Formula-1
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Re: Formula-1
A Marca szerint Horner döntött és Perez marad jövőre is. 30 milliónyi okot adott rá.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nincs motogp/motor topik, ide teszem:
3 részes dodor mesélőke, elkezded, nem tudod abbahagyni.
motorshow1-ről, motogp-ről talma korszakrol, motorozásról, üzletről, vállalkozásról, magyar viszonyokról:
https://www.youtube.com/watch?v=bWPkYgzomXI
3 részes dodor mesélőke, elkezded, nem tudod abbahagyni.
motorshow1-ről, motogp-ről talma korszakrol, motorozásról, üzletről, vállalkozásról, magyar viszonyokról:
https://www.youtube.com/watch?v=bWPkYgzomXI
thereisonly1ronaldo
-
Ocon és Bearman lesznek a Haas versenyzői.ikelemen5 írta: Hülkenberg is Sauber.
Ki megy a helyére?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ocon - Bearman lesz a Haasban.ikelemen5 írta: Hülkenberg is Sauber.
Ki megy a helyére?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hülkenberg is Sauber.
Ki megy a helyére?
Ki megy a helyére?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bortoleto Sauber.
Bottas es Zhou is kuka.
Bottas es Zhou is kuka.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jövőre már nem lesz túl sok fejlesztés, reménykedhetünk a Mclarenbe, de az is jó lesz, ha a Ferrari bele tud majd szólni dolgokba.hehetheoriginal írta:de most nem ugy van, hogy a ferrari es a meki felert az rb melle/kozelebe?wZoLee7 írta:
ugyan ez, utána van remény, ha ott is a RB talál be akkor lesz baj
mert akkor jovore barmi lehet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
hamilton sztem semmi. atlag/szar autoval sosem volt kiemelkedo, plusz most meg mar oreg is, ferrari nagyon elbaszta sztem.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a mekire lehet mondani, de a ferrari néhány pályán erős csak. Gumikezelésük botrány, vizes pályán szar a kocsi, nekik kell a csillag együttállás ahhoz, hogy vb címért küzdjenek. A kérdőjel a Hamilton faktor a képletben, az még változtathat a dolgokon, az a baj, hogy mind a két iránybahehetheoriginal írta:de most nem ugy van, hogy a ferrari es a meki felert az rb melle/kozelebe?wZoLee7 írta:
ugyan ez, utána van remény, ha ott is a RB talál be akkor lesz baj
- hehetheoriginal
de most nem ugy van, hogy a ferrari es a meki felert az rb melle/kozelebe?wZoLee7 írta:ugyan ez, utána van remény, ha ott is a RB talál be akkor lesz bajhehetheoriginal írta: nem vagyok kepben, mi varhato jovore?
nagy valtozasok? szabalyok? autok alapveto parameterei?
thereisonly1ronaldo
Szerintem kihasználta, az más kérdés, hogy a sárgák közel sem akkor előnnyel rendelkeztek, mint az RB évelején.kiserik írta:Azaz Max kihasználta a technikai fölényét, Norris pedig nem tudta. Erről szól a történet. Az idei bajnokság egyértelműen fejben dől/dőlt el.Kerlon írta: Pontok 14 nagydíjig:
MV: 277
LN: 199
Azóta:
MV: 116
LN: 132
Ha a McLaren úgy megy ki idén, hogy Norrist preferálják, akkor is maximum szorosabb lenne, de még vezetne Verstappen az év eleji technikai fölényből adódóan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
ugyan ez, utána van remény, ha ott is a RB talál be akkor lesz bajhehetheoriginal írta:nem vagyok kepben, mi varhato jovore?még vezetne Verstappen az év eleji technikai fölényből adódóan
Azaz Max kihasználta a technikai fölényét, Norris pedig nem tudta. Erről szól a történet. Az idei bajnokság egyértelműen fejben dől/dőlt el.Kerlon írta: Pontok 14 nagydíjig:
Azóta:
Ha a McLaren úgy megy ki idén, hogy Norrist preferálják, akkor is maximum szorosabb lenne, de még vezetne Verstappen az év eleji technikai fölényből adódóan.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
nem vagyok kepben, mi varhato jovore?még vezetne Verstappen az év eleji technikai fölényből adódóan
thereisonly1ronaldo
Pontok 14 nagydíjig:
Azóta:
Azóta:
K
K
- wZoLee7
Az igen, augusztus utani dolgokkal jossz Remy... Augusztusra eldolt a vb cim

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Illetve ami még csalóka az a konstruktőri vb állása: a tedbull nem egyértelműen a 3. legjobb auto, pályától függ, hogy a Ferrari épp jobb vagy nem, de ők idén 1 autóval versenyeznek
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
A valóság talaján maradva, ezt egy ember tudta volna elbukni, Norris csak nyerni tudott volna.
K
K
Szóval én leírom értelmesen levezetve, hogy a tapasztalat hiánya, aztán leszólsz majd elpuffogtatsz pár feltételezést, hát oké.Remy írta: Mar vartam, hogy jojjon valaki egy sablon vedelmi beszeddel. A baj nem az Norrisszal, hogy nem lett vagy lesz VB iden, hanem ahogyan folyamatosan vagy a csapat, vagy o maga elgancsolta sajat magat. (Bicajos meme)
Egy valoszinuleg bajnok konstrukcioval sikerult tobb esetben is sajat maguk ellen dolgozni. Egy Hamilton, Alonso, Verstappen kepes lett volna ledolgozni a hatranyt. Bizonyitek nincs ra, de tudjuk, hogy stresszhelyzetben kicsit maskent viselkednek, mint szegeny Lando.
Pont reggel lattam egy jo kommentet ezzel kapcsoaltban. Fel is nevettem, mikor Kerlon jott.
2024. augusztus: 40 másodperccel vertük meg Verstappent és még az új fejlesztéseket fel sem tettük az autóra!
2024. szeptember: Már minden pályán kihívjuk a Red Bullt, csak Piastrival is meg kell egyeznünk, hogy támogassa Norrist.
2024. október: Akár minden versenyen kettős győzelmet arathatunk innentől.
2024. november: Tulajdonképpen mindig is a konstruktőriben gondolkodtunk csak, az egyéni VB-cím másodlagos volt.
2024. december: Már az év elején egyértelmű volt, hogy nem kelhetünk versenyre a Red Bullal. Mi magunk sem értjük, miért gondolta bárki, hogy Norris világbajnok lehet, amikor erre semmilyen reális esély nem mutatkozott. Ezzel viszont akkora nyomást helyeztek a vállunkra, ami nem tisztességes a közvélemény részéről. Az FIA-nak ideje lenne ezzel kezdenie valamit.
14 nagydíj után szerk.: tetemes hátránnyal, 10zel vissza kapsz egy autót, ami elvileg bajnok esélyes. Aha.
K
K
-
Norrisba szerintem kicsit többet látott bele a brit média, mint ami és látva a nyilatkozatát a brazil futam után ezt ő maga is elhitte. Ettől függetlenül egy remek versenyző, brithez képest aránylag szimpatikus srác, de mentálisan egyelőre nincs a bajnokok szintjén-ahogy szerintem Leclerc és Russell sem. Ezen lehet változtatni, én drukkolok neki és a másik kettőnek is, hogy fejben szintet lépjenek és futtassák meg Verstappent a pénzéért.
Viszont a legjobban annak örülnék, ha a Ferrari minden pályán ott lenne és Max vs Lewis round 2
Viszont a legjobban annak örülnék, ha a Ferrari minden pályán ott lenne és Max vs Lewis round 2