Premier League
Re: Premier League
rice -ot a chelsea is nagyon akarja sőt elvileg a chelsea a favorit jelen pillanatban érte de nem tudom miért mikor még mindig tiltva vannak mindentől...
frenkie de jongot kb 70 körül viheti elvileg a manutd és mancity, a barcának mivel kell a pénz ezért simán benne van hogy távozik
frenkie de jongot kb 70 körül viheti elvileg a manutd és mancity, a barcának mivel kell a pénz ezért simán benne van hogy távozik
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az oreg fernandinho helyere elferne a verfrissites a keretben, de rice szerintem nem a legjobb fit oda.
fdj ulne viszont nagyon.
fdj ulne viszont nagyon.
- flori
ManCity will join the summer battle for West Ham's Declan Rice. Though a deal for Erling Haaland has already been agreed, @ManCity officials have made it clear they can go after Rice as well.
Az még egy 100as lenne pepnek.
Az még egy 100as lenne pepnek.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
ajaxból biztos hoz vagy 2embert plusz beek tuti alapember lesz neki
Szerintem Ragnickra gondol, õ legalábbis pont ezeket a számokat mondta idén nyárra.M1Ö írta:3 átigazolási szezont mondott. Nyár-tél-nyár. De egyértelmű is, hogy nem fognak tudni 10 játékost venni egy nyár alatt. Az alap hangon 500, de nekik inkább 600 milla._Bushido_ írta: Ten Haag lenyilatkozta, hogy 7-8, de akár 10 új érkező is lehet a nyár folyamán.
Ha nem hosszabbítanak emberekkel akkor reális is, sokminden jár le. Persze ez nem feltétlen fog mindenkinél minõséget jelenteni.
- 'shutterisland
illetve azert leszukitene a lehetosegeket, ha nem lenne meg a bl, vagy akar ha osszeesnek, akkor az el sem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
3 átigazolási szezont mondott. Nyár-tél-nyár. De egyértelmű is, hogy nem fognak tudni 10 játékost venni egy nyár alatt. Az alap hangon 500, de nekik inkább 600 milla._Bushido_ írta: Ten Haag lenyilatkozta, hogy 7-8, de akár 10 új érkező is lehet a nyár folyamán.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ez inkább kényszer volt, mert amikor Klopp átvette őket, akkor eléggé lent voltak, és a bajnokság végén talán a 8. helyen végeztek. De már az első évében elég szépen meneteltek az EL-ben, a döntőig mentek, és csak furcsa döntésekkel kaptak ki a Sevillától._Bushido_ írta:ha jól emlékszem, a Pool is úgy erősödött meg anno, hogy nem voltak nemzetközi porondon, tudtak csak a bajnokságra koncentrálni, összeszokni a keret Kloppal.raul 4 ever írta:
38 bajnokira összehoznak valamit, a kupákban meg lesz ami lesz?
Nem tudom egy mu drukker gyomra mennyire venné be, hogy megint nincs európai szereplés.. Perpill szvsz messze vannak attól, hogy egyáltalán egy jó kezdőjük legyen, kb ugyanolyan messze, mint egy bajnoki címtől, még ha csak arra koncentrálnak is..
Más: TenHaag meg lenyilatkozta, h CR neki kevés? Láttam lentebb a hsz-eket, de nem keresek utána![]()
A második évtől viszont mindig megvolt a top4, és persze a BL-indulás is. De az biztos, hogy az a 16/17-es idény jót tett nekik, amikor nem kellett a bajnokság mellett a BL-ben is játszaniuk.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
ha jól emlékszem, a Pool is úgy erősödött meg anno, hogy nem voltak nemzetközi porondon, tudtak csak a bajnokságra koncentrálni, összeszokni a keret Kloppal.raul 4 ever írta:38 bajnokira összehoznak valamit, a kupákban meg lesz ami lesz?Kerlon írta:
Szerintem többre mennek azzal, ha be se jutnak.
Nem tudom egy mu drukker gyomra mennyire venné be, hogy megint nincs európai szereplés.. Perpill szvsz messze vannak attól, hogy egyáltalán egy jó kezdőjük legyen, kb ugyanolyan messze, mint egy bajnoki címtől, még ha csak arra koncentrálnak is..
Más: TenHaag meg lenyilatkozta, h CR neki kevés? Láttam lentebb a hsz-eket, de nem keresek utána![]()
Ten Haag lenyilatkozta, hogy 7-8, de akár 10 új érkező is lehet a nyár folyamán. Ha azt nézzük, hogy Cavani, Mata, Jones, Matic, Hnderson kapus (játszani akar), Pogba is távoznak, akkor simán elképzelhető.
Amúgy, ha a West Ham EL-t, vagy az angolok közül valaki BL-t nyer, akkor az 5.hely is BL hely, nem? Bár nagyon lépéshátrányba került a MU, ráadásul elég nehéz is a sorsolásuk... Nagy kár érte

Én nem tudom elképzelni CR-t a Cityben, főleg most már. PSG vagy Sporting lesz ebből. De a helyében még előbb a PSG-be mennék, bőven van még 1-2 éve oda is, hogy 1et a legvégén a Sportingba legyen. Kérdés, ő hogy gondolkodik. Ha Mbappé lép, zseniális lenne az arabtól, hogy akár csak 1 évre is összehozza a két "kecskét".
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
38 bajnokira összehoznak valamit, a kupákban meg lesz ami lesz?Kerlon írta:Szerintem többre mennek azzal, ha be se jutnak.'shutterisland írta: ha mar szoba jott ronaldo tavozasa, en varanet sem tudom elkepzelni az europa ligaban.
sot, ha nem figyel a mu, meg akar az is eluszhat.
Más: TenHaag meg lenyilatkozta, h CR neki kevés? Láttam lentebb a hsz-eket, de nem keresek utána

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Chelsea ellen 4-2 idegenben, ma 3-1 otthon a United ellen, ez férfimunka volt.
Szépen összekaparta a szezon második felére Arteta az Arsenalt. November december környékén nem gondoltam volna hogy a BL helyért fognak harcolni.
Szépen összekaparta a szezon második felére Arteta az Arsenalt. November december környékén nem gondoltam volna hogy a BL helyért fognak harcolni.
Szerintem többre mennek azzal, ha be se jutnak.'shutterisland írta: ha mar szoba jott ronaldo tavozasa, en varanet sem tudom elkepzelni az europa ligaban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
ha mar szoba jott ronaldo tavozasa, en varanet sem tudom elkepzelni az europa ligaban.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Newcastle szépen előrelépett a 9. helyre
Télen még a kiesés ellen küzdött. Szegény Ronaldo meg nem ezt érdemli. Neki a legjobb az lenne, hogy a nyáron távozna.

Télen még a kiesés ellen küzdött. Szegény Ronaldo meg nem ezt érdemli. Neki a legjobb az lenne, hogy a nyáron távozna.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megcsinálta a hülye állat...halamadrid írta: Istenem, miért Bruno? Már az ősszel is volt egy fontos kihagyott büntetője. Ezek semmiből sem tanulnak?
+ az a homokos felugrás mindegyik előtt. Nem néztem a meccset, nem tudom most megcsinálta-e.
CR-t duplán sajnálom. Nem elég neki az ő baja, még egy ilyen balfék csapatban is pályára kell lépjen...
A City, majd meglátjuk..a baj az hogy sok a sérült játékosunk, akit épp hogy össze drótoznak majd a meccsre..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó, mondjuk hazain egy Watford ellen tolják, nehogy rosszul legyünk már ettől.
Kieső csapat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
City monster csapat.
Sztem a Pool ellen egy oda visszavágós meccsen jobb esélyünk lenne mint a City ellen.
Fejben mindenkinek ott kell lennie a Madrid részéről, ha hibázunk azt büntetni fogják.

Sztem a Pool ellen egy oda visszavágós meccsen jobb esélyünk lenne mint a City ellen.
Fejben mindenkinek ott kell lennie a Madrid részéről, ha hibázunk azt büntetni fogják.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én a helyében simán átmennék a citybe nyáron ha halaand nem ott köt ki. Sok szarfaszú pundit meg az ilyen 0kupás edzők tiszteletlenek voltak vele akkor mit jófejkedjen.gutihaz14 írta:en azt kondom ha az uj edzo mar negativan all hozza akkor konnyebb lenne ott hagyni oket es egy utolso tancra a psgbe igazolni.petiamadridista írta: Hát ezzel a Unitednek be is zárták erre a szezonra a bulit.
CR7 megy vagy marad ??
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
en azt kondom ha az uj edzo mar negativan all hozza akkor konnyebb lenne ott hagyni oket es egy utolso tancra a psgbe igazolni.petiamadridista írta: Hát ezzel a Unitednek be is zárták erre a szezonra a bulit.
CR7 megy vagy marad ??
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát ezzel a Unitednek be is zárták erre a szezonra a bulit.
CR7 megy vagy marad ??
CR7 megy vagy marad ??