OFF
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: OFF
Na de könyörgöm, nem úgy van, hogy ha elkapod a vírust, utána egy darabig nem oltakozhatsz?
Bár lehet rosszul tudom, elég felületesen követem ezeket a dolgokat, mert már "kicsit" unalmas.

A vedettsegid megmarad, csak februártól oltási kell.
ahhoz meg ugye oltás kell...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Persze.alexoxladjackoxi írta: Mi a helyzet akkor, ha én júniusban belövettem két oroszt, a harmadikat nem vettem fel, de decemberben covidos voltam? Most akkor az én védettségim is ugrik?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én úgy tudom, hogy igen, csak a 6 hónapon belüli oltással lesz érvényes a kártya.alexoxladjackoxi írta: Mi a helyzet akkor, ha én júniusban belövettem két oroszt, a harmadikat nem vettem fel, de decemberben covidos voltam? Most akkor az én védettségim is ugrik?
Szerintem se. És ez a kemény, hogy eljutottam oda, hogy azért szurkolok, hogy halasszák el a koncerteketsoadroli írta: nem valószínű hogy meg lesz tartva, a január végi Gojirat is eltolták.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Múltkor még a fővezér is azt mondta hogy nem szeretne negyedik oltást, nem akar sajtként kinézni. persze azóta Kásler megmondta a tutit, azóta ajánlott a negyedik is.davi10 írta:A Lorna Shore koncerten kérni fogják.soadroli írta: 2 pfizer, és több nem lesz, csak ha már nagyon rá leszek kényszerülve. A mostan kártyát 1x kérték el tőlem, még június elején egy strandonha tudtam volna akkor egy pfizer se lenne.
![]()
Ahogy nézem pont február 15 amikor életbe lép ez az új cucc, úgyhogy így nekem az valószínűleg off.
2 kínai, nem tervezek többet. Még az oltások előtt átestem a betegségen, nem hiszem, hogy az omikron komolyabban megviselne.
Arra mondjuk kiváncsi leszek, hogy hány helyen fogják tényleg nézni a QR kódot a kártyákon.
Tőlem csak szórakozóhelyeken kérték, konditeremben és mostmár uszodában se kérik.
Ennek viszont nem vagyok a híve, hogy van kb. 3 millió oltatlan és elkezdik b.sztatni azokat akiknek "csak" 2 lövése van. Mindegy, szerintem még a választások előtt lazítani fognak ezen.
én tudod mit unok? az oltatlan = felelőtlen jelzőt. itt csakis miattunk terjed a pestis.......

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nem valószínű hogy meg lesz tartva, a január végi Gojirat is eltolták.davi10 írta: A Lorna Shore koncerten kérni fogják.![]()
Ahogy nézem pont február 15 amikor életbe lép ez az új cucc, úgyhogy így nekem az valószínűleg off.

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mi a helyzet akkor, ha én júniusban belövettem két oroszt, a harmadikat nem vettem fel, de decemberben covidos voltam? Most akkor az én védettségim is ugrik?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
kitartást!Marky írta:Nem tudom a korabbiak milyenek voltak, mert ez az elso fertozodesem, de 3 oltassal is kegyetlenul megvisel. Az elso 3 napon aludni se tudtam, olyan lazam volt, aztan ahogy elkezdett csillapodni, jott a fulladozas. Most igy a 7. nap kornyeken pedig furan erzem az izeket, majdnem kikoptem a Cherry CoketAnthony írta: Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..![]()
én is benne vagyok most már harmadik napja, 0 oltással - shame on me!

2 napig fájt a fejem, egyszer este belázasodtam 38.5-re, azóta semmi. kicsit gyenge vagyok.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
A Lorna Shore koncerten kérni fogják.soadroli írta: 2 pfizer, és több nem lesz, csak ha már nagyon rá leszek kényszerülve. A mostan kártyát 1x kérték el tőlem, még június elején egy strandonha tudtam volna akkor egy pfizer se lenne.

2 kínai, nem tervezek többet. Még az oltások előtt átestem a betegségen, nem hiszem, hogy az omikron komolyabban megviselne.
Arra mondjuk kiváncsi leszek, hogy hány helyen fogják tényleg nézni a QR kódot a kártyákon.
Tőlem csak szórakozóhelyeken kérték, konditeremben és mostmár uszodában se kérik.
Ennek viszont nem vagyok a híve, hogy van kb. 3 millió oltatlan és elkezdik b.sztatni azokat akiknek "csak" 2 lövése van. Mindegy, szerintem még a választások előtt lazítani fognak ezen.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
valszeg inkább a deltát nyelhetted be, 20-30%-ban még az terjed, az omikron még nem szorította ki teljesenMarky írta:Nem tudom a korabbiak milyenek voltak, mert ez az elso fertozodesem, de 3 oltassal is kegyetlenul megvisel. Az elso 3 napon aludni se tudtam, olyan lazam volt, aztan ahogy elkezdett csillapodni, jott a fulladozas. Most igy a 7. nap kornyeken pedig furan erzem az izeket, majdnem kikoptem a Cherry CoketAnthony írta: Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..![]()
az omikornnál az ízlelés elvesztése / változása már nem tünet de a fulladozás sem, sokkal inkább influenza szerű tünetek jellemzők, felső légúti
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem tudom a korabbiak milyenek voltak, mert ez az elso fertozodesem, de 3 oltassal is kegyetlenul megvisel. Az elso 3 napon aludni se tudtam, olyan lazam volt, aztan ahogy elkezdett csillapodni, jott a fulladozas. Most igy a 7. nap kornyeken pedig furan erzem az izeket, majdnem kikoptem a Cherry CoketAnthony írta: Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
3 Pfizer, de mostmár kezd elegem lenni.
Én legközelebb szerintem max ősszel veszek fel megint oltást. Ha a 3 nem segíett eleget, akkor ez van.
Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..
Én legközelebb szerintem max ősszel veszek fel megint oltást. Ha a 3 nem segíett eleget, akkor ez van.
Az Omicron variáns egyáltalán nem tűnik vészesnek, nem tudom minek kell ez a hiszti, most már tényleg..
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
3 Pfizer, a harmadik után feldagadt nyirokcsomók kb 3-4 napig a hónaljban. Más mellékhatás nem volt.
A sport, illetve a sportolási lehetőség miatt oltattam magam.
A sport, illetve a sportolási lehetőség miatt oltattam magam.
- RealMadridFanatic
2 sinopharm, nulla mellekhatas, kb. fel evvel kesobb antitest minimalis, erre jott egy pfizer, szinten nulla mellekhatas. Korulottem mar kb mindenki belenezett, szerencsere en eddig megusztam es a kozvetlen csalad is.
Ma reggel pont a fonokom irt, hogy pentekre gatyan volt, mai gyorstesztje pozitiv, csutortokon volt meeting... Toltam egy gyorsat en is, negativ.
Ma reggel pont a fonokom irt, hogy pentekre gatyan volt, mai gyorstesztje pozitiv, csutortokon volt meeting... Toltam egy gyorsat en is, negativ.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
2 pfizer meg voltam mar elotte koronas is szoval jelenleg rohadtul nincs kedvem a harmadikhoz de szerintem csak ilyen marcius fele lovetem a kovit ha addig nem megyek bulikaba ahova kene az uj vedettsegi.

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
2 Sinopharm, 1 Janssen (és ezzel talán a negyedik oltást is kipipálhatom
). Az első kettőnél semmi mellékhatás, egyedül a harmadik oltás után voltam "kiütve" egy éjszaka erejéig. Másnap reggel már kutya bajom sem volt.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
3 Pfizer, 0 mellékhatás.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Két orosz sereg vív bennem egy amcsi csapattal.
És úgy érzem ebből lesz negyedik is, előbb utóbb.
És úgy érzem ebből lesz negyedik is, előbb utóbb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema