dzsi91 írta:
Bernardo silva jó játékos. Lewandowski is. Sőt Messi is jó játékos volt. Az Msn is egész jó volt. De még a tavalyi támadórészlege se volt rossz a barszának aubameyangékkal. Védelem és jétékstílus amiért versenyképtelenek évek óta europában és 1-2 éve spanyolban. Védelmer szerintem nem oldották meg, kessie és az az alacsony néger szerintem nem elég a megújulásra. Csávi meg úgyse fog olyan szinten elrugaszkodni a tikitakától ami alapjaiban változtatná meg a barsza nehezebb meccseinek végkimenetelét.
Ettől függetlenül versenyben lesznek a ligáért, mint mindig. De továbbra se látom értelmét ennek a nagy pénzszórásnak. Bl győzelem esetén sem fog ez megtérülni nekik. Ez inkább szól már a laporta legacynak. Amikor majd elsüllyed a hajó ő elmondja,hogy visszatette a barszát a trónra de ez a gonosz világ meg franco tábornok meg bale átigazolása miatt kénytelenek a klubbot átadni egy turbánosnak mert a barsza nem szűnhet meg, ha a barszelona él a futball él!
Mi csináljuk szépen a dolgunkat és figyeljünk a háttérből. Nullkupás szezon is bőven belefér az elmúlt évek után. Néhányan itt meg is érdemelnék
Nem látom,hogy lehetne ebből az ámokfutásbóp happy end. Egy rosszabb periódus és szétszedi csávit a média. Kis tulzással a klub életben maradásáért játszanak majd. Ez a nyomás még a prime barszának is durva lett volna.
minden szavaddal egyetértek. kivéve talán a klub eladását egy az egyben, ezt nem tennék meg soha. viszont már az elég kemény, hogy eladták a jogok egy részét.
laporta tolt egy all in-t, papíron rendben van és akár müködhet is a dolog. viszont óriási rizikót vállalt, egy rossz periódus és pszichológiai hullámvölgy és összedöl a kártyavár. nem értettem, hogy victor font helyett a tagok miért laportát szavazták vissza, miért nem a stabil építkezést választották. illetve értem, azt várják töle hogy majd valamit varázsol a kalapjából mint régen. csak ezek az idök már elmúltak. na de mindez legyen az ö bajuk, sajnálni nem fogom öket.