Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.

Ki lesz a világbajnok?

A szavazás 2025. november 7., péntek 16:12-kor befejeződött.

Oscar Piastri
10
26%
Lando Norris
17
45%
Max Verstappen
11
29%

Szavazatok száma: 38

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 27., csütörtök 12:07

lestat írta:
Remy írta: Mondjuk szerintem ongol, es hulyeseg, egy F1ben nem elfogadni egy jobb ulest. Sose tudhatod, hogy lesz e valaha eselyed mas esetben dobogora esetleg gyozelemre.

A leheto legjobb kocsit kell igy vagy ugy megszerezni.
De oszinten szerinted jo az az auto? vagy mindenki mas balfasz csak?
Relativ mi a jo. Top 4 meg igy is. Taruinal jobb, tehat elorelepes. Nagyobb esely van ra, hogy igy a japan eler akar egy dobogot, mint a Visaval. Ezt kell neznie, hiaba pofatlan, alja huzas ez igy az RBtol.

Sajat magaval kell foglalkoznia, mert ha most teljesit, maradni fog a mezonyben. Minden mas esetben ki tudja…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 27., csütörtök 12:03

Remy írta: Mondjuk szerintem ongol, es hulyeseg, egy F1ben nem elfogadni egy jobb ulest. Sose tudhatod, hogy lesz e valaha eselyed mas esetben dobogora esetleg gyozelemre.

De oszinten szerinted jo az az auto? vagy mindenki mas balfasz csak?
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 27., csütörtök 11:31

Mondjuk szerintem ongol, es hulyeseg, egy F1ben nem elfogadni egy jobb ulest. Sose tudhatod, hogy lesz e valaha eselyed mas esetben dobogora esetleg gyozelemre.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 27., csütörtök 11:26

sztem meg respekt.
igazi versenyző.
beleáll a dologba, aztán megmérettetik.
kemény kisgyerek.

persze lehet számító béta módon is, csak az olyan inkább ne bitorolja a helyet az f1-ben más elől.
thereisonly1ronaldo

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 27., csütörtök 10:44

Remy írta: Tsunoda RB. Hivatalos. :agree:

Most mondom, nem jut top 10be idomeron. :kalapos:
En a helyeben nem vallaltam volna be. Fura kimondani de kockazatos RB masod pilotanak lenni.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 27., csütörtök 10:43

Az még hagyján, ha nem jut be a top10-be, de mit fognak mondani akkor, ha a kiscsapat mögött végez és Lawson elkezdi ütni Hadjart. :lol:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 27., csütörtök 10:02

Tsunoda RB. Hivatalos. :agree:

Most mondom, nem jut top 10be idomeron. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 26., szerda 8:33

Remy írta: Azon hőbörgök, hogy egyértelmű volt, hogy mi lenne logikus, most meg húznak egy ilyen patkányt.

Mindezt azután, hogy Perezt hagyták majd' 2 évig balfaszkodni a csapatban.

Tsunodának örülök, megérdemli az ülést. Csak ezt úgy kellett volna, hogy már vele kezdik a szezont...
Teljesen jogos,emlékszem már amikor hivatalos lett nem értetted Tsunoda mellőzését.

RB így elég szar helyzetbe hozza magát, 2 futam után elküldeni valakit nem nézne ki túl jól, de így sem maradhat sokáig mert a 15-20 helyről nem tud stratégiailag besegíteni Verstappennek. Ha meg Tsunoda is felsül akkor az autó tényleg csak egy nagyon szűk tartományban működhet jól.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 26., szerda 8:05

Sőt, olyant is olvastam már h még egy futamot kap bizonyítani. Nem tudom mit kell háborogni, egyértelmű mi történik. Nem merték a japánt oda vinni mert amilyen kicsi akkora szája van, Ő nem fog csendben ülni ha a csapat részéről semmi segítséget nem kap és azok csak a hollanddal foglalkoznak, plusz Verstappen is Lawson irányába ment inkább. Viszont ennyire szar szereplést ők sem vártak, lépni kell mert így nem maradhat h az egyik autó az utolsó a másik az első helyekért harcol. Itt már nincs más akit vihetnének, ha nem a japánra cserélik suzukában meglincselik őket, de mindenhol máshol is.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. március 25., kedd 23:20

Ahogy nézem meg sehol nem hivatalos.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 25., kedd 22:34

Azon hőbörgök, hogy egyértelmű volt, hogy mi lenne logikus, most meg húznak egy ilyen patkányt.

Mindezt azután, hogy Perezt hagyták majd' 2 évig balfaszkodni a csapatban.

Tsunodának örülök, megérdemli az ülést. Csak ezt úgy kellett volna, hogy már vele kezdik a szezont...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. március 25., kedd 22:33

Remy írta:
BREAKING: Yuki Tsunoda REPLACES Liam Lawson for the Japanese GP

Liam returns to Racing Bulls.
:lol: :lol: :lol: Ez az RB. Fuh, remélem Max lelép tőlük 26ra.
Nem értem, mire számítanak. Ricciardo volt az egyetlen aki Max tempóját úgy ahogy tartani tudta, azóta újoncokat és B pilótákat visznek Verstappen mellé és nyíltan a hollandra fejlesztenek. Ha Tsunoda is megégeti magát akkor 5 verseny múlva megcserélik Hadjarral? :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 25., kedd 22:31

Remy írta:

De mert mi a baj? :coffee:
Mikor lawsont beraktak, akkor azért hoborogtel, most javítják a hibát, most meg ez a bajod :lol:
Vagy ugye nem gondolod, hogy bárkit teszel max mellé, akkor ott nem masodhegeduskodes/karrierende néz ki...
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 25., kedd 22:16

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 24., hétfő 9:57

Santi írta:
wZoLee7 írta: Érdekes volt ez a hétvége. Jó, hogy Piastri nyert, kelleni fog majd az itgalmas szezonhoz a házon belüli csata is. Azt megtanulhattuk, hogy sprint és teljes futam/kvali között hatalmas különbségek lesznek. Azt is h pályától függően változni fog a 2. erő, merci, rb, ferrari között. Utóbbinál nagy kár ezért a kizárásért, de megint elmondható hogy borzalmasan lassan reagáltak a pályán látottakra. Leclerc volt kb a leggyorsabb a pályán de vagy 10 kör kellett nekik, hogy megcseréljék a 2 autót. Mire ez megtörtént és utolérte Russelt le is radírozta a gumikat. Egyből kelett volna a csere és a futam végén ha úgy alakul vissza (erre amúgy lett volna lehetőség most is). Nem használják ki igazán azt, hogy 2 autóval vannak versenybe míg a merci és a rb csak eggyel. Viszont a hétbége balfácán díj győztese a kis rb. Az 5. erő voltak, sőt, erre sikerült pont nélkül lehozni, zseniálisak.

A fiatalok azért jó nagy arccal jöttek meg idén én úgy érzem. Főleg most Bearman ciao-zásaira gondolok. Volt pár szép előzése aztán viszont elkezdte túltolni, mire ez a nagy arc? Ocon simán előtte van és ha nem zárják ki a 2 ferrarit még pontot sem szerez. Van kakaó a fiatalokban, de pl Antonellinél is korai volt még a merci ülés ez tök egyértelmű.
Ez egyébként azért is érdekes, mert a neten vannak fenn rádiózások, ami szerint Hamilton maga mondta, hogy cseréljenek, mert lassúnak érzi magát, aztán mire a csapat döntött, hogy jó akkor cseréljenek, akkor meg Hamilton tolta el körökig, mert forgalomban nem talált megfelelő alkalmat. Mismenedzselte ezt mindkét fél.
ez így akkor még nagyobb hiba a csapattól, mert ők látták (látniuk kellett volna) hogy forgalomban lesznek, de igazából mind1, szokásos ferrari :D

Amúgy ez a kemény keverék még fog meglepetéseket okozni pár versenyen, de gondolom olyan nagyot nem lehet majd vele húzni mint tavaly Russel mert már számítanak majd rá

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 24., hétfő 8:51

wZoLee7 írta: Érdekes volt ez a hétvége. Jó, hogy Piastri nyert, kelleni fog majd az itgalmas szezonhoz a házon belüli csata is. Azt megtanulhattuk, hogy sprint és teljes futam/kvali között hatalmas különbségek lesznek. Azt is h pályától függően változni fog a 2. erő, merci, rb, ferrari között. Utóbbinál nagy kár ezért a kizárásért, de megint elmondható hogy borzalmasan lassan reagáltak a pályán látottakra. Leclerc volt kb a leggyorsabb a pályán de vagy 10 kör kellett nekik, hogy megcseréljék a 2 autót. Mire ez megtörtént és utolérte Russelt le is radírozta a gumikat. Egyből kelett volna a csere és a futam végén ha úgy alakul vissza (erre amúgy lett volna lehetőség most is). Nem használják ki igazán azt, hogy 2 autóval vannak versenybe míg a merci és a rb csak eggyel. Viszont a hétbége balfácán díj győztese a kis rb. Az 5. erő voltak, sőt, erre sikerült pont nélkül lehozni, zseniálisak.

A fiatalok azért jó nagy arccal jöttek meg idén én úgy érzem. Főleg most Bearman ciao-zásaira gondolok. Volt pár szép előzése aztán viszont elkezdte túltolni, mire ez a nagy arc? Ocon simán előtte van és ha nem zárják ki a 2 ferrarit még pontot sem szerez. Van kakaó a fiatalokban, de pl Antonellinél is korai volt még a merci ülés ez tök egyértelmű.
Ez egyébként azért is érdekes, mert a neten vannak fenn rádiózások, ami szerint Hamilton maga mondta, hogy cseréljenek, mert lassúnak érzi magát, aztán mire a csapat döntött, hogy jó akkor cseréljenek, akkor meg Hamilton tolta el körökig, mert forgalomban nem talált megfelelő alkalmat. Mismenedzselte ezt mindkét fél.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 24., hétfő 8:23

Érdekes volt ez a hétvége. Jó, hogy Piastri nyert, kelleni fog majd az itgalmas szezonhoz a házon belüli csata is. Azt megtanulhattuk, hogy sprint és teljes futam/kvali között hatalmas különbségek lesznek. Azt is h pályától függően változni fog a 2. erő, merci, rb, ferrari között. Utóbbinál nagy kár ezért a kizárásért, de megint elmondható hogy borzalmasan lassan reagáltak a pályán látottakra. Leclerc volt kb a leggyorsabb a pályán de vagy 10 kör kellett nekik, hogy megcseréljék a 2 autót. Mire ez megtörtént és utolérte Russelt le is radírozta a gumikat. Egyből kelett volna a csere és a futam végén ha úgy alakul vissza (erre amúgy lett volna lehetőség most is). Nem használják ki igazán azt, hogy 2 autóval vannak versenybe míg a merci és a rb csak eggyel. Viszont a hétbége balfácán díj győztese a kis rb. Az 5. erő voltak, sőt, erre sikerült pont nélkül lehozni, zseniálisak.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 23., vasárnap 22:13

Santi írta:
lestat írta:

Mondom :lol: :lol:
Pedig már kezdtem elhinni, hogy ezúttal megússzuk bármiféle katasztrófa nélkül Remy kínai útját, de a végére tartogatta a csavart. :mrgreen:
Bazzeg és tényleg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pénteken, de csak 1 napot. :mrgreen: :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 23., vasárnap 22:10

Santi írta:
lestat írta:

Pedig már kezdtem elhinni, hogy ezúttal megússzuk bármiféle katasztrófa nélkül Remy kínai útját, de a végére tartogatta a csavart. :mrgreen:
Ja hogy Remy ott van Kinaban??
Bazdmeg ha ezt tudom be sem kapcsolom. :mrgreen:
(Sorry remy :sziv: )
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 23., vasárnap 21:49

lestat írta:
lestat írta:Phu bazdmeg ez a ferrari, sirba tesznek. :x

Vissza: