Hat mi van itt?

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 10., péntek 20:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 10., péntek 19:48
Mit indokoljak rajta?kiserik írta:Pucusajt, ezt megindokolnád?hehetheoriginal írta:
Roncsgeci. Az osszes ezekre szavazoknak szeretnek gratulalni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 10., péntek 19:38
what?kész erőszakos cselekménnyé változtatni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 10., péntek 19:36
Tudod mi a legnagyobb poén? Hogy azok is pont ilyen összeesküvéselméleteket látnak mindenben, akik ezen röhögnek. Pont ilyen összeesküvéselmélet a jobb oldali politikára azt mondani, hogy oroszbarát. Levezetem:Caraway írta: Na kiserik, amikor itt szetszedik sokszor a mihazankat toroczkaival egyutt, az az ilyen kommentekert van:
https://444.hu/2024/05/10/toroczkai-las ... -tuntetest
A lenyeg:Hogy lehet igy elni hogy mindenben osszeeskuveselmeletet latnak, nem birom tovabb, kill me, teljesen szetestem.„Ugyanakkor a Magyar Péter által a MTVA székházához szervezett tüntetéshez nem csatlakozunk, mert a David Pressman-nel vacsorázó Nagy Ervin, a Tisza Párt EP-listájának második helyén található londoni Meta-jogtanácsos és társaik alapján joggal feltételezhetjük, hogy egy újabb Majdan téri fordulathoz asszisztálnánk.”![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 10., péntek 19:12
Azt a kétmilliót a fix-re írtam.'shutterisland írta:
hat az emlitett 2 milla fideszes az pl a 6 millabol maris csak 33 % korul lenne.
nyilvan nem ilyen egyszeru a matek, nem tudom, a kinai vendegmunkasokat tudjak e majd mozgositani valami kiskapuval.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 10., péntek 19:06
hat az emlitett 2 milla fideszes az pl a 6 millabol maris csak 33 % korul lenne.Szóval nagyjából 6 millióan fognak szavazni, ez a max.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 10., péntek 18:59
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 10., péntek 18:58
Hogy lehet igy elni hogy mindenben osszeeskuveselmeletet latnak, nem birom tovabb, kill me, teljesen szetestem.„Ugyanakkor a Magyar Péter által a MTVA székházához szervezett tüntetéshez nem csatlakozunk, mert a David Pressman-nel vacsorázó Nagy Ervin, a Tisza Párt EP-listájának második helyén található londoni Meta-jogtanácsos és társaik alapján joggal feltételezhetjük, hogy egy újabb Majdan téri fordulathoz asszisztálnánk.”
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 10., péntek 18:50
Hiú ábránd azt hinni, hogy majd lesz 100%os részvétel.'shutterisland írta: sajnos ezekbol a kis partokbol mar nehezebb elcsabitani szavazokat, a legtobb 5> szazalekos partnal a sajat mikrokornyezet, csalad, baratok alkotjak a bazist.
a 2 millio otthon maradot es a tobbszaz ezer kulfoldon elot kell megfogjak.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 10., péntek 18:44
Pucusajt, ezt megindokolnád?hehetheoriginal írta:Roncsgeci. Az osszes ezekre szavazoknak szeretnek gratulalni.Dk 10
Mi hazank 6
Mkkp 4
Momentum 3
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 10., péntek 18:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 10., péntek 18:19
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 10., péntek 18:09
Ez csak az en tippem, nem kozvelemenykutatas, lehet full vakon vagyok.hehetheoriginal írta:Roncsgeci. Az osszes ezekre szavazoknak szeretnek gratulalni.Dk 10
Mi hazank 6
Mkkp 4
Momentum 3
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 10., péntek 18:03
Roncsgeci. Az osszes ezekre szavazoknak szeretnek gratulalni.Dk 10
Mi hazank 6
Mkkp 4
Momentum 3
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 10., péntek 17:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 10., péntek 16:46
pont ezert mondom, hogy ha egy 8+ millio valasztopolgarral rendelkezo orszagban a 2 millios tamogatottsagu fideszt nem hogy megverni, de meg megszoritani sem lehet, mert nem mennek el az emberek, nem hisznek benne, vagy egy jelentos reszuk meg szetszorja a szavazatait teljesen felesleges partokra, ez nep sajat hibaja, beletorodomsege.Persze lepjenek meg, nem mondom, hogy nem örülnék neki, de úgy érdemes kalkulálni, hogy a fidesz 2millió ember fixen elmegy szavazni. Legalább.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 10., péntek 16:21
Ilyen várakozásoknál lehet nagyot koppanni.'shutterisland írta:
nem tudom ki mivel lenne elegedett, de ha a tisza 10-en belul marad a fideszhez kepest es magabiztosan uti gyurcsanyekat, akkor azt ki lehet jelenteni, hogy ebredezik a "roncstarsadalom"
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 10., péntek 16:14
ezert fontos a junius 9, nem azert, hogy hany mandatuma lesz a fidesznek vagy a tiszanak az ep-ben.És ilyen körülmények közt mindenki a megmentőre vár, senki nem tesz semmit.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. május 10., péntek 16:02
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem