Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 29., szombat 23:25

Berti írta:

Nekiment már kétszer ennek a csapatnak vkpval és le lett meccselve, valamit kellett húzni. Én nem vagyok oda érte, de ami itt megy az már eurob felé fröcsögés, semmi más.
Az hogy mennyi pénzt költ el az engem teljesen hidegen hagy, de azt viszont látom, hogy évek óta az egyik legszebb focit játszatja a csapataival. Emiatt én elismerem, bármennyire is szar emlékeim vannak a barcas évei után.
Az, hogy téged hidegen hagy mennyit költ, az attól még tény marad. Amit ez az ember elért a Barca után, azt nincs az az Isten, hogy egy Tuchel, Allegri, Conte, Pochettino, Klopp, Simeone nem érte volna el MINIMUM. Semmit, ismétlem, SEMMI extrát nem csinált Pep hosszú évek óta. Bayern bajnoki cím? wow... ennyi elköltött pénz után PL cím? Wow... ezek nem extrák, ezek minimum elvárások ilyen hátterű csapatoknál.

Erre képes felmutatni egy darab BL döntőt, és azt is úgy eltaktikázza, mint még senki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. május 29., szombat 23:22

Berti írta:
Remy írta:

Pep egy lófasz. Ultimate Messi cheattel nyert 2 BL-t. Aztán szétbaszott egy brutál Bayernt, olyanokat égett, hogy öröm volt nézni, majd a világ minden pénzével, dupla kezdőre való kerettel 1 darab elbukott BL döntőt tud felmutatni.

És ez rajta ment el. VKP nélkül játszani, miközben kb nem tudsz mondani csapatot, aki épkézláb VKP nélkül nyert bármi fontosat is. Vicc ez az ember. Egy cirkuszi bohóc, óriási, soha nem látott hype-al. Reformál, azt...

Közepesnél jobb edző, de ennyi lehetőséggel, pénzzel és idővel, más edzők is ezt, minimum hozták volna. Semmi extrát nem csinál az ember. Nincs extra statja a karrierjében.
Nekiment már kétszer ennek a csapatnak vkpval és le lett meccselve, valamit kellett húzni. Én nem vagyok oda érte, de ami itt megy az már eurob felé fröcsögés, semmi más.
Az hogy mennyi pénzt költ el az engem teljesen hidegen hagy, de azt viszont látom, hogy évek óta az egyik legszebb focit játszatja a csapataival. Emiatt én elismerem, bármennyire is szar emlékeim vannak a barcas évei után.
A szépség relatív. Nekem a szép a Jupp felé Bayern volt nem a tiken-taken buzulas... De na ízlések és pofonok.

Ettől meg Pepp egy durvan túlértékelt kokler. A Barca után mindig beleült a tutiba és X év után is csak a mai bukott BL döntője van.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 29., szombat 23:21

Kibaszott beton volt ma Kante. Rajta kívül James és Havertz is kellemes meglepetés.

Drukkolok a kicsinek, méltó helyen lenne az aranylabda.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 29., szombat 23:19

Fieldvik írta:
Caraway írta: Akkor ha Kante ebt nyer, johet az Aranylabda? :mrgreen:
Én nem sajnálnám tőle. Nem is tudom, hogy láttam-e valaha nála szerényebb és szimpatikusabb focistát.
Messi?

:kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 29., szombat 23:19

Nem vagyok nagyon szomi mert itt van nekünk Casemiro, de ez a Kante iszonyat szimpatikus fazon. És még rohadt jó focista is.
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 29., szombat 23:18

Remy írta:
Berti írta: Kókler kopasz bohóc, mert kikapott ugyan attól a csapattól amelyik ugyan úgy minket is lemeccselt? :lol:
Jajj nagy vadállatság van már itt is. Nem kell kedvelni, de azért aki jó azt ismerjük már el.
Ennyi erővel a mi kóklerünk is a héten mondott fel, úgy hogy a szeretett szurkolóknak egy szeruszt sem mondott?

Ez a Chelsea említésre méltó. Itt látszik, hogy egy taktikailag helyre rakott és fegyelmezett csapat mit ér. Aztán szarba van nézve Pep, Conte, Allegri és várjatok Rault :lol:
Pep egy lófasz. Ultimate Messi cheattel nyert 2 BL-t. Aztán szétbaszott egy brutál Bayernt, olyanokat égett, hogy öröm volt nézni, majd a világ minden pénzével, dupla kezdőre való kerettel 1 darab elbukott BL döntőt tud felmutatni.

