Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 8:40

Fröcsögésnek fröcsögés, de a visszavágó meccsről igaza van. Szerintem. Nyílvánvaló, hogy nem játszhat mindig jól, nem vihet mindig tovább minket (ezért is kéne Bale) de az a kihagyott ziccer az tőle nem megzokott. Lehet csűrni-csavarni, de azt be kellett volna verni, mint a sz*rt és akkor 90%, hogy tovább is megyünk. A 2. félidőben meg mintha pályán sem lett volna, legalább is én nem emlékszek egy normális megmozdulására sem.
A védekezése is.... Kicsivel több kellett volna, mert volt 1-2 olyan szitu a kezdő körben, amikor meghajtotta és könnyen labdát szerzett, mert 6x gyorsabb mint Pirlo meg Marchisio, ezekből meg lehetett egyből fordulni. Ehelyett Isco/James hulla fáradtra hajtották magukat. Pedig lehet jól jött volna tőlük az a kis plusz erő a támadásokhoz.
Na mindegy, nekem nagyon nem tetszett a játéka és a hozzá állása a két meccsen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 17., vasárnap 4:09

Bale jól játszott szerintem, ziccerei több volt, mint bárkinek, alázatos volt, csak sajnos nem pattant be semmi...

Az h 7ből 1x találja el a kaput arra nem azt mondják, h sajnos 1 sem pattant be, hanem, hogy elrontotta őket. Ha 7ből 1x nem talál kaput, mert kapufa vagy a kapus kitolta, akkor oké, nem pattant be, nincs szerencséje, de ő még 2 méterről is fölé fejelte.
Az meg, h alázatos (ami egy ilyen szezon után a minimum lenne, h csúszok, mászok minden labdáért) nem tudom miben nyilvánult meg. Én konkrétan majdnem szét ütöttem a tv-t, mikor Pogba vezeti a labdát az ő oldalán tőle kb 2 méterre az oldal vonal mellett, erre nem ám megtámadná, szépen kocog visszafele és mozizik , míg a többiek rohannak oda lezárni.
Az utolsó 5 percben volt 2db szép visszatámadása, amiből labdaszerzés is lett, na az lenne a normális, nem az előtte lévő 90 perc szenny, amit bemutatott.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 17., vasárnap 3:25

Zidnedine Zidnade írta:Bale jól játszott szerintem, ziccerei több volt, mint bárkinek, alázatos volt, csak sajnos nem pattant be semmi...
Persze, hogy szerinted jól játszott, mert kis túlzással miatta vagytok a döntőben. :lol: Így én is dícsérném az ellen játékosát.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2015. május 17., vasárnap 1:37

Szánalmas a fröcsögésed, az. :lol:
Szeretnék én olyan szánalmas labdarúgó lenni, mint Cristiano Ronaldo.

Zidnedine Zidnade
Kedvenc játékosaid: Zidnedine, Morata, Dombi Tibi
Kedvenc csapatod: River Plate, Juventus

HozzászólásSzerző: Zidnedine Zidnade » 2015. május 17., vasárnap 1:01

dannen írta:érdekes ilyenkor előjönnek a nagy juventus fanok, előtte meg 10 évig azt se tudták mi az a BL, a másodosztályban nincs olyan sajnos.
Azért ne túlozz. :)
Mindig a jelennek élj, mi Juventus szurkolók sosem tekintettünk úgy a jövőbe a csapatot illetően, ahogyan azt teszitek ti most. Még van matematikai esélyetek a barcelonával szemben, de ti már építenétek a jövő csapatát, amit meg végképp nem értek.
Na de ez itt már off.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 17., vasárnap 0:59

dannen írta:érdekes ilyenkor előjönnek a nagy juventus fanok, előtte meg 10 évig azt se tudták mi az a BL, a másodosztályban nincs olyan sajnos.
Ez amúgy "normális" bizonyos szinten, persze a fröcskölődő üzemmód, alpári primitív stílus, meg a földön fekvő vesztes félbe való belerúgás az nem tom mire fel van. Sajnos rengeteg evolúciós zsákutca van jelen az internetes világban (fb, fórum, twitter). Na mindegy, majd kipenderítik, az a sorsa.

Zidnedine Zidnade

HozzászólásSzerző: Zidnedine Zidnade » 2015. május 17., vasárnap 0:43

R.M.C.F írta:
Zidnedine Zidnade írta:Ismét megmutatta a világnak, hogy hogyan kell mártírként, picsogva, semmit sem csinálva kizúgni egy lesajnált, szaftos húsnak titulált, korábban minden madridista által könnyű prédának gondolt Juventustól. Megint nem csinált semmit a gólján kívül, amit a James gyerek összeguberált neki, mint a csóró alkoholista szakadt szakállas öregember aki a konténerekben keresi a penészes kenyér héját. Összeszámoltam a nagyobb helyzeteit: penalty, crying, puta bale!!.
Szánalmas vagy Cristiano Ronaldo, visszamenőleg elvenném tőle az összes aranylasztiját, amit megszerzett a sok "tap-in" meg "penalty" gólokbból, + Ramos fejesének hála. :)
Ahogy korábban is már írtam. A foci nem az intellektüellek világa. Ez is egy falusi jancsi aki azt hiszi lát valamit ebben a sportban,Közben vak hozzá mint egy denevér.
Ti madridisták ugyanezt csináljátok Bale témájában, amit most én itt, csak azzal a külömbséggel, hogy én nem szídom cr anyját, mint ti Bale-ét. :)
Bale jól játszott szerintem, ziccerei több volt, mint bárkinek, alázatos volt, csak sajnos nem pattant be semmi...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 0:40

Zidnedine Zidnade írta:Ismét megmutatta a világnak, hogy hogyan kell mártírként, picsogva, semmit sem csinálva kizúgni egy lesajnált, szaftos húsnak titulált, korábban minden madridista által könnyű prédának gondolt Juventustól. Megint nem csinált semmit a gólján kívül, amit a James gyerek összeguberált neki, mint a csóró alkoholista szakadt szakállas öregember aki a konténerekben keresi a penészes kenyér héját. Összeszámoltam a nagyobb helyzeteit: penalty, crying, puta bale!!.
Szánalmas vagy Cristiano Ronaldo, visszamenőleg elvenném tőle az összes aranylasztiját, amit megszerzett a sok "tap-in" meg "penalty" gólokbból, + Ramos fejesének hála. :)
Ahogy korábban is már írtam. A foci nem az intellektüellek világa. Ez is egy falusi jancsi aki azt hiszi lát valamit ebben a sportban,Közben vak hozzá mint egy denevér.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. május 17., vasárnap 0:36

Köszönjük a véleményedet. Szerintem is vissza kéne venni az Aranylabdáit,meg a gólkirályi címeit,mert mind tizi volt meg bepassz. Ha azok a gólok nem érnének,alig szerezne 1-2-t. Szánalmas...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 17., vasárnap 0:30

3...2...1...magánzárka

Zidnedine Zidnade

HozzászólásSzerző: Zidnedine Zidnade » 2015. május 17., vasárnap 0:28

Ismét megmutatta a világnak, hogy hogyan kell mártírként, picsogva, semmit sem csinálva kizúgni egy lesajnált, szaftos húsnak titulált, korábban minden madridista által könnyű prédának gondolt Juventustól. Megint nem csinált semmit a gólján kívül, amit a James gyerek összeguberált neki, mint a csóró alkoholista szakadt szakállas öregember aki a konténerekben keresi a penészes kenyér héját. Összeszámoltam a nagyobb helyzeteit: penalty, crying, puta bale!!.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 0:07

realmadridfan írta:Te miről beszélsz? Képben vagy egyáltalán a sztorival? Kiderült, hogy nem adott pénzt, hiába forgatod meg próbálod Messit és a Barcát behozni a dologba, a tények tények maradnak. Mit hozzon le a média erről? Így is sokkal nagyobb visszhangot kapott, hogy mennyit adakozott, mint amikor kiderült, hogy mégsem. Konkrétan ez a sztori pont az elméleteddel megy szembe.

Ha van időd és olvasol.....akkor idővel láthatod,ez nem szembe megy,hanem igazolja. De hogy konkrét legyek,amit írtam nem erre a sztorira írtam ,hanem egy általános jellemzés volt. Ha nem így gondolod,az a te dolgod,de nem hiszem hogy sokan vannak akik nem így gondolják mint ahogy leírtam.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 16., szombat 23:19

Te miről beszélsz? Képben vagy egyáltalán a sztorival? Kiderült, hogy nem adott pénzt, hiába forgatod meg próbálod Messit és a Barcát behozni a dologba, a tények tények maradnak. Mit hozzon le a média erről? Így is sokkal nagyobb visszhangot kapott, hogy mennyit adakozott, mint amikor kiderült, hogy mégsem. Konkrétan ez a sztori pont az elméleteddel megy szembe.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 16., szombat 22:56

Ez nem túl bonyolult,messi a jó fiú....nála többnyire a jó híreknek van foganatja,ronaldo a rossz...nála a negativ hírek amit megérintik az átlag olvasót.

Ez barca vs real tipikus esete....a barca a jó hírek kapcsán fontos,vagy érdekes,hiszen a saját nevelés,a korrektség,a szimpátia otthona.....a real ennek az ellenkezője....igy ott a negativ hír az érdekes,a keresendő.....bár az egész egy nagy hazugság,ez a buta és ostoba társadalmat nem érdekli,mert összességeb buták mint a gyenge tök........nekik egy "lökés " kell hogy menjenek....mint a tehén amikor inni megy a vájúhoz.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 15., péntek 19:41

sok habzószájú idiótának pont kapóra jön az ilyen hír, lehet keménykedni faszbuckon vele. :shifty: :box:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 15., péntek 19:22

dannen írta:rtlhirado: ronaldo mégsem utalt pénzt nepálnak :lol: :lol: :lol:

Jaa... ezt megtudják említeni, de amikor a beteg gyerekeken segít, már nem. Logikus! :lol:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 15., péntek 16:23

http://www.unscriptd.com/raw/football-( ... aldo-m001/ :)

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 15., péntek 14:39

A pápa adott 100 ezer eurót. Ronaldo 7 milliót...ahha,nyilván nem adó megfontolásból. Szépen megy zsebre az egész pénz mínusz a kis jutalék

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 9:50

Ez csak az én elgondolásom, Mendes az ügynöke...nem tartom elképzelhetetlennek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 15., péntek 9:48

mmint az egyértelmű, hogy nem egymagában CR kezeli ezeket a dolgokat. Az furcsa, hogy nem jutott senkinek eszébe, hogy jó lenne lépni valamit az ügyben.
Realista24 írta:Az adakozásról szóló hírt láttam 30 helyen, a cáfolatot meg mondjuk 8 helyen.
Tehát akkor úgy gondolták, hogy összességében "pluszos", ha hagyják megjelenni az imádó cikkeket? :ozil: azért egy ilyen katasztrófánál ez nem túl etikus, hogy szépen fejezzem ki magam. Én még mindig inkább szeretném, hogy hülyék legyenek, mint ilyenek. De az igazságot úgysem tudjuk meg.

Vissza: