most akartam én is. ez lesz a bombaflori írta: Fekir is in the Real Betis offices right now to complete his move to Barcelona.
miért nem szűnik már meg ez a klub?!
cofidises garázsvásár spofity
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:13
most akartam én is. ez lesz a bombaflori írta: Fekir is in the Real Betis offices right now to complete his move to Barcelona.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. szeptember 1., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:59
Hat ha ezt a nyarat megussza a barca minden kovetkezmeny nelkul, legyen az pontokban, igazolasi idoszakos kizaras, stb.. az egy mocskos nagy kamu lesz. Tulajdonkeppen azt csinaltak a nyaron amit akartak. Ember se tudja mar mekkora adossagban usztak, erre lehoznak egy olyan nyarat, amit sztem emberemlekezet ota nem csinalt csapat. Hirtelen mindenkit letudtak igazolni, hirtelen mindenki leadott a fizujabol (igen, persze..hagyjuk mar, ne legyunk hulyek..), hirtelen eltunt az adossag, hirtelen ha penz allt a hazhoz azonnal egy ujabb jatekosra koltottek, hirtelen mindenkit betudtak regisztralni.. es a vegere meg egy nagy durranas is? Ez tobb evre is eleg tortenet, nem 2 honapra osszezsufolva.'shutterisland írta:ez valami oriasi prank vagy tenyleg leforditanak meg a szekrol.| Gerard Romero: "We are not ready for what is about to happen."
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:54
ez valami oriasi prank vagy tenyleg leforditanak meg a szekrol.| Gerard Romero: "We are not ready for what is about to happen."
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:52
Szerva itt, a pont ott komámToti írta:Idei nyaron sztem megtanultuk, h semmit sem jelent a beszedsebydani írta:
Kijelentette tegnap, hogy marad![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:51
Idei nyaron sztem megtanultuk, h semmit sem jelent a beszedsebydani írta:Kijelentette tegnap, hogy maradToti írta:
Most ez komoly geci? Hat koundet is csak ugy hirtelen a semmibol regisztraltak, es akkor most meg az utolso orakban ez is? Hat beszarok ha b. silva lesz az
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:50
CR Jr. még lehet'shutterisland írta: 6 millerert akkor nem ceronaldo lesz.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:49
Remélem Mariano azToti írta:Most ez komoly geci? Hat koundet is csak ugy hirtelen a semmibol regisztraltak, es akkor most meg az utolso orakban ez is? Hat beszarok ha b. silva lesz azRealista24 írta: Azt írják valaki érkezik a Barcahoz, évi 6 milliót fog keresni. Ligaval egyeztettek hogy belefér e.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:48
Kijelentette tegnap, hogy maradToti írta:Most ez komoly geci? Hat koundet is csak ugy hirtelen a semmibol regisztraltak, es akkor most meg az utolso orakban ez is? Hat beszarok ha b. silva lesz azRealista24 írta: Azt írják valaki érkezik a Barcahoz, évi 6 milliót dög keresni. Ligaval egyeztettek hogy belefér e.
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:47
Most ez komoly geci? Hat koundet is csak ugy hirtelen a semmibol regisztraltak, es akkor most meg az utolso orakban ez is? Hat beszarok ha b. silva lesz azRealista24 írta: Azt írják valaki érkezik a Barcahoz, évi 6 milliót fog keresni. Ligaval egyeztettek hogy belefér e.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:04
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. szeptember 1., csütörtök 19:00
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. szeptember 1., csütörtök 18:53
Mondom'shutterisland írta:Az biztos, még surprise
@gerardromero: "Jorge Messi is in Barcelona."
...![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. szeptember 1., csütörtök 18:45