlancoMark írta:
Ez igaz, viszont altalaban aprilisra mar a bombaforma jelei latszodni szoktak, most ebbol semmit nem latni egyelore. Szerintem ez most nem a forman mulik, melyebb problemak vannak. Edzo, keret, kemia.
1. Az edző gyilkos pozíciókra a haverokat küldte fel. Lásd szélső hátvédek, Lucas és Mendy volt mindkét meccsen. Nem is próbálkozott mással, holott nekik pont a két szélsőjük a legnagyobb húzóerejük.
2. Nincs Kroos. Ezzel elment egy ember, aki egy olyan pozícióban játszott, ahol kiváltképp fontos a precizitás, jó helyezkedés és az agy a kulcspasszokhoz. Helyenként fel-fel bukkant Ceballos megint, de sajnos a sérülése őt is kivágta, Modricot pedig a kora viszi el. Gyakorlatilag a csapat összekötője, agya esett ezzel ki.
3. Nem posztra igazoltunk a csatársorban. Mbappé és Vini ütik egymást és nem is igazán van meg a kémia köztük. A jobbszélsőnk meg balszélső szintén, ami szintén hátrány.
4. Középhátvédet nem igazoltunk, holott egy egészséges Rüdiegeren kívül nem volt más emberünk oda a szezon elején. Az már más kérdés, hogy Asencio bevált, így Alaba és Militao esetleges eladásával összesen egy védőt kellene igazolni. Igaz ezen játékosok eladására jelenleg reális esélyt nem látok.
5. Carvajal megsérült. Ezt azt hiszem nem kell magyarázni, tátongó lyuk azóta is a posztja. Valverdével pótoljuk, aki kellene a középpályára is Ceballossal egyetemben...

Az első kivételével amúgy Carlon kívül álló okok okozták eddig a gyenge teljesítményt. Az se ártana, ha nem lenne ennyi sérültünk. Hihetetlen sokat szenvedünk emiatt és szerintem ez sem kis részben hátráltatja a csapat erős szereplését.
Nálam ez a hónap hozzászólása :sziv: Teljesen egyetértek veled :agree:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 3., csütörtök 17:25

Pedri helyett lehet más gatyót vettem volna fel. :lol:

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 3., csütörtök 17:17

ha jol erzem a sormintát, akkor most egy 6-ost kapunk tőlük.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 3., csütörtök 17:08

Pad'em írta: Dzsi kissé túlzásba esett, de legalább kicsit ellensúlyozta amit csinálnak itt páran a másik irányba, hogy kapunk innentől minden meccsen 5-öt tőlük egy félidő alatt. Tényleg fárasztó olvasni.
R24 nem olvassa, legyel R24 :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 3., csütörtök 16:52

Dzsi kissé túlzásba esett, de legalább kicsit ellensúlyozta amit csinálnak itt páran a másik irányba, hogy kapunk innentől minden meccsen 5-öt tőlük egy félidő alatt. Tényleg fárasztó olvasni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 3., csütörtök 16:52

Galacticos írta:
Remy írta: Azert ugye remelem senki nem gondolja azt, hogy egy Vini vagy Bappe nem hozna extra szamokat egy olyan csapatban, amelyik ugy megy fel a palyara, hogy minel tobb golt lojjenek.
Ki tiltja meg nekunk hogy ne tamadjunk elvileg a vilag legjobb tamadoival hanem alljunk be bekkelni?
Es meg mindig nem azt mondom hogy rettegni kell toluk mert eselytelenek vagyunk, de ez hogy ok a full atlag kozepszer csapat akik nem jatszottak jol hiaba rugtak nekunk 9et, az a 15 evvel ezelotti raisen aranykopesek koze valo.
Gondolom az edzo, aki megnyerni akarja a meccset, barmi aron. Ha az 1-0, akkor annyi. Carlo leszarja valszeg, hogy hogy nyerunk. Nincs is egy olyan sablon alapjateka, mint sok felkapott sztaredzonek. Csunya, de ot igazolja az elet.

Ettol fuggetlenul az eredmenyek ellenere nem ertek a felfogasaval egyet, de hamarosan ugyis valtunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 3., csütörtök 16:45

Remy írta: Azert ugye remelem senki nem gondolja azt, hogy egy Vini vagy Bappe nem hozna extra szamokat egy olyan csapatban, amelyik ugy megy fel a palyara, hogy minel tobb golt lojjenek.
Ki tiltja meg nekunk hogy ne tamadjunk elvileg a vilag legjobb tamadoival hanem alljunk be bekkelni?
Es meg mindig nem azt mondom hogy rettegni kell toluk mert eselytelenek vagyunk, de ez hogy ok a full atlag kozepszer csapat akik nem jatszottak jol hiaba rugtak nekunk 9et, az a 15 evvel ezelotti raisen aranykopesek koze valo.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 3., csütörtök 16:44

LosMerengues írta: Ki is szoptunk 4-0-ra utána a Citytől a BL-ben, a bajnokságot pedig buktuk simán.
Igen, de en most a dontokrol beszeltem csak. Szoval ha innen nezzuk akkor jo eselyunk van a spanyol kupa dontore. BL donto meg nagyon messze van.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 3., csütörtök 16:44

dzsi91 írta: blablabla. 80milliószor lefutott körök az elmúlt évek során. Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.

De ha megverjük őket esküszöm most már rászánok pár hetet-hónapot, hogy teleszpameljem az összes topikot ugyanazzal.

geci januárban volt a meccs ti meg még 4 hónap után is azon vergődtök.
Én tökre nem a Barca elleni meccsen vergődök, hanem tőlük teljesen függetlenül látom az ő formájukat, az ő focijukat és elképzelésüket, valamint a mi nem létező formánkat, focinkat és elképzelésünket. És mivel ez a Real vs Barca topik, ezért relációba teszem őket és az alapján egy valós képet próbálok leírni.

Ha a focink hónapokon keresztül nem változik, hanem ugyanazokkal a problémákkal küzdünk, akkor szerintem (sajnos) a tényekről beszélünk és a valós helyzetről folytatunk diskurzust, nyitunk beszélgetést, nem pedig spammelünk.

Én lennék a legboldogabb, ha nem kéne ismerős köröket futni rendre a meccseink után, viszont erre szerintem nem az a megfelelő reakció, amit te csináltál, amikor az egész kommented feltételes módokban íródott, elképzelt dolgokról, a jelenlegi valóságra és tendenciákra fittyet hányva.

Fel lehet szopni a Realt, hogy HA minden jól menne, akkor elvernénk őket, valamint le lehet nézni a Barcát a "full középszerekkel", csakhogy jelenleg szinte bármilyen jött-ment csapat ellen szenvedünk. Lehet meséket mondani egy világról, ahol a kulcsjátékosaink HA formában vannak, akkor elvernek mindenkit, meg HA egy-egy játékosunk nem hibázik, akkor nem is nyer a barca a "full középszereivel", de én meg ennek nem látom értelmét. Ez nem a fifa, nem csak számok meg statisztikák meg képességek vannak, hanem a valóság, ami kicsit azért többtényezős dolog, és mi sok tényező miatt elég szarul nézünk ki jelenleg bárki ellen.
Az ótvar szezonunk ellenére is kurva jól állunk ahhoz képest, hogy micsoda barszával :'( állunk szemben.

Mikor álltunk egyáltalán utóljára őgy éprilisban, hogy triplázhatunk is akár? Ha nullkupázunk is azért messze nem annyira szar a helyzet.Carlo elfáradt ennyi.
Ja, kurvajól állunk, csak én azért szeretném nézni is a meccseket és már a tököm kivan, hogy egy Leganes ellen is kifolyik a szemem az ötlettelenségtől a pálya minden szegletén.

De hát kinek mi a fontos. Nekem nem az álomvilág, a feltételes mód, meg a nézhetetlen focival összebrusztolt kupák. Nem vagyunk egyformák, nincs ezzel baj, ezért van ez a fórum, hogy megvitassuk a gondolataink. Az én gondolatom az, hogy a valóság és a tények belátása nem pesszimizmus, és hasznosabb, mint a feltételes módokból összerakott, nem létező világ összetákolása.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 3., csütörtök 16:43

Jo ez a Rafinnya, megneznem hogy mit csinalna nalunk, ahol ugye nincs foci, es csak fel vannak Lucasszal egyutt pakolva a jatekosok.

Azert ugye remelem senki nem gondolja azt, hogy egy Vini vagy Bappe nem hozna extra szamokat egy olyan csapatban, amelyik ugy megy fel a palyara, hogy minel tobb golt lojjenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 3., csütörtök 16:43

dzsi91 írta: És középszereknek nem lehet jó szezonja vagy miről beszélünk?
De nem ugy volt hogy nem jatszanak jol se?
Hogy lehet nem jo jatekkal, kozepszeru jatekosokkal aprilisig rugni 120 golt?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 3., csütörtök 16:38

ToniKroos írta:
dzsi91 írta: Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.
Az hogy a barcát valaki jobbnak és esélyesebbnek látja az nem rinyapinaság, hanem objektivítás. Sajnos el kell ismerni, hogy a játék legtöbb elemében előttünk járnak. Ezeket egyéni képességekkel lehet tudjuk majd kompenzálni, de azért ez még mindig egy csapatsport, amelyik csapat egységesebb az nagyobb eséllyel nyer.
A középszerhez meg annyit, hogy az egyik játékosuk BL góllövő listát vezet a másik a bajnokit. Melletük van 3 golden boy díjasuk meg még de jong, Cubarsi, Kounde, Balde.. Nagyon elvakultnak kell lenni, hogy őket középszernek nevezd.
És középszereknek nem lehet jó szezonja vagy miről beszélünk? Hova tennéd raphinhát? R9-dinho vagy Diego milito mellé? :lol: Ki írta, hogy átlagos játékosokkal nem lehet jó szezont futni?

Egyszerűen képtelenek vagytok felfogni amit írok mert rosszul vagytok amint valaki belemer kötni ebbe az aberált negativításba amit amúgy minden kurva szezonban végigtoltok mindegy, hogy Cr van elől vagy viniciusz.

Az ótvar szezonunk ellenére is kurva jól állunk ahhoz képest, hogy micsoda barszával :'( állunk szemben.

Mikor álltunk egyáltalán utóljára őgy éprilisban, hogy triplázhatunk is akár? Ha nullkupázunk is azért messze nem annyira szar a helyzet.Carlo elfáradt ennyi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 3., csütörtök 16:26

dzsi91 írta: Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.
Az hogy a barcát valaki jobbnak és esélyesebbnek látja az nem rinyapinaság, hanem objektivítás. Sajnos el kell ismerni, hogy a játék legtöbb elemében előttünk járnak. Ezeket egyéni képességekkel lehet tudjuk majd kompenzálni, de azért ez még mindig egy csapatsport, amelyik csapat egységesebb az nagyobb eséllyel nyer.
A középszerhez meg annyit, hogy az egyik játékosuk BL góllövő listát vezet a másik a bajnokit. Melletük van 3 golden boy díjasuk meg még de jong, Cubarsi, Kounde, Balde.. Nagyon elvakultnak kell lenni, hogy őket középszernek nevezd.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 3., csütörtök 16:08

dzsi91 írta: blablabla. 80milliószor lefutott körök az elmúlt évek során. Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.
Attol rinyapina hogy nem latja elvakultan es nem dugja direkt homokba a fejet es jon ezzel a nagykepu bullshittel mint te?
Az mitol teny hogy kozepszeruei a jatekosaik? A raphinhanak jobb szezonja van mar most aprilisba mint vininek vagy rodrygonak akarmikor, de lehet mar golgolpasszba a yamalnak is. A lesajnalt 40eves lewandowski meg bappe elott a gollovolistan. Ugye a kozepszerek. :lol:
dzsi91 írta: De ha megverjük őket esküszöm most már rászánok pár hetet-hónapot, hogy teleszpameljem az összes topikot ugyanazzal.
De ha kikapunk akkor utana ne arra fogd hogy mi voltunk szarok, ha nyelunk 5 golt egy felidobe.
dzsi91 írta: geci januárban volt a meccs ti meg még 4 hónap után is azon vergődtök.
Es azota mi miben fejlodtunk? A hetvegen a kiesojelolttel vergodtunk otthon, tegnapelott meg 4et kaptunk otthon a socitol. Tenyleg, csak a tenyszeruseg kedveert ezek milyen jatekosok ha a barca a full atlag? Csak hogy tudjam.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 3., csütörtök 16:04

BlancoMark írta:
Sierra írta: Viszont azt hozzatennem, hogy altalaban januarban kutyaszar a csapat, legrosszabbkor kellett veluk jatszani. Azert tavaszra mindig jobban allunk es egy tavaszi donto mindig mas, eddig egy kivetelevel hoztuk az osszeset (Atma ellen 2013-ban buktuk a kupadontot)
-2011-es kupadonto
-2014-es kupa + BL donto
-2016-os BL donto
-2017-es BL donto
-2018-as BL donto
-2022-es BL donto
-2023-as kupadonto
-2024-es BL donto

Tavaszra mindig osszeszedik magukat a januari formahoz kepest. Ket eve is nyert a barca ellenunk a szuperkupa dontoben.
Ez igaz, viszont altalaban aprilisra mar a bombaforma jelei latszodni szoktak, most ebbol semmit nem latni egyelore. Szerintem ez most nem a forman mulik, melyebb problemak vannak. Edzo, keret, kemia.
1. Az edző gyilkos pozíciókra a haverokat küldte fel. Lásd szélső hátvédek, Lucas és Mendy volt mindkét meccsen. Nem is próbálkozott mással, holott nekik pont a két szélsőjük a legnagyobb húzóerejük.
2. Nincs Kroos. Ezzel elment egy ember, aki egy olyan pozícióban játszott, ahol kiváltképp fontos a precizitás, jó helyezkedés és az agy a kulcspasszokhoz. Helyenként fel-fel bukkant Ceballos megint, de sajnos a sérülése őt is kivágta, Modricot pedig a kora viszi el. Gyakorlatilag a csapat összekötője, agya esett ezzel ki.
3. Nem posztra igazoltunk a csatársorban. Mbappé és Vini ütik egymást és nem is igazán van meg a kémia köztük. A jobbszélsőnk meg balszélső szintén, ami szintén hátrány.
4. Középhátvédet nem igazoltunk, holott egy egészséges Rüdiegeren kívül nem volt más emberünk oda a szezon elején. Az már más kérdés, hogy Asencio bevált, így Alaba és Militao esetleges eladásával összesen egy védőt kellene igazolni. Igaz ezen játékosok eladására jelenleg reális esélyt nem látok.
5. Carvajal megsérült. Ezt azt hiszem nem kell magyarázni, tátongó lyuk azóta is a posztja. Valverdével pótoljuk, aki kellene a középpályára is Ceballossal egyetemben...

Az első kivételével amúgy Carlon kívül álló okok okozták eddig a gyenge teljesítményt. Az se ártana, ha nem lenne ennyi sérültünk. Hihetetlen sokat szenvedünk emiatt és szerintem ez sem kis részben hátráltatja a csapat erős szereplését.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 3., csütörtök 16:03

ram8nes írta:
dzsi91 írta:

Jah csak egyik meccsen sem játszottak szerintem jól. Mi voltunk a vadbarmok. Kb ment a meccs jobbak is voltunk meg vezettünk is aztán teljesen random kékhalál és mindenki lefagyott. A barsza csak köszönte szépen, hogy szögletből indítgajtuk őket meg ilyenek. Ettől függetlenül játszhatnak jobban a kövi meccseken de ugyanolyan abszúrd volt ez a 2 meccs mint a csávi féle 4-0.

Ha egy átlagos bl meccsünk stabil szintjét tudnánk hozni anélkül, hogy valamelyik fgy emberünk teljesen random eldöntené nekik a meccset 5 perc alatt szerintem nem lesz gond akármit csinál Carlo mert képességekben van 4-5 olyan emberünk akikből ha 2-3 hozza magát akkor fejre is állhatna flick a középszer játékosaival. Csak ahhoz formába kéne lendüljön az a 2-3-4 ember. Van még addig 3 hét meg amúgysem a kupadöntő lesz itt a fontos hanem a bajnoki ha úgy állunk vagy a bl ha összejönne.
Már csak a bírózás hiányzik :lol: Állandóan a mellébeszélés, mosdatás, relativizálás.
Kérdés nélkül jobbak voltak mindkét meccsen.

ez a kedvenc részem: "akármit csinál Carlo mert képességekben van 4-5 olyan emberünk akikből ha 2-3 hozza magát akkor fejre is állhatna flick a középszer játékosaival. Csak ahhoz formába kéne lendüljön az a 2-3-4 ember."
Mert ugye mindig azok a csapatok nyernek, ahol a "képességekre jobb" játékosok szerepelnek... :roll: "CSAK" a formábahozáson múlik?
Ez a baj, hogy Carlo is kizárólag a képességekre épít, de talán tenni kéne valamit, amikor látszólag nem sikerül neki se formába hozni az alapjátékosainkat, se tűzben tartani a cseréket, se egy alap sémát kitalálni, ami akkor is működik, ha a képességek nem nyerik a meccset.

Meg ez, hogy "valamelyik fgy emberünk teljesen random eldöntené nekik a meccset"... Ugye tudod, hogy 11 emberünk van a pályán és senki sem független senkitől, hacsak nem fordul meg a labdával és lövi szándékosan a saját kapujába?

Itt alapvetően nagyon komoly hiányosságok vannak rendszerszinten támadásban és védekezésben is, amit tetéz a túlhajtottság, motiválatlanság, sérülések, a vezetőség általi keret kialakítás (Carlo focijához kell egy Kroos szerű agy, aki mozgatja a csapatot a félpályán túl), stáb általi csapatösszeállítás (mind személy, mind pozíció, mind feladat szinten), valamint a cserék helyzete és száma is.

Nem kongatom a vészharangot és nem félek a Barcától, mert egy-egy meccsen bármi lehet, de nagyon durva elkenése a saját hibáinknak ez a magyarázkodás, amit nyomsz. Ha ezeket észrevesszük és teszünk valamit ellenük, maximum akkor lehet keresnivalónk. Amíg relativizálunk vagy a bírókra mutogatunk, én sok jót nem jósolok magunknak se ellenük, se egy komolyabb csapat ellen a BL-ben. (Illetve az teljesen egyértelmű, hogy Ceballos nélkül szinte semmi esélyünk bármit is nyerni a jelenlegi focinkkal)
blablabla. 80milliószor lefutott körök az elmúlt évek során. Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.

De ha megverjük őket esküszöm most már rászánok pár hetet-hónapot, hogy teleszpameljem az összes topikot ugyanazzal.

geci januárban volt a meccs ti meg még 4 hónap után is azon vergődtök.

Vissza: