Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 10., hétfő 15:38

el magico írta: Ilyenkor nagy kár, hogy egyik ifista jobbhátvéd sem lett komolyabban kipróbálva.

Két opciót látok most magam előtt:

a) Valverde JHV, és Camavinga a kezdő szűrő, kockáztatva a sérülését és kipontozódását. Nem mellesleg Fede munkája is nagyon kéne a kp-ra...

b) Mendy JHV, Valverde pedig maradhat középen.

Fogalmam sincs mit lehetne várni az amúgy is pocsék formában lévő betonkeverőnktől jobb oldalon. De tényleg :lol: LV-nél rosszabb egyébként csak nem lehet.

Én inkább a középpályát erősíteném meg, kapjon a két szélsővédő annyi supportot, amennyit csak lehet. Elől meg fussanak. :D

Tibo
Mendy-Ase-Tchou-Fran
Fede-Cama-Ceba
Jude
Mbappé-Vini

Forma alapján Rodrygo vagy Brahim menne Vini helyére, de ismerem az Öreget :kalapos:
Rodrygo kezdőben lesz ő adja ma Carlóval az interjút.

99% hogy Fede RB, Cama középen, elöl a szokásos 4-es. Ceba v Modric, és Mendy v Fran ennyi a kérdés.

És igen Lorenzót nagyon jó lett volna ha nem csak a negyedosztályú csapat ellen látjuk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. február 10., hétfő 15:35

Ilyenkor nagy kár, hogy egyik ifista jobbhátvéd sem lett komolyabban kipróbálva.

Két opciót látok most magam előtt:

a) Valverde JHV, és Camavinga a kezdő szűrő, kockáztatva a sérülését és kipontozódását. Nem mellesleg Fede munkája is nagyon kéne a kp-ra...

b) Mendy JHV, Valverde pedig maradhat középen.

Fogalmam sincs mit lehetne várni az amúgy is pocsék formában lévő betonkeverőnktől jobb oldalon. De tényleg :lol: LV-nél rosszabb egyébként csak nem lehet.

Én inkább a középpályát erősíteném meg, kapjon a két szélsővédő annyi supportot, amennyit csak lehet. Elől meg fussanak. :D

Tibo
Mendy-Ase-Tchou-Fran
Fede-Cama-Ceba
Jude
Mbappé-Vini

Forma alapján Rodrygo vagy Brahim menne Vini helyére, de ismerem az Öreget :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 10., hétfő 14:01

Pep kezdhet aggodni, vörös kabalagyerek utazott Manchesterbe :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. február 10., hétfő 12:34

Mar akkor ugynamindegy lenne, ha atallnank 5 vedore, a ket szelen Cama meg Valverde, kozepen meg Tchou, Asencio, Mendy.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 10., hétfő 12:29

MorataMartin írta: Zseniális lesz a City ellen a Mendy Asencio, Tchouameni, Fran Garcia négyes :lol:
LV helyett bárki jobb megoldás, még Mendy is jobbra. :mrgreen:

Gondolom Camát összedrótozzák teljesen, azt megy Fede hátra.

Más opció nincs, gondolom nem egy Modric-Ceba párossal akarunk felállni a City ellen :kalapos:

Konkrétan ha mást rak fel Carlo, akkor nagy baj van nála.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. február 10., hétfő 12:21

Zseniális lesz a City ellen a Mendy Asencio, Tchouameni, Fran Garcia négyes :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 9., vasárnap 23:26

https://youtube.com/shorts/NIOJ0r_0wFo? ... 3vXY59VcCv

:mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 9., vasárnap 18:34

R. Carlos írta:
Pad'em írta: Asencio/Tchoua kettőst karanténba tenném és fegyveres őrökkel védeném a kövi hetekben mert még egy sérülést már nem élnénk túl sehogy, mehetne középre Mendy.
Hát ja ez a minimum. Egyébként meg minden adott, hogy a profilképeden szereplő egyén játsszon hamarosan. :mrgreen:
Poénkodunk ezzel egy ideje aztán City ellen Carlo gondol egyet és bedobja az emberevő atombombát a 95.percben megint :D Meglátja Pep azokat a lobogó loknikat az antenna fülekkel rögtön kijön a ptsd-je aztán végleg game over neki, szanatóriumban végzi.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 9., vasárnap 18:02

Pad'em írta: Asencio/Tchoua kettőst karanténba tenném és fegyveres őrökkel védeném a kövi hetekben mert még egy sérülést már nem élnénk túl sehogy, mehetne középre Mendy.
Hát ja ez a minimum. Egyébként meg minden adott, hogy a profilképeden szereplő egyén játsszon hamarosan. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 9., vasárnap 17:19

Tehát akkor a keretünk keddre.

Courtois, Lunin, Mestre;
Lorenzo, Asencio, Vallejo, Jacobo, Mendy, Fran;
Tchouameni, Camavinga, Valverde, Modric, Ceballos, Bellingham, Güler;
Mbappé, Vini, Rodrygo, Brahim, Endrick, Gonzalo.

Vazquez is benne volt nem tudom helyette behív e még valakit. Chemát azért vinném, nincs kp cserénk az egy szem Modricson kívül vagy Lorenzót kell majd csereként bedobni hogy Fede fel tudjon menni.

Kezdőt illetően két kérdés van: 1) Ceba vagy Modric, nyilván ez is csak max Ancelottinak kérdés a tegnapi meccs utáni press conf alapján. 2) Mendy vagy Fran. Szintén egyértelmű kéne legyen.

Asencio/Tchoua kettőst karanténba tenném és fegyveres őrökkel védeném a kövi hetekben mert még egy sérülést már nem élnénk túl sehogy, mehetne középre Mendy.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 9., vasárnap 16:47

Igy viszont cafu megserult sztem ez lesz
Courtois
Valvi tchou ase mendy
Cama ceba
Elso 4es
Azert ez most lehet hogy csunyan hangzik de a masfel eve nem jatszo alaba es ez a lucas serules most lehet "jokor" jott.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 9., vasárnap 16:32

senki sem írta, hogy Fran és Ceba klasszis, és hosszú távú megoldás a kezdőbe, mert nem azok
addig legyenek a kezdőben, amíg nem hozunk jobbakat

Asensio még lehet fix kezdő, majd kiderül ha kap sok meccset

azzal lennénk előrébb a sok sérült mellett, ha aktuális forma alapján kezdenének a játékosok, nem a nevük, korábbi teljesítményük szerint
ez sokszor nem valósul meg, ebbe kár belekötni, mert tény :roll:

amúgy meg nem engem kell elemezni ( kit érdekel itt milyen vagyok amúgy :mrgreen: )
én sem személyeskedem másokkal

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 9., vasárnap 16:02

R. Carlos írta:
Babinho írta:
Fran olyan gyenge volt másfél évig hogy az elmúlt 30 évben nem volt rosszabb játékos itt azon a poszton.
Elnézést. Én egyetértek a kommenteddel majdnem teljesen, de ezzel nem. Én emlékszem Heinzére meg Theora is, képesek voltak alul múlni Fran teljesítményét. Amúgy is inkább a tavalyi szezonja volt gyenge a spanyolnak, idén már jól kezdte, szóval 1 évről van szó.
Kérlek szépen ne menjünk bele ebbe a fran, heinze, theo vitába, egyik rosszabb mint a másik :lol: épp tegnap írtam Franra hogy Heinze mostoha gyereke. Hogy őszinte legyek Frannak tegnap jó meccse volt (bár ha trollkodni akarok, azt azért jelezném hogy az atletico összes veszélyes támadása az ő oldaláról jött), de nekem egyetlen pozitívuma van most. Hogy jobb mint Mendy... :smile:
Instant adnám el a nyáron, mert nekem soha nem lesz Real szint. Az életben nem lesz képes sztem két olyan meccset hozni rangadón ahol egy 8-as értékelésű teljesítményt letegyen. És ezért basztatjuk érted Carlot, hogy a két rossz közül melyiket válassza.
Szurkolok neki, mert a csapatom tagja, fejlődött...de a City ellen nem vagyok nyugodt, hogy a pályán lesz...ahelyett hogy ezért Carlot szidnám, inkább csak annyit mondok, hogy szegény öreg...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 9., vasárnap 15:50

En ebbe akarhogy nezem nem latom a tudatos felepitest asencional.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 9., vasárnap 15:49

Babinho írta:
Fran olyan gyenge volt másfél évig hogy az elmúlt 30 évben nem volt rosszabb játékos itt azon a poszton.
Elnézést. Én egyetértek a kommenteddel majdnem teljesen, de ezzel nem. Én emlékszem Heinzére meg Theora is, képesek voltak alul múlni Fran teljesítményét. Amúgy is inkább a tavalyi szezonja volt gyenge a spanyolnak, idén már jól kezdte, szóval 1 évről van szó.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 9., vasárnap 15:44

raul 4 ever írta: Ne már. Decemberben, amit újra hadrafogható volt Csumi, egyből padra rakta, sorozatosan.
A bilbao ellen rakta újra a kezdőbe a kp-ra, Asencio kezdett, kikaptunk. Az a meccs amiatt maradt emlékezetes mert Mbappé egyik legszarabb meccse volt amúgy, nem feltétlenül a védelem hibáztatható, meg amúgy is nehéz pálya. Utána 9 meccsünk volt a barca meccsig, 8 győzelem, 1 döntetlen.
A barca meccset nagyon elbaszta mindenki tudja...és azóta okosabb a fórum, és bármit tesz, vagy tett a múltban az rossz.

Lelketek rajta. Tegnap egyből ment a duma hogy már megint hogy cserélt.
Persze majd most az ő hibája lesz hogy Vini miért nem pados, ez lesz a következő hetek sláger szövege. Mintha amúgy megtehetné hogy padra rakja, ne vicceljünk már. És őszintén szólva én se tenném, pedig holnap eladnám a brazilt, de amíg itt van játszania kell, mert ha befogja mint tegnap, akkor egy ilyen játékost nem teszel a padra és kezdesz balhéba. Én is láttam nélküle a csapatot, jobban tetszett. De Carlo nem fogja kitenni, és ez nem is hiba tőle. Meg sem teheti, de ha megtehetné, nem tudom ki az az edző a világon aki megtenné. Xabi leültetné most? Vagy mindig okosabbak leszünk az aktuális edzőnél??

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 9., vasárnap 15:33

Ahogy az is el van tevedve aki szerint jol es tudatosan banik carlo es az edzoi stabunk a fiatalokkal.
Sok mindennel lehet vedeni carlot, hosszutavon az eredmenyek is ot igazoljak na de ezzel pont nem.
raul 4 ever írta: Ne már. Decemberben, amit újra hadrafogható volt Csumi, egyből padra rakta, sorozatosan.
Az tudatos volt, mostanra pihentette.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. február 9., vasárnap 15:31

Ne már. Decemberben, amit újra hadrafogható volt Csumi, egyből padra rakta, sorozatosan.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 9., vasárnap 15:27

Az elmúlt két évben acl-el kiesett Carvajal, Alaba, Militao 2x, Courtois, Mendy meg kisebb, makacssbb sérülések és forma ingadozás miatt esett ki.
A világ legnagyobb klubja erre azt mondta neki, old meg Lucasékkal meg a Castillából. És bazdmeg megoldja!!! Ő! Nem csak a játékosok...Megoldotta Benzema után Joseluval...megoldja most Asencioval, aki amúgy nem is a legtehetsegesebb fiatal volt az utánpótlásból, mert ugye az is kiesett ACL-el...megoldja most Ceballossal, mert Kroosra nem kapott egy rohadt pótlást sem, csak egy 18 éves törököt, akiről addig senki nem hallott, ugye?...

Hány kupát nyertünk? Hol vagyunk most?
Xabi nyáron ha jön, és két évig ezt kapja, tudja majd ugyanezt hozni? Lucassal, Asencioval, Ceballossal? Frannal menni fog?

Én látom a hibáit, csak ti nem, hogy milyen szarból kell várat építenie. És akkor még ezek mellett is, nehogy tutija menjen, és bedobhasson rutinos játékosokat. Építse be Arda-t, Endricket, akik most még kurvára nem Real madrid szintűek. De azzá kell tenni őket mondjuk 2 év alatt. De 2 meccset nem bukhatsz, mert novemberben már így is kis híján Solari jött. Hát aki azt gondolja a fórumról ezt jobban csinálná, az kurvára el van tévedve sztem...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 9., vasárnap 15:13

Babinho írta: Asencio megkapta a sérülések miatt a lehetőséget, és azóta TUDATOSAN van beépítve, ami nem azt jelenti hogy rögtön mélyvíz barca módra.
Tudatos epitkezes az hogy beraklak, tok jo vagy, mindenki oda van erted de ahogy félsérülten visszater a csapat kezdo cdmje inkabb azt rakom be a vedelembe mint teged? Aztan a bullshit duma hogy nem bir heti ket meccset, ezert full szamuzi a padra?
Sok igazsag van abba amit irsz, de carlot szerintem ebbe az asencio temaba vedeni teljesen felesleges. Berakta mert mar muszaj volt, aztan teljesitmenytol fuggetlenul ahogy tudta inkabb a korabbi jatekosat eroltette ott aki nem is oda valo, majd utana kidolt rudi, nem baj akkor alabat felepitjuk a city ellen ugyis o az uj igazolas. Bennem semmi ketseg tegnap es kedden is biztos vagyok benne hogy a tchouameni alaba kettos jatszott volna. Most hogy mar tenyleg nincs cb igy lehet mondani hogy na tudatosan felepitette, csak ez nem igy tortent.

Szerk. Nagyjabol ugyanez volt anno militaoval. Akkor kerult be es derult ki hogy jo amikor elfogyott elole mindenki mert zz ugyanilyen makacs modon nem rakta be. Mar a tavozasarol szoltak a hirek es utana robbant be.

Vissza: