Cristiano Ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Fröcsögésnek fröcsögés, de a visszavágó meccsről igaza van. Szerintem. Nyílvánvaló, hogy nem játszhat mindig jól, nem vihet mindig tovább minket (ezért is kéne Bale) de az a kihagyott ziccer az tőle nem megzokott. Lehet csűrni-csavarni, de azt be kellett volna verni, mint a sz*rt és akkor 90%, hogy tovább is megyünk. A 2. félidőben meg mintha pályán sem lett volna, legalább is én nem emlékszek egy normális megmozdulására sem.
A védekezése is.... Kicsivel több kellett volna, mert volt 1-2 olyan szitu a kezdő körben, amikor meghajtotta és könnyen labdát szerzett, mert 6x gyorsabb mint Pirlo meg Marchisio, ezekből meg lehetett egyből fordulni. Ehelyett Isco/James hulla fáradtra hajtották magukat. Pedig lehet jól jött volna tőlük az a kis plusz erő a támadásokhoz.
Na mindegy, nekem nagyon nem tetszett a játéka és a hozzá állása a két meccsen.
A védekezése is.... Kicsivel több kellett volna, mert volt 1-2 olyan szitu a kezdő körben, amikor meghajtotta és könnyen labdát szerzett, mert 6x gyorsabb mint Pirlo meg Marchisio, ezekből meg lehetett egyből fordulni. Ehelyett Isco/James hulla fáradtra hajtották magukat. Pedig lehet jól jött volna tőlük az a kis plusz erő a támadásokhoz.
Na mindegy, nekem nagyon nem tetszett a játéka és a hozzá állása a két meccsen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Bale jól játszott szerintem, ziccerei több volt, mint bárkinek, alázatos volt, csak sajnos nem pattant be semmi...
Az h 7ből 1x találja el a kaput arra nem azt mondják, h sajnos 1 sem pattant be, hanem, hogy elrontotta őket. Ha 7ből 1x nem talál kaput, mert kapufa vagy a kapus kitolta, akkor oké, nem pattant be, nincs szerencséje, de ő még 2 méterről is fölé fejelte.
Az meg, h alázatos (ami egy ilyen szezon után a minimum lenne, h csúszok, mászok minden labdáért) nem tudom miben nyilvánult meg. Én konkrétan majdnem szét ütöttem a tv-t, mikor Pogba vezeti a labdát az ő oldalán tőle kb 2 méterre az oldal vonal mellett, erre nem ám megtámadná, szépen kocog visszafele és mozizik , míg a többiek rohannak oda lezárni.
Az utolsó 5 percben volt 2db szép visszatámadása, amiből labdaszerzés is lett, na az lenne a normális, nem az előtte lévő 90 perc szenny, amit bemutatott.
Persze, hogy szerinted jól játszott, mert kis túlzással miatta vagytok a döntőben.Zidnedine Zidnade írta:Bale jól játszott szerintem, ziccerei több volt, mint bárkinek, alázatos volt, csak sajnos nem pattant be semmi...

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szánalmas a fröcsögésed, az. 
Szeretnék én olyan szánalmas labdarúgó lenni, mint Cristiano Ronaldo.

Szeretnék én olyan szánalmas labdarúgó lenni, mint Cristiano Ronaldo.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidnedine, Morata, Dombi Tibi
- Kedvenc csapatod: River Plate, Juventus
Azért ne túlozz.dannen írta:érdekes ilyenkor előjönnek a nagy juventus fanok, előtte meg 10 évig azt se tudták mi az a BL, a másodosztályban nincs olyan sajnos.

Mindig a jelennek élj, mi Juventus szurkolók sosem tekintettünk úgy a jövőbe a csapatot illetően, ahogyan azt teszitek ti most. Még van matematikai esélyetek a barcelonával szemben, de ti már építenétek a jövő csapatát, amit meg végképp nem értek.
Na de ez itt már off.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez amúgy "normális" bizonyos szinten, persze a fröcskölődő üzemmód, alpári primitív stílus, meg a földön fekvő vesztes félbe való belerúgás az nem tom mire fel van. Sajnos rengeteg evolúciós zsákutca van jelen az internetes világban (fb, fórum, twitter). Na mindegy, majd kipenderítik, az a sorsa.dannen írta:érdekes ilyenkor előjönnek a nagy juventus fanok, előtte meg 10 évig azt se tudták mi az a BL, a másodosztályban nincs olyan sajnos.
-
Ti madridisták ugyanezt csináljátok Bale témájában, amit most én itt, csak azzal a külömbséggel, hogy én nem szídom cr anyját, mint ti Bale-ét.R.M.C.F írta:Ahogy korábban is már írtam. A foci nem az intellektüellek világa. Ez is egy falusi jancsi aki azt hiszi lát valamit ebben a sportban,Közben vak hozzá mint egy denevér.Zidnedine Zidnade írta:Ismét megmutatta a világnak, hogy hogyan kell mártírként, picsogva, semmit sem csinálva kizúgni egy lesajnált, szaftos húsnak titulált, korábban minden madridista által könnyű prédának gondolt Juventustól. Megint nem csinált semmit a gólján kívül, amit a James gyerek összeguberált neki, mint a csóró alkoholista szakadt szakállas öregember aki a konténerekben keresi a penészes kenyér héját. Összeszámoltam a nagyobb helyzeteit: penalty, crying, puta bale!!.
Szánalmas vagy Cristiano Ronaldo, visszamenőleg elvenném tőle az összes aranylasztiját, amit megszerzett a sok "tap-in" meg "penalty" gólokbból, + Ramos fejesének hála.

Bale jól játszott szerintem, ziccerei több volt, mint bárkinek, alázatos volt, csak sajnos nem pattant be semmi...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ahogy korábban is már írtam. A foci nem az intellektüellek világa. Ez is egy falusi jancsi aki azt hiszi lát valamit ebben a sportban,Közben vak hozzá mint egy denevér.Zidnedine Zidnade írta:Ismét megmutatta a világnak, hogy hogyan kell mártírként, picsogva, semmit sem csinálva kizúgni egy lesajnált, szaftos húsnak titulált, korábban minden madridista által könnyű prédának gondolt Juventustól. Megint nem csinált semmit a gólján kívül, amit a James gyerek összeguberált neki, mint a csóró alkoholista szakadt szakállas öregember aki a konténerekben keresi a penészes kenyér héját. Összeszámoltam a nagyobb helyzeteit: penalty, crying, puta bale!!.
Szánalmas vagy Cristiano Ronaldo, visszamenőleg elvenném tőle az összes aranylasztiját, amit megszerzett a sok "tap-in" meg "penalty" gólokbból, + Ramos fejesének hála.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Köszönjük a véleményedet. Szerintem is vissza kéne venni az Aranylabdáit,meg a gólkirályi címeit,mert mind tizi volt meg bepassz. Ha azok a gólok nem érnének,alig szerezne 1-2-t. Szánalmas...Zidnedine Zidnade írta:Ismét megmutatta a világnak, hogy hogyan kell mártírként, picsogva, semmit sem csinálva kizúgni egy lesajnált, szaftos húsnak titulált, korábban minden madridista által könnyű prédának gondolt Juventustól. Megint nem csinált semmit a gólján kívül, amit a James gyerek összeguberált neki, mint a csóró alkoholista szakadt szakállas öregember aki a konténerekben keresi a penészes kenyér héját. Összeszámoltam a nagyobb helyzeteit: penalty, crying, puta bale!!.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
3...2...1...magánzárka
-
Ismét megmutatta a világnak, hogy hogyan kell mártírként, picsogva, semmit sem csinálva kizúgni egy lesajnált, szaftos húsnak titulált, korábban minden madridista által könnyű prédának gondolt Juventustól. Megint nem csinált semmit a gólján kívül, amit a James gyerek összeguberált neki, mint a csóró alkoholista szakadt szakállas öregember aki a konténerekben keresi a penészes kenyér héját. Összeszámoltam a nagyobb helyzeteit: penalty, crying, puta bale!!.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realmadridfan írta:Te miről beszélsz? Képben vagy egyáltalán a sztorival? Kiderült, hogy nem adott pénzt, hiába forgatod meg próbálod Messit és a Barcát behozni a dologba, a tények tények maradnak. Mit hozzon le a média erről? Így is sokkal nagyobb visszhangot kapott, hogy mennyit adakozott, mint amikor kiderült, hogy mégsem. Konkrétan ez a sztori pont az elméleteddel megy szembe.
Ha van időd és olvasol.....akkor idővel láthatod,ez nem szembe megy,hanem igazolja. De hogy konkrét legyek,amit írtam nem erre a sztorira írtam ,hanem egy általános jellemzés volt. Ha nem így gondolod,az a te dolgod,de nem hiszem hogy sokan vannak akik nem így gondolják mint ahogy leírtam.
- realmadridfan
Te miről beszélsz? Képben vagy egyáltalán a sztorival? Kiderült, hogy nem adott pénzt, hiába forgatod meg próbálod Messit és a Barcát behozni a dologba, a tények tények maradnak. Mit hozzon le a média erről? Így is sokkal nagyobb visszhangot kapott, hogy mennyit adakozott, mint amikor kiderült, hogy mégsem. Konkrétan ez a sztori pont az elméleteddel megy szembe.
-
Ez nem túl bonyolult,messi a jó fiú....nála többnyire a jó híreknek van foganatja,ronaldo a rossz...nála a negativ hírek amit megérintik az átlag olvasót.
Ez barca vs real tipikus esete....a barca a jó hírek kapcsán fontos,vagy érdekes,hiszen a saját nevelés,a korrektség,a szimpátia otthona.....a real ennek az ellenkezője....igy ott a negativ hír az érdekes,a keresendő.....bár az egész egy nagy hazugság,ez a buta és ostoba társadalmat nem érdekli,mert összességeb buták mint a gyenge tök........nekik egy "lökés " kell hogy menjenek....mint a tehén amikor inni megy a vájúhoz.
Ez barca vs real tipikus esete....a barca a jó hírek kapcsán fontos,vagy érdekes,hiszen a saját nevelés,a korrektség,a szimpátia otthona.....a real ennek az ellenkezője....igy ott a negativ hír az érdekes,a keresendő.....bár az egész egy nagy hazugság,ez a buta és ostoba társadalmat nem érdekli,mert összességeb buták mint a gyenge tök........nekik egy "lökés " kell hogy menjenek....mint a tehén amikor inni megy a vájúhoz.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
sok habzószájú idiótának pont kapóra jön az ilyen hír, lehet keménykedni faszbuckon vele.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
dannen írta:rtlhirado: ronaldo mégsem utalt pénzt nepálnak![]()
![]()
![]()
Jaa... ezt megtudják említeni, de amikor a beteg gyerekeken segít, már nem. Logikus!

A pápa adott 100 ezer eurót. Ronaldo 7 milliót...ahha,nyilván nem adó megfontolásból. Szépen megy zsebre az egész pénz mínusz a kis jutalék
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez csak az én elgondolásom, Mendes az ügynöke...nem tartom elképzelhetetlennek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
mmint az egyértelmű, hogy nem egymagában CR kezeli ezeket a dolgokat. Az furcsa, hogy nem jutott senkinek eszébe, hogy jó lenne lépni valamit az ügyben.
azért egy ilyen katasztrófánál ez nem túl etikus, hogy szépen fejezzem ki magam. Én még mindig inkább szeretném, hogy hülyék legyenek, mint ilyenek. De az igazságot úgysem tudjuk meg.
Tehát akkor úgy gondolták, hogy összességében "pluszos", ha hagyják megjelenni az imádó cikkeket?Realista24 írta:Az adakozásról szóló hírt láttam 30 helyen, a cáfolatot meg mondjuk 8 helyen.