Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 16:02

Kroos, Modric, Arbeloa, Varane, James, valamiért őket érezném a legbiztosabbnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 11., hétfő 16:00

sentry írta: Kroosnál lennék egyedül nyugodt, meg Modicnál ha lenne. Többi kész életveszély...már CR is..
Na az tuti. A németnél megvan a rúgótechnika is, mellé meg egy jéghideg profi, egy gép, bebacná. Modric szintén.

De egy ilyen Isco, Benzema, Marci, Ramos sor, lutri. Bale meg csak belebikázna egyet, aztán ha mázlink van kaput talál... :lol:
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 11., hétfő 15:56

én ezen a büntetőn nem akadok annyira fent, kihagyta na bumm. sokan hagytak márki ,és szerintem ő elég jó százalékban belövi, elég magabiztosan.
nem olyan flegmán mint hazard, hanem úgy hogyha a kapus eltalálja az irányt akkor sem tudja kiszedni.
holnap nem várok tőle sokat, csak hogy juttasson minket tovább. egyéni címeket nézve neki is fontos lenne, ha a barca a juvéval játszik akkor szerintem egyértelmű hogy megnyerik, és akkor messi polcán már ott is van az ötödik, amit cr már nem fog tudni behozni.
nem játékban várok tőle sokat, mert abban ezeken a meccseken már rég nem hozza, hanem küzdésből és azt akarom h ha ziccerbe kerül lője be. vagy passzolja le mint tette az atma ellen. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 15:52

de nyilvánvaló hogy miért más-más a két szituáció.
Akkor leírom megint, amit te is megerősítettél. Lehet hibáztatni érte, de nem kell. Én nem hibáztatom sem Cét, sem Ikert. Hoztak egy döntést, nem jött össze.
Azoknak szólt az írásom - ezek szerint nem neked - akik fröcsögtek, hogy mekkora egy idióta Iker, amiért másképpen gondolta, mint James.

off: de hogy miért nem lehet elsőre leírni normálisan a dolgokat, és miért jobb, hogy elintézzük egy "böszmeség a véleményeddel"... :roll:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 11., hétfő 15:44

Géci írta:Nem is igazán értem miért Cé lövi a tiziket (bár nagy százalékben beveri). Biztos nálunk is lenne olyan hidegvérű tizi rùgó mint pl Vidal a juvénál. Az mindíg beveri mint ló a lónak :mrgreen:
Sebaj, hogy Juvés haverom szerint ők is szarul rúgják mostanában... Ráadásul ellenünk is Tevez rúgta, és ráadásul középre..

De az tuti ha szerdán 11esekre kerülne sor, akkor mi maradnánk alul.

Kroosnál lennék egyedül nyugodt, meg Modicnál ha lenne. Többi kész életveszély...már CR is..

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 11., hétfő 15:43

Egy részben ugyan abbol az okból tartom értelmetlennek, amiért Casillas-t is megvédtem a korábbi büntetős esetnél.
Nem lehet ennyire beskatulyázni egy játékost sem a döntése miatt, ezek (büntető, büntető védése) pedig szinte 100%-ban egyéni felelősségre háruló dolgok, nem csapatszinten mozognak. Ismerős amikor valaki mindig beledumál abba hogy mit hogyan csinálj, aztán ha a te verziód jobb akkor "nem lehet mindig igazam", viszont ha tévedtél, akkor "ugye hogy megmondtam". CR eseténél a kapus egy teljesen alap pszichológiai trükköt vetett be és nem volt külső tényező, addig Iker-nél egy kívülálló, talán a szezon során először (szóval ez nem a mindig beledumálok...) adott tanácsot, viszont ő nem fogadta meg - amit hangsúlyozok, nem hiba, de nyilvánvaló hogy miért más-más a két szituáció.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. május 11., hétfő 15:44-kor.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 11., hétfő 15:39

én már akkor éreztem, hogy baj lesz, mikor neki futott a tizenegyesnek. idegesnek látszódott, és túlságosan is megtorpant. a büntetőket mindenképp meghagynám neki, de a szabadrúgások nagyját átadnám azoknak, akik élni is tudnak vele (például bale kevés jó tulajdonságai közé tartozik a pontrúgások remek elvégzése)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 11., hétfő 15:34

Nem is igazán értem miért Cé lövi a tiziket (bár nagy százalékben beveri). Biztos nálunk is lenne olyan hidegvérű tizi rùgó mint pl Vidal a juvénál. Az mindíg beveri mint ló a lónak :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 15:31

tucsoki írta:Tiszteletben tartom a véleményed, ha más szemszögből közelíted, szíved joga, de maga a megállapítás (=összehasonlítás) szerintem a semmi értelme kategória.
Ezt elfogadom, még ha érvet nem is írsz, csak "böszmeséget".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 11., hétfő 15:30

Tiszteletben tartom a véleményed, ha más szemszögből közelíted, szíved joga, de maga a megállapítás (=összehasonlítás) szerintem a semmi értelme kategória.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 15:27

Annyira erőltetett, kényszer összehasonlítás ez, hogy az ég világon semmi értelme. Ilyen alapon legközelebb abba is beleköhetünk, ha Carvajal kényszerhelyzetben nem oda továbbítja a labdát ahova Ramos mutatja...
Ja értem, szerinted semmi értelme, ezért böszmeség a véleményem. Majd hasznosítom a jövőben én is ezt a nézetet.

hát tényleg össze sem hasonlítható a két dolog. úgy már inkább ha marcelo azt mondja roncinak hogy figyelj jobbra fog vetődni. lődd balra. na ez lenne vele hasonló eset.

de erről meg ez jut eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=rneBpol3bI4

nagyot nevettem. mert okos ötlet alapjáraton. döntési kényszerbe hozom a lövőt. nem tudni hogy hazudik-e a kapus vagy tényleg odavetődik. sokkal jobb ebből a poziból védeni. olyan mintha sakkban ő lépett volna először és várja a lövő válaszát. de ugyanezt a lövő is eljátszhatná hogy megmondja a kapusnak merre fogja lőni. vagy igaz vagy nem de átadja a döntést a kapusnak aki törheti magát ezen. nagyon jó kis pszichikai hadviselés.
Nem azt írtam, hogy ugyanolyan, hanem arra céloztam, hogy hasonló.
De ha már van akkora arc Cé, hogy mégis arra az oldalra rúgja, akkor gondolom megerőltető lett volna megemelni a labdát.
Na mindegy Casillas takarodj, Cé nyugodtan lehet "gyökér". Ez újra bebizonyosodott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 11., hétfő 15:23

hát tényleg össze sem hasonlítható a két dolog. úgy már inkább ha marcelo azt mondja roncinak hogy figyelj jobbra fog vetődni. lődd balra. na ez lenne vele hasonló eset.

de erről meg ez jut eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=rneBpol3bI4

nagyot nevettem. mert okos ötlet alapjáraton. döntési kényszerbe hozom a lövőt. nem tudni hogy hazudik-e a kapus vagy tényleg odavetődik. sokkal jobb ebből a poziból védeni. olyan mintha sakkban ő lépett volna először és várja a lövő válaszát. de ugyanezt a lövő is eljátszhatná hogy megmondja a kapusnak merre fogja lőni. vagy igaz vagy nem de átadja a döntést a kapusnak aki törheti magát ezen. nagyon jó kis pszichikai hadviselés.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 11., hétfő 15:21

Realista24 írta:
Ne haragudj, de ez a megállapítás nagyon nagy böszmeség.
Miért is?
Írhattál volna egyből érvet is, szimpla leböszmézés helyett, de hát te tudod.
Annyira erőltetett, kényszer összehasonlítás ez, hogy az ég világon semmi értelme. Ilyen alapon legközelebb abba is beleköhetünk, ha Carvajal kényszerhelyzetben nem oda továbbítja a labdát ahova Ramos mutatja...

Ui: Egyébként a Casillas-James esetnél a többség egyetértett abban, hogy nem kell mindenfélének elhordani Iker-t, nem kell felfújni a dolgot

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 11., hétfő 15:19

Ez egy gyakori dolog tizinál. Ez egy játék a kapus meg a rùgó között "hang vagy oda rùgni" féle játék...
Mùltkor ugyan ezt be tolta neki egy kapus, és akkor annyira szélre ment, hogy nem tudta fogni. Akkor Cé oda ment és gondolom nyomta neki az "oda rùgtam ahova kérted" dumát... Most nem jött be. :lol:
Ikernek viszont James mutatta, hogy legjobb barátja Bacca hová rùgja, mert gondolom kicsit jobban ismeri mint Iker. Segíteni akart, de Iker nem foglalkozott vele. Az azért már más tészta... :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 15:08

Miért is?
Írhattál volna egyből érvet is, szimpla leböszmézés helyett, de hát te tudod.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 11., hétfő 15:06

Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=cwUtHZ7gzrU

Múltkor Casillast ekéztétek, hogy nem oda vetődött, ahova James mutatta. Akkor most lehet Cét is, amiért oda rúgta, ahova a kapus mutatta, hogy vetődni fog.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 14:47

https://www.youtube.com/watch?v=cwUtHZ7gzrU

Múltkor Casillast ekéztétek, hogy nem oda vetődött, ahova James mutatta. Akkor most lehet Cét is, amiért oda rúgta, ahova a kapus mutatta, hogy vetődni fog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 21:29

ja az olyan gyenge szabi volt hogy középre ment volna alves kezébe csak a sorfalon valamelyik fején megpattant és úgy lett veszélyes. de még így is mellé ment.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 10., vasárnap 21:26

az utolsó (legalábbis ha jól emlékszem) szabinál, váltott egy pár sort bale-el, és akkor nem izomból verte rá, hanem tekerni próbálta, de végülis lényegtelen, mert az sem talált kaput
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 9., szombat 15:52

Az a legszebb az egészben, hogy 10-ből 9x a kaput sem találja el. Ha simán csak rátekerné, már az veszélyesebb lenne. Nem is értem, miért nem akar változtatni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: