OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: OFF

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. január 16., vasárnap 12:17

Na de könyörgöm, nem úgy van, hogy ha elkapod a vírust, utána egy darabig nem oltakozhatsz? :lol: Bár lehet rosszul tudom, elég felületesen követem ezeket a dolgokat, mert már "kicsit" unalmas.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. január 16., vasárnap 12:12

A vedettsegid megmarad, csak februártól oltási kell. :) ahhoz meg ugye oltás kell...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 16., vasárnap 12:11

alexoxladjackoxi írta: Mi a helyzet akkor, ha én júniusban belövettem két oroszt, a harmadikat nem vettem fel, de decemberben covidos voltam? Most akkor az én védettségim is ugrik?
Persze.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 16., vasárnap 12:10

alexoxladjackoxi írta: Mi a helyzet akkor, ha én júniusban belövettem két oroszt, a harmadikat nem vettem fel, de decemberben covidos voltam? Most akkor az én védettségim is ugrik?
Én úgy tudom, hogy igen, csak a 6 hónapon belüli oltással lesz érvényes a kártya.
soadroli írta: nem valószínű hogy meg lesz tartva, a január végi Gojirat is eltolták.
Szerintem se. És ez a kemény, hogy eljutottam oda, hogy azért szurkolok, hogy halasszák el a koncerteket :D

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 16., vasárnap 12:08

davi10 írta:
soadroli írta: 2 pfizer, és több nem lesz, csak ha már nagyon rá leszek kényszerülve. A mostan kártyát 1x kérték el tőlem, még június elején egy strandon :lol: ha tudtam volna akkor egy pfizer se lenne.
A Lorna Shore koncerten kérni fogják. :/
Ahogy nézem pont február 15 amikor életbe lép ez az új cucc, úgyhogy így nekem az valószínűleg off.

2 kínai, nem tervezek többet. Még az oltások előtt átestem a betegségen, nem hiszem, hogy az omikron komolyabban megviselne.
Arra mondjuk kiváncsi leszek, hogy hány helyen fogják tényleg nézni a QR kódot a kártyákon.
Tőlem csak szórakozóhelyeken kérték, konditeremben és mostmár uszodában se kérik.

Ennek viszont nem vagyok a híve, hogy van kb. 3 millió oltatlan és elkezdik b.sztatni azokat akiknek "csak" 2 lövése van. Mindegy, szerintem még a választások előtt lazítani fognak ezen.
Múltkor még a fővezér is azt mondta hogy nem szeretne negyedik oltást, nem akar sajtként kinézni. persze azóta Kásler megmondta a tutit, azóta ajánlott a negyedik is.

én tudod mit unok? az oltatlan = felelőtlen jelzőt. itt csakis miattunk terjed a pestis....... :kivagyhe:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. január 16., vasárnap 12:04

davi10 írta: A Lorna Shore koncerten kérni fogják. :/
Ahogy nézem pont február 15 amikor életbe lép ez az új cucc, úgyhogy így nekem az valószínűleg off.
nem valószínű hogy meg lesz tartva, a január végi Gojirat is eltolták.
Kép

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. január 16., vasárnap 12:02

Mi a helyzet akkor, ha én júniusban belövettem két oroszt, a harmadikat nem vettem fel, de decemberben covidos voltam? Most akkor az én védettségim is ugrik?

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 16., vasárnap 12:01

Marky írta:
Anthony írta: Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..
Nem tudom a korabbiak milyenek voltak, mert ez az elso fertozodesem, de 3 oltassal is kegyetlenul megvisel. Az elso 3 napon aludni se tudtam, olyan lazam volt, aztan ahogy elkezdett csillapodni, jott a fulladozas. Most igy a 7. nap kornyeken pedig furan erzem az izeket, majdnem kikoptem a Cherry Coket :lol:
kitartást!

én is benne vagyok most már harmadik napja, 0 oltással - shame on me! :mrgreen:

2 napig fájt a fejem, egyszer este belázasodtam 38.5-re, azóta semmi. kicsit gyenge vagyok.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 16., vasárnap 11:58

soadroli írta: 2 pfizer, és több nem lesz, csak ha már nagyon rá leszek kényszerülve. A mostan kártyát 1x kérték el tőlem, még június elején egy strandon :lol: ha tudtam volna akkor egy pfizer se lenne.
A Lorna Shore koncerten kérni fogják. :/

2 kínai, nem tervezek többet. Még az oltások előtt átestem a betegségen, nem hiszem, hogy az omikron komolyabban megviselne.
Arra mondjuk kiváncsi leszek, hogy hány helyen fogják tényleg nézni a QR kódot a kártyákon.
Tőlem csak szórakozóhelyeken kérték, konditeremben és mostmár uszodában se kérik.

Ennek viszont nem vagyok a híve, hogy van kb. 3 millió oltatlan és elkezdik b.sztatni azokat akiknek "csak" 2 lövése van. Mindegy, szerintem még a választások előtt lazítani fognak ezen.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. január 16., vasárnap 11:56

Marky írta:
Anthony írta: Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..
Nem tudom a korabbiak milyenek voltak, mert ez az elso fertozodesem, de 3 oltassal is kegyetlenul megvisel. Az elso 3 napon aludni se tudtam, olyan lazam volt, aztan ahogy elkezdett csillapodni, jott a fulladozas. Most igy a 7. nap kornyeken pedig furan erzem az izeket, majdnem kikoptem a Cherry Coket :lol:
valszeg inkább a deltát nyelhetted be, 20-30%-ban még az terjed, az omikron még nem szorította ki teljesen
az omikornnál az ízlelés elvesztése / változása már nem tünet de a fulladozás sem, sokkal inkább influenza szerű tünetek jellemzők, felső légúti
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. január 16., vasárnap 11:52

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. január 16., vasárnap 11:42

2 pfizer, és több nem lesz, csak ha már nagyon rá leszek kényszerülve. A mostan kártyát 1x kérték el tőlem, még június elején egy strandon :lol: ha tudtam volna akkor egy pfizer se lenne.
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 16., vasárnap 11:38

3 Pfizer, de mostmár kezd elegem lenni.

Én legközelebb szerintem max ősszel veszek fel megint oltást. Ha a 3 nem segíett eleget, akkor ez van.
Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. január 16., vasárnap 11:32

3 Pfizer, a harmadik után feldagadt nyirokcsomók kb 3-4 napig a hónaljban. Más mellékhatás nem volt.

A sport, illetve a sportolási lehetőség miatt oltattam magam.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. január 16., vasárnap 11:26

2 sinopharm, nulla mellekhatas, kb. fel evvel kesobb antitest minimalis, erre jott egy pfizer, szinten nulla mellekhatas. Korulottem mar kb mindenki belenezett, szerencsere en eddig megusztam es a kozvetlen csalad is.

Ma reggel pont a fonokom irt, hogy pentekre gatyan volt, mai gyorstesztje pozitiv, csutortokon volt meeting... Toltam egy gyorsat en is, negativ.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. január 16., vasárnap 11:16

2 pfizer meg voltam mar elotte koronas is szoval jelenleg rohadtul nincs kedvem a harmadikhoz de szerintem csak ilyen marcius fele lovetem a kovit ha addig nem megyek bulikaba ahova kene az uj vedettsegi. :mrgreen:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. január 16., vasárnap 11:13

2 Sinopharm, 1 Janssen (és ezzel talán a negyedik oltást is kipipálhatom :mrgreen: ). Az első kettőnél semmi mellékhatás, egyedül a harmadik oltás után voltam "kiütve" egy éjszaka erejéig. Másnap reggel már kutya bajom sem volt. :)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. január 16., vasárnap 11:06

3 Pfizer, 0 mellékhatás.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. január 16., vasárnap 10:52

Egyelőre két astranal járok.
Meg nem tudom akarok-e harmadikat, és hogy melyik lenne a legjobb.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. január 15., szombat 18:46

Két orosz sereg vív bennem egy amcsi csapattal.
És úgy érzem ebből lesz negyedik is, előbb utóbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: