Tegyél fel magadnak egy kérdést: mi lenne a reakciód, ha holnap valamelyik Fideszes vagy Mi Hazánkos vagy jobb oldali politikust, újságírót, infuenszert, megafosost (most már tudom, hogy vannak ilyenek isCaraway írta: Azt szeretem a Mi Hazankban, hogy szerintuk aki Pressmannel jar vacsorazni, az egybol valami hatterhatalmi ugynok es globalista lesz. Es mivel Nagy Ervin is ott jart, es MP-vel mutatkozik, igy le vannak buktatva!!(multkori Toroczkai video)
E logika menten, a hetvegen szazezres nagysagu uj globalista tanoncok lesznek Magyarorszagon. Mivel Azahriah is vacsorazott Pressmannel, hetvegen beveti minden titokban megszerzett agymoso fegyveret, amit a 3 napos Puskas koncertsorozaton fog bevetni, es globalistava valtozat mindenkit. Koztuk engem is, mivel ott leszek a helyszinen. Rip.![]()

Ezzel nem tudom mi volt a szándék. Toroczkai helikopterbalesetes videót kért a kolléga, de olyan nincs. Van viszont ilyen. Mindenki tudja, hogy a Magyar Jelen a Mi Hazánk médiája.Realista24 írta:kiserik írta: Érdekes számok: https://nmhh.hu/cikk/246439/A_politikai ... 024_januar
Vajon miért a ""szatelitpárt"" kap a legkevesebb lehetőséget a közmédiában (de úgy általánosságban is)? A facebookról már ne is beszéljünk![]()
Parancsolj: https://magyarjelen.hu/jobbik-magyar-pe ... -pressman/
A Magyar Jelen egy 2003 és 2013 között kéthetente megjelenő nemzeti radikális újság volt...
Nem ferni. Az a hülyeség, hogy napok óta rugózol azon, hogy hol van a Toroczkai videó az orosz ügyről. És mivel nincs, ezért egyértelmű a fideszes kötődés. Mondjuk én Magyar Péter facebook oldalán sem látok ezzel kapcsolatban semmit, bár lehet, hogy lemaradtam valamiről.ferni írta: Tehát Szijjártó a pofánkba hazudik, fenyegetőzik egy újságírónál...
Egyébként egyre jobban beigazolódik, hogy a Magyar Péter jelenség az kb ugyan az, mint a '18-as Jobbik vagy a '22-es MZP jelenség. Vagyis ezek utódja, folytatása. Tőlem korábban mindkettő megkapta a voksot (és sajnos földbe is álltak). Most még agyalok, de ez a vita cirkusz nagyon nem tetszik.