Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Rohadtul nem értem ezt az egész sz.rt ami itt megy. Nem értem a játékosok helyezkedését, egyszerűen többen is légüres térben helyezkednek a pályán. Olyan területeket fednek le , amiket abban a szituációban teljesen feleslegesnek érzek. A letámadás katasztrófális, már amennyire van ilyen és ez miatt a középen folyamatosan úton vannak.
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
példát lehetne venni egy-két nfl franchise csapatépítésről. komolyan mondom én már azt se bánnám ha 2 évig nem nyerünk semmit, de értelmes csapatépítés menne.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az edzőcsere semmin nem fog változtatni. Ancelottival is ugyanilyen akaratgyenge, fejbengyenge csapat volt tavaly.
A problémákat gyökerüktől kell megragadni, félmegoldásokkal soha nem leszünk előrébb.
Olyan ember kell az elnöki székbe akinek van némi fogalma arról, hogy hogyan kell sikeres csapatot építeni és akinek van töke meghozni a szükséges lépéseket.
Amíg perez itt van marad a vesztes felfogás.
A problémákat gyökerüktől kell megragadni, félmegoldásokkal soha nem leszünk előrébb.
Olyan ember kell az elnöki székbe akinek van némi fogalma arról, hogy hogyan kell sikeres csapatot építeni és akinek van töke meghozni a szükséges lépéseket.
Amíg perez itt van marad a vesztes felfogás.
eddig bírtad szerencsével. meg keylor is kihúzott a szarból. semmit nem fejlődött a csapat.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majd megtudná,ha ne aggy isten tortènne vele valamiRealista24 írta:Akkor nekem mára végem:
Rafa: Elégedett vagyok az orvosi csapat munkájával....![]()
![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor nekem mára végem:
Rafa: Elégedett vagyok az orvosi csapat munkájával....
Rafa: Elégedett vagyok az orvosi csapat munkájával....

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
és ami idén van tavalyhoz képes, az Kova és Kázmér, nagyon nagyon jó csereemberek.Realista24 írta:Nincs gond Chicha elengedésével, van elég játékosunk, csak ne lenne 11 sérültünk.
Jesé ott van back up embernek, csak hát ismét bebizonyosodott, hogy nem elég egyelőre, még ilyen helyzetben sincs elővéve rendszeresen...szóval igazából nem Rafát vagy Pérezt húzkodnám és szidnám, hanem Jesét. Itt a lehetőség, egy ember van előtte, ha úgy tetszik és ezt is képes(?) elkúrni.
A másik verzió Cé feltolása vagy a 4-4-2, Karim nélkül Bőven jó ez a keret, csak a körülmények most nem kedvezőek. De ennek tavaszra ütősnek kell lennie, addig meg túlélés.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- morientes
Nos rendben,bár a magam rèszèrol akár Jese akár Ronaldo,de mindketto szenved benn a daráloba.De nyilván valamifèle megoldás lenne azèrt mindketto 1-1 meccs elejèig...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs gond Chicha elengedésével, van elég játékosunk, csak ne lenne 11 sérültünk.
Jesé ott van back up embernek, csak hát ismét bebizonyosodott, hogy nem elég egyelőre, még ilyen helyzetben sincs elővéve rendszeresen...szóval igazából nem Rafát vagy Pérezt húzkodnám és szidnám, hanem Jesét. Itt a lehetőség, egy ember van előtte, ha úgy tetszik és ezt is képes(?) elkúrni.
A másik verzió Cé feltolása vagy a 4-4-2, Karim nélkül Bőven jó ez a keret, csak a körülmények most nem kedvezőek. De ennek tavaszra ütősnek kell lennie, addig meg túlélés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Le voltak de max egy mozdithatatlan játèkos volt/csapat,itt meg van mindjárt 3.Tehát lehet ezen megbotránkozni hogy ez milyen dolog már hogy ez meg ez mindig jatszik, akar Benzema,Bale vagy Ronaldo. Ezek a játékosok azok akiktől leginkabb várjuk a gólokat a meccseken, nem csak mi szurkolok hanem mondom mégegyszer a játékostársak de az edző is. Minden csapatban le vannak osztva ezek a lapok, de régen sem volt ez másképp.
Mondjuk Benzemat èn is megèrtem,nincs más center,de abba meg R24-nek igaza van,hogy ha szèt lesz hajtva akkor ugy jár mint tavaly Modric vagy Kroos.
Nem kellett volna elengedni Chicharitot,akkor nem lenne gond,kisebb vagy kozèp csapatok ellen nem volt rossz,de mèg a top csapatok ellen is jol szállt be.De most meg nincs center csere.
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Mondjuk én ezt Rafa helyében nem hangsúlyoznám az összes meccs előtti interjúban mert felesleges ennyiszer kimondani, ezt egy csapaton belül ilyen szinten a keret összes tagja tisztában van vele hogy kinek milyen szerepe van. Igenis vannak olyan játékosok kezdő 11-en belül akik alá dolgozik a többi játékos, nálunk ez leginkább Ronaldo vagy Bale. A játékostársak is leginkabb tőlük várják hogy eldöntik a meccseket egy-egy megmozdulásukkal a nehéz helyzetekben még ha nem is megy nekik a játék azért valljuk be mind a két játékosban benne van az hogy elsül a lába, egy jó csellel létszamfolényt alakít ki vagy mondjuk kiharcol egy 11-est. ( látom előre hogy valaki ki fogja ragadni ezeket a sorokat) . Persze azt nem lehet megengedni hogy csak ezért ők kivonják magukat a játék bizonyos szegmenseiből, ha ez által felborul egy csapat akkor az edzői hiba.
Tehát lehet ezen megbotránkozni hogy ez milyen dolog már hogy ez meg ez mindig jatszik, akar Benzema,Bale vagy Ronaldo. Ezek a játékosok azok akiktől leginkabb várjuk a gólokat a meccseken, nem csak mi szurkolok hanem mondom mégegyszer a játékostársak de az edző is. Minden csapatban le vannak osztva ezek a lapok, de régen sem volt ez másképp.
Tehát lehet ezen megbotránkozni hogy ez milyen dolog már hogy ez meg ez mindig jatszik, akar Benzema,Bale vagy Ronaldo. Ezek a játékosok azok akiktől leginkabb várjuk a gólokat a meccseken, nem csak mi szurkolok hanem mondom mégegyszer a játékostársak de az edző is. Minden csapatban le vannak osztva ezek a lapok, de régen sem volt ez másképp.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez nem arról szól, hogy kit látok szívesen vagy kit nem. Ha valaki nincs formában, vagy rommá van hajtva, hiába egészséges, nem kell tovább húzni. Pihentetni kell vagy agyilag vagy fizikailag.
Nem normális hozzáállás. De így, hogy nincs másik középcsatár a keretben, fel sem merül, hogy a padra kerül. Akár ki van mondva, akár nincs, teljesen evidens, hogy Karim minden meccsen kezd. Amit meg úgyis mindenki tud, azt meg simán ki lehet mondani.
Meg nevezz már meg egy darab olyan játékost a keretben, akit szívesen néznél Karim helyett, ha éppen nincs formában. Én nem vagyok Karim fanboy, de nem tudnék ilyen nevet mondani.
Az jó, ha érzi a játékos a bizalmat, főleg igaz ez Karim pajtásomra, de megvan a veszélye az ilyen kijelentéseknek szerintem.
Vagy adott esetben senki ne csodálkozzon, hogy tavaszra megint nem Karimunk, csak egy Flopezmánk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem normális hozzáállás. De így, hogy nincs másik középcsatár a keretben, fel sem merül, hogy a padra kerül. Akár ki van mondva, akár nincs, teljesen evidens, hogy Karim minden meccsen kezd. Amit meg úgyis mindenki tud, azt meg simán ki lehet mondani.Realista24 írta:Szerinted az normális hozzáállás és jól hat a csapat morálra, hogy ha egy játékos egészséges (meg ha nem) akkor is fix kezdő, formától függetlenül?Azt ki se kell mondani, hogy Karim mindig kezd.
Meg nevezz már meg egy darab olyan játékost a keretben, akit szívesen néznél Karim helyett, ha éppen nincs formában. Én nem vagyok Karim fanboy, de nem tudnék ilyen nevet mondani.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerinted az normális hozzáállás és jól hat a csapat morálra, hogy ha egy játékos egészséges (meg ha nem) akkor is fix kezdő, formától függetlenül?Azt ki se kell mondani, hogy Karim mindig kezd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nincs Karimon kívül más 9-es a csapatban. Azt ki se kell mondani, hogy Karim mindig kezd.MesQueUnClub írta:Alakul múltkor még csak Cé-t emelte ki mostmár Cé és Karim, a kövi tőle is a BBC lesz.Benítez: “Cristiano és Benzema mindig játszani fognak”
Rafa nyáron érkezett, honnan kellene tudnia, hogy az orvosi csapat nem végez jó munkát? A sérüléseknek számos oka lehet, nyilván Ramos jobban átlátja a helyzetet, mert ő 10 éve már itt van, Rafa meg alig 4 hónapja.Babinho írta:Az is sokatmondó hogy az orvos kérdést is Ramosnak kell a kezébe vennie, mert a pincér kolléga csak a sanitas remek munkája sablont puffogtatja. Egy normális kezdőnk meg nincs.
Bele lehet sok dologba kötni, de speciel bizonyos dolgok nem Rafa hibái. Lehet, hogy 2 hónap múlva már ő maga is az orvosok ellen fordult volna. De azt meg látni kell, hogy Rafának nincs igazi hatalma, nincsen szava a klubnál. Ne várjunk sokat egy edzőtől, ha a vezetőség elvárja, hogy csicska legyen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól mutatja ez is, hogy mennyi szava van Rafának.Babinho írta:Az is sokatmondó hogy az orvos kérdést is Ramosnak kell a kezébe vennie, mert a pincér kolléga csak a sanitas remek munkája sablont puffogtatja. Egy normális kezdőnk meg nincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az is sokatmondó hogy az orvos kérdést is Ramosnak kell a kezébe vennie, mert a pincér kolléga csak a sanitas remek munkája sablont puffogtatja. Egy normális kezdőnk meg nincs.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Alakul múltkor még csak Cé-t emelte ki mostmár Cé és Karim, a kövi tőle is a BBC lesz.Benítez: “Cristiano és Benzema mindig játszani fognak”

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rafa megint odatette

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Buta, önző, nem tud jól dönteni, egész szezonban ezt csinálja. Bejut a 16-os közelébe és ha ott van három társa jobb helyzetben, akkor elkezd húzogatni és elveszti. Borzasztó, engem nagyon idegesít amit idén nyújt, és a mai teljesítménye is csúcs volt ilyen szempontból. Örültem nagyon, amikor lekapta. Rengeteg támadás hal el rajta, nagyra értékelném, ha összekapná magát, de amíg nincs James addig ugye versenyhelyzet sem nagyon van.