semmi.
nulla.
zéró.
mindig

és ezek a nyomorékok keresnek heti 100-200ezer fontokat
kurva anyjukat favágó balfasz mind
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 21:32
én se tartom sokra damiaot sőt.nmate írta: Damiao eléggé Gomez forma,
ja kérdés hogy katalóniában hányadik kapura lövésénél fogják leüvölteni a fejét hogy miért nem passzolta inkább hátra valdesnek.ferni írta:az biztos, hogy folyamat lő, akár bal lábra jön, akár jobbra....
szerintem őt már felejtsd el.hehe írta:alexandre pato.
majd mindenki rájön előbb-utóbb.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 21:32
realistahuni írta:A román kommentátor szerint szuper tehetség, szuper individualista...az biztos, hogy folyamat lő, akár bal lábra jön, akár jobbra....![]()
Kicsit tulzás, de azért ilyen stílusú játéknál Messike kicsit durcis lesz.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 2., vasárnap 21:30
A román kommentátor szerint szuper tehetség, szuper individualista...az biztos, hogy folyamat lő, akár bal lábra jön, akár jobbra....
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 21:28
Haggyadmá'. Egy baleseti sebészet törzsvendégére építeni a támadásokat? Eh. Neki már annyi.hehe írta:alexandre pato.
majd mindenki rájön előbb-utóbb.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 2., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 21:26
nem egy nagy eresztés....anno felcopták,hogy mekkora.....de nem az.ez a davidluiz már megint kőbuta...
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 21:26
Kezdetnek megteszi.realistahuni írta:Az angolok nem igazán jók erőfelmérőnek szerintem
Jó kérdés. Damiao eléggé Gomez forma, utálom az ilyet, de láttuk, hogy beválhat. Ha ő eljönne most Európába és bizonyítana, akkor ő.Galacticos írta:ja csak fred helyett kit?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 2., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 2., vasárnap 21:23
BBC piszkálja a kicsi fijjút.Glen Johnson fails to read a 40-yard cross from the right and Neymar nips in at the far post but Joe Hart makes a superb, point-blank save from the Brazilian. £50m strikers should be putting those away...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 21:22
ja csak fred helyett kit?nmate írta:14 perc ment el, de én látom a fényt az alagút végén. Fredet kell kitakarítani, meg Oscart + kell Marcelo baloldalra és kajak jó lesz ez. Érzem.
de tavaly sem volt kezdő játékos az olimpián. bár akkor még nem scolari volt az edző.Anthony írta:Ja. De az is lehet, hogy nincs nagy formában, a PSG-ben is kihagyta az utolsó nemtomén hány meccset, gondolom sérült volt, és még össze kell kapja magát.
évek óta?Nem megy nekik már évek óta a támadás,
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 2., vasárnap 21:20
14 perc ment el, de én látom a fényt az alagút végén.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 2., vasárnap 21:16
Ja. De az is lehet, hogy nincs nagy formában, a PSG-ben is kihagyta az utolsó nemtomén hány meccset, gondolom sérült volt, és még össze kell kapja magát.Galacticos írta: lucasnak már rég kezdőnek kéne lennie, sokkal jobb mint oscar
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 2., vasárnap 21:06
szinte kizártnak tartom hogy ma nyerjenek az angolok.Remy írta:Szerintem 1-2-es Angol siker lesz ma. És egy pörgős meccset várok.
én az angolokra értettem. mert ők most váltottak nem rég.umbroról egy laza 17 éve váltottak![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 21:04
marketingés neymar miért tízesben tolja és nem 11esben?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 2., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 2., vasárnap 21:00
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem