http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... mondom_el/Benitez már ott

Nem értem mi bajod van a Hangyával, pont annyira komolytalan a hangulata, mint amennyire kell.
Szerk.: meghát Evangeline Lilly
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 2., szerda 23:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 2., szerda 23:18
Kerlon írta: mozis verzióban
Ant-Man-t
tuti megnézem majd jó minőségben is
Meghát Evangeline Lilly
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 2., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. szeptember 2., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. szeptember 1., kedd 21:30
Talán az első filmek között van, amit angolul néztem meg, mondom úgy biztos jobban hangzik.. hát nem, szó szerint így van angolul issebydani írta:Ja hogy az a másodiknem szeretem a homokot, túl durva, érdes.. ingerlő... és behatol mindenhova"![]()
![]()
Visszavonom, a második a rosszabb valóban
Ott annál a mondatnál kerestem a mélyebb jelentést, hogy mire gondolhatott a költő.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 1., kedd 21:22
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Kettő Szabálya miatt mindenképp vesznie kellett .Remy írta:
Nézzél rá és megtudod.Amúgy igen... nagyobb teret kellett volna adni neki, sőt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ki sem kellett volna nyírni az első részben. Grievous tábornok helyett bőven mehetett volna ő.
Sokkal többre volt hivatott az a karakter. Nagyon badass.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 1., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 1., kedd 21:14
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. szeptember 1., kedd 21:13
Mi a király benne? Jól eladható volt a mekiben maximum ennyi... nincs megírva az a karakter.Remy írta:Maul iszonyat nagy király.
Tökéletesen illusztrálja, hogy Lucas sem értette meg, miért volt sikeres a trilógia.Remy írta:Minden újrázás után egyre rosszabb lesz a 2. rész. Portman, Dooku és Yoda adja benne. Ennyi, minden más ótvar szar.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 1., kedd 21:11
Nézzél rá és megtudod.soadroli írta:Mer' ő ki volt amúgy? A nagy főgonosz? Semmit nem tudtunk róla, csak odahányták nekünk a végére hogy legyen kivel harcolniRemy írta:Maul iszonyat nagy király.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 1., kedd 21:09
Mer' ő ki volt amúgy? A nagy főgonosz? Semmit nem tudtunk róla, csak odahányták nekünk a végére hogy legyen kivel harcolniRemy írta:Maul iszonyat nagy király.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 1., kedd 21:04
jogos.Obi Wan király .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 1., kedd 21:04
Obi Wan király .Ennyi, minden más ótvar szar.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 1., kedd 21:03
Ja hogy az a másodiknem szeretem a homokot, túl durva, érdes.. ingerlő... és behatol mindenhova"![]()
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 1., kedd 21:01
pont most akartam beírniSunsky írta:Nem baj, helyette ott van a kultikus mondat; "nem szeretem a homokot, túl durva, érdes.. ingerlő... és behatol mindenhova"![]()
![]()
ebben egyetértünk. de tényleg a 3. a legjobb.Remy írta: HP király mind.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. szeptember 1., kedd 20:59
Jah, mivel másért tényleg nem lehet.nmate írta: De azért szeretjük, mert SW![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 1., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 1., kedd 20:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 1., kedd 20:48
Ja, szerintem is az az alja. Sok baki, keszekusza, idegesítő, gyenge karakterek.ziro4vr írta:SW-ből meg a kettő egy akkora trágya, hogy majdnem önmagában elbassza az egész új trilógiát.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 1., kedd 20:45
Alfonso Cuaron, Gary Oldman. Nuff said.nmate írta:Gagyi szar mind.soadroli írta:A HP-szériát is lenyomtam nemrég, azok még mindig rohadtjók
Hármas kivétel.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem