5 perce keltem fel, erre ilyen híreket kell olvasni. Hát mindjárt visszafekszek

Tehát: Lesz egy rém gyenge Kimi és egy Vettel a Ferrarinál?

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 4., szombat 10:07
5 perce keltem fel, erre ilyen híreket kell olvasni. Hát mindjárt visszafekszek
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 4., szombat 9:43
Teljesen egyet értek. Jött a lehetőség a váltásra, hülye lett volna nem élni a lehetőséggel. Kell neki az új környezet...kíváncsi leszek a jövő évreSanti írta:Meg kell újulnia és bizonyítania máshol, mert belefásult és elkényelmesedett a vb címekbe. Mindig megkapja, hogy alápakolták RedBullt és semmi nem kellett csinálni, jókor volt jó helyen. kb mint Guardiola a Barcánál. Őt se ismerik el addig a legjobbak között, amíg nem tesz le valamit az asztalra máshol is. Sztem jó döntés a váltás.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 4., szombat 9:32
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. október 4., szombat 9:28
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 4., szombat 8:46
Csináltak neki 4 VB-címet, most jön egy versenyképes csapattárs és egy gyengébb év és máris lép... Szép!'Az írta:"Sebastian Vettel saját maga is megerősítette a hírt, miszerint az év végén távozik a Red Bull Racing istállótól és máshol folytatja tovább."
most kezdődik az igazi pilótakeringő
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 4., szombat 8:42
Az nem zavar, hogy előtte meg sosem volt szerencséje? Folyton balfasz volt meg megállt alatta a Mclaren. Igenis megérdemelte azt a VB-címet.Remy írta:1 - Ja, akkor Kimi jobb is, mint Alonso. Nincs több kérdésem.wZoLee7 írta:érdekes, Kimi nyert vb-t, Alonsora meg évek óta építenek mégsem nyert...kár, hogy nem tudtok elfogultság nélkül írni
kevered a szezont a fazonnal...egész más sport a kettő...nem is értem miért kell ilyen hülyeségeket leírni(Ja és igen... véletlenül sem makkal húzta be azt a VB-t -18 pontról. 2 futammal a vége előtt. Mondom ezt úgy, hogy neki szurkoltam, mert Ferrari pilóta volt)
2 - A lényegét értsed meg. Egy olyan emberre akarsz építeni, aki felett elmúltak az évek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 4., szombat 7:42
HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. október 4., szombat 3:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 27., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 27., szombat 2:10
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 27., szombat 0:24
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. szeptember 27., szombat 0:13
Erre csak annyit mondanék, hogy tavaly ki vezette azt a lotust, kimi dublőre? Mert valahogy ott eléggé nem úgy tűnt,mint aki szarik az egészre, ha már így fogalmaztálRemy írta:Vannak olyan pilóták, akik felérnek a csúcsra, majd utána már szarnak az egészre. Hunt, Kimi... nem mindenki Schumi vagy Senna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 26., péntek 23:29
Egy jó McLarenbe jobban illene. Pont oda való. Ne jöjjön a Ferrarihoz. Inkább Rosberg.Ladislao Suarez írta:A Vetteles hírből lehet valóság vagy csak 2015 után? Lehet neki sem tenne rosszat a váltás. Igaz kéne neki egy jó Ferrari.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. szeptember 26., péntek 23:26
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 26., péntek 23:08
Vannak olyan pilóták, akik felérnek a csúcsra, majd utána már szarnak az egészre. Hunt, Kimi... nem mindenki Schumi vagy Senna.csabi* írta:remy menj már innen kimi biztos elfelejtett vezetni
Attól, hogy nem érted, arról nem tehetek.wZoLee7 írta:semmi lényeg nincs abban amit írsz
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 26., péntek 23:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 26., péntek 23:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 26., péntek 22:09
1 - Ja, akkor Kimi jobb is, mint Alonso. Nincs több kérdésem.wZoLee7 írta:érdekes, Kimi nyert vb-t, Alonsora meg évek óta építenek mégsem nyert...kár, hogy nem tudtok elfogultság nélkül írni
kevered a szezont a fazonnal...egész más sport a kettő...nem is értem miért kell ilyen hülyeségeket leírni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 26., péntek 22:07
A kérdés nagyon jó.vered a szezont a fazonnal...egész más sport a kettő...nem is értem miért kell ilyen hülyeségeket leírni
Egyébként, ha ezt a kérdést a facebookon teszed fel, meglepődnél mi lenne az eredmény.Érdemes lenne MOST, JELENLEG Raúlra építeni egy Real Madridot?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 26., péntek 22:05
kevered a szezont a fazonnal...egész más sport a kettő...nem is értem miért kell ilyen hülyeségeket leírniNa, tehát... fordítsuk meg a dolgot. Érdemes lenne MOST, JELENLEG Raúlra építeni egy Real Madridot? Gondolom a válasz nem. Na, ez a helyzet Kimivel is. MÁR nem képes küzdeni, nem képes úgy versenyezni, mint régen. Ezáltal egy élcsapatot (mert egy Ferrari most is az) nem lehet rá építeni. Hülyeség.
Persze megint én leszek az elvakult F-1 szurkoló, aki csak köpködni tud.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem