MIlyen játékkal arat az öreg?Realista24 írta: Gravesen Las Vegasban el. 100 millió dollárt nyert már kint. Hiressegek mellett vett villát
Mekkora forma.
Zizuuuuuuuu

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. január 17., péntek 17:55
MIlyen játékkal arat az öreg?Realista24 írta: Gravesen Las Vegasban el. 100 millió dollárt nyert már kint. Hiressegek mellett vett villát
Mekkora forma.
Zizuuuuuuuu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. január 17., péntek 17:54
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2019. december 29., vasárnap 1:24
Fura látni, hogy valaki tud 1 vs 1-ezni, védőket hűlyíteni, egyedül komplett védelmeket fellazítani és a félpályáról indulva valakit egyedül ziccerbe hozni.Babinho írta: https://www.instagram.com/tv/B6F9I_nJIz ... dipex1hnmm
Az elmúlt 20 év legnagyobb elkallódása az övé a Realban, mármint a legnagyobb puffanás. ...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. december 29., vasárnap 1:20
nagy kár érte valóban, nagyon penge játékos volt. igazából a C.Ronaldo sztorival lett elbaszva a csávó, amiatt sértődött be és ment el. Pedig ha itt maradt volna... Emlékszem mennyire vártam, hogy bemutatkozzon a Cádiz ellen (rögtön első meccs), és már akkor is csinált szép gólokat. Roncival egy csapatban, az egy komoly karrier lehetett volna. Szórta volna neki meg Benzemának az asszisztokat. De hát ez van. Kár érte tényleg.Babinho írta: https://www.instagram.com/tv/B6F9I_nJIz ... dipex1hnmm
Az elmúlt 20 év legnagyobb elkallódása az övé a Realban, mármint a legnagyobb puffanás. Ebből a gyerekből a realos messinek kellett volna lennie, az új pelének. De hát ilyen ez a popszakma, nem mindenki bírja a profi légkört, az éjszaka, kokó, kurvák nagyobb elméket is elvitt.
Kár hogy nem egy jobb csapatba, egy profibb gárdába, egy szakmaibba érkezett, akkor ki lehetett volna aknázni. Pedig voltak öreg brazilok akik vigyázhattak rá. Nem tudom mi volt a baj végül, de ez a kisfiu úgy érezte a labdát mint ronaldinho. Még mindig öröm nézni a videoit. Csak hát ennyije van, néhány nagy nézettségű videója, aztán a vitrin meg üres. Mint egy tavalyi xfaktoros. Ebből nem lett karrier.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 29., vasárnap 0:43
Nekem ez a lendület hiányzik a mai fociból.Babinho írta: https://www.instagram.com/tv/B6F9I_nJIz ... dipex1hnmm
Az elmúlt 20 év legnagyobb elkallódása az övé a Realban, mármint a legnagyobb puffanás. Ebből a gyerekből a realos messinek kellett volna lennie, az új pelének. De hát ilyen ez a popszakma, nem mindenki bírja a profi légkört, az éjszaka, kokó, kurvák nagyobb elméket is elvitt.
Kár hogy nem egy jobb csapatba, egy profibb gárdába, egy szakmaibba érkezett, akkor ki lehetett volna aknázni. Pedig voltak öreg brazilok akik vigyázhattak rá. Nem tudom mi volt a baj végül, de ez a kisfiu úgy érezte a labdát mint ronaldinho. Még mindig öröm nézni a videoit. Csak hát ennyije van, néhány nagy nézettségű videója, aztán a vitrin meg üres. Mint egy tavalyi xfaktoros. Ebből nem lett karrier.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. december 28., szombat 23:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 15., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: dennson » 2019. december 15., vasárnap 21:51
Whiteheart írta:dzsonatan woodgatedzsi91 írta:
heinze
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2019. december 14., szombat 17:36
dzsonatan woodgatedzsi91 írta:
heinze
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. december 14., szombat 15:38
dennson írta:Metzelder te jóég, el is feledtem. Egy jobb John Deere traktor gyorsabban fordul.pluszegy írta:
Azért Gago bármekkora suta is volt, szerintem nem kellene egy lapon emlegetni Gravesennel meg Fauberttel (de főleg az utóbbival). Metzelder sem volt egy balfallosz csak ezt a szintet nem ütötte meg.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 14., szombat 14:35
heinzedennson írta:Metzelder te jóég, el is feledtem. Egy jobb John Deere traktor gyorsabban fordul.pluszegy írta:
Azért Gago bármekkora suta is volt, szerintem nem kellene egy lapon emlegetni Gravesennel meg Fauberttel (de főleg az utóbbival). Metzelder sem volt egy balfallosz csak ezt a szintet nem ütötte meg.
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. december 14., szombat 12:51
Konkrétan Gagonak volt egy kb 3 hónapja, ahol cipelte a csapatot, de szószerint és nagyon komolyan tolta.pluszegy írta:
HozzászólásSzerző: dennson » 2019. december 14., szombat 12:27
Metzelder te jóég, el is feledtem. Egy jobb John Deere traktor gyorsabban fordul.pluszegy írta:Azért Gago bármekkora suta is volt, szerintem nem kellene egy lapon emlegetni Gravesennel meg Fauberttel (de főleg az utóbbival). Metzelder sem volt egy balfallosz csak ezt a szintet nem ütötte meg.ziro4vr írta: Igen én Metzelderről és Gagorol vélekedek hasonlóan, meg nem értett zsenik voltak. Na meg Faubert.
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2019. december 14., szombat 12:23
Azért Gago bármekkora suta is volt, szerintem nem kellene egy lapon emlegetni Gravesennel meg Fauberttel (de főleg az utóbbival). Metzelder sem volt egy balfallosz csak ezt a szintet nem ütötte meg.ziro4vr írta: Igen én Metzelderről és Gagorol vélekedek hasonlóan, meg nem értett zsenik voltak. Na meg Faubert.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 14., szombat 12:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. december 14., szombat 12:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 14., szombat 10:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 13., péntek 20:38
Ennyi hulyeseget egy hszbe..._Bushido_ írta: egy kis retro téma újra elővéve:
Thomas Gravesen tells the story behind his 'surprise' transfer to Real Madrid
Bár kilógott a galatikus Realból, de azért néha jó volt nézni a "hülye" fejét![]()
Nem ismert elveszett labdát, ment, robotolt, brusztolt.
A modern kori box-to-box megalapozóinak egyike![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. december 13., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 26., kedd 13:35
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem