Edző és vezetőség
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Edző és vezetőség
Nem azt irtuk,hogy nem nézzuk végig ezt a kinlódást,hanem hogy nem bizsergunkmmár ettől a brigádtól,érthető okokból... Én pont leszarom a trofeákat,nincs egy másodperc amit barcáéktól irigyelnék,rosszul vagyok mindentől amit képviselnek. Azt viszont nehezen nyelem le ha gólokat nen látok, és udén kurva keveset latok pedig azért nézem a meccseket,hogy kontrabol tikitakabol vagy anyam tudja mibol rugjuk nekem mind1 de en ikyet meg nem basztam amiota itt cagyok h ennyire impotensek legyunk elol.Még az antifutball istenével is rengeteg gólt lőttünk,idén tavasszal is amikor formàn kívül volt a csapat akkor is.engem ezért nen izgat anyyira ez a real,na meg a 190ik szetvarmolt lehetoseg miatt ami lehoz.
De ez a benitez se vedekezni se tanadni nen tud,cserélni se és még respectje sincs.Énis egy áltozatnak tartom a fickot,perez a hunyo de akkor is egy fogalmatlan ezen a szinten.Valencia,Napoli az az ő szintje.
De ez a benitez se vedekezni se tanadni nen tud,cserélni se és még respectje sincs.Énis egy áltozatnak tartom a fickot,perez a hunyo de akkor is egy fogalmatlan ezen a szinten.Valencia,Napoli az az ő szintje.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Pereznek menni kell, ez oké. De nem fog, míg a tagság rá nem gyújtja a székházat. Egy globalizált médiacsürhét csinált a csapatból, amelynek már semmi köze azokhoz az értékekhez, amiért a "királyi" jelzőt annak idején a városnév elé biggyeszthették. Még a spanyol zászlót sem képesek a mezre feltenni, amely hiánya például engem zavar. Szinte minden csapat mezén hátul ott van a nyakrészen a spanyol vagy a katalán vagy a baszk zászló. Gyökerek nélkül nem megy, így csak zsoldoscsapatot lehet összehozni, mint a Man.City, Chelsea, PSG, stb., nem is viszik semmire. A Barcának ott a túlfűtött nacionalizmusa, ott a foci a politika része is, most ne menjünk bele, hogy ez mennyire helyénvaló, de a csapatnak tartást, karaktert tud adni. Ath. Bilbao dettó, csak baszk játékosokkal. Ahhoz képest nem rossz. Nekünk ezzel szemben van egy csillogó, rivaldafényben lévő médiacsapatunk önjelölt filmszínészekkel, zenészekkel meg ilyen bohócokkal. Lehetünk akár néha sikeresek is, de tartást azt nem várhatunk el, az biztos.
Az egész fórum ordított tavasszal, hogy Bélától nyáron meg kell szabadulni. Gondolom, kint is, nem néztem meg, ideje lesz beleolvasgatni. Nem tettük. Megkérdezném Florentinot, az augusztus óta látottak alapján mivel támasztja alá a döntését, illetve kinek volt igaza, mennyit nyertünk a srác maradásával ? A kérdés költői.
El lehet zavarni Benitezt, persze, nem a legmegfelelőbb ember. Kit hoznátok ? A másik, ki jönne ? Ez nem fifamenedzserjáték, hogy fizetünk és jön. Ha félévente, évente az edzővel vitetjük el a balhét az elnök helyett, normális ember elkerül minket. Röpköd itt Zidane neve. Na ne már. Benitez tapasztalatát, felkészültségét azért ne hasonlítsuk össze vele. Max. a játékosok tisztelnék. Carlot szerették, de annyi hülyeséget csinált ő is a második évben, hogy sok volt az is. Hagy ne menjünk most bele. Én nem voltam elragadtatva. (Capellot meg Mout szerettem, csak utóbbi a harmadik évre mindent feléget mindenhol) Nehéz kérdés, hogy ki a jó edző, meg ki nem. LE pl. jókor van jó helyen. Játékosként epizódszereplő volt a Realban és a Barcában is, plusz már nem emlékszem, kinél, de edzőként is megbukott. Most jó helyen van, a világ valaha volt legjobb csapatában, amit valószínűleg semmi nem ment meg attól, hogy újra triplázzon. Első körben a presidentétől kellene megszabadulni meg a Bale féle szerzeményeitől és más koncepciókkal újra szervezni a klubot. Vagy Rafával vagy mással. De az edzőkérdés csak a második lépés lehet. Aki pedig játékosként hisztizik, edzőt akar buktatni, nem hajt vagy filmszínész szeretne lenni, vagy zenész vagy bármi, annak sok sikert kell kívánni, máshol. Carvajal, Modric, Marcelo, stb. szellemű emberekre van szükség.
Más. Más témáknál olvastam, hogy többen, fórumozók közül "távolodnak a Realtól". Gratulálok nekik, lehet venni a Barca mezt, mert most négy-öt évig biztosan ünnepelhetnek valamit. Én viszont pont ilyenkor szoktam direkt Real mezben menni focizni. Az sem érdekel, ha tíz évente egyszer nyerünk kupát, legalább akkor jobban esik. És nem távolodok. Olyan hosszú nincs, hogy egyszer vége ne legyen. Barca drukkernek lenni unalmas, de ez a divat felénk is, meg most mindenhol. Aki úgy gondolja, hogy Hegyi módra átáll, sok sikert kívánok hozzá.
Az egész fórum ordított tavasszal, hogy Bélától nyáron meg kell szabadulni. Gondolom, kint is, nem néztem meg, ideje lesz beleolvasgatni. Nem tettük. Megkérdezném Florentinot, az augusztus óta látottak alapján mivel támasztja alá a döntését, illetve kinek volt igaza, mennyit nyertünk a srác maradásával ? A kérdés költői.
El lehet zavarni Benitezt, persze, nem a legmegfelelőbb ember. Kit hoznátok ? A másik, ki jönne ? Ez nem fifamenedzserjáték, hogy fizetünk és jön. Ha félévente, évente az edzővel vitetjük el a balhét az elnök helyett, normális ember elkerül minket. Röpköd itt Zidane neve. Na ne már. Benitez tapasztalatát, felkészültségét azért ne hasonlítsuk össze vele. Max. a játékosok tisztelnék. Carlot szerették, de annyi hülyeséget csinált ő is a második évben, hogy sok volt az is. Hagy ne menjünk most bele. Én nem voltam elragadtatva. (Capellot meg Mout szerettem, csak utóbbi a harmadik évre mindent feléget mindenhol) Nehéz kérdés, hogy ki a jó edző, meg ki nem. LE pl. jókor van jó helyen. Játékosként epizódszereplő volt a Realban és a Barcában is, plusz már nem emlékszem, kinél, de edzőként is megbukott. Most jó helyen van, a világ valaha volt legjobb csapatában, amit valószínűleg semmi nem ment meg attól, hogy újra triplázzon. Első körben a presidentétől kellene megszabadulni meg a Bale féle szerzeményeitől és más koncepciókkal újra szervezni a klubot. Vagy Rafával vagy mással. De az edzőkérdés csak a második lépés lehet. Aki pedig játékosként hisztizik, edzőt akar buktatni, nem hajt vagy filmszínész szeretne lenni, vagy zenész vagy bármi, annak sok sikert kell kívánni, máshol. Carvajal, Modric, Marcelo, stb. szellemű emberekre van szükség.
Más. Más témáknál olvastam, hogy többen, fórumozók közül "távolodnak a Realtól". Gratulálok nekik, lehet venni a Barca mezt, mert most négy-öt évig biztosan ünnepelhetnek valamit. Én viszont pont ilyenkor szoktam direkt Real mezben menni focizni. Az sem érdekel, ha tíz évente egyszer nyerünk kupát, legalább akkor jobban esik. És nem távolodok. Olyan hosszú nincs, hogy egyszer vége ne legyen. Barca drukkernek lenni unalmas, de ez a divat felénk is, meg most mindenhol. Aki úgy gondolja, hogy Hegyi módra átáll, sok sikert kívánok hozzá.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nekem se lenne vele bajom, ha Bale is távozik. Én is megálmodtam már a kis kezdőmet Ronaldo és Bale nélkül, viszont erre nem látok sok esélyt. Az egyik fog menni csak. Abban az esetben viszont nem igazolnék nagy nevet. Én olyat láttam a isco-modric-kroos-james négyestől, amit még látni szeretnék.Dupla D írta: igazából nem is lenne ezzel baj, ha a megfelelő emberre menne el a pénz. nálam ez abszolút Agüero, aki sajnos soha nem lesz fehérben.
egyébként Beniteznek és Pereznek is mennie kell. nyáron meg új edzővel, új elnökkel, pár új játékossal kezdődhet egy teljesen más irány. örültünk, hogy megszabadultunk azoktól, akik tipikus vesztesek (Higuain, Özil, Khedira), és most mi van? ugyanaz. Danilo, Bale érthetetlen mit keres itt. Ronaldot nem érdekli mostanában a foci, Kroos sem egy tipikus nyertes alkat. Ronaldonak és Balenek is mennie kell a nyáron. velük kell kezdeni, mert amíg ők itt vannak, nem lesz nagy gyökeres változás.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
igazából nem is lenne ezzel baj, ha a megfelelő emberre menne el a pénz. nálam ez abszolút Agüero, aki sajnos soha nem lesz fehérben.oroszisti írta:Ha nem így lesz akkor nézhetünk egy újabb 100 milliós igazolást
egyébként Beniteznek és Pereznek is mennie kell. nyáron meg új edzővel, új elnökkel, pár új játékossal kezdődhet egy teljesen más irány. örültünk, hogy megszabadultunk azoktól, akik tipikus vesztesek (Higuain, Özil, Khedira), és most mi van? ugyanaz. Danilo, Bale érthetetlen mit keres itt. Ronaldot nem érdekli mostanában a foci, Kroos sem egy tipikus nyertes alkat. Ronaldonak és Balenek is mennie kell a nyáron. velük kell kezdeni, mert amíg ők itt vannak, nem lesz nagy gyökeres változás.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Modricot nem sorolnám oda. Ezt a mostani nyilatkozatából is le lehet szűrni és volt már neki ilyen. Viszont ebből a nyilatkozatból a klikkesedésre is lehet következtetni ...ziro4vr írta:Egyértelműen megvan ez a belső klikkesedés, ami a pályán is látszik. Vannak a spanyolok, Ramos vezétletével, ott van Ronaldo csapata, és vannak az egyszerű ""zsoldosok"" mint akár Kroos, Bale, Modric, akiknek igazából mindegy, játszanak, 90 perc egy meccs, aztán megy tovább az élet. Rengeteg probléma van jelenleg, a média kapcsán is igazad van, nagyon összetett dolog ez. Ezért sem szeretem, amikor valaki egy szimpla benitezezéssel intézi el.
Amúgy lehet ez alapján Ronaldo távozása , már nagyon esedékes.Viszont ezt mindenképp Perez nélkül kell meglépni. Ha nem így lesz akkor nézhetünk egy újabb 100 milliós igazolást ..

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szerintem itt az ideje, hogy Perez felálljon és megköszönje a lehetőséget. Ide kell hozni egy edzőt aki szigorú és tényleg a legjobb kezdőt küldi ki a pályára. Lasann már elég a hisztiből és a durcáskodásból.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyértelműen megvan ez a belső klikkesedés, ami a pályán is látszik. Vannak a spanyolok, Ramos vezétletével, ott van Ronaldo csapata, és vannak az egyszerű ""zsoldosok"" mint akár Kroos, Bale, Modric, akiknek igazából mindegy, játszanak, 90 perc egy meccs, aztán megy tovább az élet. Rengeteg probléma van jelenleg, a média kapcsán is igazad van, nagyon összetett dolog ez. Ezért sem szeretem, amikor valaki egy szimpla benitezezéssel intézi el.
Nem illik.
Igen, ezt írtam én is, de szerintem kettő tényező változtatása sem oldja meg az egyenletet. A játékosokat is kéne.Viszont van egy olyan jelenleg feloldhatatlannak tűnő ellentét az elnök-edző-játékosok bermudaháromszögben, ami ezt gátolja. Legalább kettő tényezőn változtatni kéne a háromból, és akkor lehet valami
Külső szemlélőként úgy látom, hogy a magnak (főként spanyolok) túl nagy hatalma van, amit a médiának tulajdonítok. Szép lassan évről-évre teljesen beszivárogtak a csapat mindennapjába, MARCA és társai pedig bárkit ki tudnak csinálni, ezt bizonyították. A játékosok érzik ezt a hatalmat, és ha valami nem tetszik a mimóza lelküknek, elég egy kis szivárogtatás, és kezdődik a szardömping. Mourinho, most akár Benitez.
Fene a pofájukat, nagyon elkényelmesedtek, ezért is kéne a keret ezen magját kidobni a francba.
A majdani-mindenkori elnöknek lenne ez a feladata, ezután folytatnia kéne azzal, hogy a médiát elküldi a sunyiba, és teljesen befenyíti őket, hogy normális, egészséges, élhető munkakörülményeket biztosítsanak a csapat körül.
Itt kéne szerintem mindennek kezdődnie. Csak ezután lehetne azon gondolkodni, hogy milyen játékost, milyen edzőt és milyen koncepciót gyakoroljunk.
Így jobban belegondolva, én az egész mostani állapotért a média szarkeverését okolom, mert az elmúlt 10 évben félelmetesen a fejünkre nőttek, és mindent és mindenkint tönkretesznek a csapat körül és csapatban.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
ha vegig olvasod arra irtam hogy vernenk mindenkit ha ancselotti marad. allandosag. stabilitas. jo hangulat. cspatosszhang es egy brutal keret. nem fals 4231 meg idegen poszton valo jatszas. ez nulla. holnapra nem szabad hogy allasa legyen beniteznek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
+1___Samy___ írta:Nem csatárunk nincs, hanem alapkoncepciónk.
Ezert maradt volna inkabb Ancelotti. Ha masert nem,az allandosag miatt.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Azonnal el kell távolítani Benitezt...még mielőtt még mélyebbre süllyedünk...
- ziro4vr
Ezzel nem értek egyet. Maximum akkor, ha nem nézzük az egymáshoz való passzolásukat, formájukat, csapaton belüli helyzetüket. Már alapból a keret felépítése nem megfelelő, erre jönnek az egyéni problémák.BBeno írta: ezzel a kerettel vernenk europat.
Persze sokkal több van bennük ez igaz, de hiába jönne ki kilóra több tudás, nincs úgy megkomponálva a keret, mint bocsánat hogy megint őket hozom fel, de a Barcánál vagy a Bayernnél. Sok ász oda van hányva a keretbe, aztán legyen valami. Ismerős történet...
Nem illik.
- ___Samy___
Nem csatárunk nincs, hanem alapkoncepciónk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
perez megakarta mutatni dimariaval es ozillel hogy vele nem lehet szarakodni. hovgy van toke. nem volt toke ahhoz hogy aguerot elhozza es ahhoz sem hogy suarezt elhozza. most itt sz. punk mert nincs csatarunk. idehozza benitrzt pedig azt sem tudja hogy hogyan kell topcspatot edzeni. ide olyan ember kell akire felneznek. nem egy benitez. ancselotti maradasa jelentette volna a stabilitast a csapatban. osszhang megvolt. ezzel a kerettel vernenk europat. most az va hovy a jatekosok nevetnek benitez taktikajan. grat perez.
- ___Samy___
Én amondó vagyok, hogy Benítezt most azonnal el kell távolítani. Mivel Perez nem valószínű, hogy mostanában fog távozni, ezért jó lenne minél hamarabb meglépni az edzőváltást, mert ettől jobb már nem lesz Benítezzel. Persze most be lehet támadni, hogy még csak november van, meg tavasszal kell jónak lenni, de az a baj, hogy semmilyen változás nincs. Nagy csapatok ellen lutrik vagyunk, és nem csak támadásban, hanem védekezésben is. A játékosok gyakorlatilag nem tisztelik az edzőt, nem tekintenek fel rá, ide elsősorban pedagógus kell, nem mágnestáblazsonglőr, bármennyire is hülyén hangzik. Bár Benítezre utóbbi sem igaz.
Mivel már mindegyik jó edzőt elfogyasztottuk, fel kell hozni Zidanet, ettől rosszabb már vele sem lehet. És meg kell neki adni az időt, nem egy-két évet. Talán még ő az utolsó olyan jelölt, akinek Perez teljhatalmat adhat. Bár nem tudom, hogy a decimás évben mekkora szerepe volt a franciának, de gyanítom, hogy nagyon nagy szerepe volt Carlo mellett. Bár biztos neki is meg lesznek a hóbortjai, de őrá felnéznek a játékosok. Megvan hozzá a karaktere, és tuti nem egy hülye ember a taktikai elemekhez.
A keretünk jó, sőt az egyik legjobb. Egy megfelelő koncepcióval még visszakerülhetnénk ezzel a generációval ismét a csúcsra.
Mivel már mindegyik jó edzőt elfogyasztottuk, fel kell hozni Zidanet, ettől rosszabb már vele sem lehet. És meg kell neki adni az időt, nem egy-két évet. Talán még ő az utolsó olyan jelölt, akinek Perez teljhatalmat adhat. Bár nem tudom, hogy a decimás évben mekkora szerepe volt a franciának, de gyanítom, hogy nagyon nagy szerepe volt Carlo mellett. Bár biztos neki is meg lesznek a hóbortjai, de őrá felnéznek a játékosok. Megvan hozzá a karaktere, és tuti nem egy hülye ember a taktikai elemekhez.
A keretünk jó, sőt az egyik legjobb. Egy megfelelő koncepcióval még visszakerülhetnénk ezzel a generációval ismét a csúcsra.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
úgy gondolom, hogy Beníteznek, és Pereznek is távoznia kell legkésőbb a nyáron.
az a durva, hogy kezdem már lassan bizonyos pontokban pozitívan értékelni a Calderón korszakot..
Egyszerűen nincs olyan egymást követő 2 év, hogy lenyomnánk a Barcat, pedig több száz milliós keret van,
azért.. ez durva.
Igazából egy Perez -Calderón keverék akár már jó is lehetne.
De ez értelmetlen amit az öreg csinál.
Pl Danilo, most tényleg mi a tosznak ez a gyerek ide??
Di Maria eladása..Nem érte volna meg a fizetésemelés?? Ne vicceljünk már.
Carlo kirúgása csak hab a tortán.
az a durva, hogy kezdem már lassan bizonyos pontokban pozitívan értékelni a Calderón korszakot..
Egyszerűen nincs olyan egymást követő 2 év, hogy lenyomnánk a Barcat, pedig több száz milliós keret van,
azért.. ez durva.
Igazából egy Perez -Calderón keverék akár már jó is lehetne.
De ez értelmetlen amit az öreg csinál.
Pl Danilo, most tényleg mi a tosznak ez a gyerek ide??
Di Maria eladása..Nem érte volna meg a fizetésemelés?? Ne vicceljünk már.
Carlo kirúgása csak hab a tortán.
- ziro4vr
Ezért írtam, hogy itt koncepciót kell építeni. Viszont van egy olyan jelenleg feloldhatatlannak tűnő ellentét az elnök-edző-játékosok bermudaháromszögben, ami ezt gátolja. Legalább kettő tényezőn változtatni kéne a háromból, és akkor lehet valami. A többi csak kábítás, foltozgatás lenne ami esetleg részeredményeket hozhat, de nagy sikereket nem.PEEtör írta:Hosszú ideje úgy gondolom, hogy pusztulatra vagyunk ítélve. Nem tudom, létezik-e olyan ember, aki tudja, mi a hiba itt, vagy hogyan lehetne megoldani, könnyen lehet, meg sem született még.
Edző, elnökség, vagy játékosok?
Szerintem mindháromnak bőven benne van a keze és kábé ugyanolyan mértékben, de mindhármat nem lehet kicserélni, sőt, valószínűleg kettőt sem, pedig legalább annyi kéne itt valami hosszútávú, konstans változáshoz, de még az is kevés lehet.
Ja, és plusz egy az előbbi háromhoz, ami a világon sehol máshol nincs ennyire nagy és befolyásoló tényező:média.
Én nem várok már változást a közeljövőben, max 5-10 év múlva, a Zidanék óta ez megy, és egyre mélyebbre süllyedünk.
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Úgy gondolom,hogy nálunk,Perez elnöksége alatt túlságosan is a pénzre ment rá a csapat és arra hogy minél nagyobb bevételt,pluszt tudjunk összerakni.Ezért is nyúl bele Perez a csapatba,mert el kell "adni" a játékosokat,miután megvettük.Hosszú ideje úgy gondolom, hogy pusztulatra vagyunk ítélve. Nem tudom, létezik-e olyan ember, aki tudja, mi a hiba itt, vagy hogyan lehetne megoldani, könnyen lehet, meg sem született még.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Hosszú ideje úgy gondolom, hogy pusztulatra vagyunk ítélve. Nem tudom, létezik-e olyan ember, aki tudja, mi a hiba itt, vagy hogyan lehetne megoldani, könnyen lehet, meg sem született még.
Szerintem mindháromnak bőven benne van a keze és kábé ugyanolyan mértékben, de mindhármat nem lehet kicserélni, sőt, valószínűleg kettőt sem, pedig legalább annyi kéne itt valami hosszútávú, konstans változáshoz, de még az is kevés lehet.
Ja, és plusz egy az előbbi háromhoz, ami a világon sehol máshol nincs ennyire nagy és befolyásoló tényező:média.
Én nem várok már változást a közeljövőben, max 5-10 év múlva, a Zidanék óta ez megy, és egyre mélyebbre süllyedünk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na igen.Erre gondoltam èn is.Realista24 írta:Butra esélytelen, nincs meg a tőkéje hozzá. Meg amúgy sem olyan alkat.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...