És ez rajta ment el. VKP nélkül játszani, miközben kb nem tudsz mondani csapatot, aki épkézláb VKP nélkül nyert bármi fontosat is. Vicc ez az ember. Egy cirkuszi bohóc, óriási, soha nem látott hype-al. Reformál, azt...

Közepesnél jobb edző, de ennyi lehetőséggel, pénzzel és idővel, más edzők is ezt, minimum hozták volna. Semmi extrát nem csinál az ember. Nincs extra statja a karrierjében.

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2021. május 29., szombat 23:15

Caraway írta: Akkor ha Kante ebt nyer, johet az Aranylabda? :mrgreen:
Én nem sajnálnám tőle. Nem is tudom, hogy láttam-e valaha nála szerényebb és szimpatikusabb focistát.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 29., szombat 23:15

Berti írta:
BlancoMark írta:

Ebből a Cityből szerinted nem lehetett volna többet kihozni mint 1-2 helyzetecske egy BL-döntőn, 1 milliárd euróból? :)
Ez a Chelsea ellen szerintem pont hogy senkinek sem sikerült volna ennél több.
Évek óta cheat kód módjára igazol, emellett csalnak, korruptak, az UEFA az FFP-vel együtt a zsebükben van ráadáasul Covid idején két kezdőre való játékosállománya van. És akkor az a kifogás hogy volt egy jó ellenfél a pályán? Hát ne haragudj, de ezt csúnyán eltaktikázta, nem képes egyszerűen alkalmazkodni.

b3tman

HozzászólásSzerző: b3tman » 2021. május 29., szombat 23:14

Dupla D írta: Hazard eljött BL-t nyerni.
:'(

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 29., szombat 23:14

Amugy meg... LÖW ZSOLTI BL GYOZTES!!!! :D :agree:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 29., szombat 23:13

Hazard eljött BL-t nyerni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 29., szombat 23:12

pont ez az. keret hírdetésnél mindenki online ment hogy mi a túró ez. Fernandinho vagy Rodri kulcs Pep focijába. ők indítanak mindent. emellé még betette azt a Sterlinget akinek olyan moslék éve van hogy bűzlik. de legalább Foden aki príma formában van elteszi más helyre Sterling miatt. igen Pep tolt egy Pepet és lókukik voltak egész meccsen

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 29., szombat 23:12

Imadtam nezni a kopasz szar fejet. Vilag legjobbja... hahh. Amikor milliardokbol sem tudsz osszetenni egy csapatot.. utalom az osszes arab penzes csapatot, remelem faj nekik nagyon

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 29., szombat 23:09

Berti írta: Kókler kopasz bohóc, mert kikapott ugyan attól a csapattól amelyik ugyan úgy minket is lemeccselt? :lol:
Jajj nagy vadállatság van már itt is. Nem kell kedvelni, de azért aki jó azt ismerjük már el.
Ennyi erővel a mi kóklerünk is a héten mondott fel, úgy hogy a szeretett szurkolóknak egy szeruszt sem mondott?

Ez a Chelsea említésre méltó. Itt látszik, hogy egy taktikailag helyre rakott és fegyelmezett csapat mit ér. Aztán szarba van nézve Pep, Conte, Allegri és várjatok Rault :lol:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 29., szombat 23:09

Berti írta:
BlancoMark írta:

Ebből a Cityből szerinted nem lehetett volna többet kihozni mint 1-2 helyzetecske egy BL-döntőn, 1 milliárd euróból? :)
Jókis csapat ez a chelsea de nevicceljünk már.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. május 29., szombat 23:09

Akkor ha Kante ebt nyer, johet az Aranylabda? :mrgreen:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. május 29., szombat 23:08

BlancoMark írta:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. május 29., szombat 23:08

Dupla D írta: Nem csíptem eddig Tuchelt, de le a kalappal. Taktika megint 10 volt, és ez a végtelen lelkesítés a padról...

Ez a Chelsea meg egészen jó focit játszik. Talán nincs is olyan játékosuk, aki igazán ellenszenves lenne.
Majd hazard ha visszamegy :mrgreen:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 29., szombat 23:07

Nem csíptem eddig Tuchelt, de le a kalappal. Taktika megint 10 volt, és ez a végtelen lelkesítés a padról...

Ez a Chelsea meg egészen jó focit játszik. Talán nincs is olyan játékosuk, aki igazán ellenszenves lenne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. május 29., szombat 23:06

Cefre még elégethetne egy madrid mezt kupaátadás előtt

Vissza: