Ti nem akarjátok megérteni, hogy ilyen esetekben a játékosoknak nincs mit tenniük. Szét vannak csapatszinten szedve, ha így elkezdenek még többet futkározni, csak még könnyebb dolga lesz az ellenfélnek.
Nyilvan most hogy nem tud válaszolni, nincs értelme folytatni - de amugy miert is lett kitiltva? Mert ellentetes a velemenye? Nem ertem.... En, mint többszörös eletfogytiglanos itt a forumon teljesen ellene vagyok ezeknek az elhallgattatasos dolgoknak, gyenge gerinctelen megoldas. Back to the topic.
Szoval erre az idezetre reagalva, igenis van mit tennie a jatekosoknak. lehet csapatszinten nem mukodik, es hiaba futsz összevissza, mint a mergezett eger, kigurigaznak. Ez teljesen egyértelmű, normális, azert ezt meg egy ovodas is megerti, ezzel nem talaltad fel a spanyolviaszt.
En arra gondolok, mint amit petyko a madridista is leirt a hsz masodik feleben, hogy pl 1v1ven nem adom fel, ha elmegy mellettem, amikor minden ellenem van, szurkolo, ellenfel, sajat balfasz csapattars (megájr the greatest) akkor csakazértis odateszem, olyan nincs, hogy egy fabiano vagy thiago vagy mane vagy vki azt csinal velem, amit akar, ugy alaz odavissza ahogy akar, huzogat, tancikal a labda felett ahogy akar, ez szemelyes dolog, mint mikor michael.jordant felbasztak. az van a fejben, hogy olyan nincs, hogy ez a senki itt velem szemben jobb, mint en, kizart dolog. Hanem eroszakos vagyok, mint plebanos a kisfiuval, odalepek, letamadom, nem hagyom nyugton, nem 5 meterrol kocogok mellette vagy allok faszra tett kezzel, mint ezek a nagypofaju fernandes pogba rasford meg mind, ezekben semmi tartas nincs. Felejtsd el a fontszazezreket havonta vagy a hazakat meg az autokat, itt legyen benned vér, hogy ne alavalo kutya modjara lefekudj, mint egy utolso utszeli kurva, es kivand a kiszolgaltatottsagot az aberralt lelkeddel.
Ennel jobban nem tudom korulirni.
Volt ebbe reszunk boven, amikor mentek kiöregedőbe a zidane figo robicarlos vonalak, de ott volt olyan meccs egy barca ellen odahaza 4-2 fullos ronaldinhoval etooval, hogy azert megmutattak, hogy akarmekkora szarranyert vilagsztar valaki, tudnak kuzdeni is, hiaba nincs kp-s vedekezes vagy osszerakott csapatjatek.