Amit ebben az utolsó félévben,csinált,és ahogy egyre jobban esett vissza a teljesítménye szerintem egy jel,hogy kezd igenis már öregedni.
A térdéről nem is szeretnék semmit írni,mindenki tudja.
Nadalhoz hasonlítom kicsit, a hozzáállása hasonló a két sportolónak a sérülése pedig szintén.Ebből következik hogy,
(Láthatjuk a teniszező most hogy áll,pillanatok alatt összezuhant,szerintem Ronaldora is ez vár)
hatalmas fizikai igénybe vétel kellett neki ahhoz hogy fölérjen a csúcsra,de Ő is ember,szerintem maximum 1 év van még benne,de már most is láthatjuk hogy gyakorlatilag 1v1-ezni egyáltalán nem tud már,csak a fejes,a lecsorgók,16oson belül életveszélyes,ez tény.Messziről nem is tudom mikor lőtt gólt.
Ez szerintem mind mind annak tudható be hogy igen is 30 éves,és már rohamosan kezd elkopni.
100 millió fölött gondolkodás nélkül rábólintanék az ajánlatra ugyanis ez még a Real Madridnak is hatalmas pénz,illetve már nincs sok ideje hátra.
Lehet hogy még hasznára válna a csapatnak,sőt,ez egyértelmű,de nem olyan sokáig hogy 100+ ajánlat ne érje meg..
Felőlem mehet Balel,de egy másik verziót már leírtam hogy ha azt akarjuk hogy maradjon mi lehetne még jó,bár az FMlvl99
Ezzel megint csak teljesen egyetértek.Új felfogás kell,látjuk azért hogy Ronaldo vagy Messi nélkül is lehet BL-t vagy bajnokságokat nyerni..Sokkal inkább csapat leszünk talán.Realista24 írta: Nem helyette kell hozni, sokan ebben a zavarban szenvednek. Nem olyan játékost kell találni, aki 50 gólt ver.
El kell felejteni ezt a fajta stílust, amit tolunk, két szélén a két egysíkú játékossal. Egy-egy sarokkal adott passzra meg nem durranok már el.
Annyi hogy Ő nem szélső,de függetlenül attól szerintem jobb lenne a helyén egy olyan játékos aki vissza is zár,és a csapatért van.