Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 3., csütörtök 14:05

Azóta nagyságrendekkel több pénz forog a fociban, a presztízsről nem is beszélve. A MU nem engedheti meg magának, hogy egy makacs másodrangú manager miatt újra ne induljanak a BL-ben, vagy zakókat kapjanak a legnagyobb riválisoktól.
Azért ez nagyon úgy van előadva, mintha a kapusbakik annyira gyakoriak lennének, és meghatároznák egy csapat játékát. Ha a MU nem éri el a BL indulást jelentő helyet a bajnokságban, akkor ott súlyosabb gondok vannak annál, minthogy Romero vagy DDG véd. Ahhoz, hogy DDG szurkolói/vezetőségi nyomásra ismét a kapuba kerüljön szerződéshosszabbítás nélkül, LVG akarata ellenére, ahhoz bizony kell 3-4 egyértelmű Romero baki. Azért ő sem annyira kutyaütő, hogy sorban szállítsa a lepkéket. Ha vannak klubok, amelyek megtehetik, hogy a legjobb játékosát így zsarolják, akkor a MU azok között van.

De lehet a Realt is példának hozni. Láttuk Casillas miket művelt az utóbbi 2-3-4 évben, messze nem volt már top kapus, mégis nehéz lenne ráfogni a tavalyi szezon sikertelenségét. Amikor a csapat rendesen össze volt rakva, akkor bizony elbírtuk Iker potyáit is, de tavaly sem rajta múlott, hogy nem védtünk címet a BL-ben. Idén sem Navason fog múlni a sikerünk.
Azt a feltételezést meg egyáltalán nem értem, hogy miért menne bele a MU egy 30-35 milliós kivásárlási árba.
Ennek azért lehet realitása. Ha DDG ezzel a feltétellel hosszabbít, akkor idén nyugodt szível védethetik őt, relatíve korrekt összeget kapnak érte, ha elmegy, ez a win-win mindenki számára... Kivéve a Realt. De ők is járhatnának rosszabbul, mondjuk ha a MU meghatározna egy általános 80+ millás kivásárlási árat.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. szeptember 3., csütörtök 14:00

ericco írta:
Azóta nagyságrendekkel több pénz forog a fociban, a presztízsről nem is beszélve. A MU nem engedheti meg magának, hogy egy makacs másodrangú manager miatt újra ne induljanak a BL-ben, vagy zakókat kapjanak a legnagyobb riválisoktól.
Lehet igazatok van ,lehet nem. De Gea viszont nem fog kockáztatni. Ott az EB. Védeni akar valószínűleg. Még ha igazatok is van, de azt mondja Van Gaal, hogy mész a tartalékokhoz ha nem hosszabbítasz , De Gea nem fog hezitálni. Hosszabbítani fog. Szóval de a MU diktál.

Még annyi, hogy tavaly is simán padra tette Di Maríát és egy Young játszott helyette, Valdes cuccait kipakoltatta és a tartalékokhoz tette.
Ezek után pláne nem fog De Gea keménykedni. Ha mégis megteszi jól nem fog kijönni belőle , abban biztos vagyok. Már 4-5 meccs így is lement De Gea nélkül.

Szerk.: És 30 milliós kivásárlási árat akkor már nem fognak belerakni. Ha meg van a hosszabbítás, de De Gea szeretne egy záradékot , az biztosan 50 millió felett lesz.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 3., csütörtök 13:56

Szerintem meg a MU diktál. Bosque most nyilatkozta, hogy konstans játéklehetőséggel kap csak helyet a jövő évi spanyol keretben DDG. Neki nyilván ez nagyon fontos, így, hogy maradt Angliában, ott kell "beverekednie" magát a kezdőbe. Ez tiszta sor, hogy csak úgy fog bekövetkezni, ha hosszabbít, mert kétség ne legyen arról, Van Gaal inkább nézi majd a bakizó Romerot, minthogy saját magát köpje szembe és a lejáró szerződésű De Geát állítsa a kapuba. Persze meglépheti azt a spanyol, hogy akkor "kibasztatok velem, csak azért sem hosszabbítok és jövőre lelépek ingyen", de a fentebb leírt okok miatt ezt nem igazán tartom valószínűnek.
Arról nem is beszélve, hogy csak meg kell nézni ki az ügynöke. Mendes minden bizonnyal a szerződéshosszabbítás mellett fog kampányolni, ő akkor is pénzt fog kapni ha a MU-val hosszabbít DDG, vagy ha aláír a Realhoz. Ráadásul a hosszabbítás után egy esetleges átigazolásnál is biztos hogy szép kis summa üti a markát. Azt a feltételezést meg egyáltalán nem értem, hogy miért menne bele a MU egy 30-35 milliós kivásárlási árba.
Szóval én biztos vagyok abban, hogy hosszabbítani fog a spanyol, kérdés, hogy mi rárepülünk-e majd egy sokkal nagyobb ár mellett.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 3., csütörtök 13:46

R.M.C.F írta:50milla? Azért itt már nem a MU diktál.
Szerintem sem.
oroszisti írta:Ha leteszi padozni, nincs az a rossz teljesítmény , hogy visszategye De Geát. Van Gaal hihetetlenül hiú és makacs. Aki Rivaldokat meg Ronaldokat ad el , azt nem fogja érdekelni egy De Gea.
Merci Zizou!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 3., csütörtök 13:03

Szerintem meg simén visszateszi a csapatba hosszabbítás nélkül is.
mert az egy éves meccs nézéssel a karrierjének vége lehet.
Hogy lenne már vége? Egy rakás játékos sérülés miatt kihagy egy évet, és a legtöbbjüknek ugyanúgy folytzatodik a karrierje, akinek nem, az a sérülés utóhatása, és nem az egy év kihagyás miatt. Semmilyen hatással nem lenne az egy éves kihagyásnak.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 3., csütörtök 13:02

50milla? Azért itt már nem a MU diktál.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. szeptember 3., csütörtök 12:03

ericco írta:Szeirntem ahogy telni fog az idő, LvG-on lesz nagyobb a nyomás, mint DDG-n. Decemberben még mindig valahol az EL helyezések körül fognak tanyázni, megy is vissza DDG a kezdőbe, ha aláfirkant, ha nem.
Ha leteszi padozni, nincs az a rossz teljesítmény , hogy visszategye De Geát. Van Gaal hihetetlenül hiú és makacs. Aki Rivaldokat meg Ronaldokat ad el , azt nem fogja érdekelni egy De Gea. Lehet akármekkora a nyomás. De Geának ha van esze hosszabbít, mert az egy éves meccs nézéssel a karrierjének vége lehet. Talán egy záradékba bele menne a MU, esetleg Van Gaal is de az nem 30 de sokkal inkább 50-60 millió lenne szerintem .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 3., csütörtök 11:53

Szeirntem ahogy telni fog az idő, LvG-on lesz nagyobb a nyomás, mint DDG-n. Decemberben még mindig valahol az EL helyezések körül fognak tanyázni, megy is vissza DDG a kezdőbe, ha aláfirkant, ha nem.
Merci Zizou!

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 3., csütörtök 11:12

Szerintem DDG nyugodtan hosszabbíthat a trógerokkal, írjon alá, egy 9 hónapos és 4 napos szerződést hogy hosszabb legyen a korábbinál....... :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 3., csütörtök 10:39

DDG-n múlik, ha váltani akar beleírják, ha nem akkor marad. Abból indulok ki hogy lépni akar, akkor meg az MU-nak sem érdeke hogy ott üljön, a 30 milla jó érte, és kapnának egy Navast is valószínűleg. Most azt hiszik velünk toltak ki, pedig magukkal de jó alaposan.
Közben madridom.hu fészbúk oldal:
Jorge Mendes De Gea kérésére már dolgozik a Manchesterrel való szerződéshosszabbításon, mert a kapus tudja, hogy ha nem teszi meg akkor a szezonban LVG nem játszatja és úgy a 2016-os EB-n sem lehetne ott.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 3., csütörtök 10:36

30-35 millióért biztos, hogy nem fog érkezni, viszont nem elképzelhetetlen, hogy Mendes kialkudik egy ilyet, esetleg De Gea fél évig nem játszik, aztán januárban meg jó árasítva cserélnek. Bár én erre a januári bizniszre tenném a legkevesebb pénzt. Abban viszont biztos vagyok, hogy ő nem fog Manchesterben maradni ezek után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. szeptember 3., csütörtök 10:33

Szerintem is ez lesz. Közlik vele ha játszani akar alá kell írnia. Lesz benne egy 30-35 milliós rész a Real Madridra vonatkozóan és csókolom. DDG aláírja, jövőnyáron meg az imént említett összegért fog átigazolni.
Az utóbbi részt miből gondoltátok ki? Szívjóság? :lol: Lesz egy új szerződése, aztán aláírja és az élet megy tovább Manchesterben, majd költözik az asszony vagy otthon marad.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 3., csütörtök 10:27

numberone1 írta:Neveztek a BL-re... azt tudom elkepzelni, h kotnek egy uj szerzodest meghatarozott kivasarlasi arral..igy nem igyen fog lepni jovore es formaban tartjak az EB miatt. :hmmm:
Szerintem is ez lesz. Közlik vele ha játszani akar alá kell írnia. Lesz benne egy 30-35 milliós rész a Real Madridra vonatkozóan és csókolom. DDG aláírja, jövőnyáron meg az imént említett összegért fog átigazolni.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 3., csütörtök 8:25

Neveztek a BL-re... azt tudom elkepzelni, h kotnek egy uj szerzodest meghatarozott kivasarlasi arral..igy nem igyen fog lepni jovore es formaban tartjak az EB miatt. :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 3., csütörtök 2:08

wZoLee7 írta: Nem az itteniek azok akik ennyire hülyék,hanem ez a szabály.......bármennyire is nehezen ehető. Ha most nem igazol el,akkor 4 hónap és 2 nap múlva agyő szerződés és bármilyen kötelem.

És....bár ez is nehezen hihető,a bosman szabály bevezetése óta,rengetegen igazoltak el ingyen...és nem csak torghellék.
Az a baj hogy LVG nem normális. Képes végig a tartalékok között már már megalázni a legjobb kapusát. Amit Valdessel művelt az szégyen. De Gea hamarabb fog hosszabbítani ha ott marad mint gondolnánk.[/quote]

Ha nem szopatjak be igy az utolso pillanatban meg elkepzelhetonek tartottam volna hogy hosszabbit ha ugy alakulnak a korulmenyek. Igy viszont en mar nem latom ezt eselyesnek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 1., kedd 22:03

KAG írta:Anno McManaman is Bosmanozott hozzánk, ha jól tudom.

Sokan bosmanoztak....köztük voltak nagyobb nevek is mint DDG....seedorf vagy davids...stb....Nem nagy dolog ez, a MU igazolja ezzel és mindenkinek főleg DDG nek is bebizonyítja hogy miért is volt jó döntés hogy elakart jönni onnan.
Ez ennyire egyszerű mese...és én a helyében,ezt az elnökük képébe is mondanám.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 1., kedd 11:47

Kíváncsi leszek, hogy alakul De Gea sorsa, elég sok opció felmerül most...
Hosszabbit manchesterbe :lol: :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2015. szeptember 1., kedd 10:56

kelemen.istvan írta:Aki "Bosmanozik" magasabb fizetést tud kialkudni magának, mivel a klub spórol a vételi árán. Nem atomfizika ez.. Ha most 40 milliót adtunk volna De Geáért akkor nyilván kevesebb fizetést kapna. Így magasabb lesz a fizetése. Azt a 40 milliós különbözetet pedig nem egyszerű fizetésként odaadni, 3 év legalább..
Nem is feltétlen a fizetés, azért az nagyjából be lesz lőve a keret többi részéhez, nem lehet akkor sem nagyon kiugró, ha ingyen jön.
Sokkal inkább a szerződési pénz a játékosnak, meg az ügynöknek, de lényeg a lényeg, hogy több jut nekik.

Kíváncsi leszek, hogy alakul De Gea sorsa, elég sok opció felmerül most...
Szégyen a kukás, de hasznos.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 1., kedd 10:52

Aki "Bosmanozik" magasabb fizetést tud kialkudni magának, mivel a klub spórol a vételi árán. Nem atomfizika ez.. Ha most 40 milliót adtunk volna De Geáért akkor nyilván kevesebb fizetést kapna. Így magasabb lesz a fizetése. Azt a 40 milliós különbözetet pedig nem egyszerű fizetésként odaadni, 3 év legalább..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 1., kedd 9:47

Anno McManaman is Bosmanozott hozzánk, ha jól tudom.
ZIDANE

Vissza: