Igen, nem is értem mit reklamált.realmadrid95 írta: Kroos adott rendesen Pedrinek.

EURO 2024
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: EURO 2024
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kroos adott rendesen Pedrinek.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En valahogy igy allnek ki:
—-Tchou——-Cama—
———Griezmann——
-Dembi-Giroud-Mbappe
Dembele kell, hogy megbontsa Mendes oldalat, bar lehet Kolo tobbet vedekezik es azert kerult a kezdobe? Vagy szimplan a “gyoztesgolja” miatt?
Giroudot mindenkepp beraknam kozepre, allandoan jonnek az ivelesek, Thuram 5 bol 2 ot elfejel, azzal sem talal kaput. Ez a jatek pont Giroudnak fekudne.
—-Tchou——-Cama—
———Griezmann——
-Dembi-Giroud-Mbappe
Dembele kell, hogy megbontsa Mendes oldalat, bar lehet Kolo tobbet vedekezik es azert kerult a kezdobe? Vagy szimplan a “gyoztesgolja” miatt?
Giroudot mindenkepp beraknam kozepre, allandoan jonnek az ivelesek, Thuram 5 bol 2 ot elfejel, azzal sem talal kaput. Ez a jatek pont Giroudnak fekudne.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hozzateszem, a 22-es veben a grizes klasszis modban tolta kp-n, de ha mas nem, kante karara akkor is beprobalhatna camavingat.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azt mondják az m4szagértők, hogy a német kp rég volt ennyire stabil, köszönhetően
Gündogannak
én bírom Gündit, de Kroost meg se említeni
(ha előtte volt szó az ő szerepéről/impactjáról, akkor sorry - de kétlem)
Gündogannak

én bírom Gündit, de Kroost meg se említeni

(ha előtte volt szó az ő szerepéről/impactjáról, akkor sorry - de kétlem)
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
Ez lesz, annyi, hogy Muani kezd nem Dembele.'shutterisland írta:par napja irtam :Pad'em írta: Deschamps elvileg Griezmannt viszi hátra a kp-ra, Cama így sem kezd, hogy Rabiot eltiltott.
igy, hogy rabiot helyett kenytelen lesz camavingat tolni (hacsak nem visszabb teszi grizest majd tchouameni es kante melle, es elotte dembele-thuram-mbappe) jobban kellene kinezzenek a franciak
nem akarom elhinni, hogy tenyleg meghuzza.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
par napja irtam :Pad'em írta: Deschamps elvileg Griezmannt viszi hátra a kp-ra, Cama így sem kezd, hogy Rabiot eltiltott.
igy, hogy rabiot helyett kenytelen lesz camavingat tolni (hacsak nem visszabb teszi grizest majd tchouameni es kante melle, es elotte dembele-thuram-mbappe

nem akarom elhinni, hogy tenyleg meghuzza.

- Pad'em
Deschamps elvileg Griezmannt viszi hátra a kp-ra, Cama így sem kezd, hogy Rabiot eltiltott.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Szerintem az EB legjobb meccse lesz, de ha már nem lesz bűnszar annak is örülni fogok

- Pad'em
Simon; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Pedri, Rodri, Fabian; Yamal, Morata, Nico W.
Neuer; Kimmich, Rüdiger, Tah, Raum; Emre Can, Kroos, Sané, Gündogan, Musiala, Havertz.
Wirtz megint pad, Andrich is kikerült.
Neuer; Kimmich, Rüdiger, Tah, Raum; Emre Can, Kroos, Sané, Gündogan, Musiala, Havertz.
Wirtz megint pad, Andrich is kikerült.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csalódást kell okozzak, mert már februárban írtak erről.Halfkey írta:Aggasztó akkor hogy ennyire megbízhatóak a kebabosaidRealista24 írta:
En egy teljesen normalis oldalon lattam lehozva.Ez innen terjedt el:
https://x.com/slowsportsnews/status/180 ... orsK2duqDw
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aggasztó akkor hogy ennyire megbízhatóak a kebabosaidRealista24 írta:En egy teljesen normalis oldalon lattam lehozva.Halfkey írta: Amúgy ezt egy paródia oldal hozta el, nincs semmi ilyesmi.

https://x.com/slowsportsnews/status/180 ... orsK2duqDw
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
30k a buntetes es egy meccs, most azt irjak. Annyi, hogy ez azt egy meccset egy even belul kell "leulnie".ferni írta: In another incident, England's Jude Bellingham was fined at least €20,000 for an obscene gesture but was not suspended. Bellingham's act involved making a vulgar gesture towards fans, which UEFA punished with a financial penalty rather than a suspension.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En egy teljesen normalis oldalon lattam lehozva.Halfkey írta: Amúgy ezt egy paródia oldal hozta el, nincs semmi ilyesmi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy ezt egy paródia oldal hozta el, nincs semmi ilyesmi.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
most meg kiesnek majd a svájc ellen és egyből kivágjákRealista24 írta: The FA have confirmed that Gareth Southgate will sign a two-year extension to stay on as England manager which will see him in charge for the next World Cup.
Ez vadabb, mint az ETH story.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Türkiye...nekünk még szabad Törökországnak hívnunk őket?Realista24 írta: BREAKING: UEFA has BANNED Merih Demiral for 2 European Championship games due to his celebration vs Austria. He will miss Türkiye's match against Netherlands on Saturday.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Bellingham mutatta a szurkolóknak, hogy tövig bevehetik Demiral meg egy török ultra jobbos neo fasiszta tisztelgést nyomott. Nem egészen ugyanaz szerencsére. Ha ilyen hülye volt akkor meg is érdemli. Ennek nincs helye a pályán.