Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!I'm your father mindent vitt. Skywalker jól hozta a szerepét.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 1., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 1., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. április 1., szerda 16:21
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. április 1., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 31., kedd 20:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 31., kedd 19:26
wiki szerint: Better Call Saul is an American television drama series created by Vince Gilligan and Peter Gould. It is a spin-off of Breaking Bad, which was also created by Gilligan. Set in 2002, Better Call Saul is about small-time lawyer James "Jimmy" McGill (Bob Odenkirk), six years before his appearance on Breaking Bad; events after the original series are briefly explored.revolver írta:Azt nem tudja valamelyikőtök, hogy pontosan ez mennyivel játszódik a BB előtt? 7 évet olvastam valahol, de a mai részben egy elég modern Dell monitort láttam, szóval nem értem.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. március 31., kedd 19:18
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 31., kedd 18:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó kérdés, szerintem a jelent nem nagyon fogják forszírozni, maximum egy elvarratlan ügy lesz, ami miatt Saul retteg, és talán ez vezet el a halálához. De a sorozat többnyire a múltat fogja forszírozni, szerintem vagy azzal zárul le, hogy Walter besétál Saul irodájába, vagy az utolsó évad már párhuzamosan fog futni azzal az időszakkal, de sok keveredés nem lesz. Engem legjobban Kim karaktere érdekel, nagyon kíváncsi vagyok, hogy vele mit terveznek rengeteg potenciált érzek a karakterben, hatalmas drámaforrás, hosszútávon nem lesz Jimmyé, ez tuti, de én akár azt is el tudom képzelni, hogy szeretőből lesz "főellenség" (jogi értelemben persze).better call saul
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!#fuckchuck
sokkal jobb, mint amire számítottam akkor, amikor kiderült, hogy sorozat lesz.
nagyon közel van a bb szintjéhez, odenkirk simán tudja hozni a főszerepet, mike still badass.
nem tudom hány évadra terveznek, de nagyon kíváncsi leszek hogy a 'jelent' hogy folytatják, él-e még akkor chuck, kim, és hogy jimmynek milyen érzései/szándékai vannak irántuk.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 31., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 31., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 31., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 31., kedd 13:53
Igy 7 resz utan: Erdekes tema, nagy potencial, de elszurtak. Csinalhattak volna egy olyan sorozatot, ahol bejarja Amerikat, mindenhol hulyeskedik egy jot, par reszenkent talalkozik erdekes karakterekkel, egyutt folytatjak az utazast, stb. Ehelyett kaptunk egy tucat romkomot, tele klisekkel, kinos jelenetekkel, poenok persze sehol. Reszrol reszre esett a szinvonal. Inkabb kasza.h3x0r írta:Sztori: Egykamerás komédia. 2022-ben játszódik és arra a koncepcióra épül, hogy egyetlen ember van életben a Földön, aki megpróbálja a legtöbbet kihozni a helyzetből, miközben azért további túlélők után kutat. Ez azt jelenti, hogy országjárása közben mindent megtesz, amit a hétköznapokban nem szabad, a Fehér Házban alszik, ha épp úgy adódik, oda parkol ahova akar, a legdrágább műalkotásokat akaszthatja a falára. És persze reménykedik abban, hogy találkozik egy másik túlélővel. Lehetőleg egy nővel.csabi* írta:The Last Man on Earth
nézi valaki? vélemények?
Elso 3 resz alapjan: nem egy sirva rohogos vigjatek, persze tobbszor is elmosolyodtam, de mar csak a tema miatt is mindenkepp maradok, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. március 31., kedd 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 31., kedd 9:04
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 31., kedd 8:57
akkor lehet én is nekikezdek újra.nmate írta:Pocsék a szinkron. Eredeti hanggal érdemes szerintem, felirattal.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 31., kedd 7:58
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 31., kedd 1:21
Engem meg a Wire pilot nem fogott meg annyira a BrBa utánSierra írta:Banshee pilot nem fogott meg annyira, mint vártam.
Azért adok neki esélyt, legalább első évadot meg kéne nézni.
De most a Wire nagyon magasra tette a lécet az ilyen krimi témában.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 31., kedd 1:07
Maffia sztori nem lehet, nem komplex történetű.hamesz írta:heti ügyes vagy átívelős? Melyik irányba halad?realistahuni írta:Ez a Gomorra kurvajó sorozatnak tűnik így 2 rész után, kellett ez a Banshee és a TWD évadzáró után.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 31., kedd 0:47
heti ügyes vagy átívelős? Melyik irányba halad?realistahuni írta:Ez a Gomorra kurvajó sorozatnak tűnik így 2 rész után, kellett ez a Banshee és a TWD évadzáró után.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 31., kedd 0:34
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem