Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Fuentealbilla

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 20., szerda 1:10

Csabi írta:egy kapusnak azon a teruleten szerintem dominalnia kell. o meg csak all, es les. az a mozgasa kikeszit. ezen a meccsen siman bekapott volna 1-2 golt plusszban ha nem a kezebe guritjak a labdat.
Ez megint olyan, hogy ha Iker állt ott akkor kezébe gurítják ha DL állt volna ott akkor jól helyezkedett.

Egyenlőtlen a mérce már rég vele szemben.

Kiszálltam. :shutup:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 20., szerda 1:08

egy kapusnak azon a teruleten szerintem dominalnia kell. o meg csak all, es les. az a mozgasa kikeszit. ezen a meccsen siman bekapott volna 1-2 golt plusszban ha nem a kezebe guritjak a labdat.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 20., szerda 1:05

PEEtör írta:Persze, így van. Nem tudom, hány ilyen gól/majdnem gól kell még ahhoz, hogy levegyétek végre azt szemüveget.
Akkor légy szíves magyarázd már el, mit kellett volna csinálni, az 5-s sarkán lévő 6-7 embert egy kalasnyikovval eltüntetni, mert máshogy nem férhetett volna a labdához, vagy mit?

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 20., szerda 1:05

Fuentealbilla írta:Szerintem amit DL a Milanban kapott a Valenciától az is Iker sara :happy:
Ez egyértelmű, az is az ő sara, hogy ennyire mamlaszok voltunk és nem tudtunk több gólt lőni.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 20., szerda 1:04

ez 95%-ban a védők hibája volt. én sem állok casillas mellett, de azért vicces, hogy minden az ő hibája :lol:

ettől függetlenül keylor védjen minden fronton.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 20., szerda 1:03

Szerintem amit DL a Milanban kapott a Valenciától az is Iker sara :happy:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 20., szerda 1:00

Zsombor írta:
PEEtör írta:Most is, amit csinált...
Ez szerintem kivételesen nem az ő sara volt. Mindazonáltal Navast védetném.
Nem teljesen az ő sara volt.
De egyszerűen nincs, mondom NINCS semmi jelenléte az ötösön belül ilyenkor. Mintha engem dobnának be oda, csak én soha nem voltam kapus, olyan, mintha egyszerűen fogalma nem lenne róla, hogy mit csináljon. Az a mozgáskultúra, amit most is lenyomott, csak egy Benny Hill zene kellett volna alá, komédia.
Nem is tudom, hogy a Realban vagy a válogatottban nyomott le pár meccsel ezelőtt egy ugyanilyet.

Felejtsük már el őt a kapuból.
Mostantól minden bekapott gól az ő sara lesz, értem.... :vivo:
Persze, így van. Nem tudom, hány ilyen gól/majdnem gól kell még ahhoz, hogy levegyétek végre azt szemüveget.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 0:59

Abszolút nem az ő gólja volt, azt ott a 3-4 Real játékosnak kellett volna elfejelnie a röviden...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 20., szerda 0:58

PEEtör írta:Most is, amit csinált...big joke, hatalmas vicc.
Mostantól minden bekapott gól az ő sara lesz, értem.... :vivo:

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 20., szerda 0:58

Kezd átmenni már szánalmasba ez az egész. Mármint, hogy páran megint Ikert szedik elő. Csak csendben megjegyezném, hogy minimum 5 ember takarta előle a labdát, abból 3 a saját védője. Azt a 3-at kéne megkérdezni, hogy miért nem lehetett ezt kibikázni.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 20., szerda 0:55

PEEtör írta:Most is, amit csinált...
Ez szerintem kivételesen nem az ő sara volt. Mindazonáltal Navast védetném.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 20., szerda 0:51

R.M.C.F írta:
Fuentealbilla írta:

Tegye le a voksát Navas vagy Iker mellett
Véleményem szerint letette...vagyis letetették vele. Iker lesz.
Keményen dolgoznak, hogy elmenjen pár kupa rajta. Most is, amit csinált...big joke, hatalmas vicc.

Nem értem, vagyis értem az okát, csak nem hiszem el. Mennyi kell még? Kabaré...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 13., szerda 18:55

Fuentealbilla írta:

Véleményem szerint letette...vagyis letetették vele. Iker lesz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 13., szerda 11:13

Kérdés az, hogy valóban megkapja-e még akár azt az 5-6 meccset vagy sem...

Remélem Carlo nem fogja rotálni megint a kapusokat.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. augusztus 13., szerda 11:11

Hát a tegnapi meccsből nem sok minden derült ki, hogy mennyire szedte össze magát Iker. Igaz volt egy ziccervédése, de ezen túlmenően egyszer vagy kétszer kellett csak védenie, nem dolgoztatták meg. Mondjuk bíztató volt szögleteknél mintha sokkal magabiztosabban mozgott volna ki a kapujából és mindannyiszor ki is boxolta a labdát. Talán, talán... de nem nem... még nem reménykedek, kell még 5-6 meccs aztán levonhatjuk a konzekvenciát.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 12., kedd 23:31

Ma tanár volt :mrgreen:

Lehúzta a rolót a kapuban :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 12., kedd 17:11

L.Miki írta:
torjack írta:az ideális az lett volna, ha iker szezon végén-miután izomlázat kapott a serlegemelgetéstől-szépen, koronával a fején önszántából elmegy.
a nr.1 posztot meg diego és keylor lemeccselték volna egymás között. de így jártunk.
Most hiába írod le ezredjére is, hogy mi lett volna az ideális döntés... unalmas. Most ez a helyzet, ebből kell a legjobban kijönni. Reménykedem abban, hogy Iker új erőre kap, de ha mégsem akkor ott van Navas és remélem, hogy nem kell benne csalódni.
Ok Miki,pöppet elfogult vagy az öregcsődörrel,ez érthető...sokat adott ő a szurkolóknak,a klubnak,úgy a Real Madridnak egyáltalán....
DE
Az ő ideje lejárt.. lesznek ugyan fellángolásai,de sose lesz már a régi,sose lesz toppon megint...nem a korával van baj,az még elmegy,de kiégett,nincs meg az a motivácio,hiába mondja,nem harap már úgy mint rég...és koptak a reflexek,azt meg hogy hogyan kell kifutni egy ívelésre,ha eddig nem,akkor ezután sem fogja megtanulni már...Jack-el kell egyet értenem,adom amit ír...Amúgy meg nincs ezzel baj,én is így voltam Raulal,nem akartam elfogadni,hogy már nem az,és hogy nem us lesz az soha,aki volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 12., kedd 17:04

L.Miki írta:
torjack írta:az ideális az lett volna, ha iker szezon végén-miután izomlázat kapott a serlegemelgetéstől-szépen, koronával a fején önszántából elmegy.
a nr.1 posztot meg diego és keylor lemeccselték volna egymás között. de így jártunk.
Most hiába írod le ezredjére is, hogy mi lett volna az ideális döntés... unalmas. Most ez a helyzet, ebből kell a legjobban kijönni. Reménykedem abban, hogy Iker új erőre kap, de ha mégsem akkor ott van Navas és remélem, hogy nem kell benne csalódni.
nekem is sok minden unalmas. azt olvasni, hogy majd összekapja magát, hogy aki nincs mellette az nem madridista (ez fészbukon nagy divat)...stb,stb.

15 éve szerda-szombatozik, megkopott mentálisan és fizikálisan is. mint mindenki más. reménykedni persze lehet, most már kell is, nincs más választásunk. most már...
remélem ma fasza meccset hoz le, szüksége lesz rá a csapatnak is, neki is.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 12., kedd 16:35

Én arra még látok esélyt, hogy úgy hogy mindenki tudtára lesz adva, hogy Casillasnak ez lesz az utolsó szezonja itt nálunk akkor még ezt az évet megtudná nyomni, a csapattársaknak is egy plusz motiváció lenne ,hogy Iker szépen búcsúzzon stb... Aztán jövőre mehet isten hírével, remélhetőleg szépen búcsúzva. Persze arra több esélyt látok ,hogy elkezd lepkézni és végig padozza a szezont aztán jövő nyáron méltatlanul távozik valahova.

Mind1 ellene szurkolni nem fogok mert annak a csapat issza meg a levét.Csak tényleg jól jönne már valami bejelentés Casillastól ,hogy jövőre lépek stb... azt ő se gondolhatja komolyan ,hogy 1 szezonnál tovább lesz még itt. :kivagyhe:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 12., kedd 16:29

Vissza: