Van itt egy érdekes interjú. főleg a CGI sárkányos videó tetszik benne

http://index.hu/kultur/media/2015/04/14 ... aign=index
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. április 15., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 14., kedd 20:09
Tudom hogy sok vizet nem zavarok most ezzel, mert mindenki a GOT-on fog porogni, de meg egy kis adalek.sonic írta:Peaky Blinders:
![]()
Jo ez, nagyon is. Az evad masodik felere szintre jott a sorozat, es nagyon faszan megagyaztak a masodik evadnak. Bring it on!
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 14., kedd 10:29
h3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sok ismerosom nezni a GoT-ot, de 1-2 kiveteltol eltekintve mindenkinel ott van Dany a kedvencek kozott.
Inkabb az a baj, hogy az elso evadokban nagyon eros sztorit kapott, mig ez a rabszolga felszabaditas kicsit unalmas.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 14., kedd 10:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sok ismerosom nezni a GoT-ot, de 1-2 kiveteltol eltekintve mindenkinel ott van Dany a kedvencek kozott.csababarca írta:GoT, nem spoiler,de berakom abba,nehogy baj legyen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Danyt miért utálja mindenki? vagyis 10ből 8 ember nem szereti,ez számomra érdekes, pedig ahhoz képest hogy ugye gyerek még ő is, elég jó a karaktere. Hibázik, ettől emberi, de mi a baj vele alapvetően?
Majd amikor megy Westerosra egyszer és szétcsap a nyikhaj lovagok között,akkor lesz pislogás![]()
Nekem Tyrion és Jon mellett ő a kedvenc főkarakterem, nah meg Jamie.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. április 14., kedd 9:15
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nincs különösebb baj vele, csak ez a "mentsünk fel mindenkit" szál annyira céltalan és erőltetett egyelőre.csababarca írta:...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 14., kedd 9:02
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 14., kedd 5:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 13., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 13., hétfő 23:30
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 13., hétfő 22:28
messideco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Daenerys meg egy hülye p... tudtam mindig is, a sárkányait meg feldughatja ahová akarja... Lord Commander![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. április 13., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 13., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 20:34
...te aztán el tudod venni az ember kedvéthamesz írta: Ezt én is várom úgy hogy majd beszélgethetünk róla :Đ
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 13., hétfő 20:31
Ezt én is várom úgy hogy majd beszélgethetünk róla :Đhttps://www.youtube.com/watch?feature=p ... qzgSjZQlLo
ezt meg valamiért várom...bejöttek anno a filmek is nagyjából...ez lesz a guilty pleasure nekem
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 13., hétfő 20:06
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. április 13., hétfő 19:35
Kerlon írta:Vikings...várom a végétSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de ha meghal Ragnar, akkor tuti nem nézem a következő évadot. Úgy is Egberttel lesz cseszekedés, ha kiderül, hogy lemészárolta a falut. Legjobb, hogy Lagertha egy évet nem öregedett míg Björn szépen felnőtt, Kalf nagy spíler.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 13., hétfő 19:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 13., hétfő 19:08
Hát nem tudom... megnézem majd az első részt, de nem sokat várok el tőle. Az első Sikoly filmet imádom, ott van a kedvenceim között, de a folytatások már nagyon gyengék lettek.ziro4vr írta:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... qzgSjZQlLo
ezt meg valamiért várom...bejöttek anno a filmek is nagyjából...ez lesz a guilty pleasure nekem
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. április 13., hétfő 18:59
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem