te a távozása mellett vagy?Realista24 írta:Sajnos nem elég közel, hogy egy meccsen beérje.___Samy___ írta:Mennyire van meg Raul?
Cristiano Ronaldo
- Galacticos
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nézd meg Csabi aláírását.___Samy___ írta:Pontos szamokra lennek kivancsi
Nem illik.
- ___Samy___
Pontos szamokra lennek kivancsi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sajnos nem elég közel, hogy egy meccsen beérje.___Samy___ írta:Mennyire van meg Raul?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Mennyire van meg Raul?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Reméljük így legalább a gólkirályi cím meglesz neki, és emiatt továbbra is odateszi magát a jövőben. (kicsit egyébként olyan érzésem van, hogy a távozása is benne lehet a nyárban... bízom benne, hogy nem így lesz!)
Lehet szapulni, de az eredményei mindent igazolnak.. Elő lehet venni a Juventus ellen is, de csak vert két gólt.. A többiek? Kell egy erős nyár, feltölteni a lyukakat és végre bizonyítani.
Lehet szapulni, de az eredményei mindent igazolnak.. Elő lehet venni a Juventus ellen is, de csak vert két gólt.. A többiek? Kell egy erős nyár, feltölteni a lyukakat és végre bizonyítani.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
adamzz írta:Hát ma csak max magáért.ikarus93 írta:Nincsenek szavak erre az emberre.
Ilyen játékost nem fogunk mégegyet látni a következő 50 évben.
Az aranycipő remélhetőleg a zsebben van.
Isten ez az ember. Majd akkor ráfog jönni a madridisták nagy része, amit ez az ember tett/tesz ezért a csapatért, mikor már nem lesz itt.
Rajta,Ramoson és Marcelon látom egyedül azt, hogy a sírás kerülgeti őket, ha kikapunk.
ZIDANE
elég csak megnézni hogy 35-en eladnák Roncit... úgy is tele van a piac olyanokkal akik évente min. 50 gólt garantálnak tisztán. az is Ronci hibája hogy nincs belőle több így tényleg nem tudja néha egyedül döntőbe rúgni a csapatot. meg az is hogy a vezetőség képtelen mellé igazolni olyanokat akik megütik a mércét a kp-n. de az a lényeg hogy Ronci önző és magáért játszik. a többi csak statisztika
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
AZ, hogy nem lőtte be a csapatot a döntőbe!Toti írta:most tulajdonkeppen mi a problematok ce-vel?
- shoota
mondjuk nélküle ma ez csak egy langyos iksz lett volna, nem számít sokat, de legalább nem égünk még jobban..
most tulajdonkeppen mi a problematok ce-vel?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Hát ma csak max magáért.ikarus93 írta:Nincsenek szavak erre az emberre.
Isten ez az ember. Majd akkor ráfog jönni a madridisták nagy része, amit ez az ember tett/tesz ezért a csapatért, mikor már nem lesz itt.
- ikarus93
Nincsenek szavak erre az emberre.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
nem is neked szólt, azért nem idéztem, mert az utolsóra ment a reply.M1Ö írta:Pont ezt mondom, hogy 11es ide vagy oda, CR sem tett meg mindent.Raul7 írta:Akkor ha a tizi mögé neadjisten Bale áll, akkor ő is megtett mindent, és le lehet róla szállni? elég fura ez a logika nekem...
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én nem is azt várnám el tőle. Mert ilyen sok évig ezt tényleg nem lehet bírni, hogy 60 gólt meg vagy 20 asszisztot kiosszon szezononként, mellette meg még a pályát is szántsa fel. De ennél azért több kéne, mert hiába rossz a térde, szerintem bele férne. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy csak a térde miatt lett ilyen gyenge mezőnyben. Idén is volt egy jó hónapja, amikor mezőnyben olyan volt, hogy az egész fórum csak lesett. Na, valahogy a mostani meg az a közti teljesítéményét kéne állandósítania. Jövőre kipihenten talán vissza tér ez is.nmate írta:Mezőnyben már sosem lesz olyan CR, mint itt az első 1-2 évében meg a Unitedben.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mezőnyben már sosem lesz olyan CR, mint itt az első 1-2 évében meg a Unitedben. Azóta teljesen lebutította a játékát, hogy kímélje a térdét. Egy kiváló gólgép lett, semmi más. Csak így könnyebb kivenni.
- M1Ö
Mezőnyben! Azt úgy látom nem vetted észre. Vagy nem tudom, mindenki meg van azzal elégedve amit lehozott?Remy írta:Tehát, aki a 2 meccs alatt 2 gólt lő, annak kellett volna még jobban odatennie magát.
Persze, hogy lett volna, de valamiért minden rá jött ki. CR kb nem volt pályán a 2. félidőben. Amikor meg oda került, akkor Ő is ugyanúgy kihagyta a kihagyhatatlant is. Nem értem, hogy miért kell egyből védeni az embert, ha valaki kritizálni merészeli...Remy írta:Talán, ha nem minden támadás Bale elcseszett helyzeteivel végződik, akkor lett volna esély.
Pont ezt mondom, hogy 11es ide vagy oda, CR sem tett meg mindent.Raul7 írta:Akkor ha a tizi mögé neadjisten Bale áll, akkor ő is megtett mindent, és le lehet róla szállni? elég fura ez a logika nekem...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
Akkor ha a tizi mögé neadjisten Bale áll, akkor ő is megtett mindent, és le lehet róla szállni?
elég fura ez a logika nekem...
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát, aki a 2 meccs alatt 2 gólt lő, annak kellett volna még jobban odatennie magát. Még véletlenül sem a másik 10 embernek, akiknek elvileg nincs megtiltva, hogy gólt lőjenek.
Talán, ha nem minden támadás Bale elcseszett helyzeteivel végződik, akkor lett volna esély.
Talán, ha nem minden támadás Bale elcseszett helyzeteivel végződik, akkor lett volna esély.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- M1Ö
Így van, egy 11est, meg egyet 2 méterről. Persze a 11est is be kell tudni lőni, meg oda is kell érni a betett labdára de azért na. Ettől függetlenül szerintem összességében kevés volt.pheco írta:Mindkét meccsen gólt lőtt
Ha a csapat fele ennyit lehoz, akkor nem védekezik senki, meg nincs semmi játékunk. Papíron Isco, Benzema meg James is támadó, mégis kihajtották magukat mezőnyben. A visszavágón mindenképp. Engem csak ez zavar, mert szerintem meg pont fordítva van. Ha CR is kicsit jobban oda teszi magát mezőnyben, akkor döntőzünk. Ettől függetlenül le a kalappal előtte, tisztelem, becsülöm félre értés ne essék. De ha Bale kritizálva van a kihagyott helyzetek miatt, Kroos azért mert nem ért vissza rendesen, Carvajal, Marcelo, Casillas, Pepe meg szinte mindenki, akkor Őt is nyugodtan elő lehet venni.pheco írta:Ha a csapat többi tagja fele ennyire tudná hozni magát, akkor simán döntőben lennénk.