Az első nekem nagyon adta, remélem ez is hasonlóan jó lesz.
Egyébként a The Babadook és az It Follows című filmeket látta már valaki közületek? Vélemények?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 23., vasárnap 1:04
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 23., vasárnap 0:16
Pár napja én is megnéztem a filmet, ezt a kritikát nem láttam még, annyira nem is vagyok vevő az ilyenekre.sentry írta:Szimai kritikája a fantasztikus négyesről
Szeretném felhívni a figyelmet, arra a mondandóra, amivel felvezeti a kritikát!!!!!
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 22., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. augusztus 22., szombat 21:18
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 22., szombat 20:47
Nem mondtam hogy ez a világ legjobb elemzése. Én röhögtem rajta.P. Krisz írta:Szirmaitól többet vártam .sentry írta:Szimai kritikája a fantasztikus négyesről
Szeretném felhívni a figyelmet, arra a mondandóra, amivel felvezeti a kritikát!!!!!
A felvezetésből arra számítottam hogy kifejti miért is lett kula , de csak az lett belőle hogy kula a film és kész .
Forráselemzés pedig nem ártott volna , van pár fals részlet .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. augusztus 22., szombat 20:31
Szirmaitól többet vártam .sentry írta:Szimai kritikája a fantasztikus négyesről
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 22., szombat 19:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 21., péntek 23:39
Utóbbit egy első évados GoT epizódban is nézheted, amikor még nem derogált neki csecset mutatni, előbbit meg nézd az első két terminátorban.hamesz írta:Hát ebben az új Terminator filmben Arnold szólásain és Emilia Clark szépségén kívül nem sok pozitívum van.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 21., péntek 23:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 21., péntek 18:17
Tényleg.hehe írta:hát ez nevetséges volt, 2/10.sebydani írta:Age of Ultron angol nyelven a kölcsönzőben
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 21., péntek 17:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 21., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. augusztus 21., péntek 12:46
hát ez nevetséges volt, 2/10.sebydani írta:Age of Ultron angol nyelven a kölcsönzőben

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 21., péntek 2:01
én imádom a faszi munkáit, sajnáltam is Amerikában bukott a filmraul0791 írta:most értem haza a moziból, az uncle emberét néztük meg. Akinek bejönnek Guy Richie filmjei, annak tetszeni fog, nekem is tetszett nagyon.![]()
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. augusztus 21., péntek 0:08
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 20., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. augusztus 18., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. augusztus 18., kedd 23:10
Hát, nekem elég felemás érzéseim voltak a filmmel kapcsolatban, olyan 6,5 körül értékelhettem még a régi oldalon, akkor azt írtam, hogy majd évek múlva adok neki még egy esélyt, mert nem nagyon értettem, és őszintén szólva nem is emlékszem belőle szinte semmire, köszi, hogy felhoztad, ősszel valamikor majd előkapom vagy egy téli estén.pastore írta:Sziasztok, új vagyok itt, de gyakran olvasgatom ezt a topicot.
Ha valaki látta az Élet fája című filmet, megosztja velem a véleményét?
A zene, a képek gyönyörüek voltak, azonban a természetről/világról készült vonal annyira vontatottá tette a filmet, hogy csak ugrálva tudtam végig nézni. A téma és az ötlet nagyon érdekelt volna, azonban szerintem túl mélyre nyúlt a film főleg több mint 2 órában.
A kritikák nagyon jok voltak rola, ezért nem értem engem miért nem fogodt meg annyira..
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 18., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. augusztus 18., kedd 21:58
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem