pont most akartam beírniSunsky írta:Nem baj, helyette ott van a kultikus mondat; "nem szeretem a homokot, túl durva, érdes.. ingerlő... és behatol mindenhova"![]()
![]()
ebben egyetértünk. de tényleg a 3. a legjobb.Remy írta: HP király mind.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 1., kedd 21:01
pont most akartam beírniSunsky írta:Nem baj, helyette ott van a kultikus mondat; "nem szeretem a homokot, túl durva, érdes.. ingerlő... és behatol mindenhova"![]()
![]()
ebben egyetértünk. de tényleg a 3. a legjobb.Remy írta: HP király mind.

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. szeptember 1., kedd 20:59
Jah, mivel másért tényleg nem lehet.nmate írta: De azért szeretjük, mert SW![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 1., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 1., kedd 20:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 1., kedd 20:48
Ja, szerintem is az az alja. Sok baki, keszekusza, idegesítő, gyenge karakterek.ziro4vr írta:SW-ből meg a kettő egy akkora trágya, hogy majdnem önmagában elbassza az egész új trilógiát.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 1., kedd 20:45
Alfonso Cuaron, Gary Oldman. Nuff said.nmate írta:Gagyi szar mind.soadroli írta:A HP-szériát is lenyomtam nemrég, azok még mindig rohadtjók
Hármas kivétel.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. szeptember 1., kedd 20:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 1., kedd 20:41
Gagyi szar mind.soadroli írta:A HP-szériát is lenyomtam nemrég, azok még mindig rohadtjók
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2015. szeptember 1., kedd 20:38
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 1., kedd 20:19
Kicsi voltam. És így is tetszett.Remy írta:És mi vitt rá, hogy így nézd meg?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 1., kedd 20:15
Sztori miatt kezdtem így, ha jól emlékszem. Nem mostanában néztem, csak mostanában nem sok időt töltöttem filmezéssel, inkább sorozatokat néztem így a folytatás egyelőre kimaradtmessideco írta:
Érdemesebb az első trilógiával kezdeni szerintem, már csak filmtörténeti szempontok miatt is
A második részt kínlódva nézted gondolom
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. szeptember 1., kedd 19:57
Mivel az FF-et nem láttam, így azzal nem tudom összehasonlítani, de az új Hitman azért annyira nem katasztrofális, mint ahogyan áll rotten-en. Nem jó, nagyon buta akciófilm, de azért több szufla volt benne, mint ahova ledegradálták (Elektra, Batman és Robin stb.). Már egy középszerű forgatókönyvvel is a legjobb játékadaptáció lenne. Ami nem nagy szó, meg ott a feltételes mód, viszont talán érződik belőle, hogy a sztorin kívül teljesen vállalható dolgok is vannak benne.P. Krisz írta:Dobpergés ... van rosszabb film mint a Fantastic Four .
Az új Hitman film, kemény 8 %-on áll .
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 1., kedd 19:53
én az összeset úgy néztemmessideco írta: A második részt kínlódva nézted gondolom

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. szeptember 1., kedd 19:26
Érdemesebb az első trilógiával kezdeni szerintem, már csak filmtörténeti szempontok miatt issebydani írta: Pont az új miatt én is nekiláttam. Először az új hármast akartam legyűrni, kettő megvan. Várom hogy az eredetihez érjek, na.Jar-Jar miatt néha muszály voltam kinyomni
De lassan beiktatom a hármat és utána jöhet az eredeti, addig nem igazán formálok véleményt
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 1., kedd 19:18
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 1., kedd 19:05
Pont az új miatt én is nekiláttam. Először az új hármast akartam legyűrni, kettő megvan. Várom hogy az eredetihez érjek, na.Remy írta: Szóval Roli letudta az SW-t. Van még olyan itt a fórumon, aki nem látta?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 1., kedd 18:53
Én az első trilógiát (IV, V, VI) 6-7 évesen láttam, akkor teljesen elvarázsolt. Nem lettem ugyan hardcore fan, de nagyon jó filmeknek tartottam őket. Kicsit idősebb fejjel az I-II-III már kevésbé jött be, nem is adta át annyira azt az érzést, amit az első trilógia adott. Úgy gondolom, hogy ezek azok a filmek, amiket gyerekként kell megnézni, hogy igazán azt adják, amit valóban adhatnak. Felnőttként kifinomult ízléssel, a sok kiváló filmen és sorozaton túl szerintem sokkal szürkébbnek fog hatni.de hogy ennek hogy lehet ekkora rajongótábora...
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. szeptember 1., kedd 18:53
Azt hiszem nincs is itt több kérdés.soadroli írta:Amúgy a Gyűrűk Ura köröket ver rá, meg Potter is![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 1., kedd 18:50
És mi vitt rá, hogy így nézd meg?kelemen.istvan írta:Én csak a 3 újat láttam.
Az se rossz.Pipita írta:Az eredeti trilógia első két része megvolt.
Elég is volt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 1., kedd 18:45
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem