Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 9:18

realmadridfan írta:Ez számomra is egyértelmű, azért írtam lejjebb, hogy azt találom furcsának, hogy az egész menedzsment nem foglalkozott a dologgal.
De miért furcsa, ha egyértelmű? :)
Az adakozásról szóló hírt láttam 30 helyen, a cáfolatot meg mondjuk 8 helyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 15., péntek 9:15

Ez számomra is egyértelmű, azért írtam lejjebb, hogy azt találom furcsának, hogy az egész menedzsment nem foglalkozott a dologgal.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 9:13

Mondjuk még mindig nehezen tudom elképzelni, hogy bárki is azt hiszi, hogy a fb/twitter és egyéb csatornákat ők és nem az ügynökeik és az erre illetékesek kezelik. Ők pedig mind csak a pozitív dolgokat (a hasznot ) keresik ezekben a dolgokban.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 15., péntek 9:00

dannen írta:
realmadridfan írta:Ez az adakozott-nem adakozott téma csak nekem nem világos? Ha nem adakozott, akkor nem volt annyi gógyija, hogy hivatalosan kommunikálja, hogy sorry, nem adtam pénzt? Hagyta, hogy mindenki azt higgye, hogy mennyire jóarc, arra nem gondolt, hogy esetleg ki fog derülni előbb-utóbb? A menedzsmentjében sincs egyvalaki, aki nem félhülye és azt mondja, hogy srácok, ezzel gáz lesz? Vagy valami részlet elkerülte a figyelmemet? Komolyan, ez a sztori teljesen abszurd.
miért kéne hivatalosan kommunikálnia? tudtommal nem ő terjesztette, hogy adakozott. vagy mindent amit a média kitalál hivatalosan cáfolnia kéne? aki ebből ronaldot nézi szarnak az meg is érdemli, mert annyi esze van.
Köszönöm a passzív-agresszív lehülyézést. Hogy miért kéne kommunikálnia? Azért itt nem arról van szó, hogy a média éppen melyik faszpörgettyűjével adja el a lapokat vagy az n+1-edik kamuhír a visszaigazolásáról a MU-ba. Érdekes, a commanderes ügynél egyből jött a facebook-üzenet, ahol jogtalanul sértegették, nem imádták, mint itt. 7 millió euró egy ilyen tragédia idején hatalmas segítség lehet, ez kb annyi, amit közepes államok adnak. Szerintem bárki egy minimális érzelmi intelligenciával szarul érezné magát, ha ez terjedne róla nemcsak sportoldalakon, hanem ténylegesen mindenütt, hogy #respect, mennyire adakozó vagyok, tessék good boy semmit nem ad, CR meg a király. Közben kiderült, hogy annyi volt, hogy kiírta facebookra, hogy aki tud, az küldjön. Szerintem ez arcpirító.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 15., péntek 7:51

'shutterisland írta:
Toti írta:remélem a gólkirályi cím meg lesz neki és ezáltal az aranycipő, legalább ennyi jusson neki, ha már megint képes volt egy 50+ gólos szezonra és csapatként nem nyer trófeát.
kettővel vezet, ráadásul (már ha úgy működik, ahogy a bl-ben) akkor holtversenynél is ő a győztes, az espanyol és getafe ellen könnyen megszórhatja magát, meglepne, ha leadná a pichichit.
figyelj, valószínűleg az espanol otthonában egy teljesen lelketlen csapat fog kifutni tőlünk, edzőnk sem lesz, a tavalyi hasonló helyzetbeli celta elleni idegenbeli 2-0ás vereség rémlik fel, szóval nemhiszem, h most hétvégén ronaldo megrázza magát, neki inkább a getafe ellen kell otthon, remélem a csapat legalább szépen szeretné búcsúztatni a szezont otthon.

kontra, messi akinek az atletico ellen elég faszán megy, hétvégén bőven benne van, h legalább egyet eltesz, és aztán otthon a depor, ahol nagy szórás lehet.

úgyh, én azt mondom, h az utolsó fordulóban ki tud nagyobbat szórni, azon fog múlni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 15., péntek 5:28

Toti írta:még ennyit ehhez az egészhez.
és nem csak az idei évre levetítve.

persze, ez nem azt jelenti, h nem lehet kritizálni..
Ennyi. Én már nem is veszem a fáradtságot, hogy leálljak árkivel vitatkozni, amikor szidni akarja, ezek az emberek úgyis betalálják, és semmilyen észérv nem téríti el őket. Végre szar volt az adott meccsen? Végre kihagyott egy sorsdöntő tizit? Végre nem lőtt gólt se? Elő a szájkaratéval és/vagy klaviatúrával!!!
A képen látható információk ilyenkor teljesen irrelevánsak lesznek az adott illetőnek és a feledés homályába vesznek.
Az sem érdekes, hogy Messinek is volt ilyen meccsei, neadjisten időszaka, urambocsá szezonjai (amikor nagy túlzással nem, hogy nem vitte előre a csapatot, még fék is volt a sétálásaival és öltözőbeli hangulatbomlasztásával). Sebaj, most megy megint Messinek két év kihagyással, hajrá, éltessük, Cé meg egy rongy, mert már csak gólt sem lő (a sem szó értelemszerűen a mezőnybeli teljesítményére vonatkozik).

Az is el van felejtve, hogy 9 mezőnyjátékos (+cserék) van a csapatban rajta kívül, de ennek ellenére a megmentő vagy számító gólok általában tőle jönnek.
És hogy miért nem képes mindig, minden meccsen, szezonokon át, folyamatosan legalább gólokat lőni fontos meccseken? Mert ez alapból lehetetlen és mert nem egy gép, bármennyire is elhitette ezt velünk az évek során és a matematikai alapvető törvényei még rá is érvényesek. Meg a bizonyos formaidőzítés is nagyon nagy szerepet játszik, ami szintén karöltve jár a matekkal.

És nem, nem azt mondom, hogy mert a múltban oylan szépeket tett, most ne lehessen savazni, csak gondolkodjunk már előtte. Annyi a történet, hogy ebben a szezonban ennyi volt, rossz volt a formaidőzítés (amiben ismételten az edzőt is nagyban hibásnak tartom), kizsigerelte magát tavaszra, nem jött össze. A csapat többi tagját meg ne is említsem.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 15., péntek 0:46

Ez az adakozott-nem adakozott téma csak nekem nem világos? Ha nem adakozott, akkor nem volt annyi gógyija, hogy hivatalosan kommunikálja, hogy sorry, nem adtam pénzt? Hagyta, hogy mindenki azt higgye, hogy mennyire jóarc, arra nem gondolt, hogy esetleg ki fog derülni előbb-utóbb? A menedzsmentjében sincs egyvalaki, aki nem félhülye és azt mondja, hogy srácok, ezzel gáz lesz? Vagy valami részlet elkerülte a figyelmemet? Komolyan, ez a sztori teljesen abszurd.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 15., péntek 0:37

Toti írta:remélem a gólkirályi cím meg lesz neki és ezáltal az aranycipő, legalább ennyi jusson neki, ha már megint képes volt egy 50+ gólos szezonra és csapatként nem nyer trófeát.
kettővel vezet, ráadásul (már ha úgy működik, ahogy a bl-ben) akkor holtversenynél is ő a győztes, az espanyol és getafe ellen könnyen megszórhatja magát, meglepne, ha leadná a pichichit.

a bl gólkirályi cím is annyin múlik, hogy messi betalál e a döntőben.
10-10 góllal állnak, és jelenleg a kevesebb játékperc miatt elviekben messié, de ha a juve ellen nem rúg gólt, akkor átbillen a több perc az ő oldalára, és úgy már ronaldo nyeri.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 14., csütörtök 22:58

Valaki mutatna róla egy videót, amikor a végén leviharzott az öltözőbe?

Őszintén remélem, hogy meglesz neki az Aranycipő, a maradása pedig 100%! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 14., csütörtök 17:16

Szerintem nem igazán merül fel benne a távozás. Manu ki tudja mire lesz képes a következő szezonban, elég szedett-vedett bagázs. Esetleg még a PSG jöhetne szóba, de nem hiszem, hogy ennyire leadná a szintet. Plusz ugye Raúl rekordját mindenképpen meg kell még döntenie, szóval jövő nyáron látok reálisabb esélyt a távozására, de még akkor sem biztos. Utolsó két meccsen meg remélhetőleg azon lesz a csapat, hogy meglegyen neki a gólkirályi cím, ennyit megérdemel.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 17:11

remélem a gólkirályi cím meg lesz neki és ezáltal az aranycipő, legalább ennyi jusson neki, ha már megint képes volt egy 50+ gólos szezonra és csapatként nem nyer trófeát.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 14., csütörtök 10:20

Óriási fegyver még mindig, a megfelelő felállásban, felfogásban. Messi is változtatott (változtattak) a posztján, játékán, sokszor előtérbe kerül nála az irányítás, visszalépés. CR-nek be kell húzódnia középre, de nem 3 támadós játékban. Egyedüli csatárként nem jó, de kiegészítve egy gólérzékeny Benzema kaliberrel (tegnap is ügyes volt az algír gall :D ) brutális lehet még pár évig. Amolyan Ibra módra. Kiszolgál meg be is vágja, de nem szélről indulva. Az már nem megy, fejjátékban, befejezésben (még ha ez az utóbbi időben nem is jön ki, de az 50 gólt sem a szél fútta össze) és kiszolgálásban viszont még mindig világelit.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 8:06

még ennyit ehhez az egészhez.
és nem csak az idei évre levetítve.

persze, ez nem azt jelenti, h nem lehet kritizálni..

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 7:44

nemtudom, h most bele kell e látni többet abba, h egyből beszaladt az öltözőbe lefújás után, vagy sem. nemtudom, egyébként sem az a fajta aki kintmarad a gyepen és néz.

remélem azért eligazolni nem fog, lesz egy teljes nyara pihenni és felkészülni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:37

Túlzás volt alább minősíteni ezt a fórumot igaz,bocsánat.Végül is talán az késztetett rá a regisztrálásra hogy itt végre visszatérhetek a normális fórumozáshoz amihez a másik oldalon már kb partner sem volt,még ha az első posztom sokaknál ki is verte a biztosítékot,nem uszítani és kárörvendeni jöttem. :salute: Bár kicsit tényleg perverz a helyzet :Đ
Több sikert a folytatásra. Ha nem leszel shutter meg franciska, már jó vagy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:35

Realista24 írta:Ilyenkor csak az nincs szidva, aki nem játszott, bár Khedira még talán most is kapja.
Ő már kapott eleget szerencsétlen. :D Meg olyan, mintha már nem is ennek a csapatnak a tagja lenne.
De kezdem érezni, hogy sok leszek mára én is, egy értelmes mondatot nem tudok megfogalmazni, csak annyi gondolat van a fejemben ezzel az egésszel kapcsolatban. Mindegy maradnak is ott, mert nem tudom értelmesen kiadni magamból. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2015. május 14., csütörtök 0:38-kor.

boixosnoi
Kedvenc játékosaid: Andrés Iniesta
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: boixosnoi » 2015. május 14., csütörtök 0:35

Realista24 írta:Akkor meg minek írod ide a hülyeséget? Kiestünk egy gyengébb képességű ámde motíváltabb ellenfél ellen. Természetes a pánikhangulat, az anyázás. Ma még megteheti bárki vígan, aztán holnap visszaáll a rend és rendesen moderálva lesznek a dolgok.
Ilyenkor csak az nincs szidva, aki nem játszott, bár Khedira még talán most is kapja.
+ sátor
=nagyjából. :mrgreen:
Túlzás volt alább minősíteni ezt a fórumot igaz,bocsánat.Végül is talán az késztetett rá a regisztrálásra hogy itt végre visszatérhetek a normális fórumozáshoz amihez a másik oldalon már kb partner sem volt.Még ha az első posztom sokaknál ki is verte a biztosítékot,nem uszítani és kárörvendeni jöttem. :salute: Bár kicsit tényleg perverz a helyzet :Đ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boixosnoi 2015. május 14., csütörtök 0:39-kor.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 14., csütörtök 0:29

Ilyenkor csak az nincs szidva, aki nem játszott, bár Khedira még talán most is kapja.
Nálam az este hozzászólása. :mrgreen:
But he is a good boy...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 14., csütörtök 0:28

Cé:egy kiváló adottságokkal megáldott, rendkívül tehetséges ember, de ilyenből van még pár. Viszont amilyen fizikai szintre eljuttatta magát, olyan még nem volt és lehet nem is lesz. De elérte a határait, kihozott magából mindent amit tudott, szerintem innen már csak lefelé fog vezetni az út.
Messi:kiemelkedő, kivételes képességekkel megáldott ember, aki nem olyan rég jött rá arra, hogy kezdenie kell valamit a testével. Megtette, visszakerült a csúcsra. Nincs annyira behatárolva, mint Cé.

Mindkettő egyedülálló a maga nemében, de ahogy Cé elért a csúcsra, az kevesebb ideig tartható.
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 14., csütörtök 0:28

Furcsa, ha pár évvel ezelőtt valaki megkérdez, hogy kire tenném a pénzemet. Mármint fizikai leépülés szempontjából.
Biztos, hogy Messire pakoltam volna körülbelül 5 másodperc gondolkodás után.

Arra számítottam, hogy Messi hátrébb fog avanzsálni amolyan irányítóvá az évek folyamán Cé pedig feltolódik csatárnak.
ZIDANE

Vissza: