Nézd meg Csabi aláírását.___Samy___ írta:Pontos szamokra lennek kivancsi

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 17., vasárnap 21:13
Nézd meg Csabi aláírását.___Samy___ írta:Pontos szamokra lennek kivancsi
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 17., vasárnap 21:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 21:10
Sajnos nem elég közel, hogy egy meccsen beérje.___Samy___ írta:Mennyire van meg Raul?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 17., vasárnap 21:08
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. május 17., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 17., vasárnap 20:59
adamzz írta:Hát ma csak max magáért.ikarus93 írta:Nincsenek szavak erre az emberre.
Ilyen játékost nem fogunk mégegyet látni a következő 50 évben.
Az aranycipő remélhetőleg a zsebben van.
Isten ez az ember. Majd akkor ráfog jönni a madridisták nagy része, amit ez az ember tett/tesz ezért a csapatért, mikor már nem lesz itt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 17., vasárnap 20:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 17., vasárnap 20:56
AZ, hogy nem lőtte be a csapatot a döntőbe!Toti írta:most tulajdonkeppen mi a problematok ce-vel?
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. május 17., vasárnap 20:55
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 17., vasárnap 20:55
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 17., vasárnap 20:53
Hát ma csak max magáért.ikarus93 írta:Nincsenek szavak erre az emberre.
Ilyen játékost nem fogunk mégegyet látni a következő 50 évben.
Az aranycipő remélhetőleg a zsebben van.
Isten ez az ember. Majd akkor ráfog jönni a madridisták nagy része, amit ez az ember tett/tesz ezért a csapatért, mikor már nem lesz itt.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 17., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 17., vasárnap 12:16
nem is neked szólt, azért nem idéztem, mert az utolsóra ment a reply.M1Ö írta:Pont ezt mondom, hogy 11es ide vagy oda, CR sem tett meg mindent.Raul7 írta:Akkor ha a tizi mögé neadjisten Bale áll, akkor ő is megtett mindent, és le lehet róla szállni? elég fura ez a logika nekem...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 11:49
Én nem is azt várnám el tőle. Mert ilyen sok évig ezt tényleg nem lehet bírni, hogy 60 gólt meg vagy 20 asszisztot kiosszon szezononként, mellette meg még a pályát is szántsa fel. De ennél azért több kéne, mert hiába rossz a térde, szerintem bele férne. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy csak a térde miatt lett ilyen gyenge mezőnyben. Idén is volt egy jó hónapja, amikor mezőnyben olyan volt, hogy az egész fórum csak lesett. Na, valahogy a mostani meg az a közti teljesítéményét kéne állandósítania. Jövőre kipihenten talán vissza tér ez is.nmate írta:Mezőnyben már sosem lesz olyan CR, mint itt az első 1-2 évében meg a Unitedben.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 17., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 11:16
Mezőnyben! Azt úgy látom nem vetted észre. Vagy nem tudom, mindenki meg van azzal elégedve amit lehozott?Remy írta:Tehát, aki a 2 meccs alatt 2 gólt lő, annak kellett volna még jobban odatennie magát.
Persze, hogy lett volna, de valamiért minden rá jött ki. CR kb nem volt pályán a 2. félidőben. Amikor meg oda került, akkor Ő is ugyanúgy kihagyta a kihagyhatatlant is. Nem értem, hogy miért kell egyből védeni az embert, ha valaki kritizálni merészeli...Remy írta:Talán, ha nem minden támadás Bale elcseszett helyzeteivel végződik, akkor lett volna esély.
Pont ezt mondom, hogy 11es ide vagy oda, CR sem tett meg mindent.Raul7 írta:Akkor ha a tizi mögé neadjisten Bale áll, akkor ő is megtett mindent, és le lehet róla szállni? elég fura ez a logika nekem...
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 17., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 17., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 10:53
Így van, egy 11est, meg egyet 2 méterről. Persze a 11est is be kell tudni lőni, meg oda is kell érni a betett labdára de azért na. Ettől függetlenül szerintem összességében kevés volt.pheco írta:Mindkét meccsen gólt lőtt
Ha a csapat fele ennyit lehoz, akkor nem védekezik senki, meg nincs semmi játékunk. Papíron Isco, Benzema meg James is támadó, mégis kihajtották magukat mezőnyben. A visszavágón mindenképp. Engem csak ez zavar, mert szerintem meg pont fordítva van. Ha CR is kicsit jobban oda teszi magát mezőnyben, akkor döntőzünk. Ettől függetlenül le a kalappal előtte, tisztelem, becsülöm félre értés ne essék. De ha Bale kritizálva van a kihagyott helyzetek miatt, Kroos azért mert nem ért vissza rendesen, Carvajal, Marcelo, Casillas, Pepe meg szinte mindenki, akkor Őt is nyugodtan elő lehet venni.pheco írta:Ha a csapat többi tagja fele ennyire tudná hozni magát, akkor simán döntőben lennénk.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 17., vasárnap 10:33
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem