Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 20., szerda 6:23

Megerositem. Mar akkor latszott rajtuk, hogy be vannak csokizva meg szarnak az egeszre, mikor leszalltak a csapatbuszrol. Sajnos Ronaldon kivul egyedul ez a kis sajatneveles Elanga szokta odatenni magat, de o meg amugy nem annyira ugyes, csak hajt ezerrel.

Nem veletlen mondta a meccs elott Rangnick, hogy az uj edzo erkeztevel (Ten Hag) nem eleg az, ha igazolnak 2-3 jatekost. Szerinte 7-10 uj ember kell, a kapusposzton kivul minden poziciot meg kell ujitani. Jol beolvasott a rangado elott az egesz keretnek. :lol:
Mondjuk igaza is van, legalabb oszinte. Nem sikerult jol ez a felev vele, de szerintem abban a 2 evben, amig beul a vezetoseg melle, nagy segitseg lehet. Egy klub kialakitasahoz meg mindig ert o, az edzoskodeshez mar annyira lehet nem, de ez a bagazs nagyresze amugy is egy szarrago tarsasag captain harryvel az elen.
Mindegy, legalabb a mix jott, iden mar csak ennek lehet “orulni” a csapattal kapcsolatban. :( :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 20., szerda 6:20

Az övé nem véleménykulonbseg, hanem trollkodasba és provokalasba ment már át.
Legalábbis több vélemény szerint is. De majd ha moderátor leszel, akkor beleszolhatsz.

A személyeskedő jelzőid meg értelmetlenek, de tudjuk hogy így szereted. Ha meg nem tetszik, nem kell írni, úgyis megigerted már egy szamtalanszor hogy soha többet nem jössz, aztán valahogy mégis itt vagy. Mondjuk én nem bánom, mielőtt felreerted.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 20., szerda 6:18

Imadom amúgy nevillet meg keanet, scholest hallgatni egy egy mu meccs utan, tegnapra pl:
This Manchester United team are a waste of space
:lol:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 20., szerda 6:11

Ti nem akarjátok megérteni, hogy ilyen esetekben a játékosoknak nincs mit tenniük. Szét vannak csapatszinten szedve, ha így elkezdenek még többet futkározni, csak még könnyebb dolga lesz az ellenfélnek.
Nyilvan most hogy nem tud válaszolni, nincs értelme folytatni - de amugy miert is lett kitiltva? Mert ellentetes a velemenye? Nem ertem.... En, mint többszörös eletfogytiglanos itt a forumon teljesen ellene vagyok ezeknek az elhallgattatasos dolgoknak, gyenge gerinctelen megoldas. Back to the topic.
Szoval erre az idezetre reagalva, igenis van mit tennie a jatekosoknak. lehet csapatszinten nem mukodik, es hiaba futsz összevissza, mint a mergezett eger, kigurigaznak. Ez teljesen egyértelmű, normális, azert ezt meg egy ovodas is megerti, ezzel nem talaltad fel a spanyolviaszt.
En arra gondolok, mint amit petyko a madridista is leirt a hsz masodik feleben, hogy pl 1v1ven nem adom fel, ha elmegy mellettem, amikor minden ellenem van, szurkolo, ellenfel, sajat balfasz csapattars (megájr the greatest) akkor csakazértis odateszem, olyan nincs, hogy egy fabiano vagy thiago vagy mane vagy vki azt csinal velem, amit akar, ugy alaz odavissza ahogy akar, huzogat, tancikal a labda felett ahogy akar, ez szemelyes dolog, mint mikor michael.jordant felbasztak. az van a fejben, hogy olyan nincs, hogy ez a senki itt velem szemben jobb, mint en, kizart dolog. Hanem eroszakos vagyok, mint plebanos a kisfiuval, odalepek, letamadom, nem hagyom nyugton, nem 5 meterrol kocogok mellette vagy allok faszra tett kezzel, mint ezek a nagypofaju fernandes pogba rasford meg mind, ezekben semmi tartas nincs. Felejtsd el a fontszazezreket havonta vagy a hazakat meg az autokat, itt legyen benned vér, hogy ne alavalo kutya modjara lefekudj, mint egy utolso utszeli kurva, es kivand a kiszolgaltatottsagot az aberralt lelkeddel.
Ennel jobban nem tudom korulirni.
Volt ebbe reszunk boven, amikor mentek kiöregedőbe a zidane figo robicarlos vonalak, de ott volt olyan meccs egy barca ellen odahaza 4-2 fullos ronaldinhoval etooval, hogy azert megmutattak, hogy akarmekkora szarranyert vilagsztar valaki, tudnak kuzdeni is, hiaba nincs kp-s vedekezes vagy osszerakott csapatjatek.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 20., szerda 0:40

mondjuk ez a kuzdes tema valoban erdekes es sokfelol megkozelitheto.

talan jo pelda ra verratti elso meccse ellenetek a bl nyolcaddontoben, mert az elegge szemet szurt.
szerintem az a pali akkora szivvel meg nem jatszott soha, szerintem kuzdeni tudas szempontjabol (is) az egyik, ha nem a legjobb kp teljesitmeny volt, amit iden barmilyen meccsen lattam.
ha igy porogne minden meccsen, nyilvan a valaha volt egyik legjobb kp-kent emlekeznenk majd ra.

ha fele annyi tuz lett volna az mu jatekosokban, biztosan nem igy alakul ez a meccs sem.

ugyhogy azert nem mindegy, milyen mentalitassal megy ki valaki.

de ateszt is megertem abbol a szempontbol, hogy ezt a kuzdes es akarat temat minden nagyobb zakora rahuzzak, tokmindegy, hogy adott esetben igaz e.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 20., szerda 0:27

atesz írta:
petiamadridista írta: Lehet hogy kapnak 9et., de legalább lőnek egyet, vagy csak 6ot kapnak, 7et 2 meccsen. Lőnek mégegy becsületgólt, bármi
Igen, mert az említett szurkolók 7-2-es összesítésnél már nem hiányolnák a küzdést, futást, akarást :lol:
Hát a 7-2es összesítés az ma egy 2-2t jentene, vagy ha ősszel rúgnak egyet akkor most egy 2-1es vereséget.
Egy jobb csapat ellen.
Azért az könnyebb megemészteni, minthogy agyonvernek oda-vissza.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. április 20., szerda 0:21

petiamadridista írta: Lehet hogy kapnak 9et., de legalább lőnek egyet, vagy csak 6ot kapnak, 7et 2 meccsen. Lőnek mégegy becsületgólt, bármi
Igen, mert az említett szurkolók 7-2-es összesítésnél már nem hiányolnák a küzdést, futást, akarást :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 20., szerda 0:16

A tag lehet, hogy a Mátrixból jött, aztán számokat lát csak. Statisztika, fekete fehér minden, 1-ek és nullák.

Semmi emberi tényező, pfú. Jó lehet így meccset nézni.

Aztán lehet csak troll vagy nem tudom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 20., szerda 0:12

Nézd atesz, szerintem te a futballt nem mint emberek alkotta élményt, mint az emberintényezőt ezerszázalekosan magába foglaló létezőt fogod fel, hanem kvázi mint valami egzakt.. tudományt.

Úgy gondolom,.hogy a véleménykülönbségek ebből fakadnak.
Hiányzik a modern, jó értelembe vett humanizmus..
Ezt most ne sértésként vedd, hanem ténymegállapításként.

Ha a MU játékosok tudásuk legjavát adták volna legalább az egyik Pool elleni meccsen akkor nem kapnak úgy 9et 2 meccs alatt, hogy full esélytelenek.
Lehet hogy kapnak 9et., de legalább lőnek egyet, vagy csak 6ot kapnak, 7et 2 meccsen. Lőnek mégegy becsületgólt, bármi.

Így viszont még tartani se tudták magukat egyszer sem legalább az első félidő végéig.
Ok, hogy az egyik jobb csapat mindenhogy, de 2 meccsen ennyire nem jobb. Oké, hogy az edző, de akkor is. Azért az MU nem a Brighton, 2 meccsen legalább az egyiken lehetett volna valami meccsszerűség.
Ezt magyarázzák itt a többiek.

Ne gyere most kérlek elmozgásokkal meg hasonlókkal. 1. Legalább az első meccs alapján lehetett volna készülni belőlük. Ha meg nem lehet ezekből egy BL csoportkörös csapatnak, aki most a 4. helyért megy felkeszülni legalább a 2. meccsre ott megint beleszarás gondok vannak.
Ha a Pool meg annyira jó, hogy ők ezt bárki ellen megjátsszák mert ennyire megy nekik, akkor az idei évre meg zárjuk be a focit, mert hát a Pool biztos nyert mindent.
Vagy ha én vagyok a balbekk ráülök Salah nyakára, max kiküldenek róla pirossal, de legalább kétszer felrugom/lerántom hogy ne hagyjam hogy fossá alázzon again.
Ha én vagyok Pogba nem szállok ki 8 perc foci után, ha szarul vagyok akkor el se utazom, ha már elmentem akkor legalább egy félidőig kihajtom a belem.
Érted, itt a 2 meccs és mindenkettőnek 20 perc után vége volt. Ez fáj az MU szurkereknek.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. április 19., kedd 23:55

atesz írta:Te vagy itt aki, érti amit a másik ír.
*te vagy itt aki nem érti amit a másik ír

telo kicsit megtréfált :D
bocs a dupláért, szerkeszteni már nem lehetett

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. április 19., kedd 23:47

Pad'em írta: Segítek: hehe arra célzott, hogy bár nyilvánvalóan fos minden a MUnál - játékosok, taktika, edző, forma minden ergya, de emellé még az a minimum sincs meg a multimilliomos szupersztár játékosok részéről, hogy 110%-ot odatéve, taknyukon csúszva mászva mutassák a szurkolók felé, hogy nem szarjuk totál telibe a mezt.
De ezzel én full tisztában vagyok :lol: Le is írtam az előbb, hogy ez egy gyakori szurkolói leegyszerűsítése a docinak
Ti nem akarjátok megérteni, hogy ilyen esetekben a játékosoknak nincs mit tenniük. Szét vannak csapatszinten szedve, ha így elkezdenek még többet futkározni, csak még könnyebb dolga lesz az ellenfélnek.
Ez a szurkolói vélemény, így nem fog változni. Hiába emel a futásmennyiségen a játékos, a szurkoló szerint ugyanúgy nem fog futni.
ikelemen5 írta: Vicces vagy, de szerinted ebben a sportban nem számít az akarat?!
Csak egy igen, számít, nem, nem számít választ kérnék.
Köszi.
Tekintve, hogy minden csapat akar nyerni, ennek egymagában nincs jelentősége.
Halfkey írta:
Szóvá teszel te mindent, de annyit nem fogsz fel hogy mint szurkoló, ha minden összeomlóban, legalább küzdést akarunk sokan látni. Nem azért mert azt gondoljuk hogy attól jobb lesz az eredmény.

De majd úgyis leírod 16xodjára válasznak hogy de hát akkor se rúgtak volna több gólt, már alig várom.
A hozzád hasonló szurkoló a küzdéssel egyszerűsíti le a focit. Nincs olyan sima vereség, hogy a játékos ne kapná meg a küzdés hiányát.
Te vagy itt aki, érti amit a másik ír.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 19., kedd 23:33

atesz írta:
Halfkey írta: Eredményrõl ebben a társalgásban csak te beszélsz.
Nyilván szóvá teszem a további gólokat, hiszen szerinte azért kellett volna több futás és szántás, hogy ne menjen tovább a szopás.
Hát labdanélküli kezdeményezéssel, értsd több futás, se jött ez össze, csak többet sikerült vele szopni.

De erre igazából a játékosoknak nem lehet válaszuk. Ez egy bugyuta leegyszerűsítés és eredményelemzés, hogy a csapatszinten, játékban szétszedett tizenegyen a küzdést és az akaratot kérik számon.
Szóvá teszel te mindent, de annyit nem fogsz fel hogy mint szurkoló, ha minden összeomlóban, legalább küzdést akarunk sokan látni. Nem azért mert azt gondoljuk hogy attól jobb lesz az eredmény.

De majd úgyis leírod 16xodjára válasznak hogy de hát akkor se rúgtak volna több gólt, már alig várom.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 19., kedd 23:26

Segítek: hehe arra célzott, hogy bár nyilvánvalóan fos minden a MUnál - játékosok, taktika, edző, forma minden ergya, de emellé még az a minimum sincs meg a multimilliomos szupersztár játékosok részéről, hogy 110%-ot odatéve, taknyukon csúszva mászva mutassák a szurkolók felé, hogy nem szarjuk totál telibe a mezt. Pl amit egy Ronaldo lassan nyugdíj korhatárhoz közeledve is letesz minden meccsen. Nyilván akkor se nyernek nagy eséllyel, de valami tartásszerű lenne.

Persze ez csak egy bugyuta leegyszerűsítés, de gondolom a MU szurkolóknak azért jól esne. Caraway, megerősítenéd? :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. április 19., kedd 23:18

Vicces vagy, de szerinted ebben a sportban nem számít az akarat?!
Csak egy igen, számít, nem, nem számít választ kérnék.
Köszi.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. április 19., kedd 23:14

Halfkey írta: Eredményrõl ebben a társalgásban csak te beszélsz.
Nyilván szóvá teszem a további gólokat, hiszen szerinte azért kellett volna több futás és szántás, hogy ne menjen tovább a szopás.
Hát labdanélküli kezdeményezéssel, értsd több futás, se jött ez össze, csak többet sikerült vele szopni.

De erre igazából a játékosoknak nem lehet válaszuk. Ez egy bugyuta leegyszerűsítés és eredményelemzés, hogy a csapatszinten, játékban szétszedett tizenegyen a küzdést és az akaratot kérik számon.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 19., kedd 23:04

Kilátástalannak tűnik a United. :|

Ez a pool city párharc jól jöhet még nekünk. Üldözik egymást szépen.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. április 19., kedd 22:39

Nagyon nagy baj lehet ott fejben. Es nem az MU jatekosokra gondolok most. :roll:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 19., kedd 22:36

atesz írta:
hehetheoriginal írta: Nem tudom hogy csak tetteted hogy retardalt vagy es nem erted mirol beszel valaki, vagy csak kotekedni jottel.

Erdekes modon mas megertette, csak te pisalsz szellel szemben
Hát nem jött be a feljebb tolt, jobban letámadó játék, 3-0. Pedig a Pool már látványosan vissza is vett.
Tényleg csak futni kellett volna.
Eredményrõl ebben a társalgásban csak te beszélsz.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. április 19., kedd 22:34

hehetheoriginal írta: Nem tudom hogy csak tetteted hogy retardalt vagy es nem erted mirol beszel valaki, vagy csak kotekedni jottel.

Erdekes modon mas megertette, csak te pisalsz szellel szemben
Hát nem jött be a feljebb tolt, jobban letámadó játék, 3-0. Pedig a Pool már látványosan vissza is vett.
Tényleg csak futni kellett volna.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. április 19., kedd 22:27

Azé' fizikálisan ez a Pool sincs 100on. Látszik a 2. félidőn. Nem véletlen vettek vissza, le-le maradnak sok labdáról.Egy esetleges BL döntőnél ez nekünk aranyat érne, mert nekik minden meccs élet-halál, mi meg azért tudunk lazázni. Úgyhogy geci optimista vagyok :lol:

Szerk: erre lőttek egy harmadikat, de tartom, hogy fáradnak :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: