pedig egy gyozelemmel ismet nyilt lenne az a csata az aranyert.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 22., szombat 17:20
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. február 22., szombat 17:16
Ami engem a legjobban zavar, hogy most már 3 hónappal az érkezése után sem látszik egyébként, hogy mi a francot akar játszani a csapat.Pad'em írta:Hihetetlen, hogy találtak még egy ten Hagnál is nagyobb kóklert'shutterisland írta:
tradicionalis szempontbol igen, de ezzel a kerettel bizony a 15.-ek a tabellan.
btw ma is egnek 2:0-ra eddig.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 22., szombat 16:06
Egyetértünk.ferni írta:Nem a döntés helyessége a kérdés, hanem hogy befolyásolja a VAR a bírókat szándékosan.Tjacks írta: Akkorát homorított Young hogy nem igaz, azokból a felvételekből amit mutattak legalábbis.
Egy jól megalapozott döntéshez mutassák meg szerencsétlenneka a közeli, hátuli szögből is könyörgöm, ahol látszik is valami, pl a mezhúzás.
Azt majd a bíró eldönti mi van.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 16:03
Nem a döntés helyessége a kérdés, hanem hogy befolyásolja a VAR a bírókat szándékosan.Tjacks írta: Akkorát homorított Young hogy nem igaz, azokból a felvételekből amit mutattak legalábbis.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 22., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 15:53
És ez teljesen szándékos az a szomorú.gutihaz14 írta: nekem is feltunt hogy a kapu mogotti kamerakepet egyaltalan nem mutattak a sporinak
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 22., szombat 15:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 15:48
VAR szobában eldöntötték, hogy nem tizi, majd kihívták a bírót bohóckodni, mintha dönthetne bármiről is ebben az esetben.Yazid írta:Azt neztem en is, ez ellenünk automatice tiziTjacks írta: Bravó a VARnak az Everton-MUn, spanyolban ezt vissza se nézik!!!!(Nekünk)![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 22., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 22., szombat 15:33
Azt neztem en is, ez ellenünk automatice tiziTjacks írta: Bravó a VARnak az Everton-MUn, spanyolban ezt vissza se nézik!!!!(Nekünk)
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 22., szombat 15:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 22., szombat 15:22
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 22., szombat 15:19
Itt szerintem nem ten Haggal meg Amorimmal van a gond. Mindenki megbukott ott, akit oda vittek. Az alapoktól kellene újraépíteni a klubbot, de szerintem a mostani tulajdonosi gárda erre nem alkalmas és szerintem nem is ismeri fel ezt.Pad'em írta:Hihetetlen, hogy találtak még egy ten Hagnál is nagyobb kóklert'shutterisland írta:
tradicionalis szempontbol igen, de ezzel a kerettel bizony a 15.-ek a tabellan.
btw ma is egnek 2:0-ra eddig.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 22., szombat 15:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 15:03
Hihetetlen, hogy találtak még egy ten Hagnál is nagyobb kóklert'shutterisland írta:tradicionalis szempontbol igen, de ezzel a kerettel bizony a 15.-ek a tabellan.Ránézve a nagy MU kezdőjére, ha ez egy Las Palmas, Bologna vagy más kiscsapat kezdője lenne, meg se lepődnék. Van egy kiégett Case, egy overhypeolt Bruno, egy bust De Light és onnantól a többi név szóra sem érdemes. Aztán ez ott egy "topcsapat".
btw ma is egnek 2:0-ra eddig.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. február 22., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 22., szombat 14:53
tradicionalis szempontbol igen, de ezzel a kerettel bizony a 15.-ek a tabellan.Ránézve a nagy MU kezdőjére, ha ez egy Las Palmas, Bologna vagy más kiscsapat kezdője lenne, meg se lepődnék. Van egy kiégett Case, egy overhypeolt Bruno, egy bust De Light és onnantól a többi név szóra sem érdemes. Aztán ez ott egy "topcsapat".
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 22., szombat 14:26
Ezt nem értem sokszor, mikor jönnek azzal, hogy a PL milyen nehéz. Hát pont, hogy spanyol, portugál, olasz ligából vásárolják össze magukat. Tehát mi meg a többi nem PL-es nagycsapat pont ezek ellen a játékosok ellen nyomja hétről hétre. Csak ugye amíg Las Palmasban, Leccében vagy Portoban tolják, addig nincs meg az extra hype meg a 30-40-50+ millás árcédula.cart írta: Ezek a csapatok a PL-ben a spanyol kis és közép csapatokbol viszik általában el a noname embereket 40-50 millióért, szóval ugyan az a szint kb.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. február 22., szombat 14:23
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 22., szombat 14:14
ikarus93 írta: Ugye az angoloknak van egy extra kupasorozat a carabo kupa. Alapbol tobb meccs. Akkor azon kivul a 6 "nagycsapaton" kivul ott van a Newcastle,Aston Villa,Notthingam,Everton (oke ok most gyengebbek), brighton. Ezek a kissebb csapatok akik olyan penzekkel rendelkeznek amivel a La Ligaban a 3 nagyon kivul senki meg se kozeliti oket. A penz nem minden, de egy Brighton vs Rayo meccsen en a Brightont tartanam eselyesnek.
Nem akarok en senkit se megteriteni, en igy gondolom hogy ha a PLben vitezkedne a Madrid akkor kevesebb BLt tudott volna beramolni mert a Premier League sokkal fizikalisabb megterhelobb es a kiscsapatok is jobbak mint a La Ligaban plusz extra meccsek.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem