Edző és vezetőség
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Edző és vezetőség
még mindig ott tartok, hogy hiába hoznak ide akárkit is edzőnek, ha Perez az elnök
Ja, a pénz nem boldogít.
Ezért mondtam, hogy Ancelotti visszahívása komoly morális dolgokon javíthatna.
Ezért mondtam, hogy Ancelotti visszahívása komoly morális dolgokon javíthatna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
Biztos hogy nem szandekos edzobuktatas.
De ahogy titeket is megtort az ahogy a semmibol kibasztak ancelottit es a helyere hoztak egy benitezt, ez nekik egy ugyanugy lehet egy hatraltato korulmeny, sot.. Es hiaba irjatok hogy "rengeteg penzt kapnak azert, hogy csak azt tegyek amit az edzo mond", attol meg ugyanugy emberek. Meg hat ok nem is igy fogjak fel. Mint ahogy en is dobtam mar ki egy fel pizzat mert iszonyatosan szar volt, afrikaban meg eheznek.
Perez baszta el az edzocserevel.
Nekem nincs vele bajom, de az annyira brutalisan faszsag volt tole, hogy meg o se tudta megmagyarazni.
Pedig nem hiszem hogy egy ekkora uzletemberrel ez gyakran elofordul.
De ahogy titeket is megtort az ahogy a semmibol kibasztak ancelottit es a helyere hoztak egy benitezt, ez nekik egy ugyanugy lehet egy hatraltato korulmeny, sot.. Es hiaba irjatok hogy "rengeteg penzt kapnak azert, hogy csak azt tegyek amit az edzo mond", attol meg ugyanugy emberek. Meg hat ok nem is igy fogjak fel. Mint ahogy en is dobtam mar ki egy fel pizzat mert iszonyatosan szar volt, afrikaban meg eheznek.
Perez baszta el az edzocserevel.
Nekem nincs vele bajom, de az annyira brutalisan faszsag volt tole, hogy meg o se tudta megmagyarazni.
Pedig nem hiszem hogy egy ekkora uzletemberrel ez gyakran elofordul.
-
Lehet túlontúl naiv vagyok, de ti hisztek ilyesmiben? Mármint deklaráltan a világ (egyik) legnagyobb presztízsű klubpárharcában elhiszitek, hogy világklasszisok, akiket 90 percen át több száz millióan néznek világszerte, belemennek egy megalázóan nagy verésbe? Mert itt ez történt. Nem egyszer hülyét csinált az ellenfél a játékosainkból, ez szerintetek önként vállalt szerep? Én nem hiszem. És nem tudom melyik lenne a rosszabb, ha ez a realitás vagy ilyesmire képes lenne a "csapat". Meglátásom szerint a szurkerek ezen része csak kibúvót keres, egyfajta megnyugvást. Ahelyett, hogy beismernék - bár lehet rosszul ítélem meg - hogy egyszerűen erre képes a brigád, az ellenfél meg jóval többre. Persze nem fekete és fehér a dolog motivációs gond, mentális zavar, bizalomvesztés előfordulhat, de a szándékosságot kizárnám!én ezt a meccset már egyfajta edzőbuktatónak is láttam, 3-0-ig egyik támadónk se halt meg,
Tudod mi baj ezzel?ziro4vr írta:Őszintén szólva nincs előttem a kép, ahogy Benitez szónokol, Ramos vagy Cé pedig lelkesen figyel és javall.
Alapvetően egyetértek, kell karakter, jellem, tudás, hogy tisztelj valakit. De az, hogy alapvetően az egész életben észrevehető, hogy kihaló félben van az a szó, hogy alázat!
RAmos, CR, mind! azért kapja a brutális fizetést, hogy amit mond az edző, azt ő a lehető legjobban megcsinálja.Ráadásul ő nem egy embernek, a főnőkének számol el a teljesítményével, mellette nem is csak magának, hanem kb 100-300 millió szurkolónak, aki miatta ül le, miatta megy ki a meccsre, miatta vesz mezt, stb. SZóval lehet itt Benítezt fikázni, lehet itt nyomatni hogy karakteres edző kell, amiben van igazság. De nem segítene ő sokat, míg ezekben a sz****uakban nincs meg az alázat, és tisztelet. Hála égnek vannak akik nem ilyenek. De kihatással van ezekre a játékosokra is hogy ha a többség beleszarik akkor ők se hajtanak annyira.
Én így látom ezt, és valószínűleg még ennél is összetettebb (Perez szerepe, vezéregyéniségek szerepe, stb)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Őszintén szólva nincs előttem a kép, ahogy Benitez szónokol, Ramos vagy Cé pedig lelkesen figyel és javall.
Nem illik.
Kísértetiesen hasonló amúgy a dolog. Igazából nem tehet róla Benítez, hogy nem bírják első blikkre, de szónokolhatna, hogy nem szimpátiát szeretne, hanem egy jó csapatot, ami nem csak az ő érdeke, hanem a klubé és a játékosoké is.Marky írta:akkor a szezonnak kuka. én ezt a meccset már egyfajta edzőbuktatónak is láttam, 3-0-ig egyik támadónk se halt meg, hogy legyen valami szépségtapasz, utána meg már a saját renoméjukat akarták menteni.Realista24 írta:Hétfőn vagy kedden vezetőségi ülés lesz majd elvileg egy nyilatkozat,hogy mindenki Rafa mögött áll.
remélem a bl-ben a 8 közé azért bejutunk, hatalmas gáz lenne kizúgni az első rostán![]()
egy bl elődöntős csapatból, ami szoros meccseken maradt alul egy ilyen lelketlen, szürke bagázst is csak benitez képes csinálni, MÁSODJÁRA!! az interrel megtette ugyanezt 5 éve, most megteszi ezt a szülőhazájában. lehet ő is rájön a nyáron, hogy mi a szintje.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
akkor a szezonnak kuka. én ezt a meccset már egyfajta edzőbuktatónak is láttam, 3-0-ig egyik támadónk se halt meg, hogy legyen valami szépségtapasz, utána meg már a saját renoméjukat akarták menteni.Realista24 írta:Hétfőn vagy kedden vezetőségi ülés lesz majd elvileg egy nyilatkozat,hogy mindenki Rafa mögött áll.
remélem a bl-ben a 8 közé azért bejutunk, hatalmas gáz lenne kizúgni az első rostán

egy bl elődöntős csapatból, ami szoros meccseken maradt alul egy ilyen lelketlen, szürke bagázst is csak benitez képes csinálni, MÁSODJÁRA!! az interrel megtette ugyanezt 5 éve, most megteszi ezt a szülőhazájában. lehet ő is rájön a nyáron, hogy mi a szintje.
Persze, csak bosszús vagy, hogy tönkre megy valami, ami jól működött és mivel nem látsz reményt a kiútra, ezért elveszik a szenvedélyed...morientes írta:Engem nem hagy hidegen,a Real mindig is lesz,ugye szokták mondani,ha nem megy a kupi,nem a butort kell lecserèlni,hanem a kurvákat...
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem nagyon szoktam írni, akkor inkább filmek, játékok.... Nem véletlen, idén én is így vagyok. Eddig is úgy voltam vele, hogy nem igazán szakadtam meg azért, hogy meccset nézzek, ha tehettem, megnéztem, de sokszor el is felejtettem, nem véletlen, sokszor meg csak simán nem vettem a fáradtságot, hogy megnézzem. A tegnap pedig teljesen elérte azt (második félidőben végig olvasva ültem a tv előtt.....), hogy totál ne érdekeljen a szezon hátrelévő meccsei. Novemberben... Nincs meg az a láz, az a tűz, sem bennem, de főként a csapatban..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
Te többes számban beszéltél kurvákról, én meg a köznapi nyelvben az ő főnöküket említettem, így azt hiszem elég érthető voltam.Sztd a madame az micsoda?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hétfőn vagy kedden vezetőségi ülés lesz majd elvileg egy nyilatkozat,hogy mindenki Rafa mögött áll.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztd a madame az micsoda?VanillaSky írta:Először a madameot kéne elhajtani olyan messzire, hogy az életbe ne találjon vissza, addig cserélgethetsz te kurvákat meg bármit. Perez egy rákos daganat a Real Madridnak, hosszú évek óta az, talán első szárnycsapkodásait kivéve mindig is az volt.Engem nem hagy hidegen,a Real mindig is lesz,ugye szokták mondani,ha nem megy a kupi,nem a butort kell lecserèlni,hanem a kurvákat...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na mondjuk nem mintha ott aztán a minőség az egeket verdesné. Egy Mu, Chelsea meccsel is csak vallatni lehet pl.szotyi írta:hasonlókat érzek énis. és ez abban nyílvánul meg, hogy az utóbbi időben elég sok szombat 4 órási meccsek voltak, a második félidőre inkább átkapcsoltam Premier league-re.
Nem illik.
-
Először a madameot kéne elhajtani olyan messzire, hogy az életbe ne találjon vissza, addig cserélgethetsz te kurvákat meg bármit. Perez egy rákos daganat a Real Madridnak, hosszú évek óta az, talán első szárnycsapkodásait kivéve mindig is az volt.Engem nem hagy hidegen,a Real mindig is lesz,ugye szokták mondani,ha nem megy a kupi,nem a butort kell lecserèlni,hanem a kurvákat...
hasonlókat érzek énis. és ez abban nyílvánul meg, hogy az utóbbi időben elég sok szombat 4 órási meccsek voltak, a második félidőre inkább átkapcsoltam Premier league-re.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Engem nem hagy hidegen,a Real mindig is lesz,ugye szokták mondani,ha nem megy a kupi,nem a butort kell lecserèlni,hanem a kurvákat...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hatalmas +1...engem ez a csapat már hidegen hagy...Csabi írta:2000 óta vagyok real madrid drukker. idén 2 meccset nézte meg, és kurvára nem érdekel az sem, hogy tegnap szoptak mint a szar. ott hogy ez a köcsög elnök kibaszta ancelottit mint a macskát megtört valami. 15 év után.Második félidőre már le sem ültem.
-
Legalább valamiben egyetértünk. Engem se hoznak lázba az idei meccsek. Talán a Bilbao ellen volt némi varázslat, de azt is kishíján sikerült elrontani. Amikor a csapat annyira kiáll egy edzőért, hogy még twitter-en stb. is kiírják, hát várható volt.
Ha igazak a hírek, hogy meg akarják erősíteni a pozíciójában a trénert, akkor lehet idén már én se nézek több real meccset.
Ha igazak a hírek, hogy meg akarják erősíteni a pozíciójában a trénert, akkor lehet idén már én se nézek több real meccset.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És ugyanezt érzem én is, azt hittem eddig, hogy velem van a baj, hogy a nyár óta nem azzal a lelkesedéssel nézem a meccseket, mint eddig és alig- alig nézek meccset is ha egyáltalán nézek akkor is frász kap el a koncepció, elképzelés nélküli játéktól. De akkor megnyugodtam. +1!Kerlon írta:Erre nem lehet mást írni, mint hogy +1Csabi írta: 2000 óta vagyok real madrid drukker. idén 2 meccset nézte meg, és kurvára nem érdekel az sem, hogy tegnap szoptak mint a szar. ott hogy ez a köcsög elnök kibaszta ancelottit mint a macskát megtört valami. 15 év után.