Csori olasz. Beletorodik, hogy negyedik… majd kap egy ermet, majd ujra elveszik? Jo isten…Santi írta:Kenya fellebbezett és visszakapta az ezüstöt.nmate írta:
Helyes, megérdemelte. Etiópot teljesen kizökkentette.

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 6., kedd 9:04
Csori olasz. Beletorodik, hogy negyedik… majd kap egy ermet, majd ujra elveszik? Jo isten…Santi írta:Kenya fellebbezett és visszakapta az ezüstöt.nmate írta:
Helyes, megérdemelte. Etiópot teljesen kizökkentette.
HozzászólásSzerző: Santi » 2024. augusztus 6., kedd 9:01
Kenya fellebbezett és visszakapta az ezüstöt.nmate írta:Helyes, megérdemelte. Etiópot teljesen kizökkentette.Remy írta: Kipyegon-t kizárták. Bukta az ezüstöt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 8:45
En orulnek, ha nem törne össze, mert ezzel remek peldat mutatna.Anthony írta:Nem hiszem, hogy csalódott lenne, én tegnap talajon láttam, akkor már 2 aranyéremmel a zsebében tök laza volt, elengedte magát. Amúgy a bírók elcsalták a 3-ik helyet a másik amerikai csajnak, Jordannak, mind a két román lány jobb volt nála, egyiknek nagyobb pontszáma is volt, de az amerikai csaj fellebbezett és hirtelen megemelték a pontszámát...mocskosul tolják az amerikaiakat. Biles is hibázott, nem látom miért kapott volna akkora pontszámot, amikor 2-szer is kilépett, stb.Realista24 írta: Erdekes, tegnap Biles ket szamban is nagyot hibazott. Kivancsi vagyok, hogy most is eltunik-e egy idore.
Ket aranyat is bukott, mert amugy brutal teljesitmenyt rakott le.
https://www.nemzetisport.hu/parizs2024/ ... aro-napjan
Itt a fotón eléggé happy.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 6., kedd 8:38
Nem hiszem, hogy csalódott lenne, én tegnap talajon láttam, akkor már 2 aranyéremmel a zsebében tök laza volt, elengedte magát. Amúgy a bírók elcsalták a 3-ik helyet a másik amerikai csajnak, Jordannak, mind a két román lány jobb volt nála, egyiknek nagyobb pontszáma is volt, de az amerikai csaj fellebbezett és hirtelen megemelték a pontszámát...mocskosul tolják az amerikaiakat. Biles is hibázott, nem látom miért kapott volna akkora pontszámot, amikor 2-szer is kilépett, stb.Realista24 írta: Erdekes, tegnap Biles ket szamban is nagyot hibazott. Kivancsi vagyok, hogy most is eltunik-e egy idore.
Ket aranyat is bukott, mert amugy brutal teljesitmenyt rakott le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 6., kedd 8:15
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 5., hétfő 23:38
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. augusztus 5., hétfő 23:05
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 5., hétfő 22:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 5., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 5., hétfő 22:33
Helyes, megérdemelte. Etiópot teljesen kizökkentette.Remy írta: Kipyegon-t kizárták. Bukta az ezüstöt.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. augusztus 5., hétfő 22:21
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. augusztus 5., hétfő 22:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 5., hétfő 22:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 5., hétfő 21:46
Kipyegon-t kizárták. Bukta az ezüstöt.nmate írta: Duplatosz teljesen más dimenzió.
Női 5km az komoly volt, a nyugger Hassan is nagyot ment a végén.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. augusztus 5., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 5., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. augusztus 5., hétfő 21:03
de amugy teszt nélkül is ránézel, azt megmondod, hogy inkább férfi, mint nő.Realista24 írta:https://www.dailymail.co.uk/sport/olymp ... mpics.htmlRealista24 írta:
Tenynek tuno dolgotaz a baj, hogy mindenki csak azt mond.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. augusztus 5., hétfő 20:52
https://www.dailymail.co.uk/sport/olymp ... mpics.htmlRealista24 írta:Tenynek tuno dolgotaz a baj, hogy mindenki csak azt mond.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 5., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. augusztus 5., hétfő 20:11
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem