Gondok vannak otthon Pistám?Steve írta:
Na meg az offtopic társkeresőt!

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 11:45
Gondok vannak otthon Pistám?Steve írta:
Na meg az offtopic társkeresőt!
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 10., csütörtök 11:42
géza írta:Nyugodtan, de tudd ezt:sebydani írta: Rád vártam Gézám Majd lehet kereslek privátban altcoin témában, mert kevésbé vagyok velük ismerős mint akár BTC vagy ETH témában.What we know is a drop, what we don't know is an ocean"![]()
Mas, Steve, jol vagy? Reg lattam ot, kene az optimizmus a politika topik tulporgese utan.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 10., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 10., csütörtök 11:26
Hagyjuk már. Ha neked bármilyen fikciós élethelyzetben döntened kell, hogy egy három éves gyereket ütsz meg, vagy egy macskát, mit választasz? Remélem elég gyorsan eldöntöd, hogy a macskát ütöd meg. (autóval mész, kiugrik eléd egy őz, vagy elültöd az őzet, vagy ráhúzod a kormányt az út mellett játszó gyerkekre, dönts. egyesek szemében élőlény vs. élőlény.)Dupla D írta:Ez a hozzáállás megy a szüleim korosztályában. Nem rugdossuk a gyengébbeket. Mi ebben a bonyolult?ikelemen5 írta: Nehogymár egy kva macska=három éves gyerek. Ez belemagyarázás.
Az egy kibaszott állat, mármint a macska.![]()
Azt nem értem, hogy miért veszik fel az ilyet telefonra?
Az egész világ kameráz. Végtelenül idegesítő, hogy ha egy játékos gólt rúg, és mutatják, hogy fut mi a nézőtér felé, az emberek fele videóz? Mi a pöcsömért? Egy macskát odébbrúg valaki, azt miért kell?
idióták az emberek.
Ajánlom Hararinak a Homo sapiens könyvét.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 9., szerda 10:21
Nyugodtan, de tudd ezt:sebydani írta: Rád vártam Gézám Majd lehet kereslek privátban altcoin témában, mert kevésbé vagyok velük ismerős mint akár BTC vagy ETH témában.
What we know is a drop, what we don't know is an ocean"
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 9., szerda 9:54
Én vagy két évig Revoluton tároltam a fizum egy jelentős részét, napi szinten használom azóta is, boltban kb csak arról vásároltam sokáig, soha nem volt vele semmi bajom, pedig engem is rémisztgettek hogy majd zárolni fogják a számlámat és eltűnik a pénzem.rashidm írta: Revolut-ról mi az általános vélemény? Ismerősök nyaggatnak, hogy arról egyszerűbb utalni.Láttam előnyét meg hátrányát is a neten, de ez túl szép, hogy igaz legyen.
![]()
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. február 9., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 8., kedd 16:38
Én arról utalok tbsz számlára havi 100-at átváltva dollárra, elég gyors. Soha nem volt gondom vele.rashidm írta: Revolut-ról mi az általános vélemény? Ismerősök nyaggatnak, hogy arról egyszerűbb utalni.Láttam előnyét meg hátrányát is a neten, de ez túl szép, hogy igaz legyen.
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 8., kedd 16:35
Persze, hogy nyaggatnak, szokott lenni ilyen akcio, hogyha meghivsz valakit, akkor kapsz utana penztrashidm írta: Revolut-ról mi az általános vélemény? Ismerősök nyaggatnak, hogy arról egyszerűbb utalni.Láttam előnyét meg hátrányát is a neten, de ez túl szép, hogy igaz legyen.
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. február 8., kedd 12:47
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 8., kedd 12:11
Rád vártam Gézámgéza írta:Megbizhato, egyszeru, pont ugy, mint a Kraken. Ha alapvetoen hasznalod a Binancet, es HODL van, akkor erdemes stakelni.sebydani írta: Srácok, csapunk vissza kicsit a kriptobaVan aki Binancen stakel kriptót? Mi vele a tapasztalat?
![]()
Nem ismerem ezt a guardat, de ATOM-nal a mar fent emlitett Binance 14 szazalekot ad, Kraken 12,5-et, szoval mar a valutan belul is van jobb opcio.
https://www.stakingrewards.com/ Itt lehet nezni, hogy egyes projeketknel mennyi a reward, de ami nagyon magas, azzal legyenek fenntartasok. ADA, SOL, ETH nem veletlen mozog 5% korul. ADA-rol tudok nyilatkozni, en arra szamitok, hogy az par even belul tobbszoroset eri, igy en most nem a jelenlegi minimalis havi hozamert stakelem, hanem az esetleges jovobeli haszonert.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 11:16
Megbizhato, egyszeru, pont ugy, mint a Kraken. Ha alapvetoen hasznalod a Binancet, es HODL van, akkor erdemes stakelni.sebydani írta: Srácok, csapunk vissza kicsit a kriptobaVan aki Binancen stakel kriptót? Mi vele a tapasztalat?
![]()
Nem ismerem ezt a guardat, de ATOM-nal a mar fent emlitett Binance 14 szazalekot ad, Kraken 12,5-et, szoval mar a valutan belul is van jobb opcio.reeed_ati írta:Én annyira nem vágom ezt a részét, viszont most találtam ezt az oldalt:sebydani írta: Srácok, csapunk vissza kicsit a kriptobaVan aki Binancen stakel kriptót? Mi vele a tapasztalat?
![]()
![]()
![]()
Ha jól veszem ki, akkor mondjuk ha 10 atomot stakelnék, az akkor havi 2 dollárt is hozhatna akár..??![]()
![]()
Annyira nem győzött meg..![]()
Vagy van ennél sokkal jobb opció is??
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 7., hétfő 18:56
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 7., hétfő 11:29
Én annyira nem vágom ezt a részét, viszont most találtam ezt az oldalt:sebydani írta: Srácok, csapunk vissza kicsit a kriptobaVan aki Binancen stakel kriptót? Mi vele a tapasztalat?
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 7., hétfő 10:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 6., vasárnap 19:35
De miért fújod be vele a golyóid?El Sie7e írta:nekem ez bejött, de vigyázz, mert borotválás után kurvára csíp!Halfkey írta: Kemény a nap a politika topikban, valaki javasoljon már egy jó dezodort inkább![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 6., vasárnap 19:30
nekem ez bejött, de vigyázz, mert borotválás után kurvára csíp!Halfkey írta: Kemény a nap a politika topikban, valaki javasoljon már egy jó dezodort inkább![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 6., vasárnap 19:29
Mindjárt jön a meccs nyugi aztán Orbán és MZP helyett Carlo lesz a hülye.Halfkey írta: Kemény a nap a politika topikban, valaki javasoljon már egy jó dezodort inkább![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 6., vasárnap 19:23
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. február 5., szombat 7:53
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem