Naa, azért ne túlozzunk...nmate írta:Nem statokról van szó Csabi, fontos meccseket sosem hozta jó teljesítménnyel.

Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:kb másfél éve nem szélen játszik, legfeljebb oda van beírva, de semmi gond. ezért kellett volna már átállni hónapok óta a 442reEl kell felejteni ezt a fajta stílust, amit tolunk, két szélén a két egysíkú játékossal.
Feltéve ha az a 442 akkor 442 ha az ellenfélnél van a labda,ha nálunk egyből fel kellene venni a 3 támadós szerkezetet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én annyiban látnám értelmét a távozásának, hogy jobb már nem lesz, a térde cinkes, kihajtott nagyjából mindent magából, plusz a Decima viszonylag nem rég lett meg, a szurkolók és Perez is türelmesebb talán egy rebuild kezdetéhez. Meg az eladásból befolyt pénz sem mindegy a FFP miatt. Ha mondjuk 2 év múlva távozna, és nem nyerünk BL-t akkor van egy olyan érzésem, hogy megismétlődne a 2003-2004-es szezon utáni időszak...
Nem statokról van szó Csabi, fontos meccseket sosem hozta jó teljesítménnyel. Benzemától meg nem várok el annyit, mint a két százmillástól akiket azért hoztunk elvileg, hogy húzzák a csapatot a címek felé.Csabi írta:ja ő 5 éve 60 közeli gólokat rúg, de ki a faszt érdekel mert nem rúg 6ot a bájern, juventus barcelona ellen magában. bezzeg a nagy bél meg benzem akik a 20at karcolják és akkor már kurva nagy szezonokról van szó. nevetséges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. május 17., vasárnap 21:29-kor.
Bayernben sem volt 50 gólos játékos, aztán mindenkit megcsaptak. Itt is meg lehetne ezt próbálni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mindig ide kell keverni mást, ez a nevetséges. Itt most Céről és az ő játékáról van szó. Meg az sem mellékes, hogy nagyjából átlagosan négyszer annyit lő CR kapura, mint másik támadó. Gondolom ez is véletlen.Csabi írta:ja ő 5 éve 60 közeli gólokat rúg, de ki a faszt érdekel mert nem rúg 6ot a bájern, juventus barcelona ellen magában. bezzeg a nagy bél meg benzem akik a 20at karcolják és akkor már kurva nagy szezonokról van szó. nevetséges.
Meg az is, hogy egy szabadrúgást nem tud átadni, vagy ha fejben nincs ott, akkor egy büntetőt.
Van vele gond bőven, de sokaknál kompenzál az 50-60 gól. Látjuk mire megy vele a csapat évek óta. Semmire. A kevesebb néha több.
És akkor most lehet jönni azzal, hogy ő odateszi csak más nem. Elfogadom, csak én ebben nem hiszek.
Tudod, hogy értettem, a lényeg az egysíkún volt.kb másfél éve nem szélen játszik, legfeljebb oda van beírva, de semmi gond. ezért kellett volna már átállni hónapok óta a 442re
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kb másfél éve nem szélen játszik, legfeljebb oda van beírva, de semmi gond. ezért kellett volna már átállni hónapok óta a 442reEl kell felejteni ezt a fajta stílust, amit tolunk, két szélén a két egysíkú játékossal.
Nem gondolom, hogy a helyette kérdés minden esetben megállja a helyét, arra gondolok ezalatt, hogy játékszisztémát is lehet váltani ha elmegy az a játékos akire az eddigi szisztéma épült. Magyarán eddig mindneki Ronaldo alá játszott, de ha távozna, én pont abba az irányba szeretném ha elmozdulnánk, hogy most ne igazoljunk "helyette" egy újabb szólistát, akit ki kell szolgálni, hanem egy egységesebb, kiegyensúlyozottabb, csapatot mindenek előtt szem előtt tartó szisztémát szeretnék látni ehhez alkalmas alázatos játékosokkal. Előrejátékban egyébként túlkínálat van jelenleg is, hiszen se Kroos, se James, se Isco nem a posztján tolja, szóval nem feltétlen "helyette" kéne igazolni, hanem a megfelelő embereket a megfelelő rendszerhez. (Remélem, érhetően fogalmaztam, mert kicsit ködösnek tűnhet a mondandóm.)shoota írta:Kit hoznátok helyette?
hat ez tenyleg vicc.
kajak azon agyaltok h most nyaron el kellene ot adni?
mi az indok?
kajak azon agyaltok h most nyaron el kellene ot adni?
mi az indok?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Akkor esek pofára, ha ő tényleg megy, és Bale itt marad vezérnek oda előre, hogy legyen gólvágónk...
Egyébként tuti nem megy.. Jövőre sanszosabb. Valamilyen szinten biztos vagyok benne.

Egyébként tuti nem megy.. Jövőre sanszosabb. Valamilyen szinten biztos vagyok benne.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ikarus93
CR eladásán kb csak akkor gondolkoznék el, ha visszaesne a gólok tekintetébe és lenne egy Neymarunk, aki át tudná venni a helyét marketingbe és gólokba.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- shoota
Persze, en is igy ertettem csak utolag mar lusta voltam odairni, de akkor is kell valaki a tamadoharmadba, igy ertettem, hogy helyette.Realista24 írta: Nem helyette kell hozni, sokan ebben a zavarban szenvednek. Nem olyan játékost kell találni, aki 50 gólt ver.
El kell felejteni ezt a fajta stílust, amit tolunk, két szélén a két egysíkú játékossal. Egy-egy sarokkal adott passzra meg nem durranok már el.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shoota 2015. május 17., vasárnap 21:23-kor.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja ő 5 éve 60 közeli gólokat rúg, de ki a faszt érdekel mert nem rúg 6ot a bájern, juventus barcelona ellen magában. bezzeg a nagy bél meg benzem akik a 20at karcolják és akkor már kurva nagy szezonokról van szó. nevetséges.
nem kell senki mert ha ő nem lesz akkor majd hiretelen benzema meg bale meg isco fejentént 20 góllal többet lő évente.Kit hoznátok helyette?

Liga: 6 gól___Samy___ írta:Mennyire van meg Raul?
Összesen: 13 gól.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2015. május 17., vasárnap 21:22-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem helyette kell hozni, sokan ebben a zavarban szenvednek. Nem olyan játékost kell találni, aki 50 gólt ver.shoota írta:Kit hoznátok helyette?
El kell felejteni ezt a fajta stílust, amit tolunk, két szélén a két egysíkú játékossal. Egy-egy sarokkal adott passzra meg nem durranok már el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Miért?Realista24 írta:Igen.te a távozása mellett vagy?![]()
- shoota
Kit hoznátok helyette?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen.te a távozása mellett vagy?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Lusta vagyok odaulni a gephez telorol meg nem latmomziro4vr írta:Nézd meg Csabi aláírását.___Samy___ írta:Pontos szamokra lennek kivancsi

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha jól tudom 12 gól kell, hogy megelőzze. (311-322)
- Galacticos
te a távozása mellett vagy?Realista24 írta:Sajnos nem elég közel, hogy egy meccsen beérje.___Samy___ írta:Mennyire van meg Raul?