Most nézem vissza kicsit nyugodtabban a jeleneteket a tegnapi meccsről mert eléggé felidegesített. Nem tudom, ugye a kezét Gabriel Jesus vállára rakta, de nem látok egyértelmű visszahúzást illetve valamint lábbal szerintem nem volt kontakt. Az jön le, ahogy a kezét a vállára rakta, a brazil egyből ahogy érezte megadta magát és borult. Valószínű erre a vállas esetre kapta a pirosat. Valverdes azért jóval egyértelműbb volt. Hozzáteszem ugyanúgy ennél a tegnapi esetnél is ha volt olyan kontakt amitől Gabriel Jesus nem magától esett el akkor az kellett és piros ahogy írod te is.Kerlon írta:Nem értem, hogy mire fel. Nem hibáztatom Sergiot, Casemiro volt ott a ludas. Ramos csak megmentett minket a valószínűsíthető biztos kieséstől, hogy nem engedte ziccerben lőni Jesust. Kb. annyira volt erre szükség, mint Valverde piros lapjára a szuperkupán.Tottinho írta: Real Madrid will appeal Sergio Ramos' red card against Man City. They're hopeful it'll be removed and Sergio will be available for the 2nd-leg at Etihad. [@Marca]
De kicsit nekem úgy tűnik, mintha színezte volna a brazil ezt. Egy VARra azért kíváncsi lettem volna.
(És légyszi ne gyertek azzal most, hogy Ramost védem

Azért fellebbeznek mert abban reménykednek amit leírtam illetve amit Hart is mond:
Joe Hart: "It's not a red card. Jesus Gabriel was waiting for Ramos to touch his shoulder. At most a yellow but now Real Madrid's captain, leader and legend is out of the next leg."