Itt a topikban a 16-hoz linkeltem leírást, ha már 15 elfut, akkor feltételezem, hogy a 16 is, persze a te döntésedrealistahuni írta:még azt sem kell. magon olvass leírást meg hsz-eket.csak simán krekkelni kell, és már csapathatom is?

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. július 28., csütörtök 23:29
Itt a topikban a 16-hoz linkeltem leírást, ha már 15 elfut, akkor feltételezem, hogy a 16 is, persze a te döntésedrealistahuni írta:még azt sem kell. magon olvass leírást meg hsz-eket.csak simán krekkelni kell, és már csapathatom is?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. július 28., csütörtök 23:16
még azt sem kell. magon olvass leírást meg hsz-eket.csak simán krekkelni kell, és már csapathatom is?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 28., csütörtök 23:14
Am 16ból is van olyan verzió, hogy leszeded originen a demot, és felülírsz pár file-t, aztán simán megy. Norbi lejjebb linkelte.Sierra írta:
Igen?csak simán krekkelni kell, és már csapathatom is?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 28., csütörtök 23:11
Igen?realistahuni írta:De igen, magos verzió simán megy nálam, leszterrel már bealáztam a fél világot karrierben.Egyébként ha leszedem a 15 Ultimate Team edition, akkor offline nem is tudok vele játszani?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. július 28., csütörtök 23:01
De igen, magos verzió simán megy nálam, leszterrel már bealáztam a fél világot karrierben.Egyébként ha leszedem a 15 Ultimate Team edition, akkor offline nem is tudok vele játszani?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 28., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 28., csütörtök 22:44
Igen! Erre az originra gondoltam, mert emlékszem azt hiszem tavaly szedtem volna le a 15-öt, és akkor megakadt rögtön az elején. Köszi, akkor megnézem azt.MesQueUnClub írta:2013 még asszem ment Origin nélkül de a 2012 tuti.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 28., csütörtök 22:25
2013 még asszem ment Origin nélkül de a 2012 tuti.Sierra írta: Úgy értem, hogy amikor még simán leszedtem, és toltam benne bajnokságot vagy sima meccseket offline, és nem volt ilyen ultimate team meg mindenféle online baszakodás.
Arra emlékszem, hogy a 11 még ilyen volt.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 28., csütörtök 22:21
Úgy értem, hogy amikor még simán leszedtem, és toltam benne bajnokságot vagy sima meccseket offline, és nem volt ilyen ultimate team meg mindenféle online baszakodás.MesQueUnClub írta:Fifa 07-től alakult át a játék szerkezete.Sierra írta:Melyik volt az utolsó olyan FIFA, amelyik nem online alapra lett csinálva?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. július 28., csütörtök 16:47
Fifa 07-től alakult át a játék szerkezete.Sierra írta:Melyik volt az utolsó olyan FIFA, amelyik nem online alapra lett csinálva?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 28., csütörtök 15:35
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. június 22., szerda 22:53
Dehogynem tudták, én már kb 1,5 hónapja nyomom vele.Csabi írta:azt nem tudták még feltörni azóta sem.Aroninho írta:Az lehetséges amúgy, hogy a 16-ot nem lehet sehonnan letölteni, csak PS-re vagy XBOX-ra?
Vagy én vagyok nagyon béna kereső a "letöltős" oldalon?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 22., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. június 22., szerda 22:30
azt nem tudták még feltörni azóta sem.Aroninho írta:Az lehetséges amúgy, hogy a 16-ot nem lehet sehonnan letölteni, csak PS-re vagy XBOX-ra?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. június 22., szerda 22:26
Én ebben nem tudok segíteni,mert eredetibe van megAroninho írta:Az lehetséges amúgy, hogy a 16-ot nem lehet sehonnan letölteni, csak PS-re vagy XBOX-ra?
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2016. június 22., szerda 21:40
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 21., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2016. június 21., kedd 22:16
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. június 20., hétfő 22:39
Hát a Real elég beast a 16ban,sőt a legjobbAroninho írta:Vettem nemrég egy Y700-as Lenovo laptopot, úgyhogy végre tudok játszani is itthon. Már ha majd egyszer lenne időm rá
Szerintetek melyik FIFA-val lenne érdemes játszanom? Gondolom játékélményben minél újabbak jobbak, elvileg a 16-ot is bírná a gép, de nem ragaszkodom hozzá.
Régebben sokat játszottam (kb 10 éve), de mostanában már inkább csak néha-néha tolnék egy-két meccset, vagy haverokkal játszanék.
Szempont lehet akár az is, hogy melyikben jobb a Real
Kíváncsi lennék a véleményetekre
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2016. június 20., hétfő 22:09
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem